فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا خوراکی فوری😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_پر_خیر_و_برکت ☕🌼😊
🌼یه صبح زیبای دیگه ازفصل زیبای
تابستان آغاز شد
🌼آرزو میکنم
قلبتون پرباشه
🌼از مهـر و محبت
روحتون آروم
🌼و خیر و برڪت بشه مهمون تون🌼🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_گوشتی
#فینگر_فود
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
قارچ ۵ عدد( قابل حذف)
پنیر پیتزا به میزان لازم (قابل حذف )
نمک و زردچوبه رب به میزان لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید یا آرد نانوایی هم میشه فقط کمی رنگش تیره میشه ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن مایع ۲/۳ (دو سوم ) لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
زعفران و کنجد به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ ها رو خرد کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم و با گوشت و فلفل دلمه خرد شده مخلوط وتفت داده و به آن نمک و زردچوبه و رب اضافه کردم .
قارچ قابل حذفه اگر استفاده می کنین حتما آبش کشیده بشه که اگه آبکی بمونه مواد گوشتی کلوچه گوشتی خمیر میشه .
تخم مرغ را با همزن زدم . بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم. ماست را به تخم مرغ اضافه و با همزن زدم . بعد روغن را اضافه و کمی هم زده و در آخر آرد الک شده را اضافه کردم . مقداری نمک و زعفران هم اضافه کردم. خمیرش شله مثل مایه کیکه .
دستگاه ساندویچ ساز را به برق زدم. نیازی به چرب کردن نیست . اگر دستگاهتون می چسبه حتما چرب کنین یا با کره یا حتی با روغن جدا کننده دستگاه من یه مقدار تفلونش رفته و من چرب کردم .
دوستانی هم که دستگاهشون قابلیت جدا شدن نداره و نمی تونن بشورن می تونن از کاغذ روغنی استفاده کنن .
کف آن کمی کنجد ریختم و روی آن یک قاشق از مایه خمیری در هر خانه اش ریختم و روی آن یک قاشق مواد گوشتی و کمی پنیر پیتزا و روی آن یک قاشق از خمیر ریختم و بعد درب دستگاه رو بستم . من زمان گرفتم حدودا هفت دقیقه زمان برای پخت لازم هست اما شما دوباره چک کنید اگر نپخته بود دوباره درب رو ببندید .
با این مقدار مواد حدودا ۱۸ عدد کلوچه گوشتی خواهید داشت .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای پودینگ خرما🔻
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
خرما ۱۵ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ (قابل حذف)
وانیل ۱/۴ ق چ
طرز تهیه🔻
هسته خرماها رو جدا کردم . بستگی به نوع خرما و رطبتون داره اگر پوسته چسبیده نیازی به جداسازی پوست نداره . شیر و خرما رو داخل میکسر انداختم و میکس کردم ( داخل این پودینگ من شکر استفاده نکردم خرما به نظرم شیرینی داره و نیاز به شکر نیست اما از اونجا که در این جور چیزها شیرینی ذایقه ای هست به ذایقه تون تنطیم کنید و می تونید شکر هم بریزید). داخل ظرفی ریختم و نشاسته ذرت رو بهش اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . آخر کار هم وانیل رو اضافه کردم . از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار کمی از دما افتاد خامه رو کمی با چنگال زدم نرم بشه و داخلش ریختم . خامه اضافه است نریختین هم مشکلی نداره باشه خوشمزه تر و نرم تر می کنه .
در ظرف دلخواهم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده . اگر دوست داشتید دو رنگ درست کنید مثل من می تونید یک نوع پودینگ دیگه درست کنید و روش بریزید تازه می تونید همون پودینگ خرما درست کنید و توش کاکائو بریزید دو رنگ بشه و یا مثل من پودینگ کاکائویی درست کنید .
برای پودینگ کاکائویی🔻
شیر یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت یک و نیم ق غ
شکر ۲ ق غ( بسته به ذائقه می تونید کم و زیاد کنید)
پودر کاکائو ۱ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ(قابل حذف)
طرز تهیه🔻
شیر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دام و مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . از حرارت برداشتم و کمی از دما افتاد بهش خامه رو که کمی با چنگال زدم نرم بشه اضافه کردم و ریختن خامه بازم دل به خواهی هست .
روی لایه قبلی دسرم ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه .
برای تزیین هم از توت فرنگی و گردو استفاده کردم .
داخل پودینگ خرما هم می تونید گردو خرد شده و حتی پودر گردو هم بریزید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
نخود ۲لیوان
پیاز متوسط ۲عدد
سیر ۶حبه
آرد نخودچی ۲قاشق غذاخوری سر پر
ادویه مخصوص فلافل ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱قاشق مرباخوری سرپر
بیکینگ پودر ۱/۲قاشق مرباخوری
آب مقداری
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا نخود ها را به مدت ۴۸ ساعت خیس کنید،در این میان آب نخود را چند بار تعویض کنید.
۲_همه مواد را درون غذاساز و یا چرخ گوشت بریزید تا مواد کاملا پوره و نرم شود.
*دقت کنید نخود ها باید کاملا پوره و نرم شوند وگرنه فلافل سفت میشود*
*ادویه فلافل را از عطاری ها تهیه کنید و درصورتی که در دسترس نبود فلفل قرمز،زردچوبه،پودر زیره سبز،پودر کاری،پودر تخم گشنیز را با یکدیگر مخلوط کنید و به عنوان ادویه فلافل مصرف کنید*
*میزان سیر و ادویه ها کاملا سلیقه ای و به ذائقه شما بستگی دارد*
۳_مواد فلافل را در کاسه ای ریخته و به تدریج حدود کمتر از نصف لیوان آب را کم کم به مواد اضافه و هم میزنیم تا مایع کمی شل شود.
*حتما به تدریج آب اضافه کنید وگرنه مایه فلافل زیادی شل میشه و فلافل خراب میشه*
*آب باعث پوک شدن فلافل میشود*
۴_روی مواد را بپوشانید و به مدت یکی دو ساعت در یخچال استراحت دهید.
۵_قالب فلافل را در روغن داغ بزنید و قالب را با مواد فلافل پرکنید و فلافل ها را در روغن داغ سرخ کنید.
*نیازی نیس برای هر فلافل قالب را چرب کنید همان دفعه اول کافیست*
👈این دستور به شما فلافلی با لایه بیرونی ترد و بافت بسیار نرم و پوک میدهد، با این مقدار مواد حدود ۳۰ تا ۴۰ عدد فلافل دارید
*میتوانید مواد فلافل را درون فریزر قرار دهید و هر زمان که خواستید یخ زدایی کرده و سرخ کنید*
*دستور اصلی فلافل فقط با نخود تنهاس،نیازی به اضافه کردن سیب زمینی و گوجه و تخم مرغ و مغز نون باگت نیس*
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قارچ_شکم_پر 😋
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ ۸ الی ۱۲ عدد
سینه ی مرغ پخته شده ۱ عدد
خامه ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ۲۰۰ گرم
پودر سیر یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا قارچ ها را پوست کنده و ساقه ی آن را جدا کرده و بشویید ، سپس پیاز خرد شده را به همراه ساقه ی های قارچ تفت داده و به آن سینه ی مرغ و ادویه ها را اضافه کنید . کمی که تفت خورد خامه را اضافه کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید ، وقتی شعله را خاموش کردید نصف پنیر را به آن اضافه کنید . سپس داخل قارچ ها را با مخلوط تهیه شده و پنیر پر کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار داده و نوش جان کنید 😋😍
_قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد در آب بمونه وگرنه پر از آب ميشه.بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد كه خيلي خيلي راحته. بعد زیر آب بشورید.
_فر بايد كاملااااا داغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي ۲۰۰ تنظيم كنيد.قارچ موقع پخت كمي آب ميندازه ولي نگران نباشيد،كم كم آب جمع ميشه و روي قارچ برشته ميشه.حدود يك ربع تا بيست دقيقه يا كمي بيشتر بسته به سايز قارچها طول ميكشه پس زمان بديد تا آب جمع و روي قارچ طلايي بشه.
اين غذا بايد تازه و گرم سرو بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
به ازای 1 کیلو بلغور گندم
گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): 300 گرم
سینه مرغ: 150 گرم یا سینه بوقلمون
نمک: 2 تا 3 ق غ(بچشید)
روغن: 4 ق غ
آب: زیاد
شیر: 2 لیوان
طرز تهیه🔻
گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه.
بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشتکوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره.
یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریشریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و بازهم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. 2-3 ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و 10 دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آمادهس.
از مواد زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید🔻
روغن حیوانی (یا گیاهی)
کره
کنجد
دارچین
شکر
نمک
شیرهخرما
شیره انگور
گوشت قیمه
سینه مرغ ریشریش شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۱ عدد
شکر دو سوم پیمانه
پوره موز ۲ عدد یکی هم برای روی کیک که از وسط نصف میشه
کره آب شده نصف پیمانه
آرد قنادی ۱/۵ پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شکلات چیپسی یا خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ۳ ق غداخوری
طرز تهیه🔻
اول مواد اولیه رو آماده کنید کره رو ذوب کنید
قالب لوف رو کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید هر قالبی دیگه ای هم میشه
فر رو روی ۱۸۹ درجه روشن کنید(بدون فر هم میشه)
تخم مرغ و وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار بشه بعد کره ذوب شده اضافه و مخلوط
بعد پوره ی موز و کمی دارچین اضافه کنید و هم بزنید در آخر ترکیب ارد الک شده با بکینگ پودر مخلوط که شد شکلات و گردو رو هم اضافه کنید و بریزید توی قالب حالا اون یه موز کامل رو از وسط برش بدید و آغشته به آبلیمو کنید دو طرفش رو (برای اینه که بعد پخت سیاه نشه) بعد بیاید روی کیک دیگه فشار نیارید و بزارید توی فر برای من چهل دقیقه زمان برد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماش پلو
ماش یک پیمانه
برنج دو پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
کشمش و خرما و پیاز داغ به دلخواه
ماش رو از قبل خیس کردم و بعد گذاشتم بپزه با کمی نمک .
برنج رو از قبل خیس کردم و داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد ، آبکش کردم .
لا به لا داخل قابلمه برنج و ماش و کمی زیره سیاه و ادویه پلویی(آماده از عطاری می گیرم) ریختم و گذاشتم دم بکشه .
یه پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت و کمی نمک و زردچوبه ورز دادم و کوفته قلقلی درست کردم و با روغن سرخ کردم .
کمی کشمش هم شستم و وقتی خشک شد با کمی روغن تفت دادم .
از پیاز داغ و خرما و ... هم می تونین استفاده کنین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیشی (نوعی نان)
مواد لازم:
نصف پاکت خمیر مایه تر (21 گرم یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف خمیر مایه خشک)
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 لیوان شیر ولرم
نصف لیوان آب ولرم
4 قاشق روغن مایع
آرد به مقدار لازم (تا جائیکه امکان دارد خمیر نرمی شود)
2 حبه قند (یا 1 قاشق غذاخوری شکر)
نکاتی که باید دقت کنید:
خمیر خوب عمل بیاد
روغن خوب داغ شود
طرز تهیه:
خمیر مایه ، قند ، نمک ، آب ، شیر و روغن را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند (اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه ، قند یا شکر و آب ولرم را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید) آرد را کم کم بریزید و خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و حداقل 1 ساعت استراحت بدید. حجم خمیر باید دو برابر شود. دستتان را چرب کنید و تکه هایی از خمیر جدا کنید و با دست به اندازه بشقاب کوچک باز کنید. میتوانید با انگشت وسط خمیر را سوراخ کنید. سپس داخل روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. توصیه میکنم گرم سرو کنید.#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر کیک و میوه 🍰🍰 مواد لازم:
دو نوع میوه ( به دلخواه خودتون) 🍓🍎🍐🍊🍋🍌?🍒🥝🍍🥭 کیک (میتونه آماده باشه)
خامه : صبحانه دو لیوان
شکر: نصف لیوان
نشاسته سه قاشق
آب : یک لیوان
طرز تهیه
ابتدا میوه ها رو پوست بگیرید و با سلیقه خودتون خورد کنید. برای کیک می تونید از کیک های بیرون و آماده استفاده کنید. کیک رو به تیکه های مساوی برش بزنید.
آب و شکر رو توی قابلمه روی شعله بذارید. بعد نشاسته رو اضافه کنید و هم بزنید. وقتی حل شدن خامه صبحانه رو اضافه کنید. حسابی هم بزنید تا مواد مخلوط بشن و زیر شعله رو خاموش کنید. بعد هم مواد رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه.
یه ظرف انتخاب کنید و توش فویل یا ورقه نچسب بذارید. بعد به ترتیب میوه بچینید و روش کیک بچینید. روی کیک ها هم خامه بریزید. این ترتیب رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه.
به مدت 30 دقیقه دسر رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد از قالب خارج کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_پنیری خوشمزههه😋
یک بسته نان تست
۲ عدد سینه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ عدد هویج
۱ عدد فلفل دلمه
پنیر پیتزا
برای سس:
۱ ق غ پنیر ماسکارپونه
۱ ق غ سس مایونز
ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امووووززززش👆👆👆
#ایده_اموزش_ترشی_کمبزه👆👆👆
وای ترشی براتون اوردم چه ترشی ای 😋😋
ترشی کمبوزه تاحالا خوردی حتما درست کن امتحان کن مزش و الان فصلشه 😋😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_لقمه_ای 🥖 😋
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید .
میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مثلثی
مواد لازم
3عدد تخم مرغ
1استکان شکر(70 گرم)
1استکان شیر(100 گرم)
1استکان روغن مایع(80گرم)
2استکان آرد(100گرم)
1قاشق مرباخوری نشاسته (ذرت یا گندم)
1قاشق مرباخوری بگینک پودر
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
برای سس
1پاکت یا 200 گرم خامه
1بسته یا 80 گرم شکلات شیری
برای کاور کردن
5 تا 6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید و کرم رنگ شود و کف کند سپس شیر و روغن مایع را
افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر مواد خشک را الک کرده و در مخلوط مایع بریزید و به صورت دورانی
با هم ترکیب کنید.
مایه کیک را در یک قالب گرد(چرب و ارد پاشی شده) بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به
مدت 30 تا 45 دقیقه با توجه به فر تان بپزید بعد از
30 دقیقه با خلال دندان تست کنید .
از طرف دیگر خامه را روی حرارت بزاید و به نقطه جوش برسانید زیر آن را خاموش کنید و شکلات خرد
شده در خامه داغ بربزید و به هم بزنید تا شکلات آب
شود .کناره های کیکهای مثلثی برش خرد شده را ابتدا
باشکلات و بعد با پودر نارگیل آغشته کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛