دونات شاخه ای با روکش شیری
مواد تشکیل دهنده: ⠀
4 فنجان آرد سفید ⠀
2 1/2 قاشق چای خوری مخمر
140 گرم شیر خشک
3 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری شکر ⠀
1 قاشق چای خوری نمک
1 تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن ⠀ ⠀
.
برای روکش دونات
2 1/2 فنجان پودر شکر
1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده ⠀
4 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل ⠀
مراحل تهیه.
شیر و کره را در یک کاسه کوچک حرارت دهید تا کره را ذوب کند - مایع باید فقط گرم باشد. ⠀
مخمر را به شیر اضافه کنید و آن را برای 2 دقیقه بگذارید. شکر، نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و آن را هم بزنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر بدست آید. روی یک سطح صاف برای 5 دقیقه خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست ایجاد کنید، آن را به یک کاسه کمی روغن زده انتقال دهید، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و در حدود 1 ساعت در محل گرم قرار دهید.⠀
خمیر را لوله کنید و بر روی یک تخته صاف آن را به 24 قطعه مساوی برش دهید.
خمیر را بکشید و آنرا رول کنید. طناب خمیری را به نصف بچرخانید و با یک چرخش دو سر را بهم برسانید و سپس آن را با هم فشار دهید . آنها را روی یک سینی بزرگ روغن زده قرار دهید و با بقیه خمیرها کار را دوباره تکرار کنید.
اجازه دهيد دوناتها حدود بيست دقيقه استراحت کند.⠀
در حالی که دونات استراحت می کنند، روغن را تا 160 درجه گرم کنید تقریبا 2 دقیقه در هر طرف دونات را سرخ کنید.⠀
برای لعاب - تمام مواد را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و در یک لیوان بلند بریزید و سپس دونات را داخل آن زده و و آن را پوشش دهید. دونات را کنار بگذارید تا لعاب را به خودش بگیرد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربا کدو تنبل
کدو پاک کرده وخرد شده یک کیلو
شکر هشتصد گرم( هرلیوان شکر ۲۲۰گرمه)
آب چهار لیوان
آهک یک لیوان
در یک کاسه نسبتا بزرگ آهک بریزید وچند لیوان آب روش بریزید وبا قاشق بزنید دست نزنید دستتون میسوزه وبزارید آهک عمل کند
وقتی که آهک ته نشین شد آب زلال اونو جدا کنید وبریزید رو کدوهای خرد شده وبزارید حدود دوازده ساعت ؛ تو این فاصله گاه گاهی هم بزنید بعد از دوازده ساعت(بیشتر هم باشه اشکالی نداره)تو آبکش بریزد واب سرد روش بریزید دوباره کدوها رو به همون کاسه برگردونید وپر آب سرد کنید وبه مدت شش الی هفت ساعت چند دفعه آبشو عوض کنید بعد از طی این مدت کدوها آماده هستن.
چهار لیوان آب رو بریزید تو قابلمه تا جوش بزنه وقتی جوشید شکر رو توش بریزید تا شکر حل شه وشربت قوام یابد. وقتی که شربت قوام اومد کدوها رو توش بریزید وشعله رو کم کنید حدود دوساعت پخت لازم داره دوست دارید چند دونه هل بریزید یا آخر سر کمی گلاب یا وانیل من هیچ کدوم نزدم طعم خودشو دوست دارم
عزیزان مواظب باشید این مربا زیاد غلیظ نشه چون زود شکرک میزنه اطراف دونه های مربا باید ترد وسطش پر از شهد باشه وقتی به دونه ها نگاه میکنی باید یکرنگ باشن داخلش شیشه ای باشه وگرنه هنوز پخت لازم داره شعله متوسط رو به کم باشه تا شربت زود قوام نیابه
مربای کدو حلوای باید کاملا بپزه که بوی خامیش از بین بره اواخر پخت یکی دو قاشق آب لیمو بزنید وگاز رو خاموش کنید درشو بزارید تا شهد به خورد مربا بره بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه
کدوها رو میتونید قالب هم بزنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت شیرازی
طرز تهيه اين كتلت خوشمزه كاملا از خودم هستش دستورات متفاوتی داره ک همرو امتحان کردم فقط همین دستور کتلت رو ترد و پوک و خوشمزه و کم چرب میکنه 😊😋😋 هر چي از تردي و خوشمزگي اين كتلت بگم كم گفتم دقيقا عين كتلت هاي بيرون شده .
براي اين كتلت خوشمزه ما نياز داريم به يك ليوان اب يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك ق غ پر سيب زميني سه عدد متوسط تخم مرغ يك عدد ارد سوخاري سه تا چهار ق غ (كه حتما هم بايد خودتون ارد سوخاري رو درست كنيد نون باگت رو بزاريد خشك شه بعد اسیاب کنید)
نمك وفلفل مقداري - زرد چوبه يك ق چ- پياز يك عدد متوسط و اب گرفته
سيب زميني رو ابپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد، يك ليوان اب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضاف كنيد و بعد از اينكه روي اب يكم حباب ايجاد شد ارد رو اضاف كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق ارد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و ارد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضاف كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم ارد سوخاري رو اضاف كنيد بايد يه خمير لطيف ونچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بزارید تو یخچال) یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد از خمير به اندازه ي گردوي بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم ارد سوخاري اضاف كنيد.
نکته اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه
اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داع باشه کتلت وا میره
باید حرارت متوسط رو ب کم باشه و اروم اروم سرخ و مغز پخت شه . با اين مقدار م
واد تقريبا هفده تا كتلت بما میده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو مرغ
غذای راحت و دلبر 😍😉
سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز دو عدد (می تونید از پیازچه هم استفاده کنید)
تخم مرغ دو عدد
مایونز یک قاشق
پنیر موتزارلا یا پیتزا ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل
برای تهیه ی این غذا تنها کافی است مواد رو با هم به ترتیب ویدیو مخلوط کرده و سرخ کنید اگر دوست داشتید می تونید سبزیجات دلخواه مثل هویج ، فلفل دلمه ای و یا سبزیحات معطر مثل آویشن یا ریحون رو هم به مواد اولیه اضافه کنید 😉
پ.ن :سینه ی مرغ ها رو حتما خیلی ریز خرد کنید در نتیجه خیالتون راحت حتما میپزه اما اگر خیلی نگران هستید می تونید مرغ رو چرخ کنید و به مواد اضافه کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر سیر خانگی
عزیزان امسال که سیر فراوان و ارزونه خیلی راحت میتونید تو خونه پودر سیر درست کنید .
سیرهارو تمیز کرده چیپسی یا خلالی خرد کنید وتوی سینی کاغذ روغنی انداخته یا اینکه سینی رو با پنبه وروغن خیلی کم چرب کنید تا سیر به سینی نچسبه
بعد جلوی آفتاب بزارید و مرتب زیر رو کنید تا کاملا خشک وترد بشه دقت کنید که اگه سیرها نرم باشه و کامل خشک نشه پودر نمیشه
با دستتون امتحان کنید اگه سیرها شکننده بود یعنی آماده اسیاب وردنه
بعد داخل آسیاب بریزید وپودر کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونایی که #سیب_زمینی سرخ کرده دوست ندارن 🙄اونم ی مدل اینوحتما ببینن☝️☝️
💞کلیــک کنیــد💞👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_بخیر_دوست_چهار_فصل_من☕️😊🍁
به سومین روز پاییز خوش آمدید
روزتون پرازانرژی مثبت
ولبریزازعشق خدا
بخند و شادباش
و شاکرداشته ها
ونداشته هات باش
امروزخداوند
بافرشتگانش همراه شماست😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
💜4لیتر شیر
💜نصف لیوان سرکه
💜یکی دو قاشق نمک
طرز تهیه🔻
اول 4 لیتر شیر گاو از لبنیاتی ها به صورت باز خریدم توی قابلمه ریختم و گذاشتم جوش بیاد در این مدت چند بار بهم میزنیم وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنیم و میذاریم 20 دقیقه بجوشه بعد از 20دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله نصف لیوان سرکه سفید بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم در کمتر از یک دقیقه پنیر تشکیل میشه و تمام.
یه دستمال تمیز داخل یه آبکش میذاریم و پنیرو داخلش میریزیم و آب اضافیش رو میگیریم بعد داخل یه آبکش دیگه میذاریم و یه جسم سنگین روش میذاریم دو سه ساعت بمونه و بعد پنیر منسجم میشه و شکل میگیره برش میدیم و داخل آب پنیری که با نمک مخلوط کردیم نگهداری میکنیم.
نمک رو میچشیم و اضافه میکنیم که شور نشه
یعنی راحتتر ازاین نداریم امیدوارم لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
کلم قرمز متوسط یک عدد
سرکه سفید دو لیوان
اب نصف لیوان
نمک دو قاشق
شکر یک قاشق
سیر چند حبه
فلفل تند دو عدد
طرز تهیه🔻
کلم رو خرد کنید نه زیاد ریز نه درشت بشورید وتو صافی بریزید تا ابش کاملا بره سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا ابشون خشک بشه توجه کتید آبی روش باقی بمونه ترشی یا رنگش کدر میشه یا کپک میزنه
سپس بریزید تو کاسه ای یک قاشق نمک دریایی یا نمک شکری دو قاشق آب لیمو روش بریزید وبا دست بخوبی بزنید تا نمک آب بشه
(آب لیمو برای رنگ ترشی میزنیم وقتی آب بندازه آبشو دور میریزیم تو طعمش تاثیری نداره) و یکساعتی با همون نمک کنار بزارید تا آب بندازه. تو این فاصله یک نصف لیوان آب دولیوان سرکه ویک قاشق نمک و یک قاشق سرخالی شکر بریزید وبزارید چند جوش بزنه وگاز رو خاموش کنید تا سرد بشه کاملا هم سرد نشه اشکالی نداره (ولرم رو به سردی)
بعد از یکساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته ازش جدا بشه من با دست کلم رو جدا کردم. بریزید تو شیشه و یا ظرف مورد نظر مابینش چند ورقه سیر وچند عدد فلفل تند بریزید وسپس مخلوط سرکه ونمک بریزید ودرشو کیپ ببندید مخلوط سرکه واب اگه ولرم باشه بهتره کلم کمی نرم میشه وزودتر جا میفته
عزیزان من رنگ خوراکی نزدم سرکه که رو کلم بریزید کم کم کلم رنگشو پس میده. این ترشی من یک روزه هست چند روز گذشته خوش رنگتر شده. بعد از اینکه ترشی رو انداختی هر نوع ترشی که باشه بعد یکی دو روز ازش بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید نمک تو رنگ و طعم ترشی خیلی موثره.کلم رو با رنده آلمانی هم میتونید رنده کنید.
شکر طعم ترشی رو متعادل میکنه (اختیاریه)
از سرکه قرمز هم میتونید استفاده کنید.
با این روش برید رنگ ترشی نمیپره.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_بریان
دوستان امروزم دستور یه مرغ راحت وخوشمزه را واستون دارم
اول اینکه مرغ باید با پوست باشه اگر پوست مرغ را جدا کنید سطح مرغ موقع گریل کردن خشک می شه
مرغ من وزنش 1600بود از روز قبل نمک زدم وخوب شستم بعد پنج قاشق روغن را با یک قاشق مرباخوری زردچوبه ونصف قاشق مرباخوری ادویه کاری ویک قاشق چایخوری پودر زیره ویک قاشق رب گوجه وفلفل سیاه ورنده شده یه قرص عصاره مرغ خوب مخلوط کردم نیاز به نمک نداره چون عصاره شور است ومرغ را طبق فیلم مهره پشت مرغ را جدا کنید وتمام سطح داخلی وبیرونی مرغ را به این سس آغشته کنید حتی زیر پوست سینه هم بزنید وبهتره یه شب بمونه ولی اگر وقت نکردین حداقل 4تا6ساعت توی این مواد مزه دار شده بمونه بعد توی ظرف مناسب فر اگر سر دار بود که بهتر وگرنه فویل بکشید وچند سوراخ روی فویل ایجاد کنبد ودر طبقه وسط فر با دمای 180درجه واسه من حدود دونیم ساعت شد بستگی به دمای فرتون داره بعد پخت کامل مرغ خودش اب می اندازه وبابرس چربی توی ظرف را روی سطح مرغ بمالید وروش را گریل کنید تا کاملا طلایی بشه
سسی که ته ظرف می مونه فوق العاده خوشمزه است ومیتونید در کنار مرغ سرو کنید
نکته..... دوستان اگر خواستید میتونید هویج ویا پیاز ویا قارچ وهر چیزی که مایلید در همون اول کنار مرغ بریزید تا پخته بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاس کباب😋
👇ادامه👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻
1. اول از همه، تکههای گوشت گوسفندی با استخوان و چربی رو داخل قابلمه میچینن.
2. روی گوشت رو با حلقههای پیاز، سیبزمینی حلقهای و گوجهفرنگی پر میکنن.
3. روی محتویات رو با تکههای گوشت و بعد آلوی ترش میپوشونن.
4. حالا یه لایهی دیگه از پیاز، سیبزمینی، گوجهفرنگی و گوشت اضافه میشه.
5. کار رو با بادمجون سرخشده و آلو تموم میکنن تا برن سراغ طعمدهندهها!
6. داخل قابلمه آبلیمو، نمک، زردچوبه، دارچین و فلفلسیاه میریزن.
7. مقداری رب رو با آب ترکیب میکنن تا رقیق بشه و به محتویات قابلمه رنگ بده.
8. آخر سر کمی آب هم اضافه میشه و میره برای پخت؛ حدود ۲ تا ۲.۵ ساعت بهش زمان میدن تا روی شعلهی ملایم گاز بمونه و حسابی جا بیفته. (بیشتر هم میتونه بمونه)
9. اواسط پخت، بهش سر زدن و ۱ لیوان دیگه آب اضافه کردن.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بند انگشتی
سریع و راحت بدون نیاز به فر
مواد لازم:
۱ بسته بیسکویت بند انگشتی
۱ یک کاسه شیر جهت خیسوندن بیسکویتها
۲ عدد موز
پودر پسته و کامائو جهت تزیین روش
برای کِرِم:
نیم لیتر شیر
۱ استکان شکر
۱ استکان سرخالی آرد
۱ قاشق مربا خوری وانیل
برای تهیه کِرم مواد رو توی یک قابلمه مناسب مخلوط کرده و روی شعله ملایم سریع و مرتب هم بزنین تا قوام بگیره و سفت بشه (شبیه فِرنیه خودمون)
بگذارین کنار خنک بشه
دولایه سلفون روی هم پهن کنین (یا هر صفحه نایلونی تمیز مثل تصویر که برای غذا مناسب باشه) بیسکویتها رو قشنگ توی شیر بغلطونین و روی نایلون بچینین (دقت کنین زیادی خیس نشن چون وا میرن اولش شاید به نظر سفت بیان ولی بعد از چند دقیقه نرم میشن، اگه نشد دوباره به قسمت های خشکش میتونین چند قطره شیر اضافه کنین)
کِرِم که خنک شد قشنگ به صورت یک لایه مساوی روی
بیسکویتها پهن کنین، موزها رو کنارش چیده کیک رو با کمک نایلون رول کنین و بگذارین تویخچال تا قشنگ ببنده و شکل بگیره
نایلون رو از اطرافش باز کنین توی ظرف مورد علاقهتون قرار بدین، روش رو با پودر کاکائو و پسته تزیین کنین و به تعداد دلخواه ببرین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
۲بسته خامه صبحانه
۲۰۰گرم شکلات کاکائوی شیری
۵۰گرم شکلات تلخ
۲۰گرم کره
۲ونیم بسته پتی بور
مغزیجات: گردو پسته فندق بدلخواه
طرز تهیه🔻
🌹خامه رو روی شعله ملایم میزاریم ازکناره ها که شروع به جوش کرد شکلات رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا یه مایع شکلاتی روانی داشته باشیم
🌹بیسکویتهارو با دست خرد میکنیم مغزیجات رو میریزیم وشکلات روان رو ریخته وخوب مخلوط میکنیم
🌹در قالب ویا وسط سلفون ریخته وفشرده میکنیم
🌹من وسط ۲تا کیسه فریزر ریختم نصفشو گرد شکل دادم نصفشو مثلثی
🌹در آخر برا چند ساعت میزاریم یخچال یا فریزر
🌹بعد با شکلات آب شده تزیین میکنیم
🌹شکلات رو که ریختین چون کیک سرده بلافاصله میبنده پس برا تزیین روش سریع باشین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
(برای ۲ نفر)
میگو ۳۰۰ گرم
سیر ۸ حبه درشت
پیاز دو عدد متوسط
گشنیز ۱۵۰ گرم
شنبلیله ۵۰ گرم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
تمر هندی ۳ قاشق غذاخوری پر
ادویه ماهی، زردچوبه، نمک، فلفل و زنجبیل به میزان لازم
دستور تهیه🔻
یدونه پیاز رو به شکل دلخواهتون خرد کنید و تفت بدید و زردچوبه رو بهش اضافه کنید و سپس میگوهای پاک شده و خرد شده رو به پیازها اضافه کنید بعد ادویه رو به همراه فلفل به میگو ها اضافه کنید و برای دودقیقه تفت بدید و زیر شعله رو خاموش کنید.
یدونه پیاز دیگه رو خرد کنید و مقداری سرخ کنید و بعد سیرهای خرد شده اضافه کنیدو همراه پیازها تفت بدید باد هم سبزی قلیه رو اضافه کنید کمی تفت بدی تا رنگ سبزی تغییر کنه و آبش کشیده بشه (زیاد سبزی رو سرخ نکنید چون ممکنه که تلخ بشه) و بعد ادویه،زردچوبه و فلفل رو به سبزی اضافه کنید.تمرهندی رو به همراه مقداری آب جوش مخلوط کنید و بعد به همراه دو نیم لیوان آب تمر هندی رو هم از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بزارید تا قلیه جا بیافته برای ۱۰ دقیقه تا یک ربع آخر رب گوجه تفت داده شده رو به همراه میگوهایی که از قبل آماده کرده بودیم به قلیه اضافه کنید و بعد هم سرو کنید و نوش جان.
✅ ریختن رب کاملا اختیاری هستش و اگه میخواید قلیه تون سبز رنگ باشه پس حذفش کنید.
✅ من معمولا برای قلیه از آرد استفاده نمیکنم ولی اگه شما خواستید اضافه کنید مقداری آرد رو بو بدید و همراه رب به غذا اضافه کنید.
✅ بعضیها به قلیه میگو سیب زمینی هم میزنن که اگه خواستید بزارید حتما قبل از اینکه تمر هندی رو اضافه کنید سیب زمینیها پخته شده باشند چون تمر مانع پخت سیب زمینی میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا قیفی بانان تست
نونهای تست راباوردنه فشرده کنید_سعی کنید ازنان تازه استفاده کنید_به شکل قیف بپیچونید وانتهای اون رو بادست فشرده کنید بامواد پیتزا به دلخواه پرکنید طبق فیلم داخل ظرف موردنظربچینید وبین اونها پنیرپیتزای فراوان بپاشید ،داخل فربگذارید تاپنیر بین نونها اب بشه بعد باسس دلخواه میل کنید،
شیک وخوشمزه برای پذیرایی
اون سس داخل کلیپ سس بشامل هست ولی باهرنوع سس دلخواه میشه سروکرد
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خانگی_مخصوص
بعد از استراحت خمیرها را درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه پخت دهید
یا درون تابه روی گاز بپزید
به اینصورت که :در ابتدا تابه را با حرارت ملایم حدود پانزده بیست دقیقه گرم کنید سپس نانها را با حرااارت ملااااااایم بپزید هر ازگاهی این طرف اون طرف کنید،
بافتها نانها در فر پوکتر خواهد بود
بعد از پخت از وسط برش بزنید کمی داخل نان را خالی کنید وبرای سرو ساندویچ استفاده کنید
وقتی ازدما افتادن داخل نایلون نگهداری کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#محلبی(دسر) دو رنگ
مواد لازم
برای قسمت شیری وانیلی
4/5لیوان شیر
1لیوان آرد
1لیوان شکر
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
1قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
شیر ،آرد ،شکر را در یک قابلمه ریخته و روی گاز گذاشته و مداوم هم بزنید و بپزید هنگامی که جوش آمد و قوام و غلظت گرفت زیر گاز را خاموش کنید و کره و وانیل را به محلبی افزوده و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.استکان ها را به جایی تکیه داده بطوری که نیفتند و محلبی سفید را به طور مساوی بین آنها تقسیم کنید.استکانها کج باشند و صبر کنید تا محلبی ها سرد شود.میتوانید محلبی ها را به همین شکل کج در یخچال بگذارید تا سریع تر بسته شوند .(خودشان را بگیرند)
اکر میخواهید پودینگ شکلاتی حاضری درست کنید و روی محلبی ها را بریزید و اگر میخواهید با این دستور محلبی شکلاتی درست کنید و روی آنها بریزید.
2/5 لیوان شیر
1قاشق غذاخوری سر پر آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته(ذرت)
نصف لیوان شکر
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
3قاشق غذاخوری کاکائو
1قاشق غذاخوری کره
به جز کره همه مواد را در یک قابلمه ریخته روی گاز مداوم هم بزنید و بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود.
در آخر کره را هم اضافه کرده و به هم بزنید تا صاف و یکدست شود و در استکانها روی محلبی سفید به مقدار مساوی تقسیم کنید و بریزید.بعد از اینکه سرد شد روی آنها را با موز یا هر چیز دلخواه تزیین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕
مواد لازم:
500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی
برای مزه دارکردن:
1لیوان شیر
1 عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق غذاخوری سرکه
2 تا 3 حبه سیر
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
زیره و آویشن مقداری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای تزیین:
چند تکه نان بربری
1 لیوان ماست
جعفری خرد شده
مواد لازم برای سس گوجه روی کباب:
2 تا 3 عدد گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی
داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید.
در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید.
گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید).
ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید
و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
نکته:
معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛