eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این دستور فوق العاده خوشمزه که طعم واقعی کباب را داره وخیلی راحته طرز تهیه. ‌ ‌اولین کار اینه که یه تکه ذغال را روی گاز بذارید تا افروخته بشه من نیم کیلو مخلوط گوسفندی و گوساله را با دوتا پیاز رنده شده و کمی ابش را گرفتم و جعفری ریز خرد شده به مقداری که دوست دارید ساقه جعفری را خرد نکنید با نمک و فلفل سیاه و ادویه مخلوط یا خورشتی و یک قاشق غذا خوری رب خوب مخلوط کنید بعد وسط گوشت را حفره ای ایجاد کنید ویه تکه فویل را مثل کاسه درست کنید ووسط حفره قرار دهید وذغال افروخته را قرار دهید و یه قاشق روغن روش بریزید و سریع در ظرف را ببندید تا دودی که ایجاد می شه کم بشه اینطوری گوشت دودی می شه وطعم واقعی کباب کوبیده را می گیره ادامه کار ..... کف ظرفتون را کمی چرب وسیب زمینی حلقه شده بچنید وگوشت را کاملا روی سطح سیب زمینی باز ویکدست پهن کنید وگوجه حلقه شده را طبق فیلم روی گوشت بچینید وکمی نمک بزنید وسطح ظرف را فویل بکشید چند تا سوراخ ایجاد کنید روی فویل ودر طبقه دوم فرداز پایین منظورم است با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد بمدت تقریبی یک ونیم ساعت گوشت اولش کلی اب می اندازه وبه خورد سیب زمینی میره که طعمش را بی نظیر می کنه واجازه دهید ابش بخار بشه نه اینکه خشک بشه ودر اخر فویل رادبردارید وحدود ده دقیقه شعله بالا را روشن کنید تا کمی سطح گوشت طلایی بشه زیاددبزاریددخشک می شه حواستون باشه این کباب باید نرم ولطیف باشه نه خشک واین میزان واسه چهار تا شش نفر مناسبه با چلوی زعفرانی مطمئنم کباب بیرون را میزارید کنار چون هم خیلی سالمه وهم مطمئن هستید از چه گوشتی استفاده کردید نکته..... با مرغ هم میتونید درست کنید فقط باید کمی دنبه با گوشت مرغ چرخ کنیم وزعفران هم برنید واز ترکیب ران وسینه با هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 35 الی 40 عدد شیرینی🔻 پودر قهوه 1 ق چ پودر کاکائو 1 ق چ آرد قنادی 150 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد کره 110 گرم پودر قند 60 گرم وانیل 1/4 ق چ نشاسته ذرت 1 و نیم ق غ طرز تهیه🔻 1. کره و پودر قند را ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. 2. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید. 3. پودر قهوه و کاکائو را اضافه و با همزن مخلوط کنید. سپس نشاسته ذرت را بیفزایید و با همزن بزنید. 4. آرد را به تدریج افزوده و ابتدا با همزن و بعد با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.(خمیر وقتی آماده است که اگر مقداری از آنرا در دست گلوله کردید کاملا لطیف و بدون ترک باشد) خمیر را 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. 5. بعد خمیر را از یخچال خارج کرده بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب بزنید. 6. سینی را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد در فر گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. با کارد امتحان کنید هر زمان شیرینی از کف شینی تکان خورد یعنی آماده است. ⚠️نکات این شیرینی🔻 ❌مواد اولیه به هیچ عنوان امکان جایگزینی ندارند.(شکر این شیرینی رو خشک میکنه و اگه نشاسته ذرت نزنید لطیف نخواهد شد و به جای کره از روغن جامد استفاده نکنید به هیچ عنوان) ✅در ظرف دربسته داخل یخچال تا 2 هفته ماندگاری دارد ❌دقت کنید زیاد توی فر نمونه وگرنه سفت و خشک میشه. در فر کمی نرم هست وقتی در بیاد خودش رو میگیره. ✅در تابه دو طرفه و روی گاز هم میشه. در مایکروفر یا توستر دما 20 درجه کمتر و از قبل هم گرم کنید. اگه تعداد بیشتری شیرینی میخواید مواد رو چند برابر کنید. ❌شیرینی ها خیلی حساسن باید دقیق باشن بدون ترازو و چشمی اندازه کردن باعث خراب شدن شیرینی میشود‌. ✅با همین دستور میتوانید فقط شیرینی کاکائویی یا فقط شیرینی قهوه ای داشته باشید و فقط از یکی از پودر ها استفاده کنید ولی در این صورت دیگه اسمش موکا نمیشه‌. ❌به هیچ وجه خمیر را ورز ندهید وگرنه به روغن میافتد و شیرینی سفت و خشک میشود(آرد را به تدریج اضافه کنید) ✅کاتر و مواد اولیه رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹400 گرم گوشت گوساله 🔹1 عدد پیاز رنده شده 🔹فلفل سیاه 🔹تکه های فلفل قرمز ریز شده 🔹نمک1 قاشق چای خوری 🔹نان لواش 🔹گوجه فرنگی 🔹سماق 🔹پیاز نازک 🔹نعنا ♨️طرز تهیه پیاز رنده شده را به گوشت چرخ شده اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و خوب ورز دهید سپس با سیخ چوبی کوچک گوشت را به سیخ بزنید حتما قبل از تثبیت کردن گوشت روی سیخ دست خود را به آب بزنید تا به دست شما نچسبد . سپس تابه شیار دار روی اجاق گاز بگذارید و کمی با روغن چرب کنید و گریل کنید . میتوانید فلفل سبز و ... را نیز کنار آن کباب کنید. پس از پخت ، کباب را با مخلوط سماق و فلفل و نعنا و تکه های فلفل قرمز ریز شده که قبلا آماده کردید و گوجه فرنگی و در صورت دلخواه با کته سرو نمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم : 🔹سبزی کوکو ۳۰۰ گرم 🔹تخم مرغ ۴ عدد 🔹آرد سفید ۳ الی ۴ ق غ 🔹روغن مایع ۳ ق غ 🔹نان تست 🔹گوجه گیلاسی برای تزیین 🔹قالب سلیکونی طرح دلخواه(اگه میخواین طرحتون زیبا بشه حتما از قالب هایی استفاده کنین که شیار داشته باشه) 🔹نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه کاری ♨️طرز تهیه : سبزی و روغن و آرد و ادویه ها و تخم مرغ هارو داخل یه کاسه ریخته و با همزن هم میزنیم تا حسابی ترکیب بشه بعد،قالب سلیکونیمون رو روی سینی فر میزاریم،داخلش رو با روغن مایع حسابی چرب میکنیم و از مواد کوکو داخل قالب ها میریزیم،فر رو از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه گرم میکنیم و کوکو هارو به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با همون درجه ۱۸۰ میزاریم. نکته مهمی که باید بگم و همیشه هم خدمتتون گفتم مهربونا،درجه دماهای فرها شاید با هم فرق کنن، شما حین پخت چک کنین،سعی کنین قلق فر دستتون بیاد که چطوره مثلا من درجه دمای پخت این کوکو رو حدسی زدم(از روی شناختی که نسبت به دمای فرم داشتم). نکات رعایت بشه و قالب اگه خوب چرب بشه،قاعدتا کوکو اصلا به قالب نمیچسبه،دقیقا مث فیلم. نکته بعدی اینکه در ترکیب بالا مغز گردو خورد شده و زرشک هم میتونین بزنین. و این مقدار مواد داخل این قالب به تعداد ۳۰ عدد بهم فینگرفود داد. اضافه ی کاتر خورده ی هویج رو در سالاد استفا‌ده کنین،و اضافه ی لبه های نون رو همراه کوکو میل کنین😊 نان تست بهتره از نان سحر استفاده بشه چون نونش خیلی خمیری و نرم نیست و راحت قالب میخوره. اگه دوس داشتین میتونین پیاز رنده شده هم به مواد کوکو بزنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من برای تهیه استیک از فیله گوساله استفاده می کنم.اگرچه از قسمت راسته هم میشه استفاده کرد ولی چون فیله نرمتره مورد پسندتره.برشهایی به اندازه کف دست از گوشت جدا کرده(اگه براتون سخته معمولا در قصابی ها هم این کار رو انجام میدن و با وسیله های مخصوص اونو نازک میکنند)کمی با گوشتکوب کوبیده و سپس مزه دار می کنم.موادی که من همیشه استفاده می کردم شامل پیاز خلال شده، روغن زیتون،پودر سیر،فلفل سیاه،پاپریکا و کمی پودر زنجبیل بود اما اینبار پاپریکا و زنجبیل رو حذف و سس خردل و سس ورچسترشایر اضافه کردم.نمک رو در اواخر طبخ به گوشت میزنم.معمولا شب قبل گوشت رو مزه دار کرده و موقع طبخ از یه تابه چدنی استفاده می کنم.گوشت رو در تابه داغ که کمی چرب شده گذاشته با حرارت متوسط رو به بالا.درِ تابه هم میذارم وگرنه همه اجاق گازو کثیف میکنه. وقتی یک طرف پخته و سرخ شد بر می گردونم تا طرف دیگه پخته بشه.مقدار پخته شدن گوشت هم خودتون تنظیم کنید که دوست دارین آبدار باشه یا کاملا پخته.بهتره که تکه های گوشت یکی یکی داخل تابه گذاشته بشه تا آب نیندازه.میتونید استیک رو با سس قارچ سرو کنید یا از سسهای آماده استفاده کنید برای تهیه سس قارچ در یه قابلمه حدود ۱۰۰گرم قارچ اسلایس شده با کمی کره روی حرارت متوسط بذارین تا طلایی بشه.دوتا پیاز متوسط خلالی شده هم با دو قاشق روغن بذارین روی حرارت کم تا پخته و کاراملی بشه درِ ظرف هم بزارین(البته کمی زمان میبره پس اینو از قبل تهیه کنید) دو قاشق آرد سفید با یک پیمانه شیر سرد مخلوط کنید و روی قارچ سرخ شده بریزین.پیاز هم اضافه کنید.هر از گاهی به هم بزنید و اجازه بدین ده دقیقه با در بسته بجوشه.نمک و فلفل را اندازه کرده در صورت تمایل برای چاشنی سس از آبلیموی تازه استفاده کنید.این سس برای انواع غذاهای گوشتی مناسب است. -برای سیب زمینیها هم اونا رو بعد از شستن باپوست برش زدم. نمک و فلفل،روغن زیتون، آویشن،پاپریکا و آبلیموی تازه باهاش مخلوط کردم داخل یه سینی فر فویل کشیدم سیب زمینیها رو داخل سینی ریختم روی سینی هم فویل کشیدم گذاشتم در فر ۲۰۰درجه تقریبا ۳۰ دقیقه طول کشید تا پخته شد یک ربع هم بدون فویل گذاشتم.نون هم دستورش قبلا گذاشتم همونه که تو قابلمه داخل فر پختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن تورنادو 2 عدد سیب زمینی پخته شده بزرگ ⠀ سینه مرغ ⠀ 2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده ⠀ 200 گرم پودرهای سوخاری ⠀ پارمسان 50 گرم، رنده شده 2 قاشق سوپخوری آویشن⠀ ⠀ دستور پخت: فر را با دمای 180 تا 200 درجه پیش گرم کنید. سیب زمینی ها را به سیخ بکشید و روی آن را شیار مارپیچی ایجاد کنید و شیار ها را از هم فاصله دهید. سینه مرغ را به نوارهای نازک تقسیم کنسد. نوارها را ، در شکاف بین مارپیچ سیب زمینی قرار دهید.روی سیب زمینی و گوشت را به کره آغشته نمایید. ⠀ پودر سوخاری، پنیر و آویشن را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینی را به آن آغشته نمایید. آن را درسینی فر قرار دهید و‌ اجازه دهید تا پخته شود.. با سس گوجه و یا ماست چکیده سرو‌ کنید و لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛