eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کراکر مرغ با چوب شور اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ مجلسی چی لازم دارم: ران مرغ سه عدد روغن 4 ق غ کره 50 گرم رب گوجه فرنگی 4 ق غ آب لیمو 3 ق غ آب یک لیوان بادام زمینی یک چهارم لیوان نمک فلفل قرمز زعفران چطور بپزم: اگر از ران مرغ استفاده می‌کنید نصفش کنید. اگر از سینه مرغ استفاده می‌کنید به چهار قسمت تقسیمش کنید. هدف اینه که تیکه های مرغ تقریبا یک اندازه داشته باشیم. تعدادش رو هم با توجه به میزان گرسنگی خورندگان تنظیم کنید. مثلا ببینید قراره هر نفر چند قطعه مرغ بخوره متناسب با تعداد افراد تکه‌های مرغ رو آماده کنید. بهتر است این غذا در تابه تهیه شود و همه تکه های مرغ فضا داشته باشند و روی هم قرار نگیرند. کره و روغن رو توی تابه بریزید. هر چه میزان کره بیشتر باشد مرغ شما طعم مطلوبتری خواهد داشت. بعد از اینکه کره ذوب شد زعفران رو اضافه میکنیم و تکه های مرغ رو مرتب جابجا میکنیم تا تمام سطح تیکه های مرغ زعفرونی بشود و بهتر است پوست مرغ را جدا کرده باشید. و تا وقتی روی مرغ یک لایه زعفرانی تشکیل شود به تفت دادن ادامه می‌دهیم و بعد رب و آبلیمو و مقدار کمی نمک و فلفل و آب را در یه کاسه بزرگ مخلوط کرده و به تابه اضافه میکنیم هم میزنیم و تکه های مرغ رو جابجا میکنیم تا تمام سطح تیکه های مرغ با سس کاور شود و بعد دره تابه را میگذاریم و اجازه میدیم با حرارت متوسط بپزه هر ده دقیقه هم یک بار مرغ هارا هم می‌زنیم تا مطمئن شویم آب کم نشده باشه. این غذا سس تقریبا غلیظی دارد یعنی میزان آبی که می‌ریزیم باید هر بار خیلی کم باشد مدت زمان پخت مرغ استانداردی نداره. بعضی مرغها دیر پزن بعضی ها زودپز. اینه که باید چک کنید ببینید پخته یا نه. وقتی آماده است که وقتی کارد رو توی یه تیکه از مرغ فرو میبریم متوجه شیم کاملا پخته زیرش رو خاموش میکنیم اون قسمت اولش همه اش ده دقیقه هم طول نمیکشه بعدشم دو سه باری چکش میکنیم. در واقع کوچکترین زحمتی نداره. رنگ روش عالیه. عطر کره و زعفرون خیلی خوشمزه اش میکنه . اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ مجلسی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پفک گردویی مواد لازم : پودرقند الک شده 75 گرم وانیل یک پنسه زرده تخم مرغ سه عدد پودرهل سبز الک شده یک چهارم قاشق چای خوری سرخالی آب لیموترش یک چهارم قاشق چای خوری آرد یک قاشق چای خوری در صورت تمایل گردوی نیم کوب یا خیلی ریز خردشده 60 تا 100 گرم ( من ۱۵۰ گرم ) پودرپسته کمی جهت تزیین دمای فر : 130 تا 150 درجه سانتیگراد زمان : 10 تا 15 دقیقه (فرمن ۱۵ دقیقه ) طرز تهیه : یک سینی بزرگ فر را با ورق سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید. پودرقند،وانیل و زرده های تخم مرغ رابا همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ ، غلیظ و کشدارشده،اگرمقداری ازآن رابرداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد. بیش از این مواد را هم نزنید(مدت زمان هم زدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغیر است ولی حدود 5 دقیقه با همزن برقی دستی معمولا کفایت می کند) پودرهل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید. درصورت تمایل آرد را اضافه کرده هم بزنید. سپس همزن را خاموش کردهوگردوها را اضافه و مواد را باقاشق هم بزنید. فرراروی حدود130 تا 150 درجه سانتیگراد روشن کنید. از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری کوچک برداشته و به فاصله دو سانتی متر از هم روی سینی فر بریزید،مواد اندکی باید پهن شوند.سپس کمی پودر پسته روی آن بپاشید. سینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند و رنگ روی شیرینی لیمویی ملایم مانده و تغییر رنگ چندانی نداشته باشد. پس از پخت مرکز شیرینی شل است و باید اجازه دهید تا کاملا سردشده سپس با پالت جدا نموده و درظرف دربسته در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.باید شیرینی ها ترد و توخالی باشند. نکته *آرد كمي شيريني را ضخيم تر ميكند و آب ليمو ترش براي كاهش دادن طعم شيرين آن است و هر دو قابل حذف هستند.اگر آرد به طور كلي حذف شود شيريني لطيف تر و شكننده تر ميشود. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پفک گردویی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد برنج و آرد نخودچی: ۱لیوان آرد برنج ۱/۲لیوان آرد نخوچی ۱۰۰گرم کره+۱قاشق غذاخوری روغن جامد ۱لیوان شکر ۱لیوان گلاب ۳قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ ابتدا آردهارو تفت بدین بد که بوی خامیش گرفته شد کره و روغن رو اضافه کنید و ۵-۱۰دقیقه دیگه تفت بدین حالا مخلوط شکر و گلاب و زعفرون رو اضافه کنید حرارت رو زیاد کنید و مدام هم بزنید تا حلوا خودشو جمع کنه میتونید ۱قاشق چایخوری بهش پودر هل هم اضافه کنید تو قالب دلخواه بریزید و با پودر پسته تزیین کنید اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
حلوای آرد نخودچی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ .....1عدد سینه مرغ ......1 عدد نخود فرنگی..... 1 پیمانه هویج نگینی..... 1 عدد چیپس ...... 1عدد سوسیس کوکتل ......3 عدد پیاز متوسط .....1عدد سیر..... 3 حبه زعفران دم کرده ......مقداری  نمک وفلفل قرمز و سیاه و اویشن ......به میزان لازم پنیر چدار یا پارمزان...... نصف پیمانه عصاره مرغ....... 1عدد طرز تهیه: سینه مرغ ونمک وفلفل وزعفران وپیاز وسیر وتخم مرغ وکوکتل گوشت و عصاره مرغ رو در دستگاه میکسر قرارمیدیم تا خوب مخلوط وتمام مواد ریز وبه خوردهم بره بعد نخود فرنگی وهویج پخته ونگینی و‌پنیر رو به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد یک کیسه فریز رو باز میکنیم وچیپس رو کاملا خرد میکنیم وروی کیسه فریزر پخش می کنیم روی یک کیسه فریزر دیگه مواد گوشتی رو باز میکنیم به شکل مستطیل و یک هویج درسته وسطش قرار میدهیم و‌مواد رو دور هویج پیچیده و به شکل استوانه در میاریم روی این استوانه با قلمو تخم مرغ هم زده بمالید و بعد با دست بر داشته و روی چیپس های خورد شده قرار بدین چیپس خورد شده به همه همه جای سطح بیرونی ان بچسباند دو‌طرف نایلون زیر چیپس هارا بر روی رولت جمع کنید و با دست کمی فشرده کنید طوری که دور تا دور‌رولت به خوبی با چیپس خورد شده پوشیده بشه در این مرحله میتونید با دست رولت رو به شکل مثلث در بیارید طوری که بعد از برش مقطع مثلثی پیدا کنه و یا اگر قالب ناودونی فلزی مثلثی دارید درون اون قالب قرار بدین و شکل مثل به رولتتون بدین درون یک ظرف پیرکس و یا سینی فر کاغذ روغنی بندازید و‌روشو خوب چرب کنید حسابی با فرچه آغشته به روغن میکنیم ورولت رو به آرامی در ظرف قرارمیدیم ودر فری که بادرجه حرارت دویست درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرارمیدیم ووقتی یک طرف رنگش تغییرکرد رولت رو به آرومی برمیگردونیم تا طرف دیگر مثلث هم رنگش تیره تر بشه و بار دیگر هم میچرخونیم تا هر سه ضلع برشته بشه بعد از فر درمیاریم وقتی کمی سرد شد با چاقوی اره ای تیز به عرض دوسانت برش میدهیم و سرو میکنیم نکته :در صورتیکه قالب ناودونی فلزی داشتین میتونید به طور کلی رست چیکت رو درون قالب فلزی توی فر بپزید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رست چیکن اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‌عشق یعنی نام زیبای حسیـــن (ع) عشق یعنی نوکری پای حسیـــن(ع) عشق یعنی سرورت باشد حسیــن(ع) الهی که همیشه تنتون سالم دلتون بى غم و غصه,زندگیتون مملواز مهرصفا 🌸سلام صبح بخیر 🌸☘🌸☘🌸☘🌸 @ashpaziykhs
ليمو ترش مواد لازم تخم مرغ ٤عدد آرد ٢ليوان شكر1/5ليوان شير 1ليوان روغن مايع نصف ليوان آب ليمو ترش يه چهارم پيمانه رنده پوست ليمو يك قاشق سوپخوري بكينگ پودر 2ق م وانيل 1ق چ طرز تهیه تخم مرغ را به همراه شكر و وانيل آنقدر زده تا كاملا كف كند و كرم رنگ بشه بعد روغن مايع،شير و اب ليمو ترش اضافه ميكنيم هم ميزنيم رنده پوست ليمو را هم اضافه كرده بعد ارد را به همراه بكينگ پودر سه بار الك كرده و در سه مرحله به مايه كيك اضافه ميكنيم بعد دو سوم قالب مافين رو از مايه كيك پر ميكنيم و ٢٥دقيقه داخل فر با دماي ١٧٠قرار ميديم و دو دقيقه گريل رو روشن ميكنيم... مواد لازم زرده تخم مرغ ١عدد شير يك ليوان وانيل كمي اب ليمو ترش يك چهارم پيمانه نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوري كره نصف قاشق غذاخوري شكر نصف پيمانه طرز تهیه ابتدا زرده تخم مرغ و وانيل رو كمي هم ميزنيم بعد بقيه مواد رو اضافه ميكنيم و روي حرارت قرار ميديم تا غلظتش مثه فرني بشه بعد كه خنك شد استفاده ميكنيم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک لیمو ترش اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱