رولت ژامبون و پنیر
.
مواد لازم :
نان لواش : ۲ عدد پیشنهادم نون روستای نان آورانه
خیارشور : ۲ عدد (بزرگ) خرد شده (حدود ۱۰۰ گرم)
سس مایونز یا سس ماست: ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل : ۱ قاشق غذاخوری
آویشن : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
ژامبون گوشت یا مرغ : ۴ ورقه
پنیر گودا : ۹ ورقه
.
طرز تهیه :
۱- ابتدا خیارشور های خرد شده را با سس خردل، سس مایونز و ادویهها بهخوبی مخلوط میکنیم.
۲- ابتدا ژامبون و پنیر و سپس سس خیارشور رو مثل ویدئو روی نون پخش میکنیم
۳- مطابق ویدیو، نانها را رول میکنیم، داخل سلفون میپیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدیم.
۴- بعد از نیمساعت با یه چاقوی تیز به اندازه های کوچک برش میزنیم و سپس به همراه سبزیجات تازه و گوجه گیلاسی سرو میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_تنوری
ماهی ۱ عدد
سیب زمینی (ورقه شده) ۲ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه(لیوان)
زعفران آب کرده (غلیظ) ۱ قاشق چای خوری
سیر (پوره شده) ۲ حبه
سبزیجات (برای تزیین و اختیاری) به مقدار لازم
رب انار به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
لیموترش ورقه ای ۱ عدد
#ماهی
طرز تهیه :
1. در ظرفی مناسبی نمك ، فلفل ، پوره سیر ، زردچوبه ، آبلیمو ، نصف روغن زیتون و زعفران را مخلوط كرده و داخل شكم و سطح روی ماهی را با آن مزه دار كنید.
2. سپس ماهی را برای یك ساعت در یخچال قرار دهید. سینی فر را با فویل بپوشانید ، روی فویل را چرب نموده و ورقههای سیبزمینی را روی فویل قرار دهید و سطح روی سیبزمینی را چرب كنید سپس ماهی را روی سیبزمینی چرب شده قرار دهید تا با این روش از چسبیدن ماهی جلوگیری كنید.
3. سطح روی ماهی را با بقیه روغن زیتون چرب نمایید و قبل از قرار دادن ماهی در فر چند عدد لیمو ترش تازه را ورقه كرده و آن را داخل شكم ماهی بگذارید. سینی ماهی را روی پنجره وسط فر قرار دهید و برای 45 دقیقه تا یك ساعت در دمای ۱۸۰ درجه بپزید بعد از طبخ ماهی را از فر خارج نموده و به ظرف سرو منتقل كنید.
4. پس از كمی سرد شدن سطح روی ماهی را با رب انار پوشانده و با سایر سبزیجات تزیین كرده و سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پنیر ورقه ای
فیله ۱۰ عدد
نان ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۲ عدد
مواد مزه دار کردن مرغ🔻
نصف لیمو
نمک ۱ قاشق چای خوری سر پر
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
خردل ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
مواد سس پستو
بادوم زمینی نصف پیمانه
پارمزان نصف پیمانه
ریحون ۲ پیمانه
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه🔻
مرغ و بعد از مزه دار کردن حداقل ۱ ساعت بزارین یخچال ،بعد بکوبین وگریل کنید ،این ساندویچ رو داخل همون تابه گریل هم میتونید حاضر کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میتونین با جگرمرغ یا جگر سفید هم درست کنین.قارچ و فلفل دلمه هم اگ دوس ندارین میتونین حذف کنین.
مواد لازم🔻
ی دست دل و جگر
۴تا سیب زمینی
۶تا قارچ
نصف فلفل دلمه ای
۲تا پیاز
یک ق رب
نمک
فلفل
زردچوبه
دارچین
زنجبیل
اویشن
طرز تهیه🔻
پیازخلالی شده رو کمی تفت میدیم سبک ک شد جگر رو اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم.ادویه هارو میزنیم و بوی ادویه ک بلند شد قارچارواضافه میکنیم آبش ک کشیده شد فلفل دلمه و رب اضافه میکنیم و تفت میدیم.اخرسر ی لیوان آب میریزیم و درشو میذاریم تا جا بیوفته و بپزه.کنارشم سیب زمینی سرخ میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍴
یک صبحونه متفاوت کنار خانواده 😍
میتونید با مربا، عسل، نوتلا یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید 😋
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 لیوان ( 200 گرم)
روغن 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آرد 3 لیوان سر خالی (حدود 400 گرم)
.
آماده سازی 😋
تخم مرغ، ماست، روغن مایع، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
آرد را به تدریج و به آرامی اضافه کنید. خمیر را ورز دهید و حدود 20 دقیقه بپوشانید و استراحت بدید.
مقداری آرد بپاشید، خمیر را روی آن با ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید.
به هر شکلی که دوست دارید با قالب یا چاقو جدا کنید. روغن مایع را درون تابه ریخته و خمیر را درون روغن داغ سرخ کنید.
داغ سرو و میل نمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موزائیکی
.
مواد لازم:
۲۵۰ گرم شکلات مخلوط تلخ و شیری به صورت گرانول یا خرد شده
۲۰۰ میلی لیتر خامه
۱ فنجان شیر
۲ پاکت بیسکوییت پتی بر
مغز پسته یا مانند آن
روش تهیه:
شیر و خامه را به همراه شکلات حرارت میدهیم تا ذوب شود و سس شکلاتی آماده گردد.بیسکوییت ها را خرد کرده با سس شکلاتی مخلوط میکنیم و به آن مغز پسته یا مانند آن اضافه میکنیم.
مواد آماده شده را در کیسه پلاستیکی پیچیده در فریزر میگزاریم.بعد از خارج کردن با خامه و شیرینی یا شکلات تزئین میکنیم
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه رانی هلو
🍑🍑🍑🍑🍑
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه شیرینی صدفی بدون فر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکوی بادمجان
مواد لازم برای۶ نفر
بادمجان ۱ کیلوگرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده ۱ پیمانه
جعفری خردشده ۱/۲ پیمانه
سیر له شده ۲ حبه
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا باید فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سر بادمجانها را جدا کنیدو همه اطراف آنها را با چنگال خراش دهید، سپس آنها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشاندهاید، قرار دهید. سینی را حدود 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا بادمجانها نرم شوند، بعد از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شوند.
۲- حالا بادمجانها را، پوست بگیرید و داخل یک کاسه مناسب کاملا لهً کنید. بادمجانها را داخل ظرف غذاساز هم میتوانید بریزید تا خوب له شوند.
۳- حالا پنیر، جعفری، سیر، پودر سوخاری، آرد، تخممرغ و به میزان لازم نمک و فلفل را به بادمجانهای له شده اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود. کمی از مایه را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.
۴- در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. یک قاشق سوپخوری از مایه را بردارید و به آن شکل دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که میشود به همین شکل کوکوها را آماده کنید.
سایر نکات
شما می توانید پودر سوخاری را داخل مواد نریزید به این ترتیب که مایه را به شکل مورد نظر درآورید و بعد روی آن ها پودر بپاشید سپس سرخ کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان بربری خانگی
مواد لازم
شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ و ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
سیاهدانه و کنجد مقداری
مواد لازم برای عمل آوردن خمیرمایه:
آب ولرم ۱/۴ لیوان
شکر ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
مواد لازم رومال:
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر یا آب حدود ۱/۴ لیوان
شیر رو کم کم به آرد اضافه کنید تا به غلظت فرنی برسه و برای رومال ازش استفاده کنید.
میتونید بجای این مخلوط از مخلوط زرده و زعفران استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه
اول خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و بعد خمیرمایه رو بپاشید روش و کمی هم بزنید تا خمیرمایه مرطوب بشه. روی ظرف رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه پف کنه و عمل بیاد. برای درست کردن خمیر، تو یه کاسه بزرگ آب ولرم، شکر، نمک و روغن مایع رو مخلوط کنید بعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید. حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نسبتاً شلی بدست بیاد. در نهایت خمیر کمی چسبنده ست، دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید تا لطیف بشه. روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و در جای نسبتا گرم یکساعت بهش استراحت بدید. بعد از استراحت پفش رو بگیرید. کف سینی رو با کره یا روغن چرب کنید. خمیر رو به شکل دلخواه پهن کنید. نوک چاقو رو چرب کنید و روی خمیر شیار بندازید و بعد رومالش کنید. روی خمیر کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نون خوشرنگ بشه. بلافاصله بعد از پخت نون رو از سینی خارج کنید و روی توری سیمی یا پارچه نخی بزارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کالزونه مرغ و قارچ 😍😋🍕
طرز تهیه خمیر این کالزونه خوشمزه مثل خمیر قیف مرغ که دستور تهیش تو پستای قبلی هست . از خمیر نون بربری یا نون فرانسوی هم میتونید استفاده کنید.
برای تهیه مواد داخل خمیر هم یک عدد پیاز ریز خرد شده رو در روغن تفت بدید و سپس مرغ ریز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا برشته شه. نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، ارگانو بزنید. قارچ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد شده اضافه کنید و تفت بدید. در صورت تمایل یه حبه سیر رنده شده ام اضافه کنید.
گلوله هایی از خمیر جدا کنید و هر کدوم رو پهن کنید. مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید و مقداری پنیر موزارلای رنده شده روی اون بپاشید. مقداری از مخلوط مرغ رو اضافه کنید و دوباره پنیر موزارلا بپاشید.خمیر رو تا کنید و لبه هاش رو مثل فیلم با انگشت محکم کرده و شکل بدین. کالزونها رو در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و با چاقو چند برش روی اونا ایجاد کنید. سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کالزونه ها طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید. نوش جون!
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕
مواد لازم:
500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی
برای مزه دارکردن:
1لیوان شیر
1 عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق غذاخوری سرکه
2 تا 3 حبه سیر
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
زیره و آویشن مقداری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای تزیین:
چند تکه نان بربری
1 لیوان ماست
جعفری خرد شده
مواد لازم برای سس گوجه روی کباب:
2 تا 3 عدد گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی
داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید.
در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید.
گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید).
ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید
و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
نکته:
معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موساکا
یه جور خوراک یونانیه که من با کمی تغییر درستش کردم و واقعا خوشمزه شد.
۳ تا بادمجان🍆 ( که از قبل کبابی و پوستشو بِکن و بذار تو صافی تا کامل آبش بره)
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ( که من از ترکیب چرخکرده مرغ و گوشت استفاده کردم)
۳ تا سیبزمینی متوسط( که آبپز باید بشه و با پوست حلقهای بُرِش بزن)
يه دونه پیاز درشت(خلالی خردش کن)
۱قغ سیر له شده
۳ قغ روغن زیتون
۱ قغ رب گوجه 🍽آب ۱ لیمو ترش تازه کوچک
نمک،فلفل،آویشن،کاری،زنجبیل،دارچین همشون ۱قچ
۱ دونه عصاره مرغ(تو نصف لیوان آب حل کن)(جایگزین میتونه آب مرغ یا آب گوشت باشه)
۲قغ سس کچاب
سس بشامل:
۵۰ گرم کره ۳قغ آرد گندم۱ لیوان شیر ولرم۱ دونه تخم مرغ( فقط زرده مورد نیازه)
اول پیازُ با روغن زيتون تفت بده تا طلايي شه.
سيرُ اضافه و مخلوط كن.
گوشت قرمزُ به پیاز اضفه و تفت بده. کمی که رنگش عوض شد گوشت سفیدُ بزن تنگش ( برای اینکه گوشت قرمز دیرتر میپزه)
حالا ادویه ها( من آویشنُ بيشتر زدم چون عاشقشم ولي كاملا سليقهایه )+ رب+ سس کچاب+ آب_عصاره+آبلیمو تازه به گوشت اضافه کن و بذار یه ربع با شعله کم بجوشه تا جا بیوفته.
برای سس بشامل اول کره رو داغ کن و بعد آردُ اضافه و مدام هم بزن و بعدش شیر و بازم مدام هم بزن تا گوله گوله نشه.
کمی نمک و فلفل هم بهترش میکنه.
زرده تخم مرغ تم اضافه و مخلوط کن و ۳ دقیقه رو شعله بمونه که بپزه و بوی خامی نده.
حالا کف ظرف پیرکس ( مخصوص فر) رو با کمی روغن زیتون چرب کن.
یه لایه سیبزمینی بچین و بعدش نصف بادمجون کبابی که ساتوری شده یه لایه روی سیب و کمی ترکیب نمک و فلفل که مزه بگیره.
روی بادمجان یه لایه کامل ترکیب گوشت تا سطحشو بپوشونه و دوباره مابقی بادمجان رو اضافه کن
حالا با سس بشامل روی مواد قبلی پوشش بده و در آخر یه لایه پنیر.
تو دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بذار بپزه و ۵ دقیقه اخر گریل رو روشن کن تا روی کار طلایی بشه.
برای تزئین هم از سیب زمینی سرخشده استفاده کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_تولد
250 گرم آرد سفید قنادی 50 گرم پودر کاکائو 300 گرم شکر
1پاکت وانیل(5گرم یاکمی وانیل ایرانی) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین یا(1قاشق مرباخوری سر صاف بیکینگ پودر)
1قاشق غذاخوری سرکه 280 میلی لیترشیر
2 عدد تخم مرغ 60 گرم کره
60 گرم روغن مایع .
کرم خامه:
خامه20 یا 25٪ -350 گرم پودر شکر 100 گرم
طرز تهیه :
ابتدا تمام مواد خشک رااز قبل سه بارالک کنید و تخم مرغ، شیر، کره و روغن گیاهی رااضافه وباهمزن بزنید تا تمام مواد خوب مخلوط شود. (شیر، تخم مرغ و کره باید به دمای محیط رسیده باشن)
در آخر سرکه را اضافه کنید و مخلوط کنید. اندازه قالب کیک (20تا24 سانتی متر).
قالب رابا کره چرب کنید و پودر کاکائو بزنید واضافه پودر را بتکونید.
مایه کیک رادرقالب ریخته ودرفر ازقبل گرم شده بادمای 170 درجه برای مدت 50-60 دقیقه قرار داده تا کیک پخته شود.
بعد 40 دقیقه با خلال چوبی تست کنید.
بعد پخت کیک حتماً بزارید کیک خنک بشه وبعد از قالب خارج کنید.
طرزتهیه خامه :
خامه وپودرقند راباهم مخلوط وباهمزن میزنیم تا خامه فرم بگیرد.
سپس کیک را به سه قسمت تقسیم کنید. هر قسمت از کیک را خامه زده و روی یکدیگر قرار دهید. واطراف کیک راهم کمی خامه بزنید وبا اضافه خورده کیک اطراف کیک راتزیین وبرای روی کیک هم از پودرنارگیل ومغز دلخواه استفاده کنید.😋
. 🍰این کیک احتیاج به خیس کردن واسه قسمتهای برش خورده ندارد. .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛