#سس_کچاپ_خانگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 كیلوگرم)
پیاز بزرگ: یك عدد
فلفلدلمهای قرمز بزرگ: یك عدد
دانه خردل: یك قاشق چابخوری
فلفل شیرین: یك قاشق چایخوری
دارچین: یك چوب
شكر قهوهای: یك پیمانه
نمك: یك قاشق سوپخوری
سركه سیب: یك و نیم پ
پاپریكا (نوعی فلفل قرمز): یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
گوجه فرنگیها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمتهای داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانههای فلفلدلمهای را هم در بیاورید و خرد كنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفلدلمهای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوطكن ریخته و به صورت پوره در بیاورید.
حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یك ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه كاهش پیدا كند. حالا در پارچهای تمیز دانههای خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید.
در این مرحله، شكر و نمك را نیز به مواد اولیه اضافه كنید و بگذارید مواد روی حرارت كم در حالی كه مرتب آن را به هم میزنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سركه سیب و پاپریكا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔 #همبرگر_خانگی
🔷مواد لازم 👇
🔹یک کیلو گوشت مغز ران گوساله
🔹نیم کیلو گوشت قلوه گاه گوسفندی 🔹250 گرم پیاز
🔹نمک و فلفل به مقدار دلخواه
🔹سس باربیکیو 250 گرم
🔹50 گرم آرد سوخاری
🔆طرز تهیه👇
🔅ابتدا گوشت را با پیاز دو بار خوب چرخ میکنیم تا گوشت یکدست شودسپس نمک و فلفل و سس باربیکیو را به گوشت اضافه می کنیم و آرد سوخاری را روی آن ریخته و به مدت ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا یکدست شود در انتها گوشت را به اندازه دلخواه گرد کرده و روی یک پلاستیک پهن میکنیم و روی آن را یک پلاستیک دیگر میگذاریم و به مدت یک ساعت توی فریز نگهداری می کنیم تا خوب خود را بگیرد
این همبرگر خانگی را می توانیم با گریل کباب کرد یا اینکه توی روغن سرخ کرد
ما به شما توصیه می کنیم برای بهتر شدن طعم همبرگر حتما از گریل استفاده کنید و آن را کباب کنید سپس با نان مک دونالد و گوجه و خیار شور و کاهو میل کنید
#نکته
نان مک دونالد مقداری شیرین است و همین یک طعم خوب به همبرگر شما می دهد
برای خوش طعم شدن همبرگر می توانید از مخلوط سس مایونز و خردل و سس کچاپ استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوآچا_شکلاتی
#نان_شکلاتی
.
مواد لازم:
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
.
1 بسته خمیر مایه خیس ( یا 1 قاشق غذاخوری پر خمیر مایه خشک )
.
1 استکان شکر (حدود 80گرم)
.
2 لیوان شیر ولرم .
1 قاشق چایخوری نمک
.
2 عدد تخم مرغ .
3 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای محیط
.
5تا7 لیوان آرد
مواد داخل خمیر:شکلات صبحانه
برای رومال زرده تخم مرغ .
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ خمیر مایه خیس را ریخته وبا دست پودر کنید ،شکر و شیر ولرم را اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید تا خمیر مایه حل شود.
حدود 5 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند ،نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا خمیر نرم وچسبناکی بدست بیاد سپس روی میز کار کمی آرد بریزید وخمیر را روی میز کار ورز دهید تا چسبندگی خمیر کمتر شود ودر آخر کره را اضافه کنید وورز دهید،خمیر را در یک کاسه بذارید و روی آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدیدتا حجم خمیر زیاد بشه و بعد استراحت هوای خمیر را با ورز دادن بگیرید. از خمیر مقداری جدا کنید (چونه های خمیر همه به یک اندازه باشد حدود 16عدد) طبق ویدئو خمیر را به شکل بیضی باز کنیدو مقداری شکلات صبحانه روی خمیر بذارید و خمیر را رول کنید.خمیرها رو با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته وبا زرده تخم مرغ رمال کنید وبزارید در فراز قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا نان ها پخته و طلایی شوند(حدود20تا25دقیقه)ودر آخر هم میتونید روی نانها را کمی گریل کنید.
نکته:اگه از خمیر مایه خشک استفاده میکنید 1قاشق غذاخوری خمیر مایه دو قاشق شکر و1 لیوان شیر ولرم مخلوط کنید وبزارید 10دقیقه بماند بعد که کف کرد مابقی شیر را اضافه کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
نان تست سفید: چند عدد
روغن: ۳-۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده: ۱ عدد
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: ۲ تکه
ادویه ها (پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری، ادویه مخصوص مرغ: ۱/۲ قاشق چایخوری)
خامه: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
سس باربیکیو یا سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
سس (خامه: ۲ قاشق غذاخوری با پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری)
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه: طبق ذائقه
طرز تهیه🔻
ابتدا مانند فیلم در یک ماهیتابه مواد میانی را تفت دهید و کنار بگذارید، سپس در یک کاسه مواد سس (خامه و پنیر خامه ای) با هم مخلوط کنید، نان تست ها را به وسیله کاتر گرد، قالب بزنید، سپس یک کمی از سس خامه را روی نان بزنید بعد یک قاشق از مواد میانی و پنیر رنده شده و لایه بعدی نان رو بگذارید و لبه ها را به هم فشار دهید تا لبه ها کامل بسته شوند می توانید مقداری شیر روی لبه ها بزنید تا بهم بچسبند، بعد روی آن مقداری سس و پنیر بزنید و تست مرغ ها در سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندید بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد برای حدود ۲۰-۱۵ دقیقه قراردهید تا روی تست ها برشته و طلایی شوند سپس گرم سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۱۵ عدد کوکی
اگر بیشتر خواستین درست کنین مقدار همه مواد رو دو برابر کنید
مواد لازم🔻
پودرقند : ۷۵ گرم(۱/۲ پیمانه)
تخم مرغ: یک عدد
کره: ۵۰ گرم
شیر: ۳۵ گرم ( ۱/۶ پیمانه)
آرد سفید : ۱۵۰ گرم (یک پیمانه)
روغن مایع: ۱/۵ ق غ
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
وانیل: ۱/۸ پیمانه
پودر کاکائو : ۱/۲ ق غ
گردو خرد شده : ۱/۲ پیمانه
کشمش: ۱/۲ پیمانه
فر رو با برنامه المنت پایین همراه با فن با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید . و بعد با همین برنامه و دما کوکی هارو بزارین طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه و بعدش تو ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پيراشكي_سبوسدار
🔷مواد لازم
🔹ارد گندم. دو ليوان دسته دار
🔹سبوس گندم. دو ق غ
🔹روغن زيتون. دو ق غ
🔹نمك. يك ق چ
🔹شكر. يك ق غ
🔹شير ولرم. نصف ليوان
🔹اب ولرم. حدود نصف ليوان
🔹خمير مايه فوري. يك ق س
🔹بكينگ پودر. يك ق چ
🔹وانيل. نوك قاشق
♨️طرز تهیه
مواد خشك رو مخلوط كنيد ،
وسط مواد رو كمي گود كرده ،روغن و سپس شير ولرم رو اضافه كنيد ،اب ولرم رو كم كم و با احتياط اضافه كنيد تا خمير شكل گيرد ،
خمير را صد بار در ظرف بكوبيد
يكساعت در جاي ولرم استراحت دهيد ،
سپس مانند شكل عمل كنيد،
نانها رو بعد از قرار دادن در سيني فر به مدت يك ربع استراحت دوم داده
و سپس روي انها زرده تخم مرغ بزنيد
در فر ١٨٠ كه از قبل گرم كردي. بپزيد ،
نكته: از سالم بودن خمير مايه مطمئن شويد !!!
مواد مياني دلخواه است،من مايه ماكاروني استفاده كردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ایتالیایی
🔷مواد لازم:
🔹آرد سفید قنادی الک شده 350 گرم
🔹کره ی نرم 120 گرم
🔹پودر شکر 140 گرم (3/4 پیمانه)
🔹وانیل 1/2 ق چ
🔹تخم مرغ 1 عدد
🔹زرده ی تخم مرغ 2 عدد
♨️طرز تهیه
کره و پودر شکر (یا قند) رو خوووووب مخلوط کنید تا کرمی بشه
زرده های تخم مرغ و تخم مرغ و وانیل رو اضافه و کاملا مخلوط کنید
نکته: از هر نوع اسانس یا رنده پوست پرتقال یا لیمو یا زعفران در این مرحله میتونید اضافه و استفاده کنید...
آرد رو هم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست بشه. حواستون باشه ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی خراب میشه
خمیر رو که آماده کردید داخل کیسه فریزر 24 ساعت در یخچال استراحت بدین
بعد از این زمان از یخچال خارج کنید
استوانه های کوچک درست کنید و با دست اونو یکم قوس بدین
روی هر کدوم از کوکی ها با چنگال یک شیار درست کنید ویا بین دوکیسه فریزر باز کرده وبا کاترهای مختلف و دلخواه قالب بزنید
فر رو روی 180 درجه روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ بندازید
میتونید به شکل گرد ساده فرم داده و با چنگال روش فشار بدین یا داخل کنجد یا خرده شکلات
یا شکلات چیپسی یا گردو ... بغلطونید ودر فر بذارید.
بعد همه رو با کمی فاصله داخل سینی بچینید
ودر فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه قرار بدین
بیشتر بمونه خشک وبیسکویتی میشه
البته زمان پخت به فر شما بستگی خواهد داشت
بعد از پخت از سینی خارج و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید
بسیار خوشمزه و لطیف هستند.
راستی داخل خمیر میتونید شکلات چیپسی بریزید. یا از آرد کم کرده و به جاش پودر کاکائو بریزید
خلاصه دستتون بازه وبستگی به سلیقه وذائقه تون داره پیشنهاد میکنم برای پذیرایی از مهمونهای عیدتون درست کنید حتی می تونید خیلی کوچیک درست کنید به اصطلاح انگشتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلق
یک لیوان نشاسته گل را با سه لیوان اب سرد خوب مخلوط کنید تا نشاسته کاملا حل بشود بعد یک ونیم لیوان شکر اگر دوست دارید شیرین تر باشه دولیوان بهش اضافه ومخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید ومرتب بهم بزنید اگر اینکارو نکنید نشاسته ته می گیره وگلوله می شه پس باید مادام بهم بزنید کمی که غلیظ شد نصف لیوان گلاب بریزید وهمینطور بهم بزنید تا غلیظ بشود وحبابهای سنگین بزنید وکاملا شفاف و بدون اب بشود طبق فیلم☝
نکته مهم ...... از روی حرارت که برداشتید حتما بزارید یه کم خنک بشه تا بتونید بهاش کار کنید
ادامه کار....... توی ظرفی نارگیل بریزید ومثل فیلم حفره توی نارگیل ایجاد کنید ویه مغز گردو یا نصف مغز توی حفره بزارید و یه قاسق نشاسته روش بریزید و نارگیل روش بپاشید وبا دست مرتب کنید عین فیلم
روش دوم ....... یه قاشق نشاسته توی نارگیل بیندازید و یه مغز روش بزلرید ونارگیل بپاشید ومرتب کنید این روش متداول است حتما بعد درست کردن باسلق اونها را توی یخچال بزارید تا سفت بشه
توجه بفرمایید 🕪اگر خواستید باسلق شما کاملا سفت باشه یه قاشق غذاخوری پر پودر ژلاتین را درنصف استکان اب ولرم حل کنید وبن ماری کنید ودر موقعی که گلاب را اضافه کردید ژلاتین را هم بریزید تا باسلق سفت تر باشه من نریختم وبافت باسلق نن بسیار لطیف وخوشمزه است دست خودتان است این روش روغن یا کره نداره ولی میتونید اخر پخت یه تکه کوچک کره اضافه کنید
نکته..... میتونید کمی زعفران غلیظ برنید تا زرد رنگ بشه یا رنگ مجاز خوراکی برنید وبه هر رنگی که دوست دارید دربیارید تا رنگی بشه کاملا دلخواه است
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف
آموزش یه غذای خوشمزه که به عنوان پیش غذا در مهمونی ها هم استفاده میشه من که عاشق طعم بی نظیرشم توجه کنید از پیاز خلالی استفاده کنید به هیچوجه زردچوبه نزنید و بعد از اضافه کردن خامه حرارت و خاموش کنید که بریده نشه
احتمالا الان بعضی دوستان میگن چرا زعفران ریختی چیکن اصل زعفران نداره من توی این پیج سعی میکنم دستورات متفاوت و تغییر داده شده به سبک خودم رو باهاتون به اشتراک بذارم باور کنید این غذا با کمی زعفران طعم بهشتی میده که تصورشم نمیکنید اگر دوست داشتید امتحان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناومدم با دستور یه #غذای ترکیه ای ب اسم سینی مرغ که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘
مواد مورد نیاز
2 سینه مرغ
2 ران مرغ بدون استخون
2 قطعه فلفل قرمز و سبز
جعفری
3 4 عددسیر
نصف فنجان روغن
نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا
👇🏻
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
کمی نمک
نوش جان کنید.😘
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊
🎧 سامے یوسف 👌
🎼 یا رسول الله 💚
❤️میلاد محمد رسول الله (ص) گرامے باد🌹
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحی پُر از لبخند خدا
ان شالله امروز پرباشه
ازخبرهاواتفاقهای خوب
الهی که توی کارهاتون موفق
توی زندگیتون خوشبخت و
پیش خدا عزیز باشید
#صبحتون_بخیروخوشی🌸🍃🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هات_چاکلت_اسنیکرز
مناسب برای 6 نفر
.
🔷مواد لازم
🔹2 عدد شکلات اسنیکرز
🔹2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🔹950 میلیلیتر شیر، داغ
🔹2 قاشق غذاخوری کره بادامزمینی
🔹1 قاشق غذاخوری کارامل
🔹سس شکلات برای تزیین
🔹بادامزمینی خرد شده برای تزیین
🔹سس کارامل برای تزیین
🔹خامه زده شده برای تزیین
.
♨️طرز تهیه
1. در یک دستگاه مخلوطکن، شکلات اسنیکرز، پودر کاکائو، کره بادامزمینی، کارامل و شیر داغ را تا زمانی که کاملا یکدست شوند، با دور تند مخلوط میکنیم.
2. دهانه لیوانها را ابتدا همانند ویدئو به سس شکلات آغشته کرده و بعد در ظرف بادامزمینی خرد شده میغلتانیم تا تکههای بادامزمینی به آنها بچسبند.
3. با خامه و سس شکلات تزیین و گرم سرو کنید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک فنجونی بدون فر
.
❌با اين مقدار دقيقا ٤تا كيك با فنجون متوسط بهتون ميده( مثل كليپ)
من ديروز مواد رو دوبرابر كردم و داخل فنجون هاى كوچيك ريختم كه ١٠ تا كيك فنجونى شد❌
.
آرد ٤قاشق غذاخورى
بكينگ پودر ١قاشق چايى خورى
پودركاكائو ٢قاشق غذاخورى
شكر ٤قاشق غذاخورى
وانيل كمى
تخم مرغ ١عدد
شير ٥قاشق غذاخورى
روغن مايع ٣قاشق غذاخورى
.
مواد خشك رو باهم مخلوط كنيد(آرد ،پودركاكائو ، بكينگ پودر)
دو الى سه بار الك كنيد
بعد تخم مرغ و وانيل و شكر رو باهمزن دستى بزنيد(من چون عجله داشتم با همزن برقى زدم) وقتى كه كرمى و كشدار شد روغن و شير رو اضافه كنيد و يك دقيقه بزنيد
و بعد مواد خشك رو اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن بزنيد
فنجان ها رو كمى چرب كنيد و مواد رو تا نصف فنجان بريزيد
فنجان ها رو داخل قابلمه ميچينيم و داخل قابلمه آب ميريزيم تا جايى كه نصف فنجان ها در آب باشه
قابلمه رو روى گاز ميذاريم جوش كه اومد در قابلمه رو با دمكنى ميذاريم ١دقيقه ى اول زيرش زياد بعد كم ميكنيم تا يه ربع بپزه ❌بعد از ١٥ دقيقه كه پخت زيرشرو خاموش ميكنيم ولى درش رو بر نميداريم😱تا ١٠ دقيقه با در بسته بايد بمونه تا پُفش نخوابه👍
بعد از اين مدت قابل استفاده اس
.
❌اگر كاكائو رو حذف كردين به جاش ارد اضافه كنين
.
❌اگر از همزن دستى هم استفاده كنيد هيچ مشكلى پيش نمياد فقط مرحله ى شكر و تخم مرغ رو خوب بزنيد تا دونه هاى شكر كمى حل بشه
.
❌مي تونيد كاكائو نريزيدوانيلى درست كنيد
.
❌يا يه قاشق غذا گلاب و زعفرون بريزيدتاكيك زعفرونى داشته باشيد
.
❌ميتونيد كشمش و گردو داخلش
بريزيد،يا كنجد بپاشيد
.
❌چون با بخار آب پخته ميشه خيلى لطيف
خيلى راحت و سريع اماده ميشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان روغنی فوری
شیر نصف لیوان
روغن جامد یک چهارم لیوان
شکر یک سوم لیوان
آرد تاجایی که خمیر بدست نچسبه(دولیوان به بالا)
بکینگ پودر نصف قاشق مربا خ
.
ابتدا شیر و شکر و روغن رو باهم داخل کاسه ای بریزید و باهمزن دستی مخلوط کنید. بعد بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید چند دقیقه کنار بذارید تا بکینگ داخل شیر عمل بیاد بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و ابتدا که شله با همزن دستی و در آخر با دست ورز بدین تاخمیرمون درست بشه و به دست نچسبه. اگر نیاز بود آرد بیشتری بریزید چون جذب آب آردها باهم دیگه فرق میکنه. خمیرو داخل کیسه فریزر یک ساعت داخل یخچال بذارید بعد روی سطح کار آرد بپاشید خمیر رو با وردنه بازکنید(هرچی نازکتر پهن کنید تردتر و بهتر میشه) و خمیر رو به شکلهای مختلف برش بزنید یا باقالب طرح های مختلف درست کنید و داخل روغن سرخ کنید. میتونید هم بدون یخچال گذاشتن سرخ کنید فرقی نمیکنه.
.
نکات🙋🙋👇👇
با آرد سنگک یا تافتون هم میشه فقط کم کم اضافه کنید و ورز بدین وقتی دیدین که به دست نمیچسبه کافیه.
من آرد شیرینی پزی زدم.
فقط میزان آرد مهمه که باید کم کم اضافه بشه که خمیرتون رو سفت نکنه
.
.
من نصف لیوان شیرخشک قنادی هم زدم(چون خمیر رو ترد و خوشمزه میکنه)(این گزینه اختیاری هست) بعد آرد رو کم کم اضافه کردم.
بجای روغن کره نرم شده یا روغن محلی هم میشه ریخت. روغن جامد یانیمه جامد فرق نمیکنه.
البته یه سری دوستان گفتن با روغن مایع هم درست کردن
بجای شیر ماست هم میشه زد.
.
من با روغن سرخ کردنی سرخ کردم با روغن جامدم میشه ولی سرخ کردنی بهتره.
هرچی توی روغن شناور باشن روغن کمتری موقع سرخ کردن جذب میکنند.
میتونید مقدار موادو چند برابر کنید.
میتونید پودرهل و دارچین هم بزنید من امروز دوباره دارم درستش میکنم و اسانس نارگیل توش زدم.
بکین پودر تاریخ گذشته نباشه.
.
خیلی ترد و خوشمزس مخصوصا بچه ها دوست دارند
بعنوان میان وعده یا نان صبحانه عالیه
درصورت تمایل میتونید روش پودر قند بپاشید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛