eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
داخل این نون می تونین از رازیانه ، زیره ، شوید ، مغز گردو ، تخمه بریزین وقتی خمیر گیری رو انجام دادین آخرش می تونین این مواد رو اضافه کنین . مواد لازم: آرد جو ۱۵۰ گرم (یک لیوان) کامل از آرد جو استفاده نکنید چون نونتون سفت و شکننده میشه آرد گندم ۱۵۰ گرم (یک لیوان) میتونید از سبوس هم استفاده کنید تا رنگ نونتون تیره بشه. آب یا شیر ولرم ۲۰۰ میلی (یه کم کمتر از یک لیوان) شکر در ۱ ق غ بجای شکر از شیره انگور و عسل می تونین استفاده کنین نمک نصف ق چ پودر خمیر مایه ۷ گرم (۱.۵ ق م) روغن مایع ۲ تا ۳ ق غ یه قاشق م شکر رو داخل آب ولرم مخلوط کنید خمیر مایه رو اضافه کنید در طرف رو گذاشته ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت بدید تا به عمل بیاید . توی ظرفی روغن ، نمک ، یه کم شکر یا عسل، خمیر مایه به عمل اومده رو مخلوط کنید. آرد جو و آرد گندم مخلوط و سه بار الک شده رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود (مراقب باشید خمیر رو با آرد زیاد سنگین نکنید چون نان خشک و خمیری خواهد شد) خمیر رو خوب حدودا ۱۰ دقیقه ورز بدید . خمیر رو داخل یه ظرف تمیز که خیلی کم چرب کردید قرار بدید‌ روش رو بپوشونید و در محیط نسبتا گرم قرار بدید حدودا یک و نیم تا دو ساعت . زمانی که خمیر حجمش دو برابر شد کافیه. بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید. به چانه های مساوی تقسیم کنید. می تونین کل خمیر رو یه نون درست کنین . چونه ها رو داخل سینی فر قرار بدید یه. روش طرح با چاقو ایجاد کنید. دوباره روش رو بپوشونید ۲۰ دقیقه استراحت بدید رومال نان: یه قاشق آرد و یه کم آب حدودا یه لیوان رو روی حرارت مخلوط کنید و بعد رومال بزنید. یه کم مغز تخمه روش بریزید(دلخواه) داخل فر ۱۹۰ درجه طبقه وسط حدودا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید. زیاد ماندن نان در فر باعث خشک شدنش میشه. ماندگاری این نون تا ده روز داخل ظرف درب دار یا پلاستیک هست.یه ظرف آب جوش داخل فر بزارید که نون لطیف بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان روزی که میخواید حلوا درست کنید بر اعصابتون مسلط باشید😊 چون تفت دادن آرد زمان بره، آرد باید با شعله کم تفت داده بشه تا بوی خامی آرد گرفته بشه ارد با شعله بالا تفت بخوره زود میسوزه وحلوا طعم خوبی نخواد داشت این مقدار اندازه مقدار حلوای است تو قابلمه میتونید دوبرابرش کنید برای درست کردن حلوا بهتره هم از روغن جامد هم از مایع استفاده کنید اگه ندارید از مایع استفاده کنید ولی هردو باشه بهتره میشه از آرد نانوایی یا سنگک استفاده کرد هم از آرد سفید با آرد سفید (شیرینی پزی)خوش طعمتره مواد لازم آرد سفید یک لیوان پر روغن مایع یک چهارم لیوان روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو بخاری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم . شیره انگور یک لیوان گلاب نصف استکان آب نصف استکان زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل کمی (اختیاریه) شیره انگور +زعفران+گلاب+آب+هل همه رو باهم مخلوط کرده میزاریم رو بخاری یا شوفاژ تا آرد تفت میخوره آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم حدود نیم ساعت) تا رنگش مایل به قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم روغن رو داخل قابلمه داغ میکنیم و آرد تفت داده شده اضافه میکنیم ،مدام هم میزنیم تا آرد وروغن با هم خوب قاطی بشن ،وبا هم تفت بخورن عزیزان توجه کنید نزارید زیادی قهوه ای بشه چون شیره انگور رنگش تیره است حلوا بیش از حد تیره میشه. مقداری تو پیاله میریزیم وکمی شیره روش میریزیم آگه رنگ دلخواه بود .مخلوط شیره رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود ده دقیقه میزنیم تا حلوا جمع بشه (حرارت کم باشه) . گاز رو خاموش میکنیم تا گرمه تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم عزیزان این حلوا کمی شل تر وکشدار تر از حلوای سیاه(تیره) است بجای شیره انگور میتونید شیره خرما استفاده کنید این حلوا شکر یا پودر قند نمیخواد وشیرینیش کمه میخواید شیرینش زیاد باشه یکی دو قاشق شکر بزنی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: لازانیا بمیزان لازم گوشت ۲۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم پیازداغ دوقاشق غذاخوری رب یک تادوقاشق غذاخوری ادویه(نمک،فلفل،آویشن،پودرسیر) پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم ژامبون درصورت تمایل ۱۰۰ گرم سیب زمینی یک عدد برای ته لازانیا موادلازم برای سس بشامل: ۲۵ گرم کره یک قاشق غذاخوری آرد یک پیمانه شیرداغ طرزتهیه: برای درست کردن سس بشامل ابتداکره رادر ظرف ریخته وقتی آب شد آرد رااضافه کرده همشان میزنیم،سپس شیرداغرااضافه کرده همش میزنیم. یه کم که غلیظ شد ازگاز برداشته وکنارمیذاریمش. من برای موادلازانیا قارچ روتفت دادم بایه کم ابلیمو. گوشت چرخ کرده رو تفت دادم بارب و ادویه پیازداغ مثل مواد ماکارونی درستش کردم وباقارچ قاطیش کردم. ابتدا ته ماهیتابه مقداری روغن ریختم سیب زمینی هارو حلقه حلقه کردم وگذاشتم تهش(نگم ازطعم ته دیگش محشررررمیشه😋)که کامل بپوشونه ته قابلمه روکه لازانیاها سفت نشه ونسوزه. سپس طبق فیلم ورقه های لازانیا که توآب جوشوندم طبق دستورش وآبکش کردم رو گذاشتم. سپس موادماکارونی،سس بشامل،ژامبون وپنیرپیتزاریختم ودوباره لایه بعدی. درآخرپنیرپیتزاریختم که تمام سطح لازانیامو بپوشونه که خشک نشه وروش فلفل دلمه ای ریختم و ازکنار نصف لیوان آب ریختم توی ماهیتابه. سپس وی ماهیتابه دمکنی گذاشتم واونو روی شعله متوسط بمدت ۴۵ دقیقه قراردادم. فوق العاده خوشمزه میشه دوستای گلم حتماامتحانش کنید😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لواشک خونگی من از میوه زردآلو،آلبالو،هلو،سیب،الو،والوچه که اکثرشون داخل یخچال داشتن خراب میشدن.استفاده کردم . میوه ها رو شستم هسته هاشو در آوردم. میتونید هسته رو در نیارید ولی موقعی که از صافی رد میکنید هسته ها بیاد زیر دستتون زیاد خوشایند نیست.همه رو بریزید تو قابلمه نسبتا بزرگ وبزارید رو گاز اگر میوه رسیده باشه، احتیاج به اب نداره اگر میوه هاتون سعتن یک استکان اب بریزید. و بزارید رو گاز با شعله متوسط جای که له شن با پشت قاشق مدام له شون کنید وسپس از صافی رد کنید فشار دهید تا فقط پوستشون باقی بمونه سپس دوباره برگردونید به قابلمه وبزارید رو شعله با حرارت بالا کمی نمک بزنید. آگه دوست دارید ملس باشه کمی شکر بزنید وبزارید کمی غلیظ شه گاز رو خاموش کنید وقتی سرد شه بریزید رو سینی که نایلون گذاشتید همه جا یکدست ویک سطح باشه من مقداری زردالو رو هم گذاشتم رو گاز تا له بشه از صافی رد کردم واسه خطوط ازش استفاده کردم تا خشک شد خطوط هم کم رنگ ومحو شده😩وبزارید جلو آفتاب تا خشک شه جلو پنکه هم میتونید خشک کنید مخلوط کردن میوه ها دلبخواهیه هر میوه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید حتی انتخاب یک میوه هم به تنهای خیلی خوشمزس مثل لواشک هلو،زردالو،الو،البالو همه رو با این روش میتونید درست کنید وسپس یا تو یخچال ویا فریزیر بزارید برای مدت طولانی آگه تو یخچال میزارید باید کاملا خشک شه وگرنه بعد از مدتی کپک میزنه از نایلونی استفاده کنید کمی ضخیم باشه که لواشک به راحتی ازش جدا بشه چرب کردن نمیخواد عزیزان لواشک رو زیاد نازک نریزید وگرنه سفت ولاستیکی میشه وقتی میریزید میتونید بجای ابکش کردن میکس کنید ولی این روش خیلی خوشمزه تره به این دلیل رو گاز میپزیم تا کمی غلیظ بشه زودتر خشک بشه عزیزان لواشک وقتی خشک شد با‌شلنگ آب سرد بگیرید روش تا گرد وخاکی که روش نشسته تمیز بشه این دفعه رو طناب آویزان کنید تا دوباره خشک بشه . این مقدار تو قابلمه سه سینی لواشک که تو فیلمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناچلی خوراک لوبیا مکزیکی مواد لازم لوبیای پخته 450گرم یا دوقوطی کنسروی البته سس لوبیا را بگیربد پیاز دوعدد نگینی خردشده گوجه سه تا متوسط نگینی خردشده زردچوبه ونمک وفلفل وادویه کاری وپودرسیر به مقدار لازم باید تند باشه چیپس تردیلای مکزبکی با هر طعمی دوست که دوست دارین دوبسته پنیر پیتزا که بهتره با پنیر چدار مخلوط باشه به اندازه لازم سس ناچلی..... ماست چهار قاشق غذاخوری مایونز دوقاشق غذاخوری خامه صبحانه دوقاشق غذاخوری پیازچه دوتا سه شاخه نمک وفلفل سفید اب نصف لیموی تازه طرز تهیه........ پیاز را توی روغن تفت بدین سبک که شد گوجه را اضافه ومخلوط کنید بعد ادویه جات وتفت بدین دراخر لوبیا را لضافه ومخلوط کنید واز روی حرارت بردارید سس ناچلی ...... ماست ومایونز وخامه ولیمو ونمک وفلفل را اضافه ومخلوط کنید ادامه کار......توی ظرف مناسب فر چیپس تردیلارا بریزیدبعد مواد لوبیا را وکمی فشرده کنید ودراخر پنیر پیتزا بریزید ودرفر بذارید با شعله بالا پنیر که اب بشه وسطحش طلایی کافیه سس را توی یخچال بذارید خنک بشه وبا لوبیا سرو کنید بی نهایت خوشمزه وعالی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانلونی نوعی پاستاست که لوله ای شکله و قطر لوله ش زیاده و میشه داخلشو با مواد دلخواه پر کرد مواد لازم سینه مرغ ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد نمک و فلفل وآویشن به مقدار لازم آرد سفید ۱ پیمانه آرد یا پرک سوخاری ۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱/۴ پیمانه طرز تهیه ۱- سیب زمینی رو آبپز کرده و با رنده ریز رنده کنید یا با چرخ گوشت چرخ کنید ۲- سینه مرغ رو آبپز کرده سپس یا با غذاساز پودر کنید یا از چرخ گوشت چرخ کنید ۳- فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید ۴- سیب زمینی و مرغ و فلفل دلمه رو مخلوط کرده پنیر خامه ای و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کرده خوب مخلوط کنید ۵- پاستا کانلونی رو به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بجوشانید سپس آبکشی کنید و اجازه دهید تا کاملا آبش کشیده بشه ۶- با قیف یا قاشق کوچک داخل پاستا رو با مواد مرغتون پر کنید ۷- تخم مرغ ها رو زده سپس شیر و کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید ۸- کانلونی رو اول داخل آرد سفید سپس داخل مخلوط تخم مرغ و بعد داخل پرک یا پودر سوخاری بغلطانید و بعد داخل روغن سرخ کنید سایر نکات میتوان ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا به مواد افزود و مقدار پنیر خامه ای رو به ۲ قاشق کاهش داد میتوان بنا به سلیقه خود مقداری ژامبون خرد شده به مواد افزود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفنجی کیک پایه ، کیک اسفنجی . تخم مرغ خنک ۱۰ عدد ،آرد سفید ۲۵۰ گرم تقریبا یک و دوسوم لیوان ، شکر ۲۵۰ گرم تقریبا یک لیوان ،بیکینگ پودر ۱.۵ ق م ،وانیل ۱ ق چ ، آب جوش ۳ ق غ . کلیت این کیک: به ازای هر تخم مرغ 25 گرم آرد و 25 گرم شکر لازم داریم پس خودتون با هر مقدار تخم مرغ میتونین درست کنین . لطفا اگه ترازو دارین با گرم صحیحتون مقیاس اندازه گیری اندازه بگیرین . زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . سفیده رو با نیمی از شکر خوب با دور تند خوب هم زدم تا فرم بگیره . نباید ذره ای از زرده توش باشه ، پوست تخم مرغ نمونه ، حتما سرد باشه و یک جهت زده بشه . بعد زرده رو با نیمی دیگر از شکر و وانیل با همزن می زنیم اول با دور کند و بعد بهش آب جوش رو در حال زدن اضافه می کنیم و بعد دور همزن رو متوسط می کنیم .زدن زرده خیلی مهمه توی این کیک که باید خوب زده بشه . آرد و بیکینگ پودر رو از قبل ۳ بار الک کردم. حالا سفیده و آردرو طی ۳ تا ۴ مرحله به زرده اضافه کردم . هر دفعه که سفیده و آرد رو می ریزین حتماآردروباز هم توش الک کنین ، و هر دفعه که آرد و سفیده رومی ریزیم به صورت دورانی هم بزنین که خیلی خیلی مهمه و الا پف کیکتون از بین میره . سینی بنده ۳۴ در ۴۴ اندازه اش هستش . کاغذ روعنی کفش انداختم . ( سایز قالب ۳۰ در ۴۰ هم خوبه برای این مقدار می تونین با ۹ عدد تخم مرع درست کنین) مایه کیک رو ریختم و صاف و یکدست کردم و یک بار کوبیدم سینی رو تا حبابی زیرش نمونه . داخل فر ۱۷۰ درجه که از یه ربع قبل گرم شده طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه قرار دادم . تایم پخت و دمای فرها فرق داره . حتما لم فر خودتون رو پیدا کنین . بعد از خنک شدن کاغذ رو کندم و گذاشتم خنک بشه . کیک ارتفاعش کم هستش برشش راحته و بعد از چند ساعت میشه راحت برش داد . اما اگه توی قالب با ارتفاع بیشتر درست می کنین بعد از خنک شدن دور پارچه بپیچین و داخل یخچال گذاشته و روز بعد برش بدین . این مقدار کیک برای ۳۰ نفر خوبه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای مندرآوردی خیلی راحت 1 کیلوگرم سینه مرغ به درازا یا نگینی بریده شده 2 عدد فلفل قرمز 2 عدد فلفل سبز 1 بسته قارچ (اونقدر تفت بدین تا آبشو بکشه) 1 پیمانه خامه نمک پنیر کاشار یا پیتزا ورقه ای نان باگت سینه های مرغ رو در روغن تفت بدین، فلفلهارو اضافه کنین و تفت بدین، بعد قارچارو اضافه کنین و تفت بدین 1-2 دقیقه، بعد خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا غلیظ شه.بقیشم مشخصه.در فر گرم شده 170 درجه بزارین تا اونجاییکه پنیر سرخ شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرزتهیه ژله لیوانی🥤🥤 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ امروزتون زیبا شادترین ترکیب رنگها گرمای دستاتون میشه پراز مهربانی🧡 دلتون مثل گرمای مرداد♨️ پراز گرمی عشـق❤️ و زندگیتون مثـل خورشیـد☀️ امیـدبخش باشـه😇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید. سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید. در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید. حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه. بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره. سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید. قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه) سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود. خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید. روی هر ورق مقداری مخلوط شیر+روغن یا مخلوط آب+روغن یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید. بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده. سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید. سیاهدانه+کنجد بپاشید. در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود. اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه 1 بسته سینه مرغ 2 تکه قارچ ورقه شده 400 گرم پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان شیر 1 لیوان خامه صبحانه 1 لیوان سیر 3 تا 4 حبه کره 30 گرم پنیر پارمسان 1/2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه جعفری ساطوری مقداری برای تزئین آب لیمو 2 تا 3 قاشق قرص عصاره مرغ نصف یک عدد روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری . ابتدا مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ دهید. سپس کمی روغن زیتون+1 قاشق آبلیمو+کمی سس خردل ملایم+کمی سس ووستشایر به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. در تابه کمی روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید. مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچهای ورقه شده را به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید. در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد. سپس پنیرخامه ای+خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید. در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتوان استفاده کرد. سپس قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید. اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشانید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن شود. سپس پاستا را آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید. سپس سینه مرغ تفت داده شده +نیمی از پنیر پارمسان را هم اضافه و مخلوط کنید. پنه آلفردو آماده ست😋در ظرف سرو کشیده و با مقداری پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری تزئین و داغ سرو کنید. اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتوانید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا را در آن جوشاندید سس را رقیق کنید. حتما پاستا_آلفردو را بلافاصله و به صورت داغ سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه حلوای ساده خونگی که سریع آماده میشه🍮 . موادلازم: 100 گرم کره مارگارین(کره گیاهی) 1 لیوان روغن زیتون 60 گرم دانه صنوبر(پسته یا هر نوع اجیل) 1 فنجان ارده 2 فنجان آرد . شربت:🍵 . 2 قاشق غذاخوری شیره انگور یا خرما 1.5 فنجان آب 1.5 لیوان شکر آماده سازی:برای تهیه شربت مخلوط کنید آب، شکر، شیره انگور و روی حرارت بذارید تا زمانی که ذوب شود. از سوی دیگر، کره و روغن زیتون را روی حرارت بذاریدبعداز ذوب شدن پسته ها را در آن کمی تفت داده و آرد اضافه کنید، به طور مداوم با حرارت ملایم هم بزنید هنگامی که آرد بپزید، شربت را به آرامی اضافه و به طور مداوم هموار کنید (مهم نیست که سرد باشد)، کمی آن را مخلوط کنید و اگر آبدار به نظر می رسد، نگران نباشید. ارده را اضافه کنید و بلافاصله مخلوط کنید و آن را تفت بدید خب حلوا اماده اس می تونید تو قالب بریزید و تزیین کنید نوش جاااان💟🍪. چیزی که اول ویدیو می ریزه دانه صنوبر یا کاج هست که برای کاهش اشتها و کسایی که می خوان رژیم بگیرن خوبه شما می تونید بادوم و پسته اضافه کنید🤗🍮 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1.5 لیوان آرد ذرت (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم) نصف استکان شکر (35 گرم) نصف استکان پودر نارگیل (14 گرم) 1 قاشق چای خوری جوش شیرین (میتوانید 1 پاکت یا 2.5 قاشق چای خوری بکینگ پودر بریزید) برای شربت: 2.5 لیوان شکر 3.5 لیوان آب 4_3 قطره آبلیمو(بعد از اینکه شربت جوشید اضافه کنید) طرز تهیه: برای خمیر تاتلی مثل فیلم نصف لیوان آرد ذرت و آرد را کنار بذارید و بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. در آخر آرد ذرت و آرد را با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود. اگر خمیر به دستتان چسبید میتوانید کمی آرد اضافه کنید.از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و با فاصله داخل ظرف مخصوص فر که چرب شده بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که کمی طلایی شود بپزید. اگر میخواهید با شربت درست کنید در زمانیکه تاتلی در فر میپزد شربت را آماده کنید (بدون شربت هم میشه درست کرد)آب و شکر را بجوشانید(حدود 5 دقیقه)سپس آبلیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید.بعد از بیرون آوردن تاتلی از فر شربت را که خیلی ولرم نشده روی تاتلی بریزید. روی ظرف را بپوشانید و صبر کنید تا شربت را جذب کند. بعد از اینکه شربت را جذب کرد سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه کشی و تزئین کیک ماشین بعد از برش دادن . لایه اول رو گذاشتم . از قهوه دم کرده یا آب میوه استفاده کنین و با قلمو رویه کیک رو مرطوب کردم و بعد کمی خامه روی کیک زدم و بعد ردی اون گردو خرد شده و آناناس . دل به خواهی هستش هر چی بتواین می تونین . برای اینکه لایه بعدی رو ردی لایه اول بزارم کف لایه رو کمی خانه زدم و بعد روی لایه اول قرار دادم تا لایه ها از هم جدا نشن . و بعد دوباره با قلمو کمی مرطوب کرده و به این شکل لایه ها رو چیدم . و بعد کلا دیواره ها رو هم خانه کشی کردم و یه مقدار هم بعد خامه کشی شیشه جلو و عقب ماشین رو انحنا ایجاد کردم تا بهتر بشه . برای چرخ هاش هم با قالب مشخص کردم و بعد کمی برش و بیرون دراوردم . تا اینجای کار برای خامه کشی و استر کشی اولیه یک کیلو خانه استفاده شد . بعد در یخچال قرار دادم و رفتم سراغ خامه رنگی . برای خامه رنگی هم من معیاری نداشتم در مقدار کم ابتدا درست کردم اما دیدم کم اومد باز درست کردم تقریبا هم یه کیلو خامه برای شکوفه زدن احتیاجه . از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کردم رنگ قرمز . قبلا هم که گفتم وقتی خامه داشت فرم می گرفت رنگ رو بهش اضافه کنین . از هر ماسوره شکوفه می تونین استفاده کنین برای من شماره ۱۳۲ . بهتره از قیف یکبار مصرف استفاده بشه نگاه به طاهرش نکنین کار شکوفه زدن دو ساعت وقت برد برام . چون معیار نداشتم خامه کم فرم داده بودم . به خاطر این من اول قیف پارچه ای استفاده کردم اما بعد دیدم که یکبار مصرف راحت تره و نیاز به شستن نداره و در مرحله بعدی از یکبار مصرف استفاده کردم . اول شکوفه های رنگی رو زدم و جاهایی که برای شیشه ها خالی گذاشتم شکوفه سفید خود خامه . چرخ هاش از خمیر فوندانت (از لوازم قنادی خریدم )استفاده کردم و شکل چرخ درست کردم . رنگ تیره تر بشه چون ابتدا خمیرم رنگی نبود و خمیر سفید از لوازم قنادی خریدم که خودم رنگ کنم اینه که اخر کار با قلمو به چرخ ها خودم رنگ زدم . دهان و چشم و چراغ و آینه ماشین و شماره3 و نام علیرضا همه با خمیر فوندانت هستش . 🔴 وزن کیک حدودا ۳ کیلو . حدودا نزدیک ۱.۸ تا ۲ کیلو خامه استفاده شد . حدودا برای ۲۵ الی ۳۰ نفر کافیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه کشی و تزیین کیک ماشین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی آلبالو مواد لازم: خامه صبحانه 1پاکت200میلی ماست چکیده 3ق غ آلبالو 500 گرم شکر 1لیوان آب نصف لیموترش طرز تهیه: هسته آلبالوها را جدا کنید و 2 ساعت داخل فریزرگذاشته سپس همراه با شکر ، خامه ، ماست و آبلیمو داخل غذاساز پوره کنید. من خیلی به حالت پوره در نیاوردم و به اندازه ای که کمی تکه های آلبالو مشخص شود هم زدم به اینصورت خوشمزه تر میشود. بعدداخل ظرفی بریزید و در فریزر بذارید تا یخ بزنه،هر 1 ساعت بیرون بیاریدو با قاشق یا چنگال هم بزنید(از کناره های ظرف شروع به منجمد شدن میکند کناره ها رو خوب هم بزنید)و 4 بار اینکار را تکرار کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛