فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیس_پک _شکلاتی😍😍
_مواد لازم:
كرم شكلات و فندق يك دوم پيمانه
شير پرچرب يك و يك دوم پيمانه
پودر كاكائودو قاشق سوپ خوري
طرز تهيه:
كرم شكلات و فندق و يك دوم پيمانه شير را در ظرف مناسبي آنقدر با هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شوند. به تدريج شير باقيمانده را اضافه و مخلوط كنيد. اين مخلوط را در قالب هاي بستني بريزيد و چوب بستني اضافه كنيد. آنها را حداقل چهار ساعت يا تمام طول شب در فريزر قرار دهيد. سپس سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_بادنجان🍆
بادمجان متوسط 3 عدد
ماست چکیده یا پر چرب 2 پیمانه
سیر 2 حبه
پودر گردو 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزیجات خشک در صورت تمایل
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌼 سـ☺️✋️ـلام
#صبح_یکشنبهتون_پراز_موفقیت ☕
🌼 امیدوارم یک نگاهِ خدا
یک دستِ مهربان
🌼 یک دعای خیر
مسیر امروزتون رو هموار کنه
🌼 تا خوشبختی مثل پیچک
بپیچه به زندگیتون...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی مرغ لبنانی
مواد لازم :👇
کره .... ۲۵ گرم
پیاز خلالی .... ۲ عدد
سینه مرغ .... ۱ عدد
سس تند .... ۱ قاشق
نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، دارچین
سیر ....۴ حبه
گشنیز ....۴ قاشق
.
دستور تهیه :👇
ابتدا کره را به همراه کمی روغن مایع داخل تابه بریزد. بزارید گرم بشه. پیاز خلالی اضافه کنید. اجازه بدید پیاز تا سبک بشه. سیر اضافه کنید. سپس ادویه ها را بریزد. سینه مرغ خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. سپس سس کچاپ تند اضافه کنید. در انتها گشنیز خرد شده را بریزد.بزارید کمی خنک بشه. خمیر پیراشکی را می تونید اگه عجله دارید آماده تهیه کنید یا از خمیر باگت یا نون لواش استفاده کنید.
از مواد کمی روی خمیر بزارید. در صورت دلخواه کمی پنیر بزارید. لبه های خمیر بهم فشرده کنید،
بعد در روغن داغ سرخ کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
خیارشور خرد شده ، ذرت پخته، سیب زمینی پخته نگینی شده، هویج پخته نگینی ، کلم بروکلی ریز خرد شده ، سینه مرغ پخته شده خرد شده و کمی ژامبون خرد شده همه رو باهم مخلوط کنیدو سس مایونز و نمک وفلفل واویشن مخلوط کنید میتونید سس فرانسوی هم بریزید ، هر کدوم از مواد ودوست نداشتین حذف کنید و اگر چیزای دیگه مثل نخود فرنگی ، قارچ ... دوست داشتین اضافه کنید جانبو شلز ها رو خیلی آروم داخل آب جوش بریزید که ترک نخوره ،کمی نمک و روغن هم اضافه کنید هفت هشت دقیقه ای جوشیده آب سرد ابکشی کنید و بعد از این که کمی سرد شد مواد و داخل جانبو ها بریزید و بعد تزیین کنید و نوش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم رشته پلو🔻
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی: ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مواد مرغ رشته پلو🔻
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.
رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.
اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
⚠️نکات🔻
قرار دادن سیب زمینی اختیاری هست.
مقدار آبغوره و رب گوجه داخل مرغ به ذائقه شما بستگی دارد.
رشته پلویی استفاده شده به صورت محلی تهیه شده و برای استفاده نیاز به تفت دادن داره، در صورت استفاده از رشته پلویی بیرونی تفت دادن لازم نیست.
این غذا را می توانید با هر نوع گوشت از جمله گوسفند، گوساله و مرغ پخته سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت_با_طعم_ایرانی
🔸مواد لازم
گوشت گوساله 500 گرم
مرغ 2 عدد
پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 ليوان
گردو به مقدار لازم
زرشک به مقدار لازم
تخم مرغ پخته 3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
جعفری 2 قاشق غذاخوری
نان تست یا داخل نان باگت 2 عدد
آب 2 ليوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
♨️طرز تهیه:
مغز نان را در شير ميخيسانيم تا نرم شود. سپس خوب آن را فشار ميدهيم و شير اضافي آن را مي گيريم. بعد آن را به گوشت گوساله بدون چربی اضافه ميكنيم و سپس 2 تا 3 قاشق از پياز داغ را همراه نمك، فلفل و زردههاي تخممرغ (سفيده و زرده را جدا مي كنيم) خوب ورز ميدهيم. بعد روي يك كيسه نايلون گوشت را پهن ميكنيم و گردوي خرد شده، زرشك، تخممرغ پخته شده و درسته،3 ال 4 عدد پياز داغ و در صورت تمايل جعفري را روي آن مي ريزيم. سپس به كمك نايلون آن را لوله ميكنيم. بعد سفيدة تخممرغها را كاملاً روي آن ميماليم تا تركهاي آن گرفته شود و خوب صاف شود.سپس رولت را در ماهيتابه مي گذاريم تا يك طرفش سرخ شود. سپس زيرش را خاموش مي كنيم و ميگذاريم كمي خنك شود تا بتوان آن را راحت با دست برگرداند و طرف ديگرش را سرخ كرد. سپس يك قاشق پياز داغ را در ماهيتابه مي ريزيم و همراه رب گوجه فرنگي 2تا 3 فاشق غذا خوری كمي تفت مي دهيم. بعد آب2تا 3 لیوان را اضافه مي كنيم و با حرارت كم و در بسته آن را مي پزيم تا مغز پخت شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
۱ و ۳/۴ پیمانه شیر گرم رو با ۱ عدد سفیده تخم مرغ و ۱/۳ پیمانه روغن مایع مخلوط کنید سپس ۲ قغ شکر و ۱ قچ نمک و ۱ قغ پودر خمیر مایع آماده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید ۱۰ دقیقه با در بسته بمونه تا عمل کنه،این مخلوط رو به کاسه حاوی ۴ و ۱/۲ پیمانه آرد اضافه کنید و اول کمی مخلوط کنید و بعد شروع به ورز دادن کنید تا جایی که خمیر نرم و یکدستی بدست بیارید،یک کاسه رو چرب کنید و روی خمیرم چرب کنید و بزارید داخل کاسه و روشو ۱ ساعت بپوشونید تا حجمش دو برابر بشه،۱/۲ پیمانه پنیر فتا یا انواع پنیر صبحانه و کمی پیازچه خورد شده و یا انواع سبزی تازه مورد علاقتون و ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا رو با هم مخلوط کنید،وقتی خمیر استراحت کرد اونو به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمتو بردارید و با وردنه صاف کنید و مقداری مواد وسطش بزلرید و مثل فیلم مثلتی ببندین بعد همه رو کنار هم در قالب چرب شده بزارید و روشونو کمی چرب کنید و برای ۱ ساعت مجددا استراحت بدین بعد با زرده رومال کنید و کمی کنجد و سیاهدانه برای تزیین بریزید و ۴۰ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه که از قبل گرم شده یا ۱ ساعت در فر دستساز خانگی که در هایلایت پیج موجوده قرار بدین و سپس سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛