eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خورش مرغ خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره تکه مرغ پنج تکه گوجه فرنگی رسیده یک کیلو رب یک قاشق غذاخوری کره حدود50 گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم ) سیر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ که پخت از آب خارج کرده تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید یا نصف نصف استفاده کنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کره به دمای محیط رسیده 150 گرم شکر دانه ریز 150 گرم تخم مرغ دو عدد وانیل مایع یک ق.چ (یا وانیل سفید یک چهارم ق.چ) شیر 125 گرم گردوی پودر شده 60 گرم آرد 250 گرم بیکینگ پودر دو ق.چ سیب یک عدد بزرگ شکر قهوه ای (یاسفید) دو ق.غ دارچین یک ق.چ طرز تهیه: همه مواد رو اندازه گیری کنید و کنار بذارید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید (فر برقی ده تا پانزده درجه کمتر باشد) کف یک قالب 20 سانتی ساده را با کاغذ روغنی بپوشانید و فقط برای اینکه کاغذ به قالب بچسبد کمی آن را چرب کنید. سیب را پوست کنده و برش های حدود یک سانتی بزنید در مخلوط شکر و دارچین که انتهای مواد لازم اومده بغلظونید و کف قالب به شکل شعاع بچینید دو سه عدد نیمه گردو هم وسط برش ها بذارید. کره نرم و شکر را در کاسه همزن ریخته و خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، وانیل و شیر و سپس گردوی پودر شده را هم اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دو سه بار بار الک کنید سپس در دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از زیر به رو و به حالت دورانی هم بزنید تا یکدست شود. مایه کیک را در قالب روی سیب ها بریزید و در طبقه وسط فر بگذارید و 45 دقیقه زمان دهید تا بپزد سپس روی سینی مشبک بگذارید تا از داغی بیافته بعد برگردونید و کاغذ روغنی رو آروم از کیک جدا کنید و اجازه بدید روی سینی مشبک بمونه تا کاملا خنک بشه و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لقمه ترکی مواد لازم : گوشت چرخ کرده 450 گرم ( گوسفند و گوساله) سبزی جعفری 15 گرم سبزی گشنیز 15 گرم پیاز 1 عدد متوسط گوجه فرنگی 4 عدد نمک برای گوشت 1/2 ق.چ پاپریکا 1/2 ق.چ پودر سیر 1/3 ق.چ زیره 1/4 ق.چ ابتدا سبزی جعفری و گشنیز و ریز خورد میکنید ولی له نکنید. گوشت چرخ کرده و بهش اضافه میکنیم و 2 دقیقه ورز میدیم. یک نصف پیاز و رنده میکنیم میتونید 3-4 تا پیازچه متوسط حلقه ای ریز خرد کنید. حالا ادویه ها : نمک و زیره سبز و پودر پاپریکا رو اضافه میکنیم. میتونید فلفل قرمز و سیاه هم بزنید تا تند بشه. دوباره ورز میدیم 3-4 دقیقه تا روغن گوشت در بیاد و چسبندگی پیدا کنه. گوجه ها رو 1 سانتی برش میدیم و خیار و ریز خلالی میکنید. کف ظرفمون و روغن زیتون میزنیم و گوجه ها رو روش میچینیم و روش و پیاز میریزیم. بهتره روشون نمک دریایی درشت بریزیم تا گوجه ها له نشه. گوشت و به هر شکلی که دوست دارین روی پیاز میزاریم. میتونید پونه کوهی روی گوجه ها بزنید. من سیر زدم. سلیقه ای هستش. شما می تونید فلفل دلمه ای هم ریز خلالی بریزین روی گوجه. روی گوشت و کره و زعفران میزنیم خیلی خوش عطر و خوشمزه تر میشه. دمای فر 180 درجه 40-45 دقیقه طبقه وسط حالت کانوکشن یا حرارت از بالا و پایین. فر گازی حرارت از پایین 5 دقیقه اخر از بالا و پایین. به نظر من خیلی پخت این کباب توی فر خیلی خوشمزه تر از سرخ کردنش شد. میتونید از 1 دونه سیر رنده شده توی گوشتم استفاده کنید ولی عطر زیره کم میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام به شنبه 13 دی ماه خوش آمدی 🌺 اول هفته تون بی نظیر الهی🙏 🌼بهترین‌ها سهم این هفته‌تون باشه 🌸7 روز حال خوب 🌴7 روز آرامش 🌺7 روز پیشرفت و 🌹7 روز خیر و برکت نصیبتون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 مواد لازم 🔹یک ونیم تا دو بسته بیسڪویت پتے بور 🔹4 لیوان شیر 🔹نصف پاڪت خامه صورتے صبحانه 🔹دو قاشق نشاسته ذرت 🔹نصف پیمانه آرد سفید 🔹شڪر یه لیوان سرخالی(البته به شیرینے موز هم حواستون باشه) 🔹ڪره یڪے دو ق 🔹وانیل 🔹تخم مرغ دو عدد(من یه دونه بزرگ ریختم) 🔹یک لیوان گردوے خرد شده 🔹موز در صورت تمایل من یه دونه ریختم 🔹پودر ڪاڪائو سه ق غذاخوری ♨️طرز تهیه نشاسته رو با ڪمے شیر سرد حل ڪردم آرد رو هم روے شیر سرد الک ڪردم ومدام همزدم روے حرارت گذاشتم تخم مرغ رو با شڪر ووانیل با همزن خوب همزدم وبه آرومے مواد تخم مرغے رو به مواد شیرے ڪه رو گازه اضافه ڪردم و تند تند با همزن همش زدم ڪه یڪدست بشه. بعد ڪره رو اضافه ڪردم (همه میگن غلظتش مثه فرنے بشه اما من میگم یه ذره رقیقتر از فرنے باشه) بعد خامه رو اضافه ڪردم واز روے حرارت برداشتم... خامه نباید زیاد حرارت ببینه پس وقتے از غلظتش راضے بودین خامه رو بریزین و شعله رو خاموش ڪنین مواد رو دوقسمت ڪردم به یڪیش پودر ڪاڪائو رو اضافه ڪردم بعد توے یه ظرف یه ردیف بیسڪویت چیدم یه لایه از مواد سفید ریختم یه لایه گردو وموز دوباره تڪرارش ڪردم تا ظرف پر بشه آخرین لایه مایع بریزید ڪه خوب جذب بیسڪویتا بشه بعد حداقل پنج، شش ساعت تو یخچال بذارید (البته اگه یه شب بمونه خیلے بهتره) بعد پودر ڪاڪائو روش الک ڪردم تزئینش ڪردم میشه پودر ژلاتین هم استفاده ڪنید و دسرو قالبے برگردونید.. اما اینڪارو نڪنید چون این دسر باید بافتش لطیف باشه.. خود دانید... نڪته:اصلا طعم تخم مرغ رو حس نمے ڪنید پس حذفش نڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک‌پلو برای ۴ الی ۵ نفر روغن: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد بزرگ مرغ: ۱۵۰(تا۱۸۰) گرم برای هر نفر هویج: ۴ عدد آب لیمو تازه: ۱ عدد رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری -ادویه: دارچین: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودرسیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آب: ۲ لیوان (در ۱ ساعت زمان پخت در ۴ مرحله اضافه کنید) . کته: برنج: ۴ پیمانه آب: ۴ تا ۶ پیمانه (به نوع برنج بستگی داره) کره: ۳۰ گرم نمک: ۱ قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) . زرشک: ۵ قاشق غذاخوری خلال بادوم: ۳ قاشق غذاخوری خلال پسته: ۳ قاشق غذاخوری زعفرون (دم شده): ۲ قاشق غذاخوری کره: ۲۰ گرم شکر: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان🌹 وقت بخیر.رابطه تون با غذاهاے دریایے چطوره؟راستش ما ڪه زیاد خوب نیست و سعے میڪنم از طرق مختلف و در طعمهاے گوناگون درست ڪنم و مصرف ڪنیم.اینبار ماهے شڪم پر با طعم و مزه ملس درست ڪردم.اونم با ماهے شیر.انواع ماهے در شمال و جنوب ڪشور وجود داره ڪه مزه هاش با هم متفاوته .به نظر من ماهے همش خوبه هر ڪدوم ڪه در دسترس باشه و استفاده ڪرد مفیده.من از ماهے شیر استفاده ڪردم.ماهی شیر پوست ضخیم و چرم مانندے داره ڪه اڪثرا با پوست، پخته و یا سرخ میشه سپس پوستشو جدا میڪنند.اما میشه اونو هم فیله ڪرد ولے ڪمے به سختے پوستش جدا میشه.به نسبت ماهیهاے دیگه تیغ ڪمترے داره و هر چه ماهے بزرگتر باشه گوشتش سفت تر میشه. این ماهے رو من ابتدا بدون استخوان ڪردم و تیغهاشو ڪاملا گرفتم مزه دار ڪردم بعد داخل شڪمشو پر ڪردم و داخل فر گذاشتم. ابتدا ماهے تمیز ڪردم شستم و بعد فیله ڪردم بطورے ڪه هیچ گونه تیغے داخل گوشت ماهے نباشه بعد مقدارے سرڪه،نمڪ و فلفل داخل شڪم و روے ماهے زدم ڪه بوے اونو به خوبے بگیره سپس زعفران دمڪرده زدم.مقداری پیاز خلالے شده و سیر خردشده داخل شڪم ریختم همینطور روے ماهے .روشو سلفون ڪشیدم و گذاشتم یخچال .تقریبا دوازده ساعت تو یخچال بود بعد از این مدت پیازها رو برداشتم و مجدد زعفران و ڪمے تمر زدم موادے رو ڪه آماده ڪرده بودم داخل شڪم ماهے گذاشتم و با خلال دندون فیڪس ڪردم.ماهی رو روے پیاز هاے حلقه شده گذاشتم تا بعد از پخت به فویل نچسبه بعد هم داخل فویل پیچیدم بطورے ڪه ڪامل بسته نشه و بخار بتونه ازش خارج بشه.داخل فر 200 درجه گذاشتم تقریبا 45 دقیقه اے طول ڪشید تا پخته شد بعد هم فویل رو باز ڪردم و مجددا داخل فر بود تا رطوبت اطراف ماهے بخار بشه بعد هم ڪه پوست روے ماهے رو برداشتم و روے گوشت زعفران و ڪمے روغن زدم.مدت ڪمے هم گریل روشن ڪردم. برای مواد داخل شڪم ماهے اڪثرا از سبزیجات بخصوص گشنیز استفاده میشه اما من از ڪشمش،زرشڪ،مغز گردو ڪه داخل پیاز داغ تفت دادم همراه با زعفران و ڪمے تمر هندے استفاده ڪردم همون چیزے ڪه براے مرغ شڪم پر هم استفاده میشه اینطورے دیگه مطمئن بودم با وجود مزه ملس بیشتر مورد پسند واقع میشه. برای سبزے پلو هم چون من برنجم معمولا بصورت ڪته درست میڪنم ابتدا مقدارے پیاز داغ درست ڪرده ڪمے زردچوبه و شنبلیله خشک میریزم تفت بخوره فقط نباید زیاد باشه چون تلخ میشه.بعد سبزے خرد شده اضافه میڪنم تفت ڪه خورد برنج خیس ڪرده میریزم داخلش و به مقدار ڪافے آب و نمک میریزم وقتے آبش ڪشیده شد دمڪنے میزارم تا برنج دم بڪشه و آماده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹 4 سیب زمینے متوسط 🔹 ​​4 عدد تخم مرغ، 🔹 200 گرم سوسیس (و یا گوشت چرخ شده و یا مرغ آب پز 😋)، 🔹 150-200 گرم پنیر موزارلا 🔹 گوجه فرنگے گیلاسے چند عدد ♨️طرز تهیه سیب زمینے را رنده سپس نمک بزنید ، 5 دقیقه بعد با دست فشار دهید آب آن گرفته شود سپس داخل تابه روغن بریزید و ڪمے تفت دهید بعد سیب زمینے را ڪف تابه فشار دهید. تخم مرغ را هم بزنید روے آن بریزید بعد از اینڪه ڪمے خودش را به اصطلاح بست. فورا ڪالباس یا سوسیس، مرغ، گوشت چرخ شده و هر آنچه ڪه دوست دارید را روے آن بریزید، بعد گوجه فرنگے و پنیر رنده شده و حالا درب تابه را ببندید براے 10-15 دقیقه سپس نوش جان بفرمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. شوڪومالد نارگیلی . 🔹پودر نارگیل 120گرم 🔹شڪلات تخته اے سفید 200گرم_مے تونین برحسب ذايقه از160گرم تا200گرم بریزید 🔹شیرعسلے 100گرم_شیرعسلے را به صورت اماده ازلوازم قنادیها یاسوپریها تهیه ڪنید مثلا شیرعسلے الفجر معمولا همه سوپریها هم دارند. ♨️طرز تهیه درابتدا شڪلات تخته اے سفید خردشده رابرروے بخاراب ڪترے ذوب ڪنید(من روے شوفاژ ذوب ڪردم)،ازروی حرارت بردارید پس از ڪمے ازدما افتادن شیرعسلے وپودرنارگیل اسیاب شده رابه ان اضافه ڪنیدخوب مخلوط ڪنید تاخمیرلطیفے بدست بیاد،خمےر راداخل قالبهاے شڪلات خوب فشرده ڪنیدوبه مدت پانزده دقیقه درفریزر بگذارید پس ازآن از قالب جدا ڪنید ونوش جااان.... پودرنارگےل اسیاب شده:پودر نارگیل رادرون اسیاب خوب پودرڪنید،درحد نرم شدن نه به روغن افتادن، برای شڪومالدپسته همان میزان مواد یعنی: پودرپسته120گرم شڪلات 200گرم فقط شیرعسلے را70گرم بزنید ڪه احیانا خمیر شل نشه وبه همان روش گفته شده عمل ڪنید، برای شوڪومالد گردو و بادام هم به همین روش عمل ڪنید اگه خمیر سفت و پودرے بود بازم شیر عسلے استفاده ڪنید. .شیرعسلی رو ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیرتون لطیف باشه و داخل قالب شڪل بگیره. اگر حس ڪردید سفت شده ظرفتون رو روے حرارت خیلے ڪم بذارید تا نرم بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینے عاالے و نرم و خوشمزه . اگر ترازو دارین لطفا با گرم اندازه گیرے ڪنید.😊🙏 روغن نیمه جامد (جامد ) یا روغن صاف 150 گرم (تقریبی 2/3 لیوان)(در مورد ڪره و مارگارین اطلاع ندارم ) آرد سفید 170 گرم (ےه لیوان آرد 150گرمه ، یه خرده بیشتر از یه لیوان) پودر قند 120 گرم (تقریبا 3/4 لیوان ) وانےل نوک قاشق من در دو رنگ زعفرانے و یڪے صورتے ڪه رنگ خوراڪے زدم درست ڪردم . همین مواد بالا رو یه بار زعفرانے درست ڪردم ، یه بار با رنگ خوراڪے . من خودم در شیرینے بهشتے از ترڪیب روغن جامد و روغن حیوانے استفاده مے ڪنم . بے نهایت شیرینے رو خوشمزه مے ڪنه . روغن رو روے حرارت قرار دادم و آب ڪردم ، بعد گذاشتم توے محیط خنک بشه . روغن و پودر قند الک شده رو با همزن برقے 5 دقیقه خوب زدم تا حسابے ڪشدار و رنگش تغییر ڪنه . وانیل هم اضافه ڪردم . آرد رو الک ڪردم . آرد رو داخل موادم ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . اگه زعفران مے خواین بریزین قبل از اینڪه آرد بریزین زعفران رو اضافه ڪنین ، و همچنین رنگ خوراڪے هم این زمان اضافه بشه . اگر بخواین ڪاڪائویے درست ڪنین ، از میزان آرد ڪم ڪنین و جاش پودر ڪاڪائو بریزین . بعد مواد رو داخل قیف ریختم ، عزیزان ببینین روغن مایع رو نریزین بعد ببینین شل شد و بعد از پخت شیرینے هاتون وابرن ، توجه ڪنین اگه موادتون از قیف رد نشد روغن مایع ڪمے اضافه ڪنین . خیلے مهمه ها . من براے اونے ڪه رنگ خوراڪے ریختم اصلا از روغن مایع استفاده نڪردم . اما براے زعفرانے از قیف رد نمے شد اصلا یه قاشق روغن مایع ریختم . داخل قیف با ماسوره شماره 132 (هر نوع ماسوره شڪوفه اے ڪه دارین میشه ) ریختم و شڪوفه زدم . روش هم تخم خرفه ریختم . فر رو از یه ربع قبل با دماے 170 درجه روشن ڪردم و سینے فر رو در طبقه بالا به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دادم .به هیچ وجه هم شعله بالا رو روشن نڪنین . بسیار مهم شیرینے ها بعد از پخت یه ساعت بمونه خنک بشه و بعد از سینے برشون دارین . با مواد بالا زعفرانے درست ڪردم نزدیک 65 عدد و همون میزان مواد بالا رنگ خوراڪے زدم نزدیک 70 عدد شد . سایزها تقریبا ڪوچیڪه ماندگارے این شیرینے بسیار بالاست و در محیط خنک در ظرف درب بسته تا چند ماه با ڪیفیت مے مونه . بدون فر هم توے فر دست ساز روے گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . 🔷مواد مورد نياز : 🔹پياز ٣ عدد 🔹پنير خامه اى ٢ پياله 🔹پنير چدار ٢ پياله 🔹بيكن ١ پياله 🔹فلفل هالاپينو ٣ عدد 🔹پودر سير ١ حبه 🔹نمك ١ قاشق چاى خورى 🔹فلفل ١ قاشق غذا خورى 🔹آرد ٢ پياله 🔹تخم مرغ ٤ عدد 🔹آرد سوخارى ٢ عدد . ♨️ طرز تهيه : ١ _ فلفل هالاپينو رو به تكه هاى خيلى ريز خرد كنيد ٢ _ زمان خاصى جهت نگهدارى داخل فريزر وجود ندارد ، زمانى ميتونيد غذا ها رو سرخ كنيد كه تقريبا كمى نيمه منجمد شده باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹 بادمجان 3 عدد 🔹گوجه فرنگے 2 عدد 🔹سیر 3 تا 4 حبه 🔹تخم مرغ 2 عدد 🔹نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم بادمجانها رو ڪباب ڪردم ، خونه ما آپارتمانے هستش من همون روے اجاق گاز ڪباب مے ڪنم . (اما بعدش باید حسابے گاز رو تمیز ڪنم ) ( مے تونین داخل فر هم بزارین من اون شڪلے هم درست ڪردم عالے میشه ) بعد پوستش رو ڪندم . و ساطورے خرد ڪردم . تخم هاے بادمجون هم در بیاد بهتره سیر رو ریز خرد ڪردم یا رنده ڪنین . گوجه فرنگے ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو ڪه خیلے راحت ڪنده میشه ، جدا ڪردم و نگینے خرد ڪردم. سےر رو داخل تابه تفت دادم . بادمجانها را اضافه ڪردم و گذاشتم ڪمے آب آن ڪشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه ڪردم و باز میگذاریم ڪه آب گوجه هم ڪشیده بشه . مقدارے نمک و فلفل و زردچوبه اضافه ڪردم . مے تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه ڪنین ، اما توے دستور اصلے نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه ڪردم . براے تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو ڪردم و روش قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم 🔹گوشت چرخ كرده به مقدار لازم 🔹تخم مرغ يك عدد 🔹يدونه پياز 🔹پودر سير يك ق غ 🔹آرد سوخاري به مقدار لازم 🔹نمك و فلفل به مقدار لازم ♨️طرز تهيه : پياز رو رنده ميكنيم ، بعد گوشت رو روي يه سطح صاف خوب پهن ميكنيم بعد بهش تخم مرغ و نمك و فلفل و پودر سير و پياز رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم،پودر سوخاري رو بهش ميزنيم و با دست قشنگ ورز ميديم بعد به سايزي كه دلمون ميخواد روي كاغذ روغني پهنش ميكنيم(به شكل دايره پهن ميكنيم)بعد روشو دوباره كاغذ روغني ميزاريم،اين كارو تا چندتا تكرار ميكنيم ، يك ساعت ميزاريم فريزر بعد داخل روغن سرخش ميكنيم نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💢پودر ژلاتین 1/4 پیمانه آب سرد 8 قاشق سوپخوری قهوه آماده دو و نیم پیمانه شکر 5 قاشق سوپخوری 💢پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به شکل اسفنج درآید. سپس ظرف ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین رقیق شود. قهوه آماده داغ را با شکر مخلوط کنید تا شکر خوب در آن حل شود. بعد از خنک شدن مخلوط قهوه و شکر، آن را با ژلاتین رقیق شده مخلوط کنید و داخل قالب موردنظر بریزید. قالب را 5 ساعت در یخچال قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌