eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 قالب ناودنی لوازم قنادیا دارم اگه از این قالب ها ندارید میتونید تو ظرف پلاستیکی مربع و یا مستطیل بریزید سپس به شکل مثلث ویا شکل دلخواهتون برش بزنید طعم این باسلوق عالیه و خیلی راحت هم درست میشه دو هفته هم تو یخچال تو ظرف دربسته دوام داره شایدم بیشتر مواد مورد نیاز برای ژله قرمز رنگ یک بسته ژله قرمز رنگ هندوانه و یا توت فرنگی یک دوم پیمانه نشاسته گل (نیم لیوان) لوازم قنادیا و سوپر مارکت ها فراووونه یک پیمانه شکر کمی کمتر پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری رو چهار قاشق گلاب بریزد تا اسفنجی بشه یک لیوان آب جوش برای حل کردن ژله نصف لیوان آب سرد برای حل کردن نشاسته گل کره بیست گرم چهار قاشق سوپ خوری گلاب برای داخل باسلوق چند قطره رنگ خوراکی قرمز نشاسته گل رو با آب رقیق کنید و کنار بزارید ژله رو در اب جوش حل کنید شکر بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله و شکر مخلوط و نشاسته رقیق شده و و ژلاتین اسفنجی شده تو قابلمه بریزید شعله گاز با شعله متوسط رو روشن کرده مدام هم بزنید تا بجوش بیاد وقتی قل زد چهار قاشق گلاب و کره رو اضافه کرده و مخلوط کنید چند دقیقه بزارید با حرارت کم قل بزنه غلظت باسلوق تو فیلم مشخصه سپس گاز رو خاموش کنید تا از داغی بیفته تو قالب ناودنی ویا مستطیل شکل نایلون فریزیر بزارید وباسلوق قرمز رنگ که از داغی افتاده بریزید توش وبزارید خنک بشه باسلوق بی رنگ وسبز رنگ طبق دستور بالا فقط به جای ژله قرمز پودر ژله آلورا استفاده میشه. وقتی باسلوق به غلظت رسید یک سوم رو خالی کرده به بقیه باسلوق چند قطره رنگ خوراکی سبز رنگ میریزیم حال باسلوق سفید رنگ که گرمه رو قرمزه میریزیم یک لایک نازک کافیه بزارید یخچال فوری خنک بشه وقتی خنک شد لایه سبز رنگ روش میریزیم لایه سبز رنگ هم گرم باشه در ژله سبز رنگ رو بزارید که زیاد سرد نشه تا ژله سفید خنک میشه وقتی لایه ها سرد وسفت بشن بهم نمیچسپن بزارید یخچال به مدت یک شبانه روز رو سطح کار پودر نارگیل بپاشید و طبق فیلم پیش برید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین آش رشته🍛🍛 سلام عزیزان . نکته 👇 اگه کشکتون غلیظ هست رقیقش کنین به این صورت که آب جوش داخلش بریزین و بزارین رو حرارات تا دو تا جوش بخوره. با استفاده از زعفران و رنگهای خوارکی هم می تونین کشکتون رو رنگی کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 26 آذر ماه چهارشنبه تون شاد امروز از خدا🍃🌺 برای تک تک تون اینگونه آرزو کردم روزتون پر از خوبی لحظه هاتون پر از آرامش نگاهتون پر از مهربانی دوستی هاتون پر از صفا رزق و روزی تون پر از برکت زندگیتون پر از محبت🍃🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان گلم من براتون گرم ها رو همیشه به لیوان و قاشق گفتم اما تقاضا دارم که با گرم پیش برین این اندازه ها خیلی تقریبیه به لیوان و قاشق 🙈 نکته بعدی که خیلی از دوستان در پخت شیرینی ها براشون پیش میاد رو هم بار دیگه اینجا ذکر می کنم حالا که فرصت هست در اولین فرصت برید یه سینی غیر مشکی از لوازم قنادی بخرین هر سایزی و هر جنسی که دوست دارید . چرا که برای پخت شیرینی توی سینی مشکی شیرینی هاتون زیرش می سوزه در حالی که توش نپخته . برای حدودا 20 عدد کره 100 گرم آرد 100 گرم (2/3 لیوان) آرد برنج 15 گرم (حدودا 1 ق غ تا 1/5 ق غ) پودر قند 25 گرم (حدودا 2 ق غ) وانیل نوک قاشق شکلات 70 گرم مواد از قبل به دمای محیط برسه . پودر قند رو الک کردم . کره نرم و پودر قند رو با همزن 4 الی 5 دقیقه زدم . وانیل رو اضافه کردم . آرد برنج و آرد سفید رو الک و داخلش ریختم و با قاشق مخلوط کردم . داخل قیف ماسوره ستاره و هر ماسوره ای که دارید میشه اتفاقا ماسوره با دهانه بزرگتر خیلی برای این کار خوبه که من در دسترس نداشتم . داخل سینی فر رو کاغذ روعنی انداختم و یا خیلی کم با روغن جامد می تونین چرب کنین . داخل سینی فر به درازا کشیدم و در فر از 15 دقیقه گرم شده 160 درجه 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . حتما دما رو خودتون چک کنین که شیرینی ها به دما خیلی حساس هستند . بعد از پخت و خنک شدن از سینی برداشتم و داخل کمی شکلات آب شده زدم و یه سری رو هم کمی در پودر نارگیل غلتوندم . نکات : بدون فر هم میشه توی فر دست ساز یا تابه . ماندگاری این شیرینی تا دو الی سه هفته می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید سه صفر(از لوازم قنادی یا سوپر مارکت میتونید تهیه کنید) 2 پیمانه میزان آرد همیشه تقریبی هست و ممکنه بسته به جنس اردتون کمتر یا بیشتر مصرف شود. خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری استاندارد(در صورت عدم دسترسی به قاشق استاندارد از 2 قاشق مرباخوری خمیر مایه استفاده کنید) شکر 1 قاشق چایخوری آب ولرم نصف پیمانه تخم مرغ 1 عدد نمک 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 1/4 پیمانه ابتدا آرد را 3 بار الک کرده و کنار بگذارید. در ظرفی خمیر مایه+شکر+آب ولرم را مخلوط کرده و 5 دقیقه روی آنرا بپوشانید تا خمیر مایه فعال شود و کف کند. در یک کاسه تخم مرغ+نمک+روغن مایع را با چنگال مخلوط کنید. سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و آرد را به تدریج اضافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر جمع شده را روی آن قرار داده و ورز دهید. در صورتی که خمیر زیاد چسبناک بود کم کم آرد به آن اضافه و به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید. سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید و آرد زیادی به خورد خمیر ندهید وگرنه خمیر خشک و سفت و کیفیت پیراشکی شما بد میشود. در نهایت خمیر کاملا لطیف شده و به دست نمیچسبد ولی خشک نیست. کاسه ای را با روغن مایع کمی چرب کرده و خمیر را در آن بچرخانید تا کمی چرب شود و بعد با کارد +روی آن ایجاد کرده و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرم حدود 1/5 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس پف خمیر را با مشت بخوابانید و هر بار مقداری از خمیر را روی سطح کار باز کنید(به ضخامت 2 میلی) سپس با کاتر گرد قالب بزنید یا خمیر باز شده را روی قالب پیراشکی بیندازید و با مواد پیراشکی داخل آنرا پر کنید. میتوانید دور پیراشکی را با چنگال مدل بدهید تا زیباتر شود. من از مخلوط مرغ +قارچ+فلفل دلمه+جعفری ساطوری استفاده کردم. پیراشکی های آماده را در سینی آردپاشی شده بچینید و روی آنها را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر استراحت داده سپس در روغن داغ سرخ کنید. یا با زرده تخم مرغ و کمی شیر رومال کرده و در فر 180 درجه بپزید. حدود 20 عدد پیراشکی با این دستور خواهید داشت. برای فریز کردن پیراشکی میتوانید در قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و صبر کنید جوش بیاد و پیراشکی ها را دوتا دوتا در قابلمه بیندازید که اول پیراشکی ته آب میرود و وقتی به روی آب آمد پیراشکیها را دانه دانه در صافی ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد فریز کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این بستنی که میذارم اینقد درست کردنش راحته که هر کسی که فقط یه همزن داشته باشه میتونه خیلی سریع دست بکار بشه.مواد زیادیم نمیخواد . مثه بستنیای دیگم نیس که لازم باشه ده بار هی از فریزر درش بیاری و هم بزنی. مواد لازم🔻 خامه 33% 500 میلی لیتر شیر تغلیظ شده (شیر عسلی) 200 میلی لیتر (طرز تهیه شو پایین مینویسم) شکلات خرد شده برای رویه طرز تهیه🔻 خامه سرد رو بزنید تا کرمی و یکدست بشه بعد شیر عسلی رو بهش اضافه کنید. وقتی خوب خامه ای و یکدست شدن در یک ظرف کم عمق بریزید روی اونو شکلات خرد شده بریزید و در فریزر به مدت 3 تا 5 ساعت قرار بدید. طرز تهیه شیر عسلی🔻 شیر پر چرب 2 لیوان شکر 2/3 لیوان شیر و شکر رو روی حرارت متوسط بذارید تا بجوشه ولی همشون نزنید( 35 تا 40 دقیقه ) وقتی کرم رنگ شد و حجمش نصف شد بردارید و بگذارید سرد بشه در ظرف در دار چند ساعت در یخچال قرار بدید تا آماده مصرف بشه . تا شش ماه در یخچال قابل نگهداریه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم یک بسته نان تست خشک بدون نمک(بانون سوخاری هم میشه) مواد لازم برای شربت: دو لیوان آب دو لیوان شکر مواد لازم برای فرنی: یک لیتر شیر نصف لیوان شکر یک لیوان آرد سفید 5گرم وانیل 2 الی 3 قاشق غذاخوری کره برای تزیین : 100 میلی لیتر خامه را گرم کرده و با شکلات هم میزنیم پسته طرز تهیه : اول شربت را حاضر می کنیم. شکر را داخل قابلمه ریخته و با شعله ملایم تا وقتی که رنگ آن عوض شود هم میزنیم. سپس دو لیوان آب را اضافه می کنیم. در ابتدا کارامل یخ می زند ولی بعد از جوش آمدن آب دوباره ذوب می شود .تا موقع ذوب شدن کارامل زیر شعله را خاموش نکنید. نان های تست را درون ظرف شیشه ای ریخته و شربت داغ را روی آن می گردانیم تا شربت را جذب کند. فرنی را میپزیم به این صورت که کره را در قابلمه ذوب کرده و شعله را خاموش می کنیم. مواد دیگر را به آن اضافه کرده و دوباره شعله را روشن میکنیم .پشت سر هم آن را باید هم بزنیم. بعد از خاموش کردن شعله وانیل را اضافه کرده و با کمک گوش کوب برقی آن را هم می زنیم. دقت داشته باشید تا وقتی که فرنی گرم است آن را روی نان ها ریخته و دسر را درست میکنیم .اگر مانند فیلم بخواهید از قالب استفاده کنید در زیر بالش کاغذ روغنی گذاشته و روی آن از فرنی پخش می‌کنیم. بدین ترتیب دسر سه طبقه می شود. و در آخر روی آن از سس شکلاتی و پسته می ریزیم حداقل 3 الی 4 ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم و سپس نوش جان میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه ژله های قالب خورده : هر رنگ که دوست دارید پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش (بن ماری) حل کردم و گذاشتم خنک خنک بشه و بعد بهش 2 تا 3 ق غ بستنی وانیلی نرم ( یا نصف لیوان شیر) اضافه کردم . داخل ظرف هایی ریختم که ژله ارتفاعش زیاد نشه و گذاشتم یخچال حداقل 4 ساعت بمونه . بعد از اون با قالب های ریز در طرح های مختلف قالب زدم . رنگ هایی که متفاوت هست دلیل بر این هست که ژله اضافه که از قالب زدن می موند رو بعد اینکه دیگه حجمش کمتر میشه با ژله دیکه ای ترکیب می کردم و رنگ های جدیدی ایجاد می شد (من درآوردی 😉) من از همین ژله بستتی هایی که درست کردم به دلخواه داخل قالب ابتدا ریختم و گذاشتم نیم بند کمی سفت تر بشه . مجدد نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و وقتی خنک شد 2 ق بستتی اصافه کردم و داخلش ریختم . ژله خرده هایی که درست کردم داخل قالب مقداری ریختم و داخل قالب ژله الوورا خنک ریختم . برای تهیه الوورا 2 بسته ژله الوورا رو با 3 لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک خنک بشه و داخل قالب ریختم . ژله رو داخل یخچال قرار دادم و باز دوباره که کمی بست مابقی ژله های خرده رو همراه با مابقی آلوورا ریختم و گذاشتم یخچال . وقتی ژله خوب بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی مطمئن شدم که کاملا آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم پودر قند 50 گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید 150 گرم(یک لیوان) وانیل 1/4 ق چ رنگ خوراکی ژله ای یکی دو قطره مواد به دمای محیط برسه. کره و پودر قند الک شده رو با همزن 4 ، 5 دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و هم زدم . وانیل هم ریختم . آرد که الک شده رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر ورز دادن نمی خواد به روغن میفته اگه ورز بدید . آرد هم همیشه در این مواقع با احتیاط ریخته بشه آرد زیاد شیرینی و بیسکویت شما رو سفت می کنه . تا جایی که دیدید به دست نمی چسبه کافیه . داخل خمیر رنگ خوراکی ژله رقختم و مخلوط کردم . خمیر رو حدودا نیم تا یک ساعت داخل یخجال استراحت قرار دادم . بعد از یخچال بیرون آوردم پنج دقیقه ای محیط باشه که خمیر خیلی سفت نباشه و بشه کار کرد باهاش و بعد بین دو نایلون پهن کردم .قطر خمیر هم دست خودتونه فقط خیلی نازک و خیلی کلفت نشه و بعد با کاتر شکل انار قالب زدم . داخل سینی چیدم . سینی هم می تونید فقط با روغن جامد کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید . فر از یک ربع قبل گرم و داخل فر 170 درجه طبقه وسط ، حدودا 12 تا 15 دقیقه قرار دادم . بعد که یک کم از دما افتاد از سینی جدا کردن و با شکلات آب شده و پودرپسته تزیین کردم . بیسکوییت ها رو توی ظرف درب بسته نگه داری کنید . در معرض هوا زیاد بمونه خشک میشه . نکات : جایگزینی کره بهتره نباشه این مدل بیسکویت های کره ای هم میگند . اگر خواستید می تونید روغن مایع همین میزان بریزید . پودر قند جایگزین شکر نمی تونه باشه چون شکر دونه درشته و این خمیرها رو خراب می کنه و در صورت آسیاب کردن شکر که به صورت پودر شکر در بیاد میشه استفاده کرد. رنگ خوراکی از نوع ژله ای هست که رنگ دیگه ای بیسکویت شما رو کم رنگ می کنه و ژله ای مناسب تره . بدون فر داخل فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . تعداد برای من 12 عدد شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شیر یک لیتر(4 لیوان) پودر ژلاتین 40 گرم (4قاشق) شکر 100 گرم(ده قاشق) من کم شکر دوست دارم .شکر بسته ه سلیقه شما بیشتر هم می تونید بزنید. خامه 200 گرم وانیل کمی پودر ژله انار یک بسته انار دونه شده دو عدد نعنا برای تزیین مقداری طرز تهیه🔻 ابتدا یک لیوان شیر سرد را با پودر ژلاتین مخلوط کرده .مابقی شیر (3 لیوان دیگر) را داخل قابلمه روی حرارت گذاشته و مخلوط شیر سرد و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر اضافه کرده .بعد خامه ،و آخر وانیل را اضافه کرده و مواد را خوب هم می زنیم .وقتی که مواد پاناکوتا از دما افتاد داخل قالبی که چرب کرده ایم ریخته و به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال گذاشته تا پاناکوتا بسته شود .داخل ظرف قالب را برمی گردونیم. یک بسته ژله انار را با یک و نیم لیوان آب حل کرده و با انار روی پاناکوتا می ریزیم .من به دلخواه با نعنا تزیین کردم .در ضمن قالب رو وسط ظرف نگذاشتم تا بتونم کنارش رو با انار تزیین کنم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: به : 1 کیلوگرم شکر : 1 کیلو و 300 گرم آب : به مقدار لازم گردو : 100 گرم طرز تهیه: ابتدا به را بصورت نگینی در اندازه 1 تا 1.5 سانتیمتر همراه با پوست ریز می کنیم. قابلمه را روی شعله قرار داده شکر را اضافه کرده، آب را تا حدی که روی شکر را بپوشاند می ریزیم هم می زنیم بعد حل شدن شکر و جوش آمدن آب به را اضافه می کنیم درب قابلمه را می گذاریم و شعله را کم می کنیم. بعد از حدود دو ساعت تا دو ساعت و نیم به تغییر رنگ داده و قرمز می شود. شعله را زیاد کرده هر یک ربع مقداری از آب_مربا را داخل ظرف کوچکی ریخته درون یخچال قرار می دهیم بعد سرد شدن غلظت آن را تست می کنیم. بعد از اینکه مربا غلیظ شد گردوی خرد شده را اضافه کرده بعد از دو دقیقه مربا ی ما آماده هست ⁩نکات : حسن مربای به این هست که به هیچ افزودنی از قبیل گلاب و پوست_پرتقال ... برای رنگ و طعم بهتر نیاز ندارد. برای پخت مربا به با توجه به مقدار به، سه تا پنج ساعت زمان نیاز هست با کمی حوصله به خرج دادن مربای خوشرنگ و لذیذی خواهید داشت. !!اضافه کردن گردو اختیاری هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستوری که امروز میخوام بگم ورژن اصلی سیمیت هستش و بدون شیر و تخم مرغ درست میشه ولی من بجای اب شیر ریختم و بجای نمک هم دو قاشق شکر ریختم چون دوست داشتم یه کوچولو شیرین باشه. مواد لازم🔻 آرد به میزان لازم (حدود دو و نیم پیمانه) آب یا شیر ولرم نصف پیمانه روغن مایع سه قاشق غذاخوری شکر دو قاشق غذاخوری پودر مخمر یک قاشق مرباخوری یک چهارم پیمانه آب گرم یک قاشق مرباخوری شکر مواد رومال🔻 یک قاشق غذاخوری شیره ی انگور نصف لیوان آب کنجد به مقدار لازم طرز تهیه🔻 اول پودر مخمر رو با شکر و اب گرم مخلوط کنیدو روش رو بپوشونید وبگذارید تو دمای محیط چند دقیقه ای بمونه تا عمل بیاد و پف کنه.بعد شکر، روغن، مایع خمیر که عمل اومده و شیر ولرم رو باهم مخلوط کنید و ارد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه . حالا روی میز کار کمی ارد بپاشید و خمیر رو حپود ده دقیقه ورز دهید هر بار کمی ارد زیر خمیر بپاشید و خمیرو ورز بدین تا کم کم ارد به خوردش بره وخمیر منسجم بشه. حالا خمیر رو داخل ظرف بذارید. روی ظرف رو با نایلون بپوشونید و برای یک ساعت یه جای گرم بذارید تا خمیر حجیم بشه.بعد از یک ساعت پف خمیر رو با دست بگیرید و مطابق فیلم عمل کنید. 🔴فوت گوزه گری این نون برای اینکه سفت و خشک نشه اینه که دمای فر نباید کم باشه ،روی 190 درجه بذارید تا نون سریع برشته بشه و زیاد تو فر نمونه خشک و سفت بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛