eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید) روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه) پودر قند 180 گرم(1 پیمانه) شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری سیب 2 عدد قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر) آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید زرده و سفیده ها را جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند. (میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید) کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود. زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاکشیر ،گل سرخ ، نعنا (از شب قبل توی کمی آب بزارین یا داخل آب جوش بریزین خودشو وا کنه ) ، آبجوشِ سرد شده یا آب معدنی! با میوه ها هم میتونید یخ های تزیینی برای شربت درست کنید نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدو یک عدد کره و کمی روغن جهت سرخ کردن دارچین، گردو رنده شده، شکر سفید یا قهوه ای برای روی دسر نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لاهماجون داخل ماهیتابه مواد لازم برای خمیر:(21 عدد لاهماجون) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) 1 قاشق مرباخوری شکر 1 لیوان آب ولرم 2 لیوان شیر ولرم نصف استکان روغن مایع(40 گرم) 2 قاش مرباخوری نمک 1 کیلو آرد مواد داخل: 800 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط 2 عدد پیاز 2 حبه سیر 4 عدد فلفل قرمز کاپیا(فلفل ترکیه ای) 4 عدد فلفل سیوری(فلفل سبز) 2 عدد گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری رب(مخلوط رب گوجه و رب فلفل ) 1 استکان روغن مایع(80 گرم) نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه) ادویه ها(نمک، فلفل سیاه، زیره، آویشن، فلفل قرمز پرک شده ، پودر فلفل قرمز)یا هر ادویه ای که دوست دارید بریزید طرز تهیه: شکر ، خمیر مایه و 1 لیوان آب ولرم را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید تا شکر و خمیر مایه حل شود.(خمیر مایه خشک فوری به شرط سالم بودن نیاز به استراحت ندارد ولی میتوانید روی ظرف را بپوشانید و ده دقیقه صبر کنید تا کف کند)شیر ولرم و روغن مایع را اضافه کنید سپس آرد را داخل ظرف بریزید و نمک را روی آرد بریزید و ورز دادن خمیر را شروع کنید(باید خمیر نرمی شود و به دست نچسبد، شما آرد را یکجا نریزید کم کم و با کنترل بریزید)میتوانید خمیر را فقط با شیر و یا فقط با آب درست کنید ولی با شیر خوشمزه تر است.خمیر را داخل ظرفی بذارید و روی خمیر را بپوشانید. پیاز،سیر ،فلفل قرمز ،فلفل سبز و گوجه فرنگی را جدا جدا در غذاساز خرد کنید.گوشت چرخ کرده و بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. در زمانی که مواد داخل را آماده میکنید استراحت خمیر کافی است.از خمیر چانه هایی اندازه نارنگی بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کف آن کمی آرد پاشیده اید بذارید.20_21 عدد چانه میشود روی چانه ها را با دستمال بپوشانید تا خشک نشوند.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و یکی از چانه ها را بردارید و باز کنید گاهی روی خمیر آرد بپاشید و تا جاییکه میتوانید خمیر را نازک باز کنید. میتوانید گرد یا بیضی باز کنید اما برای پخت داخل ماهیتابه به شکل گرد باز کنید. خمیر را داخل ماهیتابه بذارید(ماهیتابه نچسب و بدون روغن)و از مواد گوشتی یک، دو قاشق به شکل لایه نازک روی خمیر بمالید.ماهیتابه را روی اجاق بذارید و با حرارت کم و در بسته بپزید گاهی در ماهیتابه را بردارید و پخت لاهماجون را کنترل کنید قسمت رویی هم میپزد و خام نمیماند.بقیه خمیر ها را هم به همین روش آماده کنید.اگر خمیر لاهماجون نازک باشد ترد میشود و اگر کمی ضخیم باشد نرمتر میشود.زمان پخت بستگی به ضخامت ماهیتابه دارد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک اسفناج یک پیش غذای سبک وخوشمزه👌🏻 عزیزان حتما باید از خمیر یوفکای مخصوص غذا استفاده کنید خمیر یوفکای مخصوص باقلوا نمیشه سوپر مارکتا دارن پیچیدن بورک گوشت هم به همین روش مایه بورک گوشت میتونید از مایه ماکارونی همراه پنیر پیتزا استفاده کنید. عزیزان این اندازه ها تقریبا به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید نصف بسته یوفکا اسنفاج پاک کرده وشسته حدود300 گرم گردوی خرد شده سه الی چهار قاشق پر پیاز داغ سه قاشق سر پر پنیر خامه ای سه قاشق پر سیر سه حبه زردچوبه ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم روغن دو قاشق اسفناج رو با شعله کم میزاریم بپزه من آب نریختم خودش آب انداخت شعله خیلی کم باشه میتونید ته استکان آب بریزد آب اسفناج که کشیده شد دو قاشق روغن ریختم سیر وپیاز داغ وادویه ها وگردو رو بهش اضافه کردم وباهاش کمی تفت دادم وگاز رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه سرد که شد پنیر خامه ای رو بهش اضافه کردم وخوب مخلوط کردم خمیر یوفکا رو باز کرده مخلوط شیر وکره ذوب شده با برس روش میمالیم زیاد خیس نشه از مایه اسفناج طبق فیلم رو خمیر یوفکا میزاریم ورول میکنیم گاه گاهی از مخلوط شیر وکره روش میمالیم تا موقع پخت خشک نشه بورکها رو تو سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینم واز مخلوط رومال روش میمالیم کنجد وسیاه دانه روش میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا بورکها برشته بشن عزیزان زمان پخت مشخص نیست بستگی به دمای فرتون داره مواد رومال زرده تخم مرغ یک عدد ماست یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده کمی کنجد وسیاه دانه( کنجد بیشتر) عزیزان این بورک رو میتونید بدون فر هم درست کنید مثل کیک بدون فر اگه زیرش طلای شده و روش هنوز طلای نشده چند دقیقه گریل رو روشن رو روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک گوشت مواد لازم سیب زمینی بزرگ5 عدد نمک 2 قاشق چای خوری فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن ،پاپریکا ( از هر کدام یک قاشق چای خوری ) روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری مواد داخل کیک گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز 1 عدد رب 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز از هر کدام 1 قاشق چای خوری مواد سس بشامل کره 1 قاشق غذا خوری ارد 1/4 پیمانه شیر 2 پیمانه پنیر پیتزا 100 گرم . . مواد گوشتی رو به همراه سس بشامل اماده کنید ،سیب زمینی رو بعد از طعم دار کردن تو دمای 180 درجه 15 دقیقه بزارید ،بعد مثل فیلم بچینید ،پنیر که ریختین ،20 دقیقه از پایین حرارت بدین 180 درجه ،10 دقیقه از بالا 160 ،تمام ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ😋 مواد لازم🔻 🥠سینه مرغ ریز خرد شده یا چرخ شده ۳۰۰ گرم 🍥ماست ۳ ق غ 🥡آرد ۳ ق غ 🧀پنیر چدار یا پیتزا ۱۰۰ گرم 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🌿شوید خرد شده به مقدار لازم 🧂نمک ۱ ق چ 🥄پودر آویشن، فلفل چیلی یا قرمز ، فلفل سیاه هر کدام نصف ق چ 🔸ادویه ها به دلخواه شماست. 🔸همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده، تابه مورد نظرتون رو چرب کنید و مقداری از مواد رو با قاشق توی تابه بریزین و روی حرارت کم اجازه بدین بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی پلو از اون پلوهایی که من خیلی دوسش دارم چه با ماهی ، چه تن ماهی ، چه گوشت و یا مرغ اما خود سبزی پلو چند روش پخت داره . یه عده سبزی رو تفت میدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده تفت نمیدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده مثل بنده درست می کنن . برای 3 تا 4 نفر سبزی پلویی نوبر سبز یک بسته حدودا 400 گرم گوشت 400 گرم برنج 3 تا 4 پیمانه ادویه پلویی به میزان لازم (عطاری ها و سوپری ها آماده من می گیرم ) نمک و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین به میزان لازم سیر در صورت دلخواه یه حبه پیاز 1 عدد برنج رو از قبل خوب شستم و بعد با نمک خیس کردم . برنج رو در قابلمه آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه تا برای آبکش‌کردن آماده بشه . من از سبزی آماده سبزی پلویی نوبر سبز استفاده کردم یک بسته رو باز کردم همون طور منجمد باید استفاده بشه در اواخر آبکش کردن کمی سبزی داخل آب و برنج می ریزم این کار باعث میشه که رنگ سبری در سبزی پلو بهتر بشه ، یه نقدار جزیی زردچوبه ریختم خودم خیلی علاقه به زردچوبه توی این پلو ندارم ابن بار ریختم گفتم امتحان کنیم ببینیم 😁😉 و بعد آبکش کردم . در قابلمه هر نوع ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین . برنج رو ریختم و لا به لاش سبزی و کمی ادویه پلویی ریختم یه حبه سیر هم اگه دوست داشتین از وسط به دونیم کنین لای پلو بزارین عطر و طعم خوبی بهش میده . و بعد دم کنی قرار دادم و گذاشتم دم بکشه . برای گوشت هم من اگه وقت داشته باشم گوشت رو با پیاز خرد شده میزارم چند ساعتی بمونه و مزه داره بشه و اگر وقت نداشته باشم دیگه هیچ 😉 یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و بعد گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه ریختم و مقداری اب و یک عدد چوب دارچین و گذاشتم 4 تا 5 ساعت روی گاز تا خوب بپزه . باز هم عجله دارین زودپز چاره کاره 👌 . اواخر پخت هم کمی نمک و زعفران ریختم و گاهی اوقات من رب گوجه هم تفت میدم و توش می ریزم و همچنین هویج و فلفل دلمه هم برای پخت گوشت عالیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رنگ اول(شکلاتی تیره) 2 لیوان آب 2 بسته پودر هات چاکلت(میتونید از دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید) شکر به میزان لازم(چون من از پودر هات چاکلت استفاده کردم که خودش شکر داره فقط 1 قاشق شکر اضافه کردم بنابراین بچشید و بنا به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید) پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری شکلات 50 گرم رنگ دوم(شکلاتی روشن) 2لیوان شیر 2 بسته پودر هات چاکلت یا دو قاشق پودر کاکائو (دقت کنید میزان کاکائو به تیرگی و روشن پودن پودر کاکائو بستگی داره اگه کاکائو تیره بود ممکنه یک قاشق کافی باشه) شکر به میزان لازم پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری رنگ سوم(ژله شیر) 2 لیوان شیر 2 قاشق خامه صبحانه 1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین شکر به میزان لازم وانیل 1/4 قاشق چایخوری برای هر سه رنگهر بار مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شده و مواد یکدست بشه مراقب باشید که شیر نجوشه وگرنه ژلاتین داخل شیر میبره...حرارت کاملا ملایم باشه کف قالب رو با روغن کمی چرب کرده و مواد را لایه لایه بنا به سلیقه خودتون در قالب بذارید دقت کنید برای ریختن لایه بعدی حتما باید لایه اولیه نیم بند بشه...اگه کاملا سفت بشه ،لایه بعدی بعد از بسته شدن ازش جدا میشه و لایه ها به هم نمیچسبند. در انتها بعد از پر شدن قالب بهتره 6 تا 8 ساعت رو در یخچال بذارید تا کاملا ببنده بعد به راحتی دور تا دور دسر را از قالب جدا و در ظرف سرو برگردانید. جنس قالب من پلاستیکی هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
استانبولی واسه پخت استانبولی من از برنج دم سیاه استفاده کردم برای اینکه بوی مرغ مشخص نباشه از مقدار کمی هم دودی دم سیاه مخلوط کردم برنج دم سیاه سه لیوان دوی دم سیاه نصف لیوان مرغ چهار تکه بهتره ران باشه پیاز بزرگ یک عدد هویج دو عدد پوست کنده ونگینی خرد شده گوجه فرنگی یک کیلو پوست کنده وریز خرد شده رب یک قاشق پر چوب دارچین دو تکه ندارید از پودر دارچین استفاده کنید نمک وفلفل وزردچوبه و پود گل محمدی وزعفران وروغن به میزان لازم تکه های مرغ رو با پیاز ونمک وفلفل وزردچوبه مزه دار میکنیم وچند ساعتی میزاریم برنج رو چند ساعتی با کمی نمک خیس کنید مرغ رو با یک لیوان آب ومقداری روغن میزاریم رو شعله متوسط گاز تا نیم پز بشه اوسط پخت هویج نگینی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم درشو میزاریم تا آروم بپزه اما کامل نپزه وله نشه در قابلمه مورد رب رو با کمی روغن تفت داده گوجه فرنگی میریزیم درشو میزاریم تا گوجه فرنگی بپزه وخوب سرخ بشه مرغ رو بهش اضافه اضافه میکنیم همین طور برنج خوش عطر ایرانی کمی نمک وچوب دارچین به اندازه یک بند انگشت آب میریزیم شعله متوسط رو به بالا باشه درشو میزاریم تا آب برنج کاملا کشیده بشه گاه گاهی به آرومی هم بزنید تا ته نگیره استانبولی چون رب داره زود ته میگیره ومیسوزه. آب برنج که کشیده شد از کناره ها جدا کرده به صورت گنبدی وسط قابلمه جمع کنید.کمی زغفران دم کرده و پودر گل محمدی روش بپاشید ودرشو بزارید تا دم بکشه عزیزانی که نمیتونن از ته دیگ استانبولی بگذرن 😉 از شعله پخش کن استفاده کنید. برنج که دم کشید موقع سرو تکه های چوب دارچین ازش خارج کنید. اگه دوست داشتید موقع سرو سیب زمینی سرخ شده بریزید خیلی خوشمزه میشه. اگه بدون مرغ درست کنم سیب زمینی داخلش میریزیم به جای مرغ میتونید از گوشت تکه ای استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر بوراتوس شیر 1 لیوان بستنی لیوانی وانیلی 1 عدد (3 ق غ) پنیر ماسکارپونه 200 گرم( یک بسته) پودر ژلاتین 20 گرم ( 2 ق غ) دسر دنت 2 عدد (با هر طعمی دوست داشته باشین ، من از توت فرنگی استفاده کردم) ( هر عدد 100 گرم هست مجموع 200 گرم) شکر 1 تا 3 ق غ ( میزان شکر ریختن نریختن بسته به دایقه خودتون داره) نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شفاف بشه (به روش بن ماری). توی یه ظرف دیگه شیر و بستنی رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره ، من یک قاشق شکر ریختم چون شیرین زیاد دوست ندارم کلا دست خودتونه تا سه قاشق شکر هم جا داره و عالیه وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد ، ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم ، گذاشتم کنار که از دما بیفته . دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی زدم تا یکدست بشه ، خوب بزنین تا یکدست بشه و بعد هم داخل موادم ریختم و خوب هم زدم تا یکدست بشه . من دو قطره رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره ، یعنی دل به خواهی هست دیگه داخل قالب مورد نظر ریختم ، نیاز به چرب کردن نداره (نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب کنید) قالب رو توی یخچال الی 8 ساعت قرار دادم تا دسرم بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و بعد داخل دیس برگردوندم . نکات : جای پودر زلاتین ، پودر ژله نمیشه . میزان شکر واقعا بستگی به ذایقه خودتون داره من خودم همیشه چیز کم شیدین دوست دارم خیلی کم شکر ریختم . دست خودتونه هر چه قدر بخواید . پنیر ماسکارپونه ترجیحا استفاده بشه پنیرهای خامه ای نمک دارن و طعم دسر رو تغییر میده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروکت سیب زمینی دستور العمل: سیب زمینی ۱ کیلو نمک (نصف قاشق چایخوری) جعفری یه دسته 1-2 حبه سیر نمک و فلفل سیاه و ادویه جات 1 لیوان پنیر (رنده شده) ۲ عدد پیاز ! 3 تخم مرغ پنیر رنده شده روغن برای سرخ کردن ۲ قاشق غذاخوری نشاسته اگر نبود فنجان آرد ....... موادشون رو باهم مخلوط میکنیم و توی روغن فراوان سرخ میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه ترک فوم دار حرفه ای☕ . حتما حتما جنس جذوه تون مسی باشه! نه استیل نه آلمینیوم که طعم قهوه تونو بد میکنه🚫 قطره دهانه جذوه نسبت به کفش کمتر باشه( یعنی دهانه ش تنگ باشه) که باعث میشه فوم خوبی بگیرین👍 قهوه ترک باید آسیابش مثل آرد باشه ، بافتش نرم و لطیف باشه! کاپ قهوه ترک ۸۰ تا ۱۰۰ سی سی باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای هر کاپ قهوه ترک👇 آب سرد ؛ ۸۰ تا ۱۰۰ سی سی قهوه ترک ؛ ۲ قاشق چای خوری سر پر در صورت تمایل برای هر فنجان ۲ تا ۳ قاشق چای خوری شکر، نسبت به ذائقه تون! . تو این روزای سرد این قهوه رو درست کنین نوش جان کنین لذتشو ببرین👌😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛