eitaa logo
آشپزی خاص
97هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای ۳ نفر رشته فالوده (برین لوازم قنادی ها بگین رشته برای فالوده بهتون میدن) نصف بسته شکر یک لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب ۲ تا ۳ق غ آب لیمو و شربت آلبالو دل به خواهی اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو ریختم داخل ظرفی و روی حرارت قرار دادم ، وقتی جوشید بهش گلاب رو اضافه کردم و گذاشتم کمی بجوشه و کمی غلیظ بشه حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه حالا شربت رو که از کمی حرارت افتاد توی فریزر گذاشتم . بهتر ظرفتون فلزی باشه حدودا ۷ الی ۸ ساعتی بمونه رشته های آماده رو داخل آب جوش خرد کردم و ریختم و گذاشتم ۲۵ دقیقه بجوشه ، زودتر بر ندارین چون سفته و اگه خیلی دوست دارین نرم بشه بزارین بیشتر بمونه ولی مواظب باشین وانره . خودتون بردارین بخورین و هر جوری دوست دارین . بعد رشته ها رو آبکش کردم و روش آب سرد ریختم . شربت یخ زده رو بیرون آورده و ازش برداشتم و داخل طرفی با رشته های فالوده مخلوط کردم . اگردیدین یخی و تگری نیست باز هم بزارین فریزر. آخر هم با آب لیمو و شربت البالو می تونین بخورین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرو متفاوت بادمجان لقمه ایی و پوره سیب زمینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته ریزه بادمجان با گوشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکاتی برای تهیه سیرترشی یک ترفند خاص برای تهیه سیرترشی استفاده از سرکه بالزامیک اگر نداشتید سرکه قرمز ، سس سویا و رب انار است . همینطور که میدانید سیرترشی هفت ساله بعد از هفت سال تغییر رنگ می دهد و رنگش سیاه می شود . رب انار ب سیاه شدنش کمک میکنه .همچنین سیرترشی به مرور در این هفت سال شیرین می شود . شما میتوانید با افزودن ۱ تیکه نبات این روند را سرعت بخشید . همچنین ملاحظه میکنید که سیرترشی به مرور بعد هفت سال بسیار نرم می شود . استفاده از سس سویا سرعت این فرایند را بسیار تسریع می بخشد . با اضافه کردن این سه مورد بعد از چهل روز یک سیرترشی خیلی خوشمزه نصیبتان می شود . بهتر است برای تهیه سیرترشی از سیر کامل استفاده کنید . مواد لازم و طرز تهیه سیر ترشی 40 روزه سیر خام ۳ کیلو سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز تا جایی ک سیر رو بپوشونه رب انار ۱ پیمانه سس سویا ۶ قاشق غذاخوری طرز تهیه سیر ترشی در مرحله اول پوست سیر را بکنید و حسابی شست و شو دهید . به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه رب انار نبات و سس سویا بجوشونید البته توجه کنید که سیر نباید خیلی نرم شود . همچنین یادتان باشد قبل این کار سیرها اصلا نباید اب داشته باشد. اکنون صبر کنید تا سیر ها خنک شود . سپس ان را در ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را روی ان بریزید . سرکه باید روی سیرها قرار بگیرد . سپس در ظرف را محکم ببندید و 40 روز در جای تاریک قرار دهید . بعد از 40 روز میتوانید از آن استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان سیمیت مواد لازم: * ۱ لیوان شیر گرم ( داغ نباشد ) * ۱ لیوان آب گرم * ۱ عدد تخم مرغ * ۲ ق غ شکر * ۲ ق غ سرکه انگور یا سیب * ۱ پاکت خمیر مایه فوری ( ۱۰ گرم ) * نصف استکان روغن مایع * ۱۰۰ گرم کره آب شده * ۱ ق م نمک * ۶/۵ لیوان آرد مخلوط شیره انگور: * نصف استکان شیره انگور * ۳ استکان آب برای روی سیمیت : * کنجد طرز تهیه: ابتدا شیر و آب را داخل ظرفی ریخته سپس خمیر مایه و شکر را اضافه کنید کمی مخلوط کنید تا شکر و خمیر مایه حل شوند. سپس روغن مایع، سرکه، تخم مرغ، و کره آب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا نمک را اضافه کرده سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید چون مقدار آرد ممکن است تغییر کند. خمیر را حداقل ۵ دقیقه ورز دهید سپس رویش را سلفون کشیده و ۱ ساعت بگذارید در دمای اتاق بماند. خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید. هرتکه را برداشته و روی سطح صاف مانند فیلم دراز کنید. توجه کنید! روی سطحتان اصلا آرد نریزید چون کار دراز کردن خمیر را سخت می کند. حالا هر سه نوار را باهم گرفته و مثل فیلم ببافید. اگر شکل کلاسیک سیمیت را میخواهید دو نوار را باهم گرفته و بهم بپیچید. اگر به شکل بافت درست کنید تقریبا ۵ عدد سیمیت درست می شود و اگر به شکل کلاسیک درست کنید ۸ عدد. سیمیتها را به کمک کفگیر ابتدا داخل مخلوط شیره و آب کرده و سپس داخل ظرف کنجد بگذارید تا کنجد به همه جای آن آغشته شود. سپس داخل سینی فر بچینید و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم👇 دونيم ليوان شير يك استكان شكريا همون سه چهارم ليوان دوقاشق كاكائو يك قاشق مربا خوري روغن جامد يك قاشق غذا خوري پودر نشاسته گل سه قاشق غذا خوري آرد ومواد لازم مرحله دوم👇 يك استكان شير وپودر خامه ويك ليوان هم پودر نارگيل وفندوق خرد شده درمرحله اول سس شكلاتي رواماده مي كنيم به اين صورت كه اول شيرروبه همراه بقيه موادبه جز روغن داخل قابلمه بريزيد وباهمزن دستي روي حرارت هم بزنيد تا يكدست وپخته بشه بعدازجوشيدن يك دقيقه كاملا هم بزنيدوروغن روبهش اضافه كنيد ومخلوط كنيدوبعد ازروي حرارت برداريدبعد مثل تصويرپودر نارگيل روداخل ظرف مورد بريزيد تا كاملا ته ظرف پوشيده بشه بعد سس شكلاتي رو بهش اضافه كنيد مثل تصويربه جاي پودر نارگيل از بيسكويت ميكس شده هم ميشه استفاده كرد،بعد ظرفتون رونيم ساعت بزاريد داخل فريزر درمرحله بعدي پودر خامه روبا شير با همرن بزنيد تا به شكل خامه سفت شده دربياد وبعد كه ظرف رواز فريزر خارج كردين خامه رو بهش اضافه كنيد وپنج ساعت داخل يخچال بزاريد بمونه بقيه مراحل هم مثل تصوير انجام بدين برش بزنيد وبا مواد دلخواه مثل شكلات يا پودر فندوق داخلش بريزيد ورول كنيد و درنهايت نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای مرینت مرغ: روغن زیتون آب 1عدد لیمو 1/4 لیوان ماست 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده ادویه جات شامل (نمک، فلفل سیاه، زیره، پاپریکا، دارچین و زردچوبه ). برای سس شاورما: ماست 3 قاشق غذاخوری دو قاشق غذاخوری سس مایونز 3 قاشق غذاخوری ارده (طحینه) روغن زیتون نمک و فلفل سیاه کمی سیر پوره شده همه مواد رو مخلوط وخوب میکس کنید. نان تورتیلا(یا پیتا) به تعداد طرزتهیه : ابتدا مرغ را به شکل بصورت انگشتی خرد کرده و تمام مواد مرینت گفته شده را به مرغ اضافه ومخلوط کنید وبزارید یک ساعتی بمونه (میتونید زمان بیشتری بدید). بعد مرغ را بهمراه سس در تابه بریزید وبا حرارت متوسط تفت بدین تا سس به خورد مرغ بشه وآب مرغ کشیده بشه روی نان سس شاورما کشیده ومقداری مرغ پخته شده وسیب زمینی سرخ شده وخیارشور وکمی سس ریخته ونان را رول کنید وبه قسمت مساوی برش بزنید وطبق فیلم بچینید در قالب گرد کمربندی وروی رول ها کمی سس شاورما ومقداری پنیر پیتزا ریخته وبزارید در فر گرم شده وگریل را روشن کنیدتا پنیر آب شود وبعد از قالب جدا کنید وبا جعفری وگوجه تزیین کنید ودر کنار سس شاورما نوش جان کنید.😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم🔻 زردآلو ۵۰۰گرم شکر۵۰۰گرم پودرژلاتین ۱ق م گلاب ۱ق غ زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم آب لیموترش ۱ق چ طرز تهیه🔻 هسته ی زرآلوها را خارج وبه دوقسمت تقسیم کنیدداخل غذاساز بریزید وچند پالس بزنید تا پوره شود خیلی هم له نکنید.روی حرارت بزارید وشکر رو بهش اضافه کنید مارمالاد وقتی جوش اومد کف میکنه وبالا میاد سعی کنید قابلمه مناسبی انتخاب کنید که سرریز نشه.کف روشو بگیرید وزعفران را اضافه کنید حدود بیست دقیقه که با حرارت ملایم جوشید وقوام اومد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط وبنماری کنید وقتی شفاف شد داخل مارمالاد بریزید.درآخر ابلیمو را ریخته وحرارت راخاموش کنید.در دمای محیط اجازه دهید خنک شه،داخل شیشه تمیز بریزید درشو کیپ کنید وتوی یخچال نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ازاونجا که نوتلا گرون شده ، می تونید با جایگزینی شکلات صبحانه درست کنید . مواد لازم🔻 تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) شیر ۱۶۰ گرم (۳/۴ لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) نوتلا یا شکلات صبحانه ۸۰ گرم (۳ ق غ) پودر کاکائو ۳ ق غ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ طرز تهیه🔻 مواد به دمای محیط برسد. تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل هم اضافه کردم . پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و داخلش ریختم . شیر رو هم ریختم کمی هم زدم و بعد نوتلا (یا شکلات صبحانه) رو اضافه کردم . بیکینگ پودر و آرد رو ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت ( یا قالب عیر تهی به قطر ۲۳ سانت) رو با کمی ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم . فر خم از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم .روی توری قرار دادم تا خنک بشه و بعد به دیس انتقال دادم . من از خود شکلات صبحانه ای که درست کرده بودم اون رو کمی گرم کردم (به روش بن ماری ) و روی کیک ریختم و کمی روش پودر پسته ریختم. در تابه دو طرفه روی گاز و در فر دست سازهم می تونید درست کنید .در مورد درجه و تایم دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود😋 براتون دستور دو مدل فینگر ساده اوردم ک راحت و خوشمزست. برا فینگر کلیپ اول🔻 ب ۵لایه نون تست پنیر یا هر سسی ک دوس دارید هویج خام یا نیم پز خیار پنیر ورقه ای گودا کالباس طرز تهیه🔻 کنارهای ۵ لایه نون تست رو بگیرید چون ی مقدار سفته برا سرو جالب نمیشه روی هر برش نون تست پنیر یا سس رو زده(اینکار برا چسبندگی بین لایه‌هاست، جدا از اون فینگر رو از خشکی زیاد در میاره) بعد دو ورق پنیر ورقه ای گودا رو لایه اول گذاشته، لایه دوم نان تست هم پنیر زده بعد هویج ورقه ای گذاشته لایه سوم هم پنیر زده و برش خیارو میزاریم(دقت کنید مواد بین نون تست از کنارهای تست بیرون نزنن،تا فینگر ترو تمیزی داشته باشیم) لایه اخر هم پنیر و ورقه های کالباس گذاشته روش ی چیز نسبتا سنگین بزارید تا لایه ها بهم بچسبه بعد با سیخ چوبی طبق کلیپ فیکس کنید با ی چاقوی تیز اروم برش بزنید امادست میتونید دورشم برا اینکه خشک نشه با سس یا پنیر کاور کنید،مواد بین نون کاملا سلیقه ایه میشه از گوجه یا کاهو یا هر سبزیجات دیگه هم استفاده کرد،بالای ورق گودا ی برش گوجه میزاشتم خوشگلترم میشد 😁 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 یک پیازو تفت داده بهش هویج خرد شده و ذرت اضافه کنید کمی تفت میدیم بعد مرغ پخته خرد شده کمی پنیر پیتزا و سس مایونز و نمک و فلفل زده پنیر اب شد خاموش کنید امادست طبق کلیپ دوم نان تست رو مثلثی برش زده رو هر برش کمی سس مایونز زده بعد مایه مرغ و لایه دوم هم ب همین صورت عمل کنید لایه اخر فقط سس بزنید و ب دلخواه تزیین کنید،ما اینو بیشتر از اولیه دوس داشتیم💁‍♀️ اولیه برا تایم صبحانه بیشتر گزینه مناسبیه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر معجون😋 بچه ها اگر همه‌ی مواد بجز ژلاتین رو با هم میکس کنید نوشیدنی معجون رو‌خواهید داشت که فوق العاده دست. مواد لازم🔻 شیر ۵ پیمانه خرمای کبکاب ۲۵۰ گرم( چون خرمای کبکاب نیاز به پوست گرفتن نداره) پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری سرپر پودر نارگیل یک سوم پیمانه گردوی درشت یک سوم پیمانه عسل دو قاشق غذاخوری ( من نزدم ولی به نظرم کم شیرین بود عسل بریزید بهتره) وانیل یک قاشق چایخوری دارچین در صورت تمایل مقدار کمی( با دارچین دقیقا طعم بستنی معجون میهن رو میده ولی باید خیلی کم بزنید) کنجد در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 🔴اول قالب رو با روغن مایع پخت و پز کمی چرب کنید و بذارید یخچال 🔴هسته ی خرما رو بگیرید و به همراه گردو+ دو پیمانه شیر + وانیل داخل مخلوط کن بریزید تا خوب پوره بشن 🔴بعد یک پیمانه دیگه شیر رو اضافه کنید و کمی دیگه میکس کنید 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴در ظرفی ژلاتین را با یکسوم پیمانه آب مخلوط کنید وقتی حالت خمیری گرفت دو پیمانه شیر سرد بهش اضافه کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا ژلاتین کاملآ تو شیر حل بشه مطابق فیلم، دقت کنید نباید بجوشه 🔴حالا از حرارت بردارید و همراه مخلوط خرما چند ثانیه میکس کنید.بعدم پودر نارگیل و کنجد رو باهاش مخلوط کنید و بذارید کاملا خنک بشه در محیط 🔴سپس در قالب بریزید و حداقل ۸ ساعت در یخچال بگذاریدو بعد مطابق فیلم از قالب خارج کنید ⚠️نکات: 🔴 بهتره پودر نارگیل رو از همون اول همراه خرما میکس کنید 🔴 اگه میخواهید همیشه دسر راحت از قالب خارج بشه بذارید یک شب در یخچال بمونه تا حسابی سرد و سفت بشه و راحت از قالب دربیاد 🔴 اگر پودر ژلاتین دانه درشت بود چهار قاشق بریزید 🔴 بچه ها این مقدار مواد برای اندازه ی قالب من تقریباً مناسب بود ،گنحایش قالب من حدود ۸ پیمانه اب هستش ، شما میتونید اندازه مواد رو نصف کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین سالادطرح گل رز ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋ اولین یکشنبہ🍃 شهریور ماه تون دل انگیز 💐 در پناه پروردگار مهربان امروزتون بخیر و نیکی حال دلتون خوب وجـودتون سـلامت زندگیتون غرق در خوشبختی روزتون پراز انرژی مثبت یکشنبه تون شاد شاد🌸 ‎‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه بادمجان مواد لازم گوشت چرخکرده 250 گرم پیاز متوسط رنده شده 1 عدد بادمجان قلمی و کشیده 5 تا 6 عدد پوره گوجه فرنگی 400 میلی لیتر پیاز کوچک نگینی خرد شده 1 عدد نمکف فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم خلال چوبی و گوجه گیلاسی به میزان لازم طرز تهیه برای تهیه این خوراک باید از بادمجان قلمی بلند و کشیده استفاده کنیم و دلیلش هم این هست که باید بادمجان ها رو به صورت نواری برش بزنیم و بعد از سرخ شدن شبیه به یک بقچه بپبچیم.برای شروع کار بعد از شستشوی بادمجان ها اون ها رو از طول برش می زنیم به صورتی که ضخامت ورقه های بادمجان حدودا تا 4 میلی متر باشه. بادمجان رو پوست نمی کنیم چون موقع سرخ شدن حالت خودش رو از دست میده و شل خواهد شد. سپس زهر بادمجان ها رو با پاشیدن و استراحتی 20 تا 30 دقیقه ای با اون ها می گیریم و توی این مدت آب تلخ مزه و تیره رنگی از بادمجان خارج میشه که باید دور بریزیم و بعد بادمجان رو مجددا آبکشی و خشک کنیم. در این فاصله گوشت چرخکرده رو همراه با پیاز رنده شده، نمک فلفل و زردچوبه به همراه کمی پودر سیر داخل یک کاسه می ریزیم و خیلی خوب با هم مخلوط کرده و ورز می دیم. سپس گلوله های به اندازه یک گردوی کوچیک از گوشت جدا کرده و به صورت کوفته قلقلی فرمش میدیم ورقه های بادمجان رو هم بعد از خشک شدن، همراه با روغن در دستگاه یا تابه سرخ می کنیم. حالا دو تا از ورقه های بادمجان رو به صورت علامت بعلاوه (+) روی تخته کارمون قرار میدیم. یک عدد از کوفته قلقلیمون رو در مرکز بعلاوه قرار می دیم. حالا یکی در میون، ورقه های بادمجان رو روی مرکز کوفته قلقلی قرار میدیم. وقتی ورقه ها رو جمع کردیم، یک عدد گوجه گیلاسی رو روی بادمجان قرار می دیم و یک عدد خلال چوبی رو توی بقچه بادمجانمون فرو می کنیم تا فیکس بشه. همه بقچه هامون رو به همبچین ترتیب آماده می کنیم. پیاز کوچیکی رو که داشتیم به صورت نگینی خرد می کنیم و بعد همراه با روغن تفت می دیم تا کمی سبک و طلایی رنگ بشه حالا پوره گوجه فرنگی رو به پیاز های در حال تفت داده شدن اضافه می کنیم. وقتی یه مقدار پوره همراه با پیاز تفت خورد و کمی ابش کشیده شد، نمک رو به همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم. اگر گوجه های شما، خیلی رنگ نداشت میتونین از یک نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنین تا سس خوش رنگ تری داشته باشین. حالا نوبت قرار دادن بقچه ها درون سس گوجه فرنگی میرسه. بعد از اینکه بقچه ها رو داخل سس قرار دادیم روی ظرف رو فویل بگیرید و برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم آناناس آب آناناس ۱ لیوان (آب کمپوت ) کمپوت آناناس یک قوطی شیر دو لیوان شکر نصف لیوان زرده تخم مرع ۲ عدد وانیل مقداری پودر ژلاتین دو و نیم تا سه ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب آناناس (سرد)ریختم . بزارین بمونه قاشق نزنین و بزارین روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش حل بشه . زرده تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه . داخل ظرفی شیر و نصف لیوان آب آناناس ( آب همون کمپوت آناناس ) رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد کم کم مخلوط زرده و شکر رو داخلش ریختم و مدام هم زدم حرارت هم کم باشه و بعد ژلاتین حل شده رو اصافه کردم و هم زدم و از حرارت برداشتم . خامه رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . چون قالب من طرح دار بود من خواستم شکل اون گل هاش قشنگ دیده بشه یه ملاقه از مواد رو برداشتم و بهش رنگ خوراکی ریختم و داخل قالب توی اون قسمت گلهاش ریختم . قالب من پلاستیکی هست و چرب کردن هم نمی خواد چون خامه داره . مابقی مواد رو توی یخچال قرار دادم توی یه طرفی تا نیم بند کمی بشه و بعد از یخچال بیرون اوردم و تکه های اناناس رو داخلش ریختم این کار به خاطر اینه که تکه های اناناس توی دسر ته نشین نشه . بعد داخل قالبم ریختم و گذاشتم توی یخچال ۶ الی ۷ ساعت بمونه تا بسته بشه . بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و کمی این ور و اون ور کردم دیدم ازاد شده یه دیس روش قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛