جوجه چینی با ماءالشعیر کلاسیک جوجو
برای درست کردن این جوجه چینی خوشمزه اول لازمه فیله مرغ هامون رو مزه دار کنیم👌 ما هشت تا فیله مرغ رو از وسط برش دادیم و بعد بهش نمک و آب لیمو و فلفل سیاه زدیم(میتونید زعفرون هم بهش بزنید) بعد سلفون بکشید تا یکی دو ساعت بزارید یخچال تا حسابی طعم دار بشه😍
برای درست کردن خمیر بنیه دو تا تخم مرغ رو با همزن انقدر میزنیم تا کرمی رنگ بشه و بعد یک لیوان آبجوی بدون الکل کلاسیک جوجو که هم طعمش بینظیره و هم خیلی خوب کف میکنه و باعث میشه جوجه هامون تُرد بشه رو اضافه میکنیم👌
.
یک لیوان آرد سفید(گندم) و نیم لیوان آرد ذرت نسبت آرد سفید بیشتر از آرد ذرت رو کم کم اضافه میکنیم (کم کم آرد بریزید تا غلظت خمیر دستتون بیاد ، خمیر نباید سفت باشه) و سپس یک قاشق پر چایخوری بهش بکینگ پودر میزنیم(بیشتر هم بزنید مشکلی نداره) و مواد رو مخلوط میکنیم.
زعفران دم کرده و نمک وفلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم هم بهش اضافه میکنیم✌ .
تو این مرحله سینه مرغ رو از پیاز جدا کنید و به خمیر اضافه کنید تا خمیر به همه جای فیله ها بره
روغن رو گاز با شعله ملایم بزارید تا داغ بشه سینههای نواری رو از خمیر بیرون اورده و تو روغن سرخ میکنیم(شعله گاز باید متوسط باشه)
جوجه ها که سرخ شدن رو دستمال تمیز گذاشته تا روغن اضافیش گرفته بشه و با سس کچاپ یا سس پنیر نوش جان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی شربتی نارگیل و ایرمیک
پیمانه مورد استفاده استکان چای با گنجایش صدوپنجاه میلی لیتره
ایرمیک یک استکان
پودر نارگیل یک استکان
کره آب شده یک استکان
ماست یک استکان
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد دو و نیم استکان
رنده پوست یک عدد پرتقال و یا لیمو ترش
مواد لازم برای شربت: پیمانه مورد استفاده لیوان دسته دار فرانسه با گنجایش دویست و پنجاه
میلی لیتر
شکر دو و نیم لیوان
آب دو و نیم لیوان
یک چهارم یک عدد لیمو ترش
طرز تهیه
ابتدا شکر و آب لیمو رو تو یه قابلمه میریزیم و میذاریم روی شعله گاز وقتی جوشید یک دقیقه بعد خاموش میکنیم. شکر که آب بشه کافیه.
شربت رو بذارید کنار تا کاملا خنک بشه. همه مواد لازم برای خمیر به غیر از آرد رو تو یه ظرف میریزیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد رو با احتیاط اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد. خمیر رو به اندازه گردو برداشته وبه شکل بیضی درمیاریم وصافش میکنیم وبه شکل برگ که درش اوردیم با چاقو روش شکل میدیم . تو یه بشقاب دو سه قاشق ایرمیک میریزیم و شیرینی ها رو توش میغلطونیم و میچینیم توی سینی فر و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با صد و نود درجه به مدت سی دقیقه.
بعد از اینکه شیرینی ها رو از فر در آوردین پنج دقیقه منتظر باشین تا داغی اولیه اش بره بعد شربت خنک رو روش بریزین و یک سینی روش برگردونید و بیست و چهار ساعت بذارید بمونه بعد با پودر نارگیل تزیین کنید و نوش جان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک بیسکویتی
موادلازم:
بیسکوییت ساقه طلایی ۲بسته
کره بادام زمینی ۲ق غ
پودرکاکائو۲ق غ
پودرقند۲ق غ
شیر ۲/۳لیوان
بیسکوییتا رو با غداسازپودرکنید،کره بادام زمینی،پودرکاکائو،پودرقند رااضافه،خوب مخلوط کنید.شیر را کم کم بریزید تا خمیری شود.ازخمیربه اندازه گردو برداشته وسطش رو گودکنیدوفندق خردشده بریزید،گرد کنید وتو شکلات آب شده بغلتونید.
برای شکلات آب شده👈۱۳۰گرم شکلات خردشده راروی بخارکتری بزاریدیک ق م روغن مایع بهش اضافه کنیدوصبر کنید روان ویکدست بشه بعد توپکها رو باهاش کاورکنید.
نکته؛توپکها رو ک داخل شکلات زدید وروی سیمی توری گذاشتی ظرف مدت پنج دقیقه میبنده دراین فاصله حتما جابجا کنید که به سیم توری نچسبه.وقبل از اینکه شکلات ببنده روش خلال پسته یا پودرپسته بریزید.آماده ک شد بهتره یک ساعت بزاریدتویخچال بعدنوش جان کنید.
بجای کره بادام زمینی میتونید ازشکلات صبحانه استفاده کنید.
از بیسکوییت پتی پور هم میشه استفاده کرد ولی من امتحان کردم با ساقه طلایی خوشمزه تر بود.
بجای فندق گردو خرد شده یا پسته میتونید جایگزین کنید .
شیر رو تا جایی اضافه کنید که مواد خمیری شود طوری ک بشه بهش شکل داد وراحت گرد بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان من از کرمفیل زعفرونی استفاده کردم شما از هر نوع کرمفیلی که دارین میتونین استفاده کنین
کرمفیل هم آماده از لوازم قنادی ها تهیه میکنم☺️☺️
#نان_کشمشی
آرد ۲۳۰ گرم
نمک ۱ گرم
شکر ۳۰ گرم
روغن ۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱۱۰ گرم
مایه خمیر ۵ گرم
مواد میانی
کرمفیل زعفرانی یا شیری یا وانیلی
کشمش
گردو
مایه خمیر و یک قاشق از شکر رو به نیمی از شیر ولرم اضافه میکنیم تا عمل بیاد
آرد و نمک و بهبود دهنده و باقی شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده مایع خمیر عمل اومده را اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و روغن رو اضافه کرده ،باقی شیر رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد ممکنه همه شیر مصرف نشه پس با احتیاط بریزین،
یک ساعت بهش استراحت میدیم ، خمیر را بعد از استراحت کمی ورز داده پهن میکنیم و روش کرمفیل میمالیم و روی کرمفیل گردو و کشمش میریزیم
بعد رول میکنیم برش میدیم و تو قالب میچینیم حتما قالب رو با روغن جداکننده چرب کنین
نیم ساعت بهش استراحت بدین
رومال تخم مرغ و زعفرون بزنین
داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میپذیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ستاره شکلاتی 🍞🍫
✔️لیوان استفاده شده ۲۰۰ میلی لیتر است
✔️فنجان استفاده شده شده ۱۲۵ میلی لیتر است.
مواد لازم:👇
۱ بسته پودر خمیر مایه خشک فوری (معادل یک ق غ) و یا نصف بسته خمیر مایه تازه
۱ فنجان چایخوری روغن مایع
۱ فنجان چایخوری آب ولرم
۱ عدد تخم مرغ (سفیده را برای داخل خمیر و زرده را برای رومال استفاده کنید)
۱ ق م نمک
۲ ق م شکر
۱ کاسه شکلات صبحانه (حالت کرمی داشته باشد که بتوانید روی خمیر بمالید)
۲ تا ۲/۵ لیوان آرد
.
طرز تهیه:👇
اگر از پودر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید باید فعالش کنید
پودر خمیر مایه و آب ولرم و شکر را مخلوط کنید و در ظرف را ببندید و ده دقیقه کنار بگذارید تا سطحش حباب حباب شود و فعال شود سپس نمک و روغن مایع و سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که به دست نچسبد (حتما خمیر را چند دقیقه ورز دهید)
روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود نیم ساعت در محیط استراحت دهید تا عمل آید.
سپس هوای اضافی خمیر استراحت کرده را خارج کنید و خمیر را را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر چانه را گرد کنید و روی میز کار را آردپاشی کنید و کمی روی خمیر آرد بپاشید و هر چانه خمیر را با وردنه به بزرگی بشقاب سرو به شکل گرد باز کنید و روی کاغذ روغنی یکی از خمیرهای باز شده را قرار دهید رویش شکلات صبحانه بمالید و بعد خمیر دوم را رویش قرار داده و شکلادت صبحانه بمالید و خمیر سوم را هم قرار دهید و شکلات صبحانه بمالید و در آخر لایه چهارم خمیر را قرار دهید و دیگر شکلات نمالید و در قسمت وسط خمیر یک فنجان چایخوری قرار دهید و مانند فیلم خمیر را به ۱۶ قسمت مساوی برش بزنید.
ابتدا به چهار قسمت برش بزنید و هر یک از چهار قسمت را هم به چهار قسمت دیگر برش بزنید و هر برش را چند بار دور خودش بپیچانید تا حالت پیچ پیچی شود و بدون اینکه استراحت ثانویه دهید رویش زرده تخم مرغ بمالید و کاغذ روغنی را داخل سینی فر انتقال دهید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که طلایی و برشته شود بپزید (حدود ۳۵-۴۰ دقیقه)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#املت_اسپانیایی
سلام دوستان گلم.براتون کلیپ اموزش املت اسپانیایی تهیه کردم رو گذاشتم ساده و خوشمزه و سریع امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
♨️طرز تهیه:
اول یک مقدار کره رو تو تابه میریزم بعد ژامبون مرغ یا گوشت فرقی نمیکنه بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم بعد قارچ رو اضافه میکنم(قارچ رو به خاطر اینکه اب میندازه یکم قبلش تفت داده بودم)و بعد تکه های فلفل دلمه ای (من رنگی ریختم برای قشنگ شدنش رنگش فرقی نمیکنه)بعد که کمی تفت خوردن گوجه فرنگی اضافه میکنم و نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه اضافه کردم وتفت دادم بعد دوتا تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی دربیاد ریختم روش درش رو گذاشتم تا تخم مرغ پخته بشه بعد در ظرف مورد نظرم ریختم و روش جعفری خرد شده ریختم.به همین سادگی یک املت خوشمزه داریم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_بوقلمون
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید.
سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید.
در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید.
حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه.
بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره.
سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه)
سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود.
خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید.
روی هر ورق مقداری مخلوط
شیر+روغن
یا مخلوط آب+روغن
یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن
بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید.
بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده.
سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید.
سیاهدانه+کنجد بپاشید.
در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود.
اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان گلم دفعه اول در آرد سفید غلتوندم و بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری . اشتباه کلامی از خستگی کار جای آرد سفید گفتم سوخاری . اول ارد سفید هست .
مواد لازم🔻
سینه مرغ ۱ عدد (از فیله مرغ هم میشه استفاده کرد)
زعفران به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
سس مایونز یا ماست ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
طرز تهیه🔻
سینه مرغ رو برش های نازک و پهن ایجاد کردم . روی یک صفحه نایلون انداختم و تیکه مرغ رو قرار دادم و مجدد روش نایلون انداختم . توسط بیفتک کوب یا گوشت کوب کوبیدم و کمی پهن بشه .
برای مزه دار کردن ، لا به لای تکه های مرغ از زعفران و نمک و فلفل استفاده کردم . سس مایونز و پیاز هم ریختم و حدود ۴ ساعت موند. البته این زمان بیشتر هم بشه که عالیه .
بعد تکه های مرغ رو از مواد جدا کردم . داخل آرد سفید کمی پودر سیر و فلفل ریختم .
اول در آرد سفید غلتوندم و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم .
آرد سوخاری من اینجا پانکو هستش .
بعد هم داخل تابه روعن ریختم که گرم بشه و داخل تابه قرار دادم با حرارت ملایم بپزا . یک طرفش سرخ شد و پخت برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ و پخته بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_خرسی
۲ عدد تخممرغ
۲ فنجان شیر
۱ ق غ روغن
۲ ق غ شکر
۱ الی یکو نیم فنجان آرد (باید قوام پنکک کاملا مایع باشد پس به تدریج اضافه کنید و بیشتر نریزید)
۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر
۱ پنس نمک
تخم مرغ ها رو کاملا هم زده سپس مواد دیگرو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم داخل ظرف سس میریزیم و تابه نچسب رو روی حرارت گذاشته و کفش رو با مقداری روغن چرب میکنیم و موادو به شکل خرس مطابق فیلم میریزیم و از دو طرف با حرارت کم میپزیم و میذاریم وقتی خنک شد میتونین با سس شکلاتی تزیین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا خوراکی فوری😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_پر_خیر_و_برکت ☕🌼😊
🌼یه صبح زیبای دیگه ازفصل زیبای
تابستان آغاز شد
🌼آرزو میکنم
قلبتون پرباشه
🌼از مهـر و محبت
روحتون آروم
🌼و خیر و برڪت بشه مهمون تون🌼🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_گوشتی
#فینگر_فود
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
قارچ ۵ عدد( قابل حذف)
پنیر پیتزا به میزان لازم (قابل حذف )
نمک و زردچوبه رب به میزان لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید یا آرد نانوایی هم میشه فقط کمی رنگش تیره میشه ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن مایع ۲/۳ (دو سوم ) لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
زعفران و کنجد به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ ها رو خرد کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم و با گوشت و فلفل دلمه خرد شده مخلوط وتفت داده و به آن نمک و زردچوبه و رب اضافه کردم .
قارچ قابل حذفه اگر استفاده می کنین حتما آبش کشیده بشه که اگه آبکی بمونه مواد گوشتی کلوچه گوشتی خمیر میشه .
تخم مرغ را با همزن زدم . بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم. ماست را به تخم مرغ اضافه و با همزن زدم . بعد روغن را اضافه و کمی هم زده و در آخر آرد الک شده را اضافه کردم . مقداری نمک و زعفران هم اضافه کردم. خمیرش شله مثل مایه کیکه .
دستگاه ساندویچ ساز را به برق زدم. نیازی به چرب کردن نیست . اگر دستگاهتون می چسبه حتما چرب کنین یا با کره یا حتی با روغن جدا کننده دستگاه من یه مقدار تفلونش رفته و من چرب کردم .
دوستانی هم که دستگاهشون قابلیت جدا شدن نداره و نمی تونن بشورن می تونن از کاغذ روغنی استفاده کنن .
کف آن کمی کنجد ریختم و روی آن یک قاشق از مایه خمیری در هر خانه اش ریختم و روی آن یک قاشق مواد گوشتی و کمی پنیر پیتزا و روی آن یک قاشق از خمیر ریختم و بعد درب دستگاه رو بستم . من زمان گرفتم حدودا هفت دقیقه زمان برای پخت لازم هست اما شما دوباره چک کنید اگر نپخته بود دوباره درب رو ببندید .
با این مقدار مواد حدودا ۱۸ عدد کلوچه گوشتی خواهید داشت .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای پودینگ خرما🔻
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
خرما ۱۵ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ (قابل حذف)
وانیل ۱/۴ ق چ
طرز تهیه🔻
هسته خرماها رو جدا کردم . بستگی به نوع خرما و رطبتون داره اگر پوسته چسبیده نیازی به جداسازی پوست نداره . شیر و خرما رو داخل میکسر انداختم و میکس کردم ( داخل این پودینگ من شکر استفاده نکردم خرما به نظرم شیرینی داره و نیاز به شکر نیست اما از اونجا که در این جور چیزها شیرینی ذایقه ای هست به ذایقه تون تنطیم کنید و می تونید شکر هم بریزید). داخل ظرفی ریختم و نشاسته ذرت رو بهش اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . آخر کار هم وانیل رو اضافه کردم . از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار کمی از دما افتاد خامه رو کمی با چنگال زدم نرم بشه و داخلش ریختم . خامه اضافه است نریختین هم مشکلی نداره باشه خوشمزه تر و نرم تر می کنه .
در ظرف دلخواهم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده . اگر دوست داشتید دو رنگ درست کنید مثل من می تونید یک نوع پودینگ دیگه درست کنید و روش بریزید تازه می تونید همون پودینگ خرما درست کنید و توش کاکائو بریزید دو رنگ بشه و یا مثل من پودینگ کاکائویی درست کنید .
برای پودینگ کاکائویی🔻
شیر یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت یک و نیم ق غ
شکر ۲ ق غ( بسته به ذائقه می تونید کم و زیاد کنید)
پودر کاکائو ۱ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ(قابل حذف)
طرز تهیه🔻
شیر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دام و مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . از حرارت برداشتم و کمی از دما افتاد بهش خامه رو که کمی با چنگال زدم نرم بشه اضافه کردم و ریختن خامه بازم دل به خواهی هست .
روی لایه قبلی دسرم ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه .
برای تزیین هم از توت فرنگی و گردو استفاده کردم .
داخل پودینگ خرما هم می تونید گردو خرد شده و حتی پودر گردو هم بریزید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
نخود ۲لیوان
پیاز متوسط ۲عدد
سیر ۶حبه
آرد نخودچی ۲قاشق غذاخوری سر پر
ادویه مخصوص فلافل ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱قاشق مرباخوری سرپر
بیکینگ پودر ۱/۲قاشق مرباخوری
آب مقداری
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا نخود ها را به مدت ۴۸ ساعت خیس کنید،در این میان آب نخود را چند بار تعویض کنید.
۲_همه مواد را درون غذاساز و یا چرخ گوشت بریزید تا مواد کاملا پوره و نرم شود.
*دقت کنید نخود ها باید کاملا پوره و نرم شوند وگرنه فلافل سفت میشود*
*ادویه فلافل را از عطاری ها تهیه کنید و درصورتی که در دسترس نبود فلفل قرمز،زردچوبه،پودر زیره سبز،پودر کاری،پودر تخم گشنیز را با یکدیگر مخلوط کنید و به عنوان ادویه فلافل مصرف کنید*
*میزان سیر و ادویه ها کاملا سلیقه ای و به ذائقه شما بستگی دارد*
۳_مواد فلافل را در کاسه ای ریخته و به تدریج حدود کمتر از نصف لیوان آب را کم کم به مواد اضافه و هم میزنیم تا مایع کمی شل شود.
*حتما به تدریج آب اضافه کنید وگرنه مایه فلافل زیادی شل میشه و فلافل خراب میشه*
*آب باعث پوک شدن فلافل میشود*
۴_روی مواد را بپوشانید و به مدت یکی دو ساعت در یخچال استراحت دهید.
۵_قالب فلافل را در روغن داغ بزنید و قالب را با مواد فلافل پرکنید و فلافل ها را در روغن داغ سرخ کنید.
*نیازی نیس برای هر فلافل قالب را چرب کنید همان دفعه اول کافیست*
👈این دستور به شما فلافلی با لایه بیرونی ترد و بافت بسیار نرم و پوک میدهد، با این مقدار مواد حدود ۳۰ تا ۴۰ عدد فلافل دارید
*میتوانید مواد فلافل را درون فریزر قرار دهید و هر زمان که خواستید یخ زدایی کرده و سرخ کنید*
*دستور اصلی فلافل فقط با نخود تنهاس،نیازی به اضافه کردن سیب زمینی و گوجه و تخم مرغ و مغز نون باگت نیس*
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛