eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تی تاپ😋 مواد لازم🔻 آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 3/4 تا 1 پیمانه(من 3/4 استفاده کردم چون کرم بین کیک هم شیرین هست) ماست غلیظ1 پیمانه(چون میخوایم روی کیک طرح بندازیم نمیشه شیر رو جایگزین کنید) روغن 1 پیمانه پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری مواد سس کارامل شکلاتی🔻 شکر قهوه ای تیره یا روشن 2/3 پیمانه(برای پیمانه کردن باید شکر قهوه ای را در پیمانه فشرده کنید) کره 30 گرم خامه صبحانه 2 قاشق عذاخوری پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 ◀کف قالب 35×25 سانت را کمی چرب و کاغذ بندازید و روی کاغذ رو هم کمی چرب کنید. ◀میتونید از قالب 30×20 استفاده کنید فقط ضخامت تی تاپ بیشتر میشه. ◀فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر ◀میتونید در تابه دو طرفه روی گاز درست کنید،واشر رو در بیارید. ◀همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید تخم مرغ ها+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن شوند.ماست+روغن را اضافه و در حد مخلوط شدن حدود 1 دقیقه هم بزنید.مخلوط مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و با لیسک آرام مخلوط کنید. 1 پیمانه از مایه کیک را جدا کنید و 1 قاشق پودر کاکائو به آن افزوده با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.بقیه مواد کیک را در قالب پهن کنید. مواد شکلاتی را در قیف بریزید و روی مایه سفید خط بیندازید (میتونید 2 بار روی خطها برید تا ضخیم تر بشن). در انتها با سیخ چوبی روی کیک طرح بیندازید. قالب را در فر گرم شده به مدت حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید تا کیک بپزد.سپس از فر خارج کنید و کیک را از قالب در بیاورید ،کاغذ را از پشت آن جدا کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و اجازه دهید تا برشهای کیک خنک شوند. 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🍕یکم بادمجون و کدوی سبز رو حلقه حلقه و گریل کنید و برای یک غذای ۵ دقیقه‌ای آماده باشید. روی یه خمیر پیتزا، کمی سس کچاپ یا سالسا بمالید، برش‌های کدو و بادمجون رو روش بچینید، پنیر پیتزا اضافه کنید و بفرستیدش توی فر. در آخر با برگ‏ ریحون خوشگل‌ترش کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دستور پخت: گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آرد نخود چی و فلفل قرمز را باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم و تو روغن داغ سرخش میکنیم. اون سس هم، گوجه رنده شده و فلفل و نمک هستش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 برای جلوگیری از تکه تکه شدن و وارفتن ماهی هنگام پخت کمی سرکه در آب جوش بریزید سپس ماهی را درون آن بپزید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام 🌱صبح دوشنبه تون بخیر و نیکی 🌸امروزتون سرشاراز آرامش 🌱مهر و محبت 🌸نشان لبخند خدا 🌱در زندگی ست 🌸ان شا الله 🌱نگاهش 🌸توجه و لبخندش 🌱و برکت بی پایانش 🌸همیشه شامل حالتون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 9 عدد برای کرپ🔻 تخم مرغ: 2 عدد روغن: 1/4 پیمانه آب: 1/4 پیمانه شیر: 2 پیمانه شکر: 1 ق چ نمک: 1 ق چ آرد سفید : 2 پیمانه برای سوخاری کردن🔻 پودر سوخاری: به میزان لازم تخم مرغ: 2 عدد شیر: 1/4 پیمانه نمک: کمی طرز تهیه🔻 1.برای مواد گوشتی داخل کرپ پیاز رو داخل کمی روغن تفت بدید تا یه مقدار طلایی بشه گوشت و فلفل دلمه رو اضافه کنید و سرخ کنید تا بوی زهم گوشت از بین بره و بپزه گوشت که قهوه ای شد نمک و فلفل و پاپریکا، رب گوجه و گوجه پوره شده بریزید و صبر کنید تا آبش تبخیر بشه و بذارید کنار سرد بشه 2. تمام مواد کرپ به جز آرد رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا کامل یکدست بشه و کمی کف کنه 3. آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کامل یکدست بشه و در صورت لازم از الک رد کنید 4. تابه نچسب رو روی گاز بذارید و با فرچه کمی چرب کنید و یه ملاقه ملاقه بزرگ از مواد داخل تابه بریزید روی کرپ که خشک شد و کمی که زیرش طلایی شده برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه 👈نیاز نیست زیاد بپزه چون خشک میشه و یه مرحله دیگه هم سرخ کردن داره 🔊کف تابه نیاز نیست هربار چرب بشه ، بار اول کافیه و زیاد هم چرب نکنید 5. هر کرپی که درست میکنید روی کرپ قبلی بذارید و در آخر روی آن پارچه بکشید و یکی دو دقیقه صبر کنید تا کامل نرم بشه 5.داخل کرپ گوشت و پنیر پیتزا بریزید و رول کنید 6. دو تا تخم مرغ + یک چهارم پیمانه شیر+ کمی نمک رو هم بزنید و کرم ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتونید 👈پودر سوخاری ادویه دار باشه خیلی خوشمزه تر میشه 7. این مرحله میتونید کرپ ها رو داخل فریزر بذارید و بعدا سرخ کنید 8. داخل روغن داغ سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 400 گرم گوشت چرخ کرده سیبزمینی 5 الی 6 عدد پاپریکا - 1 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد (جعفری ، شوید) - یک دسته سیر 3 حبه خامه ترش - 250 گرم تخم مرغ - 1 عدد پنیر - 100 گرم نمک ، فلفل برای مزه دار کردن ⠀ طرز تهیه🔻 ابتدا سیبزمینی ها رو حلقه ای برش بزنید و داخل ظرف مورد نظر بچینید، گوشت چرخکرده و پیاز نگینی و‌سیر رنده شده و پاپریکا و نمک و جعفری و شوید خورد شده رو با هم مخلوط و نیم ساعت در یخچال بذارین سپس به صورت توپک در بیارین و‌روی سیبزمینی ها بچینید و بینش سیبزمینی قرار داده و برای سس، خامه ترشو تخم مرغ و‌فلفل رو مخلوط و روی مواد بریزید و با پنیر روش رو بپوشانید فویل پیچیده و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 45 دقیقه بپزید و بعد فویل رو بردارین و ده دقیقه دیگه بذارین باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⚠️نکته🔻 دوستان هر اندازه زرشک دارین مثلا با لیوان یا ترازو وزن کنید اگر کمی ترش مزه دوست دارین برابرش شکر بریزید اگر کاملا شیرین دوست دارین هر یک لیوان زرشک یک و نیم لیوان شکر میخواد. مواد لازم🔻 زرشک پاک شده دولیوان شکر 2 لیوان آب:نصف استکان یا پنج قاشق غذاخوری وانیل یا پودر هل هر کدوم دوست داشتید طرز تهیه🔻 زرشک را که خریدین با قیچی شاخه ها را کوتاهتر کنید تا راحتر پاک بشه مواظب تیغ زرشک باشید وبا احتیاط دانه ها را جدا کنیدبعد چند لحظه توی اب بریزید تا اگر شن داره ته نشین بشه وبعد توی صافی ریخته وابکش کنید وبذارید خوب ابش بره وخشک بشه.من دو لیوان زرشک را لابه لا شکر ریختم وگذاشتم چند ساعت توی یخچال بمونه بعد ارام مخلوط کردم وپنج قاشق غذاخوری اب ریختم وحرارت را متوسط کردم شروع به جوشیدن که کرد تایم گرفتم ده دقیقه برابر با حرارت متوسط جوش خورد در لحظه اخر وانیل را اضافه کردم وحرارت را خاموش کردم وبعد سرد شدن می شه این رنگ وغلظتی که توی فیلم دیدین خوشرنگ وبسیار خوشمزه توی شیشه مورد نظر بریزید و در پخچال نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻 ابتدا 1 و 1/4 پیمانه شکر را با 3 ق‌غ آرد و 2 ق‌غ نشاسته یا پودر نشاسته ذرت و 3 ق‌غ پودر کاکائو در یک قابلمه مخلوط کنید سپس 1 لیتر شیر اضافه کنید و بزلرید رو حرارت و هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی و غلظتش مناسب شد از روی حرارت بردارید و وقتی داغ هست 75 گرم شکر و 1ق‌چ وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید،حالا دو بسته بیسکوییت پتی بور یکی ساده و یکی کاکائویی رو آماده کنید،روی یک سینی با اندازه مناسب سه تا لیوان پر آب بزارید به عنوان تکیه گاه و مثل فیلم لایه لایه بیسکوییت هارو اول داخل شیر بزنید و یک لایه مواد بزنید و کنار هم در یک ردیف قرار بدین و این کارو ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم بشه،سپس مقدار باقی مونده مواد رو با 1 قاشق و نصفی پودر کاکائو و نصف پیمانه خامه با همزن مخلوط کنید و مواد بدست اومده رو یک لایه یکدست رو و دور بیسکوییت ها بکشید و روشو صاف کنید و سینی رو به مدت 2 ساعت بزارید یخچال تا ببنده و منسجم بشه و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻 1پیمانه توت فرنگی خورد شده رو کف قالب مورد نظرتون بریزید،1 پیمانه توت فرنگی خورد شده رو به همراه 4ق‌غ شکر و 3/4پیمانه آب مقداری روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه سپس از صافی ردش کنید و توت فرنگی که در صافی مونده رو کناری بزارید و به آبی که باقی مونده 1/2ق‌غ ژلاتین بن ماری شده بهش اضافه کنید (برای بن ماری کردنش ابتدا دو الی 3 ق‌غ آب ولرم به پودر ژلاتین اضافه میکنید میزلرید یکم بمونه تا آب رو جذب کنه بعد روی بخار کتری آب میکنید تا حل بشه) و این مخلوط رو روی توت فرنگی های قالبتون بریزید و 1 ساعت بزارید یخچال. 1/2پیمانه ماست رو با با 2ق‌غ شکر و توت فرنگی که از صافی رد کردین و باقی مونده بود و 1ق‌چ آبلیمو و 1ق‌غ ژلاتین بن ماری شده مخلوط کنید و 1/2پیمانه خامه هم بهش اضافه کنید و هم بزنید و وقتی مخلوط شد روی قالب ژله بسته شده بریزید و 2ساعت بزارید یخچال تا ببنده سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد واسه چهار نفر است البته بستگی به میزان مصرف داره😉 طرز تهیه..... اول مواد توی شکم کتلت را درست کنید پیاز را رنده کنید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه وتفت دهید من اصلا روغن نزدم چون گوشت خودش چربی داره شما میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل من نصف یه فلفل دلمه قرمز را رنده کردم وابش را گرفتم وبه گوشت اضافه کردم میتونید فلفل دلمه سبز برنید ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر سیر وزنجبیل بزنید وتفت دهید سه تا سیب زمینی متوسط رو به بزرگ را آبپز کنید و رنده کنید با دوقاشق پر گشنیز ریز خرد شده می شه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره ونمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه برنید وخوب ورز دهید توی دست از مواد اندازه یه نارنگی بردارید وباز کنید واز مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بیارید وطبق فیلم مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود بعد دوتا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید اجازه دهید یک طرف که طلایی شد بعد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه سوالهای احتمالی..... 1.....بوی تخم مرغ اصلا نمیده وبسیار خوشمزه است ومصرف روغنش خیلی کمتر از کوکو وکتلت است 2.....نباید توی خود کتلت تخم برنید دستورش اینه 3......بعد پخت توی کتلت کاملا پوک می شه وسیب زمینی دور گوشت بسیار ترد ونازک می شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🥛شیر 1 پیمانه 🥄پودر شکر 1 پیمانه 🥚تخم مرغ 4 عدد 🍶آب 2 ق غ (در کلیپ از عرق نیشکر استفاده شده) 🥡آرد سفید یا شیرینی پزی 2 پیمانه 🥄بیکینگ پودر 2 ق چ 🍌موز 2 عدد 🥄شکر 2 ق غ 🧈کره 4 ق غ طرز تهیه🔻 شکر رو توی تابه بریزین و اجازه بدین کاراملی بشه بعد کره رو بریزین و موز ها رو روش بذارین و نصف مایه ی کیک رو بریزین. 🔸برای 5 دقیقه دربشو بذارین تا بپزه 🔸بقیه مواد رو هم 5 دقیقه بپزید. 🔸حتما دقت کنید ضخامت کیکتون مثل فیلم باشه،اگه ضخیم تر باشه طبیعتا زمان بیشتری برای پخت نیاز داره. با 1 خلال دندون میتونین تست کنید که کیکتون پخته یا نه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد خمیر کیک گوشت: آردگندم الک شده: 2 لیوان تخم مرغ: 4 عدد روغن مایع: 1/2 لیوان ماست: 1 لیوان بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم مواد داخل کیک گوشت: گوشت چرخکرده: 300 گرم قارچ: 300 گرم فلفل دلمه ای: 1 عدد پیاز: 2 عدد پنیرپیتزا: به مقدار لازم رب گوجه فرنگی: 2-1 قاشق غذاخوری زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: قارچ ها را ریز کرده و داخل روغن با شعله بالا سرخ می کنیم و برمی داریم. پیاز های نگینی خرد شده را داخل روغن تفت داده، پس از کمی طلایی شدن، گوشت چرخکرده را اضافه می کنیم تا آب آن کشیده شود و تفت بخوره، رب گوجه، ادویه ها و نمک را اضافه می کنیم و تفت می دیم، فلفل دلمه ای ریز شده و قارچ های سرخ شده را اضافه کرده، مخلوط می کنیم. برای تهیه خمیر، تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل هم می زنیم، ماست، روغن مایع و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم می زنیم، آرد الک شده را کم کم اضافه و مخلوط می کنیم تا خمیر روان و یکدستی داشته باشیم. کف و اطراف قالب را با کمی روغن چرب کرده، کاغذ روغنی را کف قالب قرار می دهیم، نصف خمیر را داخل قالب ریخته، تمام مواد مخلوط گوشت و مقداری پنیرپیتزا را روی خمیر ریخته، بقیه خمیر و پنیرپیتزا را اضافه می کنیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد 45 دقیقه می پزیم. نوش جان نکات: قبل گذاشتن کیک گوشت داخل فر، فر از یک ربع قبل با دمای مورد نظر گرم کنید. بعد از قرار دادن کیک گوشت داخل فر نه دما رو کم و زیاد کنید و نه در فر رو باز کنید. مقدار رب گوجه سلیقه ایست. بعد از آماده کردن مواد گوشت بزارید کمی سرد شود و بعد داخل خمیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 1 قاشق غذاخوری شکر 10 گرم خمیر مایه خشک 1 قاشق چایخوری نمک 235 میلی لیتر (1 فنجان) آب گرم 370 میلی لیتر (1.5 فنجان) شیر گرم 750 گرم (6 فنجان) آرد (همه منظوره) 3 قاشق غذاخوری روغن روغن برای سرخ کردن قند دارچین طرز تهیه🔻 همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. اجازه دهید به مدت 2 ساعت بلند شود. خمیر را به قسمتهای مختلف تقسیم کنید و گل درست کنید. سرخ کنید. گلهای سرخ شده را با شکر و دارچین بپاشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشڪے شڪلاتے بدون فر و همزن😋 دقیقا مزه ے دونات میده اما با مغز شڪلاتی😉 مواد لازم🔻 ۱ قاشق غذاخورے شڪر ۱ لیوان شیر ولرم ۱ قاشق غذاخورے خمیر مایه ۱ عدد تخم مرغ ۳ قاشق غذاخورے شڪر ڪره ۵۰ گرم ڪمے وانیل _ارد سفید به مقدار لازم(من حدودا سه لیوان و نیم آرد استفاده ڪردم) شڪلات تخته اے حدودا ۱۰۰ گرم ۳ ق غذاخورے خامه صبحانه طرز تهیه🔻 ابتدا شڪر و شیر ولرم رو تو ظرفے بریزید، روش خمیر مایه بپاشید و درش رو بذارید بمدت ۱۵ دقیقه تا عمل بیاد. تخم مرغ، شڪر، ڪره و وانیل رو خوب با هم ترڪیب ڪنید. خمےر مایه عمل اومده رو بهش اضافه ڪنید و خوب هم بزنید تا همه مواد ترڪیب بشن. آرد رو با الک، ڪم ڪم اضافه ڪنید و هم بزنید. وقتی خمیر وسط ظرف جمع شد، با دست ورز بدید، اگه باز خیلییییے چسبندگے داشت یڪم آرد بزنید، خیلی آرد نباید بزنید چون نونتون سفت میشه،‌ لطافت باید داشته باشه. 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛