😍مرغ کریسپی ( ترد و سوخاری ) 😍
موادلازم
_شیر دو لیوان
_آرد 1.5 فنجان
_ران مرغ 12 عدد
_پاپریکا 2 ق چ
_فلفل سیاه 1 ق چ
_نمک 1 ق چ
_پودر سیر 1 ق
_ریحان خشک 1 ق
_پودر کاری 1 ق
_آرد سوخاری 300 گرم
_روغن مایع( زیتون ) نصف فنجان
.
در ابتدا شیر و آرد و ادویه را با هم مخلوط کرده تا به غلظت ماست هم زده برسد سپس مرغ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید به مدت یک الی سه ساعت استراحت کند . سپس در پودر سوخاری قرار داده و در ظرف فر چیده کمی روی آن روغن ریخته و به مدت 30 الی 40 دقیقه در دمای 200 درجه قرار داده تا کاملا برشته شود ( 5 دقیقه ی آخر گریل فر را روشن کنید )
پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها با چنگال یا چاقو در مرغها شیار ایجاد کنید 😍نوش جان😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_اندونزی
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالادهاست .
برای مهمانی ها هم که عالیه .
سالاد اندونزی مدل های مختلفی داره . من قبلا هم توی پیج گذاشته بودم دو مدل دیگه با کمی تغییر مواد که توشون یک کوچولو موادشون فرق می کنه . در کل از خوشمزه ترین سالادهاست .
مواد رو من واقعا چشمی ریختم اندازه ها دست خودتونه یک تقریبی نوشتم .
کلم سفید کوچیک حدودا نصف عدد
کلم بنفش کوچیک حدودا یک چهارم عدد
هویج 2 تا 3 عدد
نخود فرنگی 3، 4 ق غ
ذرت 3 ، 4 ق غ
خیارشور 3 تا 4 عدد
کشمش به میزان دلخواه
کالباس خرد شده 4 تا 5 ق غ
سس مایونز به میزان لازم
ماست به میزان لازم
نمک و فلفل
تمامی مواد دل به خواه و با سلیقه خودتون می تونین بریزین و کم و زیاد کنین .
من چشمی ریختم .
کلم سفید رو شستم و ریز خرد کردم من از رنده آلمانی استفاده کردم . می تونین با چاقو ریز خرد کنین .
کلم بنفش رو هم شستم و خرد کردم .
مقدار کلم سفید بیشتر از کلم بنفش استفاده بشه بهتره .
هویج هم رنده کردم .
خیارشور رو خرد کردم .
نخودفرنگی رو هم پختم .
تمامی مواد رو با هم مخلوط کردم .
برای سس داخلش از ترکیب سس مایونز و کمی ماست و نمک و فلفل استفاده کردم .
دو سه ساعت هم قبل سرو بزارین یخچال تا مواد و مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو و نوش جان 😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک موز و گردو
برای 9 عدد کاپ کیک
تخم مرغ 2 عدد
شیر 50 میلی (حدودا 1/4 لیوان)
روغن مایع 50 میلی (حدودا 1/4 لیوان)
شکر 100 گرم (یه مقدار کمتر از نصف لیوان)
آرد سفید 150 گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم ، 1 ق م
وانیل نوک قاشق
موز 1 عدد
گردو خرد شده 2 الی 3 ق غ (میزان دل به خواهی )
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب 5 دقیقه با همزن زدم . روغن رو اصافه کردم و مقداری با همزن زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . موز رو با چنگال له کردم و بهش اضافه کردم و با همزن خیلی کم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم و در آخر گردو رو با یه قاشق مقدار کم آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و در حد خیلی کم با لیسک هم زدم (ریختن ارد به گردو به دلیل ته نشین نشدن گردو هست)
از مواد داخل قالب کاپ کیک ریختم . حدودا تا نصف ریختم . در فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دادم .
بدون فر در فر دست ساز شما می تونید درست کنید . داخل قالب مافین و یا کیک یزدی می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تهچین_قابلمه_ای
.
برنج 3 پیمانه
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
ماست چکیده یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
زرده تخم مرغ سه عدد و یک عدد تخم مرغ کامل
زعفران سه قاشق سوپخوری
گلاب یک قاشق
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان
دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
.
مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران و یه قاشق آبلیمو مزه دار میکنیم یک ساعت میذاریم تو یخچال بعد نصف استکان آب میریزیم میذاریم رو شعله کم، تا خودش کم کم بپزه
.
برنج رو از چند ساعت قبل میشوریم و میخیسونیم و کمی زنده تر از حد معمول آبکش میکنیم میذاریم ولرم بشه
.
زرشک رو با کمی کره و شکر تفت میدیم، اگر دوست نداشتید تفت ندید یا شکر نریزید .
تخم مرغ زعفران گلاب ماست رو باهم مخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم.
روغن مایع رو میریزیم مخلوط که شد برنج رو اضافه میکنیم
.
کف قابلمه رو با روغن نیمه جامد یا مایع چرب میکنیم نصف برنج رو میریزیم فشرده میکنیم بعد مرغ و زرشک و خلال بادام و پسته میریزیم خوب فشرده میکنیم وگرنه تهچین دولایه میشه دوباره بقیه برنج رو میریزیم
روی برنج چند تکه کره میریزیم دمکنی میذاریم اولش پنج دقیقه حرارت رو یکم زیاد کنید خودشو بگیره بعد کم کنید مثل دم کردن برنج یکساعت نیم میپزیم
.
برنج طلایی و سرخ شد پخته ست برمیگردونیم تو دیس به دلخواه تزیین میکنیم
.
اگر خواستید تو فر درست کنید روی قالبتون فویل بکشید با چنگال سوراخ کنید تو فر 200 درجه به مدت یکساعت بپزید
.
نکات مهم👇
.
میتونید مرغ رو بپزید ریش ریش کنید
.
میتونید به جای مرغ و زرشک، از بادمجون، اسفناج، گوشت استفاده کنید
.
برای اینکه بوی تخم مرغ نده زعفران رو اول به تخم مرغ اضافه کنید و با ماست مخلوط کنید چون روغن از اول بریزید نمیذاره زعفران رنگ باز کنه
.
لایه مرغ رو با فاصله دو سانتی از دیواره ها بریزید چون موقع پخت میریزه بیرون میسوزه
.
برنج تهچین باید یکم خوش نمک باشه موقع آبکش بین دوتا انگشت که فشار میدیم یکم مغز داشته باشه مثل برنج معمولی که آبکش میکنیم نرم نباشه
.
برنج باید ولرم باشه، اگه سرد باشه مواد خوب باهم مخلوط و جذب نمیشه، اگرم داغ باشه هم بوی تخم مرغ میگیره هم باعث میشه تخم مرغ و ماست آب بندازه تهچین مون شفته میشه
سعی کنید قابلمه رو پر نکنید یک دو سانت سر قابلمه خالی بمونه چون روغن سرریز میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
آرد سفید شیرینی پزی یا آرد نانوایی یک لیوان (150 گرم)
شکر یک لیوان (220 گرم)
آب پرتقال یک لیوان (250 میلی)
زعفران به میزان لازم
کره 50 گرم
روغن مایع تقریبا یک سوم لیوان (70 میلی)
گلاب یک چهارم لیوان (60 میلی)
طرز تهیه🔻
برای این حلوا چون می خوایم خیلی رنگش تیره نشه و خوش رنگ باشه ارد خیلی تغییر رنگ پیدا نکنه . من از ارد سفید استفاده کردم .آرد رو اول الک کردم و بعد داخل تابه ریختم و ردی حرارت ملایم رو به کم تفت دادم .
معمولامن تایم در این مورد نگرفتم ولی میشه گفت حدودا 20 تا 30 دقیقه این به جنس تابه شما هم مربوطه معمولا تابه ای که استیل و رویی باشه گرما زود انتقال پیدا می کنه و زود تغییر رنگ میده .
برای شربت آب پرتقال و شکر رو روی حرارت قرار دادم .
اب پرتقال طبیعی من استفاده کردم . آب تقریبا 3 تا پرتقال رو گرفتم از صافی رد کردم کاملا صاف و یکدست شد . آب پرتقال بسته بندی شده هم میشه ولی خوب مزه اش یک کم فرق می کنه و چون این آب پرتقال های بیرون شیرینی ممکنه داشته باشه به شکر خودتون توجه کنید من امتحان نکردم .
بعد که شکر حل شد گلاب و زعفران رو هم اصافه کردم زیاد روی حرارت نمونه فقط در حد حل شدن شکر کافیه .
ارد بعد ازتفت خوردن دوباره الک کردم این الک کردن دوباره هم مهمه تا گوله نشه حلواتون .
می تونین فقط روغن مایع بریزین توی این حلوا می تونین فقط کره بریزین من از ترکیب هر دوش استفاده کردم . همش رو روغن جامد نریزین حلواتون خشک میشه روغن مایع استفاده کنین در کنارش .
میزان روعن در حلواها چشمی هست و میشه گفت این میزان تقریبیه .
و در اخر شربت رو آهسته و کم کم داخلش ریختم و هم زدم تا حلوا جمع بشه.
و هر طور دوست دارید می تونین تزیین کنین چه داخل بشقاب بریزین و چه داخل قیف میشه ریخت و ... من قالبی در اوردم و داخل قالب سیلیکونی حلوای گرم رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم و داخل یخچال یکی دو ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
بادمجان مقدارش بستگی به تعداد نفرات
پیاز یدونه بزرگ
سیر 5 حبه
دو قاشق نعناع خشک
کشک به میزان دلخواه
زردچوبه فلفل نمک
طرز تهیه🔻
همونطور که دیدید ابتدا بادمجونارو پوست کندم از وسط نصف کردم و سرخشون کردم اگه بادمجوناتون تلخن یا تخمشون زیاده حتما اول نمک بپاشید روش دو ساعت بمونه بعد نمک ها رو پاک کنید و سرخ کنید تا تلخیش گرفته بشه وقتی بادمجونا سرخ شد کمی اب میریزیم داخلش و میذاریم بادمجونا پخته و نرم بشن توی تابه ای جدا گانه پیاز و سیر را سرخ میکنیم به همراه زردچوبه فلفل و بعد یه نعناع داغ درست میکنیم بعد از اینکه بادمجونا پخته شده توی صافی میریزیم روغن اضافیشون گرفته شده بعد داخل غذاساز ریختم تا میکس بشه با کوشکوب هم میشه له کرد و بعد با پیاز داغ سیرداغ نعناع داغ و کشک مخلوط کردم و گذاشتم یک ربع با دره بسته بمونه و حاضره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم(برای 4 تا 6 نفر)🔻
لوبیا چیتی یک لیوان
سیب زمینی 4 عدد متوسط
نخودفرنگی نصف لیوان تا 1لیوان(سلیقه ایه)
خیارشور حدودا یک لیوان
کاهو یا شوید به میزان دلخواه(من یه کاهوپیچ کوچک خرد کردم)
طرز تهیه🔻
خب اول از همه لوبیا رو خیس کردم و و گذاشتم چند ساعت بمونه بعد از چند ساعت (من از شب تا صبح گذاشتم)آبش و یکی دوبار عوض کنید بهتره ، بعد از خیس خوردن آبشو خالی کردم و آب اضافه کردم و پختم، نمک هم آخر کار ریختم .سیب زمینی ها رو هم پوست کندم و نگینی خرد کردم و داخل ظرفی که حاوی آب جوش و کمی نمک بود ریختم 10 تا 15 دقیقه گذاشتم و بعد آبکش کرد .نخود فرنگی رو هم پختم . خیارشورها رو هم نگینی خرد کردم .من از کاهو استفاده کردم . می تونید از شوید هم استفاده کنید . کاهوها رو هم شستم و خرد کردم . داخل یه ظرف بزرگ همه این مواد رو با هم مخلوط کردم . به دلخواه شما حتی می تونید سس نریزید و از روغن زیتون و یا حتی آب لیمو استفاده کنید . من سه قاشق سس رو با سه قاشق ماست و کمی آبلیمو و فلفل و نمک(من چون خیارشور داشت نمک نزدم ولی میتونید بزنید) مخلوط کردم و داخل مواد ریختم .
برای تزیینشم از یه مدل قارچ استفاده کردم که کاملا سلیقه ایه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_سیب_قنادی
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید)
روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه)
پودر قند 180 گرم(1 پیمانه)
شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری)
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
سیب 2 عدد
قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید
مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری
.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر)
آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید
زرده و سفیده ها را جدا کنید
سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند.
(میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید)
کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود.
زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود
با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید
در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید
داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید
یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید
دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است
قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید
با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه
اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید
بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_فانتزی
خاکشیر ،گل سرخ ، نعنا (از شب قبل توی کمی آب بزارین یا داخل آب جوش بریزین خودشو وا کنه ) ، آبجوشِ سرد شده یا آب معدنی!
با میوه ها هم میتونید یخ های تزیینی برای شربت درست کنید
نوش جان 💝
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_کدو_حلوایی
کدو یک عدد
کره و کمی روغن جهت سرخ کردن
دارچین، گردو رنده شده، شکر سفید یا قهوه ای برای روی دسر
نوش جان 💝
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لاهماجون داخل ماهیتابه
مواد لازم برای خمیر:(21 عدد لاهماجون)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق مرباخوری شکر
1 لیوان آب ولرم
2 لیوان شیر ولرم
نصف استکان روغن مایع(40 گرم)
2 قاش مرباخوری نمک
1 کیلو آرد
مواد داخل:
800 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
4 عدد فلفل قرمز کاپیا(فلفل ترکیه ای)
4 عدد فلفل سیوری(فلفل سبز)
2 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری رب(مخلوط رب گوجه و رب فلفل )
1 استکان روغن مایع(80 گرم)
نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
ادویه ها(نمک، فلفل سیاه، زیره، آویشن، فلفل قرمز پرک شده ، پودر فلفل قرمز)یا هر ادویه ای که دوست دارید بریزید
طرز تهیه:
شکر ، خمیر مایه و 1 لیوان آب ولرم را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید تا شکر و خمیر مایه حل شود.(خمیر مایه خشک فوری به شرط سالم بودن نیاز به استراحت ندارد ولی میتوانید روی ظرف را بپوشانید و ده دقیقه صبر کنید تا کف کند)شیر ولرم و روغن مایع را اضافه کنید سپس آرد را داخل ظرف بریزید و نمک را روی آرد بریزید و ورز دادن خمیر را شروع کنید(باید خمیر نرمی شود و به دست نچسبد، شما آرد را یکجا نریزید کم کم و با کنترل بریزید)میتوانید خمیر را فقط با شیر و یا فقط با آب درست کنید ولی با شیر خوشمزه تر است.خمیر را داخل ظرفی بذارید و روی خمیر را بپوشانید.
پیاز،سیر ،فلفل قرمز ،فلفل سبز و گوجه فرنگی را جدا جدا در غذاساز خرد کنید.گوشت چرخ کرده و بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید.
در زمانی که مواد داخل را آماده میکنید استراحت خمیر کافی است.از خمیر چانه هایی اندازه نارنگی بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کف آن کمی آرد پاشیده اید بذارید.20_21 عدد چانه میشود روی چانه ها را با دستمال بپوشانید تا خشک نشوند.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و یکی از چانه ها را بردارید و باز کنید گاهی روی خمیر آرد بپاشید و تا جاییکه میتوانید خمیر را نازک باز کنید. میتوانید گرد یا بیضی باز کنید اما برای پخت داخل ماهیتابه به شکل گرد باز کنید. خمیر را داخل ماهیتابه بذارید(ماهیتابه نچسب و بدون روغن)و از مواد گوشتی یک، دو قاشق به شکل لایه نازک روی خمیر بمالید.ماهیتابه را روی اجاق بذارید و با حرارت کم و در بسته بپزید گاهی در ماهیتابه را بردارید و پخت لاهماجون را کنترل کنید قسمت رویی هم میپزد و خام نمیماند.بقیه خمیر ها را هم به همین روش آماده کنید.اگر خمیر لاهماجون نازک باشد ترد میشود و اگر کمی ضخیم باشد نرمتر میشود.زمان پخت بستگی به ضخامت ماهیتابه دارد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_اسفناج
بورک اسفناج یک پیش غذای سبک وخوشمزه👌🏻 عزیزان حتما باید از خمیر یوفکای مخصوص غذا استفاده کنید خمیر یوفکای مخصوص باقلوا نمیشه سوپر مارکتا دارن
پیچیدن بورک گوشت هم به همین روش مایه بورک گوشت میتونید از مایه ماکارونی همراه پنیر پیتزا استفاده کنید.
عزیزان این اندازه ها تقریبا به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید
نصف بسته یوفکا
اسنفاج پاک کرده وشسته حدود300 گرم
گردوی خرد شده سه الی چهار قاشق پر
پیاز داغ سه قاشق سر پر
پنیر خامه ای سه قاشق پر
سیر سه حبه
زردچوبه ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
روغن دو قاشق
اسفناج رو با شعله کم میزاریم بپزه من آب نریختم خودش آب انداخت شعله خیلی کم باشه میتونید ته استکان آب بریزد
آب اسفناج که کشیده شد دو قاشق روغن ریختم سیر وپیاز داغ وادویه ها وگردو رو بهش اضافه کردم وباهاش کمی تفت دادم وگاز رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه سرد که شد پنیر خامه ای رو بهش اضافه کردم وخوب مخلوط کردم
خمیر یوفکا رو باز کرده مخلوط شیر وکره ذوب شده با برس روش میمالیم زیاد خیس نشه
از مایه اسفناج طبق فیلم رو خمیر یوفکا میزاریم ورول میکنیم گاه گاهی از مخلوط شیر وکره روش میمالیم تا موقع پخت خشک نشه
بورکها رو تو سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینم واز مخلوط رومال روش میمالیم کنجد وسیاه دانه روش میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا بورکها برشته بشن عزیزان زمان پخت مشخص نیست بستگی به دمای فرتون داره
مواد رومال زرده تخم مرغ یک عدد
ماست یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده کمی
کنجد وسیاه دانه( کنجد بیشتر)
عزیزان این بورک رو میتونید بدون فر هم درست کنید مثل کیک بدون فر
اگه زیرش طلای شده و روش هنوز طلای
نشده چند دقیقه گریل رو روشن رو روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛