eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸یک صبح قشنگ 🍃یک دل خـوش 🌸یک لب خندان 🍃یک تن سالـم 🌸دعای امروز من 🍃برای هرروز تو 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌿🌸🌸🌸🌸🌸🌿
مواّد لـازِم🔻 بادِمجان/ ۲کیلو و نیم گِردو ریز خُرد شُده/ ۳ق غ پیاز خِلالی شُده/ ۲عَدَد بُزُرگ سیر لِه یا رَنده شُده/ ۴حَبّه کَشک/ ۳ق غ سَر پُر نَعناخُشک/ ۲ق غ زَردچوبه/ به میزانِ لـازِم فِلفِل سیاه/ به میزانِ لـازِم نَمَک/ به میزانِ لـازِم طَرز تَهیّه🔻 ابتدا بادِمجان هارو پوست گرفته و هَرکدوم رو از وَسَط به ۲قِسمَت تَقسیم میکنیم و تَلخی بادِمجون ها رو میگیریم و دَر روغَن سُرخشون میکنیم. زَمانی که بادِمجان ها سُرخ شُدن، اون ها رو از تابه خارِج میکنیم و رویِ دَستمال کاغَذی ضَخیم آشپَزخونه قَرار میدیم تا روغَن اضافی اون ها خارِج بشه. در همین تابه؛ پیازهارو با کَمی روغَن تَفت میدیم تا کاملاً طَلایی بشن. وَقتی که پیازها طَلایی شُدن؛ سیر،زَردچوبه،فِلفِل سیاه، نَمَک و نعنایِ خُشک رو اضافه میکنیم و نیم دَقیقه با حَرارَت کم تَفت میدیم.(دِقّت کنید که نَعنا خیلی زود میسوزه، پَس حَرارَت باید خیلی کم باشه). بادِمجون هایِ سُرخ شُده رو به پیازهای طَلایی شُده اضافه میکنیم. بادِمجان هایِ سُرخ شُده رو مَخلوط میکنیم و با نِصف پیمانه آب، اجازه میدیم تا بِپَزَن.(دَرِ تابه رو هم میذاریم). بَعد از ۱۰دَقیقه،با پُشت قاشُق بادِمجون هارو لِه میکنیم.(اگه تمایُل داشتین که بادِمجون ها کاملاً لِه بشن، میتونین از گوشتکوب این کارو انجام بدین). زَمانی که بادِمجون ها کاملاً پُختن؛ گِردو و کَشک رو اضافه میکنیم.(میزانِ کَشک با توجّه به غِلظَت و طَعم کَشک مُتفاوته). تو این مَرحله،میزانِ نَمَکِ کَشکِ بادمجون رو تِست کنین و اگه لازم بود کمی نَمَک اضافه کنین.سپس با کَشک، گردو،پیازداغ و نَعناداغ دیزاین میکنیم. دُرُست کردنِ نَعناداغ🔻 کافیه بَعد از داغ شُدن روغَن؛ نَعنایِ خُشک رو داخلِ روغَن بریزیم و شُعله رو خاموش کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواّد لـازِم🔻 سینه مُرغ چَرخ شُده/ دو تِکه یا ۳۰۰گِرَم پیاز متوسط رَنده شُده/۲عَدَد خَمیر وَسَط نان باگت/۲عَدَد پودر سوخاری/ به میزان لازم تُخم مُرغ/ به میزانِ لازم آرد سِفید/ به میزانِ لازم فِلفِل سیاه/ به میزانِ لازم فِلفِل قِرمِز/ به میزانِ لازم نَمَک/ به میزانِ لازم سیر رَنده شُده/ ۲حَبّه طَرزِ تَهیّه🔻 ۱. به سینه یِ مُرغِ چَرخ شُده، پیازِ رَنده شُده و آب گرفته رو اضافه کن و وَرز بده. ۲. خَمیر وَسَطِ دوتا نون باگِت و سیر رَنده شُده رو اضافه کن و وَرز بده. ۳. فِلفِل سیاه،فِلفِل قرمز و نَمَک رو اضافه کن و ۲ الی ۳ دَقیقه وَرز بده. ۴. به مدّت ۴۵ دَقیقه داخلِ یَخچال قرارِش بده تا استراحت کنه. ۵. بَعد از اینکه از یَخچال دَرش آوردی، اوّل داخلِ آردِ سفید، بَعد تُخمِ مُرغ و بَعد داخلِ آردِ سوخاری بزن و داخلِ یکمی روغَن سُرخِش کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپکهای سیب‌زمینی با مغز پنیر 2-3 تا سیب زمینی مقداری جعفری ریز خرد نمک، فلفل سیاه و قرمز پنیر پیتزا یا کاشار نگینی و درشت خرد شده - برای سرخ کردن: 2 تا تخم مرغ 1 پیمانه آرد 1 پیمانه آرد سوخاری روغن مایع - توپکهای آماده شده رو اول داخل آرد و بعد داخل آرد سوخاری کنین و 25-30 دقیقه بزارین یخچال و در روغن داغ سرخ کنین و بعد روی کاغذ روغنی یا دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت ژامبون و پنیر . مواد لازم : نان لواش : ۲ عدد پیشنهادم نون روستای نان آورانه خیارشور : ۲ عدد (بزرگ) خرد شده (حدود ۱۰۰ گرم) سس مایونز یا سس ماست: ۱ قاشق غذاخوری سس خردل : ۱ قاشق غذاخوری آویشن : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم ژامبون گوشت یا مرغ : ۴ ورقه پنیر گودا : ۹ ورقه . طرز تهیه : ۱- ابتدا خیارشور های خرد شده را با سس خردل، سس مایونز و ادویه‌ها به‌خوبی مخلوط می‌کنیم. ۲- ابتدا ژامبون و پنیر و سپس سس خیارشور رو مثل ویدئو روی نون پخش میکنیم ۳- مطابق ویدیو، نان‌ها را رول می‌کنیم، داخل سلفون می‌پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدیم. ۴- بعد از نیم‌ساعت با یه چاقوی تیز به اندازه های کوچک برش می‌زنیم و سپس به همراه سبزیجات تازه و گوجه گیلاسی سرو می‌کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی ۱ عدد سیب زمینی (ورقه شده) ۲ عدد آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۱/۴ پیمانه(لیوان) زعفران آب کرده (غلیظ) ۱ قاشق چای خوری سیر (پوره شده) ۲ حبه سبزیجات (برای تزیین و اختیاری) به مقدار لازم رب انار به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم لیموترش ورقه ای ۱ عدد طرز تهیه : 1. در ظرفی مناسبی نمك ، فلفل ، پوره سیر ، زردچوبه ، آبلیمو ، نصف روغن زیتون و زعفران را مخلوط كرده و داخل شكم و سطح روی ماهی را با آن مزه‌ دار كنید. 2. سپس ماهی را برای یك‌ ساعت در یخچال قرار دهید. سینی فر را با فویل بپوشانید ، روی فویل را چرب نموده و ورقه‌های سیب‌زمینی را روی فویل قرار دهید و سطح روی سیب‌زمینی را چرب كنید سپس ماهی را روی سیب‌زمینی چرب شده قرار دهید تا با این روش از چسبیدن ماهی جلوگیری كنید. 3. سطح روی ماهی را با بقیه روغن زیتون چرب نمایید و قبل از قرار دادن ماهی در فر چند عدد لیمو ترش تازه را ورقه كرده و آن را داخل شكم‌ ماهی بگذارید. سینی ماهی را روی پنجره وسط فر قرار دهید و برای 45 دقیقه تا یك‌ ساعت در دمای ۱۸۰ درجه بپزید بعد از طبخ ماهی را از فر خارج نموده و به ظرف سرو منتقل كنید. 4. پس از كمی سرد شدن سطح روی ماهی را با رب انار پوشانده و با سایر سبزیجات تزیین كرده و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پنیر ورقه ای فیله ۱۰ عدد نان ۱۰ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۲ عدد مواد مزه دار کردن مرغ🔻 نصف لیمو نمک ۱ قاشق چای خوری سر پر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذا خوری خردل ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری مواد سس پستو بادوم زمینی نصف پیمانه پارمزان نصف پیمانه ریحون ۲ پیمانه روغن زیتون ۱/۴ پیمانه طرز تهیه🔻 مرغ و بعد از مزه دار کردن حداقل ۱ ساعت بزارین یخچال ،بعد بکوبین و‌گریل کنید ،این ساندویچ رو داخل همون تابه گریل هم میتونید حاضر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میتونین با جگر‌مرغ یا جگر سفید هم درست کنین.قارچ و فلفل دلمه هم اگ دوس ندارین میتونین حذف کنین. مواد لازم🔻 ی دست دل و جگر ۴تا سیب زمینی ۶تا قارچ نصف فلفل دلمه ای ۲تا پیاز یک ق رب نمک فلفل زردچوبه دارچین زنجبیل اویشن طرز تهیه🔻 پیازخلالی شده رو کمی تفت میدیم سبک ک شد جگر رو اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم.ادویه هارو میزنیم و بوی ادویه ک بلند شد قارچارواضافه میکنیم آبش ک کشیده شد فلفل دلمه و رب اضافه میکنیم و تفت میدیم.اخرسر ی لیوان آب میریزیم و درشو میذاریم تا جا بیوفته و بپزه.کنارشم سیب زمینی سرخ میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍴 یک صبحونه متفاوت کنار خانواده 😍 میتونید با مربا، عسل، نوتلا یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید 😋 مواد لازم: تخم مرغ 1 عدد ماست 1 لیوان ( 200 گرم) روغن 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد 3 لیوان سر خالی (حدود 400 گرم) . آماده سازی 😋 تخم مرغ، ماست، روغن مایع، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج و به آرامی اضافه کنید. خمیر را ورز دهید و حدود 20 دقیقه بپوشانید و استراحت بدید. مقداری آرد بپاشید، خمیر را روی آن با ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید. به هر شکلی که دوست دارید با قالب یا چاقو جدا کنید. روغن مایع را درون تابه ریخته و خمیر را درون روغن داغ سرخ کنید. داغ سرو و میل نمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم: ۲۵۰ گرم شکلات مخلوط تلخ و شیری به صورت گرانول یا خرد شده ۲۰۰ میلی لیتر خامه ۱ فنجان شیر ۲ پاکت بیسکوییت پتی بر مغز پسته یا مانند آن روش تهیه: شیر و خامه را به همراه شکلات حرارت میدهیم تا ذوب شود و سس شکلاتی آماده گردد.بیسکوییت ها را خرد کرده با سس شکلاتی مخلوط میکنیم و به آن مغز پسته یا مانند آن اضافه میکنیم. مواد آماده شده را در کیسه پلاستیکی پیچیده در فریزر میگزاریم.بعد از خارج کردن با خامه و شیرینی یا شکلات تزئین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه رانی هلو 🍑🍑🍑🍑🍑 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه شیرینی صدفی بدون فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکوی بادمجان مواد لازم برای۶ نفر بادمجان ۱ کیلوگرم پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده ۱ پیمانه جعفری خردشده ۱/۲ پیمانه سیر له شده ۲ حبه پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه آرد سفید ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا باید فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سر بادمجان‌ها را جدا کنیدو همه‌ اطراف آنها را با چنگال خراش دهید، سپس آنها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید. سینی را حدود 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا بادمجان‌ها نرم شوند، بعد از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شوند. ۲- حالا بادمجان‌ها را، پوست بگیرید و داخل یک کاسه مناسب کاملا لهً کنید. بادمجان‌ها را داخل ظرف غذاساز هم می‌توانید بریزید تا خوب له شوند. ۳- حالا پنیر، جعفری، سیر، پودر سوخاری، آرد، تخم‌مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل را به بادمجان‌های له شده اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود. کمی از مایه را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. ۴- در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. یک قاشق سوپخوری از مایه را بردارید و به آن شکل دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوکوها را آماده کنید. سایر نکات شما می توانید پودر سوخاری را داخل مواد نریزید به این ترتیب که مایه را به شکل مورد نظر درآورید و بعد روی آن ها پودر بپاشید سپس سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️ 🍆🍆🍆🍆🍆🍆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان بربری خانگی مواد لازم شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری آب ولرم ۱ و ۱/۴ لیوان روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری سیاهدانه و کنجد مقداری مواد لازم برای عمل آوردن خمیرمایه: آب ولرم ۱/۴ لیوان شکر ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرخالی مواد لازم رومال: آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب حدود ۱/۴ لیوان شیر رو کم کم به آرد اضافه کنید تا به غلظت فرنی برسه و برای رومال ازش استفاده کنید. میتونید بجای این مخلوط از مخلوط زرده و زعفران استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه اول خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و بعد خمیرمایه رو بپاشید روش و کمی هم بزنید تا خمیرمایه مرطوب بشه. روی ظرف رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه پف کنه و عمل بیاد. برای درست کردن خمیر، تو یه کاسه بزرگ آب ولرم، شکر، نمک و روغن مایع رو مخلوط کنید بعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید. حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نسبتاً شلی بدست بیاد. در نهایت خمیر کمی چسبنده ست، دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید تا لطیف بشه. روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و در جای نسبتا گرم یکساعت بهش استراحت بدید. بعد از استراحت پفش رو بگیرید. کف سینی رو با کره یا روغن چرب کنید. خمیر رو به شکل دلخواه پهن کنید. نوک چاقو رو چرب کنید و روی خمیر شیار بندازید و بعد رومالش کنید. روی خمیر کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نون خوشرنگ بشه. بلافاصله بعد از پخت نون رو از سینی خارج کنید و روی توری سیمی یا پارچه نخی بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کالزونه مرغ و قارچ 😍😋🍕 طرز تهیه خمیر این کالزونه خوشمزه مثل خمیر قیف مرغ که دستور تهیش تو پستای قبلی هست . از خمیر نون بربری یا نون فرانسوی هم میتونید استفاده کنید. برای تهیه مواد داخل خمیر هم یک عدد پیاز ریز خرد شده رو در روغن تفت بدید و سپس مرغ ریز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا برشته شه. نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، ارگانو بزنید. قارچ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد شده اضافه کنید و تفت بدید. در صورت تمایل یه حبه سیر رنده شده ام اضافه کنید. گلوله هایی از خمیر جدا کنید و هر کدوم رو پهن کنید. مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید و مقداری پنیر موزارلای رنده شده روی اون بپاشید. مقداری از مخلوط مرغ رو اضافه کنید و دوباره پنیر موزارلا بپاشید.خمیر رو تا کنید و لبه هاش رو مثل فیلم با انگشت محکم کرده و شکل بدین. کالزونها رو در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و با چاقو چند برش روی اونا ایجاد کنید. سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کالزونه ها طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید. نوش جون! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛