eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت پنیر موادلازم پنیر ورقه ای نخودفرنگی پخته گوجه‌فرنگی خردشده سیب‌زمینی پخته ذرت پخته هویج پخته ماست سس فرانسوی سس مایونز نمک فلفل سیاه طبق کلیپ پنیر رو روی کاغذ پهن کنید داخل فر تازمانیکه کمی آب بشن بزارید بعد دربیارید کمی خنک شد مواد رو روش نازک بریزید،رول کنیدو ببرید،بعد سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️☝️ 🍫🍬🍭🍦🍫🍬🍭 💞کلیــک کنیــد💞👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیدوارم در سال جدید مثل ماهی زنده، مثل سبزه زیبا مثل سمنو شیرین مثل سیب خوش رنگ و مثل سکه با ارزش باشید پیشاپیش سال 1400 مبارک🎉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سـرسبـزتـريـن🌸 💖بـهار تقديم تـو بـاد💖 🌸آوای خـوش🌸 💖هزار تقديم تـو بـاد💖 🌸گويند لحظه🌸 💖ايست روئيدن عـشق💖 🌸آن لحظه🌸 💖هزار بار تقديم تـو باد💖 🌸سـال نـو مـبـارک🌸 ♡⇨💖⇦♡ سال نو مبارک براتون بهترینهارو ارزو دارم در کنار خانواده ب بهترینها برسید 🙏🌸🌸🌸
⁦❤️⁩🥔🌶️🍗🧀🍖😋 مواد لازم: سیب زمینی مرغوب فلفل قرمز: نمک، پودر فلفل کره نرم یا آب شده پنیر ورقه مقداری گوشت یا مرغ پخته برای داخل کیک طرز تهیه: سیب زمینی های پوست کنده را به دو یا چهار تکه بریده و آب پز کنید، فلفل قرمز ها را در فر یا اجاق کباب کرده و پوست شان را بگیرید و خرد کنید. سیب زمینی ها را پوره کنید و به آن کره، نمک و فلفل افزوده و هم بزنید. مطابق با ویدیو به ترتیب در قالب پوره سیب زمینی، پنیر، گوشت یا مرغ آماده شده و دوباره پنیر بریزید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانیکه پنیر آب شود بپزید .👈این غذا را گرم سرو کنید. طبق ترجمه اس،ولی باسلیقه وروش خودبپزید . برای آماده کردن گوشت، کمی کره را داخل قابلمه ریخته و وقتی شروع به آب شدن کرد گوشت را هم اضافه کنید نصف لیوان آب بریزید و درب قابلمه را بزارید تا با آب خودش، تا زمانی که گوشت نرم شود، بپزید. اگر مقدار گوشت کم باشد آبش برای پخت کافی نیست و با افزودن کمی آب اجازه بدهید گوشت بپزد و در انتهای پخت گوشت نمک اضافه کنید. برای آماده کردن مرغ، با کمی روغن پیاز و فلفل سبز خرد شده را در تابه کمی تفت دهید، مرغ بدون استخوان خرد شده به همراه نمک، فلفل سیاه و یک عدد گوجه هم اضافه کنید تا کامل بپزند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این میزان مواد حدودا ۳۴ تا کوکی بهتون میده 250 گرم کره 2 عدد تخم مرغ 2 پیمانه پودر شکر 1 پیمانه نشاسته (من گندم استفاده کردم 1 قاشق چای خوری وانیل 1 قاشق مرباخوری سرخالی بیکینگ پودر 4 پیمانه آرد 4 قاشق غذاخوری پودرکاکائو اسمارتیز به تعداد لازم ابتدا کره رو توی محیط میزاریم تا یکم نرم بشه و بعد با تخم مرغ یکم مخلوط میکنیم و پودر کاکائو رو روش الک میکنیم و هم میزنیم، شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ،نشاسته رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد ارد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیرمون حالت نرم و لطیفی داشته باشه خمیر رو زیاد ورز ندید چون کره استفاده شده و ورز دادن زیاد باعث خشک شدن کوکی میشه خمیر رو نیم ساعت داخل یخچال بزازید تا استراحت کنه،روشو حتما با پلاستیک فریزر بپوشونید و بعد بزارید یخچال فر رو حتما از قبل روشن کنید تا محیط فر گرم بشه(یه ربع کافیه از قبل روشن بمونه) خب از خمیر به اندازه یه گردو بردارید و گردش کنید یکم پهنش کنید و داخر سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بزارید و روشو با اسمارتیز یا شکلات چیپسی تزیین کنید و داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بزارید. حتما توجه کنید دمای فرها باهم فرق دارن ممکنه بیشتر یا کم تر باشن پس حواستون به کوکی هاتون باشه هروقت زیرکوکی ها برشته شد فر رو خاموش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴هنگام تهيه ته چين👇🏻 در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهترخواهد شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🦈 ماهی قزل رو ک تمیز بشویید روش برش بزنید و نمک و دارچین و زردچوبه بمالید با کمی آب نارنج یا لیمو.حدود یک ساعتی بزارید که و کامل بوش گرفته بشه.ماهی رو 2طرفش رو سرخ کنید و کنار بزارید ی پیاز رو ریز خورد کنید تفت بدید زردچوبه و کمی ادویه زدم 3 ق غ سبزی معطر(شنبلیله و گشنیز )1 ق گردو و2حبه سیرک همشون باهم مخلوط شدن رو ب تابه اضافه کنیدسبزی ک تفت خورد 2ق زرشک اضافه کنید2 ق رب انار رو با ی فنجون اب مخلوط کنید و ب سس اضافه و ماهی رو بزارید تو سس تا جابیوفته و سس غلیظ بشه 😋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به اولین روز سال 1400 خوش آمدین🎊💃 برایتان❣️ 12 ماه عشق👫 52 هفته آسایش😌 365 روز خوشبختى💑 8760 ساعت سلامتی💋 آرزومندم🙏 عیدتون مبارک❣ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کوبیده رو میتونید از قبل آماده کنید و داخل فریزر نگهداری کنید و روزایی که کار دارید از فریزر خارج کنید و سرخش کنید و لذتش رو ببرید. در کمتر از ۲۰ دقیقه یه غذای عالی رو دارید. مخلوط سینه و ران مرغ ۴۰۰ گرم (من از ۱۵۰ گرم ران و ۲۵۰ گرم سینه مرغ استفاده کردم) نمک، پاپریکا، فلفل سیاه،پودر سیر ، آرد سوخاری ،زردچوبه ۱ ق چ کره آب شده ۱ ق غ زعفران دم شده ۱ ق غ پیاز بزرگ رنده شده و آب گرفته شده ۱عدد 📝 تمام مواد رو داخل غذاساز میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه . یه نایلون رو از وسط باز میکنیم و روی سطح کار پهن میکنیم ، مقدری از موادمون برمیداریم و روی نایلون میزاریم و با دست بهش حالت میدیم تا به شکل کوبیده در بیاد، بعد نایلون رو مطابق فیلم دور کبابمون میپیچیم. به مدت ۱ ساعت داخل فریزر میزاریم و بعد از این مدت داخل تابه ی داخل با شعله کم سرخ میکنیم . برای هر طرف من ۵ دقیقه سرخ کردم . و روی هر طرف کمی روغن و زعفران دم شده رو با فرچه روی کباب میزنیم. . . 🔴 استفاده کردن از فقط سینه مرغ باعث خشک شدن بیش از حد کباب میشه 🔴مقدار نمک و فلفل رو میتونید بنا به ذائقه خودتون کم و زیاد کنید. 🔴 اگر گوشت مرغ رو چرخ میکنید و بعد ادویه ها و پیاز رو اضافه میکنید مواد رو خوب ورز بدین . 🔴آب پیاز رو حتما خوب بگیرید. 🔴این مقدار مواد به ما ۴ تا کباب میده 🌀 🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛