eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پاستیل با کشسانی عالی😋 . خانومای گل گلاب بیاین که یه دستورو خوشمزه آوردم واسه کوچولو هاتونو دخترخانوماتون که پاستیل دوست دارن😍😍 . مواد لازم: ژله: 1 بسته ، پودر ژلاتین: 2 ق غ، گلوکز: 2 ق غ، شکر: 2 ق غ، آب سرد: نصف لیوان طرز تهیه: ژله، ژلاتین و آب سرد رو باهم مخلوط کرده، سپس شکر و گلوکز رو اضافه کرده و هم میزنیم. سپس روی حرارت کتری قرار داده و مرتب هم میزنیم تا ژله کم کم شفاف بشه.کف سفید رنگ روی ژله رو حتما برمیداریم تا پاستیلمون کدر نشه. قالب سیلیکونی رو با روغن مایع کمی چرب کرده و ژله ها رو داخل قالب ها ریخته و مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم( یا یک ربع داخل فریزر). بعدازین مدت پاستیل ها به راحتی از قالب برمیگردن.پاستیل ها رو در ظرف دربسته تا یک ماه میتونید داخل یخچال نگهداری کنید. *من هر بسته ژله رو نصف کردم و بقیه موادم رو هم رو نصف کردم. *شکر رو حتما اضافه کنید چون در غیر اینصورت پاستیل بیمزه میشه. *گلوکز حتما باید ریخته بشه چون باعث کشسانیه ژله میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنسرو برگ‌مو این روش بهترین روش نگهداری برگ مو است و مزیتش اینه که در هر دمایی به مدت طولانی نگهداری می شود پس پست رو ذخیره کن و الان که فصلشه درست کن😋. مواد لازم: برگ تازه و بزرگ مو به تعداد دلخواه نمک کمی آب به میزان لازم شیشه مخصوص کنسرو به تعداد لازم طرز تهیه: ابتدابرگها را شسته و چند تا دسته می کنیم بعد هر چهار پنج تا برگ رو مثل رولت می پیچیم و داخل شیشه می گذاریم تا زمانی که شیشه پرشود خوب فشرده کنید و پیچیدن برگها به این خاطره که در شیشه بتوانیم برگهای زیادی جا بدهیم بعد اب را جوشانده و نمک یک قاشق مرباخوری داخل هر شیشه ریخته و روی برگها می ریزیم تا شیشه ها پر شود و درب شیشه ها را محکم می بندیم بعد در یک قابلمه بزرگ با فاصله میچینیم و تا نیمه ی شیشه ها آب میریزیم و میزاریم روی حرارت و به مدت 15 دقیقه شیشه های محتوی برگها را می جوشانیم سپس شیشه ها را از داخل قابلمه در آورده و برعکس روی یک پارچه می گذاریم تا سرد شوند بعد در جای دلخواه و در هر دمای به مدت خیلی طولانی نگه می داریم نکات مهم:منظور از شیشه مخصوص اینه که شیشه نه شکستگی داشته باشد و نه ترکیدگی و همچنین درب شیشه فلزی باشدو درب هم نه زنگ زدگی داشته باشد و نه خراشیدگی کاملا سالم باشد من از شیشه های بزرگ سس استفاده میکنم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 💮 آشپزی خاص 💮
اموزش ساخت ماسک نابود کننده جوش 💦 رفع زیر بغل و زانو برای همیشه😍🔥 آموزش آرایش مناسب هر سن آموزش‌ تیپ هر نوع اموزش صفر تا صد 👩🏻‍🦱💜☁️ همسرت رو مجذوب خودت کن 😍👇🔥 https://eitaa.com/joinchat/3789750399C858a27cf65 مخصوص خانمایی که واسه خودشون ارزش قائلن❤️
با نام خدا شنبہ 20 شهریور ماه را آغاز میکنیم🌷🍃 امروزتون پراز عشق وامید امیدوارم خداوند برای امروزتون اتفاقهای خوب وخوش رقم بزنہ🌷🍃 و امرز بشہ یہ روز بیادموندنی براتون🌷🍃 اول هفته تون درپناه خدا🌷🍃 ‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌🍃🌸
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸شـروع 🍃🌸یک هفته خـوب 🍃🌸بـا سـلامی 🍃🌸پُر از حس خـوب زندگی 🍃🌸ســـلام روز زیبـاتـون بـخیر 🍃🌸زندگیتون سرشاراز لحظه های ناب 🍃🌸روز و هفتـه خوبـــی داشتـه باشیـد
. 🍋🍨بستنی لیمویی خانگی🍨🍋 . 👈آموزش بستنی با سه ماده اولیه که برای هر طعمی میتوانید از انواع میوه ها و یا شکلات استفاده کنیدو‌ یا بستنی وانیلی تهیه کنید نکته مهم در تهیه بستنی، هم زدن سر وقت است که بهتر است پنج مرتبه و هر سری ۳-۴ دقیقه با همزن برقی مخلوط شود تا بستنی کشسانی بیستر و قوام بهتری داشته باشد . مواد لازم👇 ۲ لیتر شیر پر چرب (اگر شیر بز در دسترس نبود میتوانیداز شیر گاو استفاده کنید) ۱ تا ۱/۵ لیوان شکر ۱ ق م ثعلب برای عطر بستنی🍋 رنده پوست دو عدد لیمو ترش آب دو عدد لیمو ترش ۱ ق چ زردچوبه (برای رنگ بیشتر ، میتوانید حذف کنید) طرز تهیه👇 ابتدا به ثعلب یک ق غ شکر و ۲ ق غ شیر اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید، اگر خواستید بستنی وانیلی تهیه کنید به این مواد وانیل هم اضافه کرده ومخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس شیر را روی حرارت بگذارید و وقتی شروع به گرم شدن کرد شکر را اضافه کنید و مانند فیلم مخلوط کنید (یعنی با ملاقه هم بزنید و از شیر بردارید و از بالا داخل قابلمه بریزید و به این شکل به هم زدن ادامه دهید ) بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد مخوط ثعلب را داخل شیر بریزید و دوباره مثل روش قبل هم بزنید این مرحله ی هم زدن نکته مهمی است اگر به این شکل مخلوط شود بستنی شما کیفیت بهتری خواهد داشت. تقریبا حدود یک ساعت بپزید تا شیر کمی غلیظ شود و رنگش به زردی بزند. سپس از حرارت برداشته و کنار بگذارید تا ولرم شود و در هنگام خنک شدن هم زدن را با روشی که در بالا گفتم فراموش نکنید بستنی را به مدت یک ساعت داخل فریزیر بگذارید و بعد، از فریزر خارج کرده و آب لیمو و رنده پوست لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و با همزن برقی مخوط کنید و دوباره داخل فریزیر بگذارید و یک ساعت بعد، خارج کرده و ‌با همزن برقی ۳-۴ دقیقه هم بزنید و این کار را در پنج مرحله با یکی دو ساعت فاصله انجام دهید (این مراحل هم زدن برای این است که بستنی یخی نشود) در آخرین مرحله هم زدن میتوانید مواد بستنی را داخل ظرف دیگری بریزید و به مدت ۵-۶ ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید و سپس آماده خوردن خواهد بود. 👈اگر مواد بستنی را نصف کرده و مواد طعم دهنده لیمویی را همین مقدار استفاده کنید طعم لیمویی بیشتری خواهد گرفت و رنگش هم زردتر خواهد شد چون با این مقدارها طعم لیمویی خیلی کمی داشت و به نظرم کافی بود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکری _مواد لازم: _ارده ...... یک پیمانه _پودر قند...... یک ونیم پیمانه _شیرخشک......یک پیمانه _پودر کاکائو.......یک ق مربا خوری سرپر _گردوی خرد شده....... مقداری _پودر هل....... نصف قاشق چایخوری (اختیاری) _پودر قند و شیر خشک رو الک کنیدو باهم مخلوط کنید (ویسک کنید)،میتونید نصف قاشق چایخوری پودر هل هم باهاش مخلوط کنید که من نزدم ، حالا ارده رو اضافه و مواد رو خوب مخلوط کنید بهتره که با دست مخلوط کنید چون با قاشق طول می‌کشه ، _ _🔴🔴🔴دستور ارده رو‌در پست بعدی گذاشتم🔴🔴🔴 _🔴 همیشه ارده رو یکجا اضافه نکنید شاید همش استفاده نشه _🔴 مواد باید حالت خمیر خشک و سفت بشه _🔴مواد رو نصف کنید و به به یک قسمتش پودر کاکائو اضافه کنید _🔴 ته ظرف پلاستیکی مقداری گردوی خرد شده پخش کنید ویک لایه نازک از مواد روش بذارید تا گردوها فیکس بشن _🔴 حالا مطابق فیلم مواد رو در قالب بریزید و برای یک شب در فریزر بگذارید ، _🔴 در یخچال هم میشه بذارید ولی تو فریزر باشه راحت از قالب درمیاد _🔴بعدش با نوک چاقو دورش بکشید و تو یه ظرف مناسب برش گردونید وحتما در یخچال نگهداری کنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان رول دارچینی بهمراه سس پنیری با ویدیو 😍 برای خمیر: ۱ پیمانه شیر ولرم ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه ۱/۴ پیمانه شکر سفید ۱ تخم مرغ همدمای اتاق حدود ۳ و ۱/۴ پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری نمک ۸۰ گرم کره همدمای اتاق - برای مخلوط دارچینی : ۱ پیمانه شکر قهوه ای ۱-۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو (اختیاری) - برای سس پنیری: ۱۱۰ گرم پنیر خامه ای مثل کیبی ۲ قاشق غذاخوری کره همدمای اتاق ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱/۲ پیمانه پودر قند، الک شده ۲ قاشق غذاخوری شیر همدمای اتاق - مثل ویدیو همه موادو مخلوط کنین و آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی بشه بعد ۱۵ دقیقه ورز بدین تا نرم و یکدست شه بعد روشو بپوشونین تا ۴۵ دقیقه یا بیشتر، استراحت کنه بعد خمیرو باز کنین، ضخیم نباشه چون پف میکنه و روش کره بمالین قشنگ و مخلوط دارچینی رو روش یکدست پخش کنید و رول کنین و با کمک نخ دندان (تمیز😂) ، ببرین و با فاصله روی سینی فر که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین ، بچینین و روشونو بپوشونین و ۲۰-۳۰ دقیقه استراحت بدین بعد در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزین .یادتون نره داخل فر ظرف پر از آب جوش بزارین . اگه از ارد نان استفاده میکنین، حتما مقدارشو کمتر کنین تا سفت نشه بعد از پخت. بعد ازینکه از داغی افتادن، با مقدار کمی شیر خیس کنین، خیلی خوشمزه تر میکنتش. بعد مواد سس رو مخلوط کنین و روی رولها بریزین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ازین نان برای ساندویچ های سرد و گرم با طعمهای مختلف استفاده میشود. اگر همین خمیر را گرد کنید و استراحت دهید ، یکی از بهترین نانهای همبرگر خواهد شد. بافتی بسیار نرم و منسجم دارد. تا زمان طولانی مواد ساندویچ را در خود نگه میدارد. (ازین ساندویچ ا) نکته: مواد برای آرد ایرانی تغییر داده شد: مواد مورد نیاز: ۲۵۰ گ آرد همه کاره(نان‌فانتزی) ۲۵۰ گ آرد نان (مثل سنگک) ۱۴ گرم خ‌م خشک ۳۰۰گ آب ۵۰ گرم کره نرم شده ۱ق غ نمک ۲ ق غ شکر ۳۰گ پودر شیرخشک قنادی ۱تخم مرغ(رومال) آرد ، نمک ، شکر ، خ‌م و پودرشیر را مخلوط کرده، به آن آب (کم کم) اضافه میکنیم. کمی ورز داده کره را اضافه کرده و تقریبا ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود، خمیر به آرد اضافی نیاز ندارد. آن را در ظرف از قبل چرب شده میگذاریم تا سه برابر شود. سپس به نه قسمت مساوی تقسیم کرده و چانه گرفته و ۱۰ دقیقه به آن استراحت میدهیم. حالا چانه هارا پهن و به لوله های تقریبا بیست سانت رول میکنیم. تخم‌مرغ زده شده را با کمی نمک یا شکر(دلخواه) روی خمیر زده و به فاصله مساوی تیغ میزنیم، (تقریبا عمق نیم سانت). (تیغ زدن باید سریع و بی تأمل و با جرات باشد وگرنه خمیر کش آمده و کل زحمتتون به ... ا میره، دیگه خودتون میدونین😑) در آخر ، به خمیر تیغ زده شده، یک ساعت استراحت داده و بعد در طبقه وسط و دمای ۲۰۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که طلایی شود میپزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مراحل تهیه ژامبون مرغ دستساز و خونگی😊 • . اینم از مراحل تهیه یه کالباس مرغ خونگی سالم و البته خوشمزه😍 . 💥مواد لازم👇 مخلوط ران و سینه مرغ ۸۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد شیر خشک ۷۰ گرم آرد سفید ۴ ق.س سیر ۵ حبه درشت یخ پوره شده ۵ تکه سس خردل ۱ ق.س روغن مایع ۲ ق.س آب ۱/۳ لیوان فلفل سیاه ۱ ق.چ تخم گشنیز ۱/۲ ق.چ پودر هل ۱/۴ ق.چ پودر جوز هندی ۱/۴ ق.چ زنجبیل ۱/۲ ق.چ نمک ۱ ق.م آویشن ۱/۲ ق.چ پودر تخم کرفس ۱ ق.چ هویج نیم پز ۱عدد پسته به مقدار دلخواه قارچ بلانچ شده ۲۰۰گرم . ابتدا سینه و ران مرغ را بدون استخوان کرده و همراه سیر ۳بار چرخ میکنیم😊 زرده های تخم مرغ رو همراه ادویه ها و سس خردل به مرغ اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد نوبت اضافه کردن یخ پوره شده و شیر خشک و آرد هست(از شیر خشکی که بچه ها مصرف میکنن هم میتونین استفاده کنید) و بعد هم میزنیم، حالا آب و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و ۵ الی۱۰ دقیقه خوب ورز میدیم تا موادمون حالت خمیری پیدا کنه(میتونید بعد از چرخ کردن همه این مراحل رو داخل غذا ساز انجام بدید👌) حالا بهش قارچ بلانچ شده و هویج نیم پز و پسته رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم(این مواد قابل حذف هم هست چون تاثیری تو طعمش نداره و دلبخواهی هست) . رو سطح کارمون سلفون میندازیم و موادمون رو میریزیم روش و به دستمون آب میزنیم و به مواد شکل میدیم بعد هم با سلفون رولش میکنیم دو سر اونو گره میزنیم و با فویل میپیچیمش،دو سرشو محکم میکنیم تا موقع پخت آب واردش نشه😎 . داخل قابلمه بذارید و آب بریزید تا جایی که روی موادو بگیره و به مدت دو ساعت بپزید.بعد داخل کاسه اب و یخ ۱۵ دقیقه بزارید بمونه و بعدش به مدت ۱۲الی۲۴ ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب منسجم بشه و موقع برش ریش ریش نشه😉 . کالباس خونگی سالمو خوشمزمون آمادست😍😍 درست کنیدو ار خوردنش لذت ببرین♥️🌹 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . سلام ب همگی😍. . 🔴 ماهی ای ک برای قلیه میشه استفاده کرد ماهی میش ماهی شیر، ماهی هامور، سنگسر، حلوا هست البته دوستای عزیزی ک در دسترس ندارن میتونن از ماهی قزل آلا و حتی از تن ماهی استفاده کنن 🔴 ‌ . . مواد مورد نیاز برای ۴ نفر👇 . پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۲ عدد ب اندازه ای ک در مشت جا بشه سیر رنده شده یک بوته سبزی قلیه شامل گشنیز و شنبلیله نیم کیلو(مقدار شنبلیله دو قاشق غذاخوری خرد شده است) ادویه شامل زردچوبه۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری کاری ۱ قاشق چایخوری نمک ب مقدار لازم تمرهند نصف بسته آب شده و از صافی رد شده(با۱لیوان اب حل شود) آرد ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه (صرفا برای خوش رنگ شدن) ۱ قاشق غذاخوری ماهی میش ۱ کیلو برای سرخ کردن ماهی👇 آرد ۱ لیوان نمک ۱ قاشق مرباخوری و فلفل نصف قاشق مرباخوری و زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری سرخالی با هم ترکیب شوند و ماهی ک از قبل نمک زدیم را ب ترکیب ارد میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. ابتدا پیاز را در روغن داغ تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند (نیاز ب سرخ کردن نداره) بعد سیر را اضافه کرده و مجدد تفت میدهیم. ادویه ها را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا عطر آن خارج شود. رب گوجه رو تفت میدهیم تا رنگ روغن نارنجی شود. سبزی رو اضافه کرده و ۲ لیوان آب اضافه کرده تا هم سبزی نرم شود و هم ب روغن بیفتد. وقتی آب آن تبخیر شد مجدد ۴ لیوان آب اضافه کرده و میزاریم ب جوش بیاید. در این زمان تمرهند صاف شده و آرد را ترکیب کرده. نصف مخلوط آرد و تمرهند و ماهی سرخ شده رو اضافه میکنیم. و اجازه میدهیم تا جا بیفته حدودا ۱ ساعت روی شعله ملایم تا کاملا غلیظ شود( مابقی ترکیب تمرهند و آرد رو ک کنار گذاشتیم ۱۵ دقیقه آخر تست میکنیم اگر ترشی قلیه کم بود کم کم اضافه میکنیم تا ب طعم مورد نظر برسه)🔴توجه کنید مقدار شنبلیه برای نیم کیلو گشنیز ۲ قاشق غذاخوری خرد شده هست. بیش از این استفاده نکنید ک غذا تلخ میشه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم برای خمیر آرد سفید قنادی..215 گرم(میزان آرد ممکنه بسته به نوع آردها متغیر باشه) ماست پرچرب(ازسون میتونین استفاده کنین) نصف لیوان بیکینگ پودر..نصف ق م روغن‌جامد یا کره یا مخلوط هر دو آب شده(یک سوم‌لیوان) زرده تخم مرغ ..2عدد پودر دارچین...یک چهارم تانصف ق چ پودرقند..نصف ق غ نمک ۱/۴ ق چ موادلازم برای مواد میانی گردوی پودر شده.نصف لیوان پودرهل.نصف ق م پودرقندالک شده.یک سوم لیوان گلاب به میزان لازم طرزتهیه خمیر 👈زرده هارابا نمک مخلوط کنید. 👈ماست وبیکینگ پودرروباهم مخلوط وبه زرده اضافه کنیدوباهمزن دستی یاقاشق خوب هم بزنید. 👈روغن رااضافه ومخلوط میکنیم 👈پودرقند،پودردارچین راهم اضافه میکنیم. 👈سپس آرد الک شده رااضافه ومخلوط کنیدتا وقتی خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه(آرد بیش از اندازه اضافه نکنید و زیاد هم ورز ندهید چون به روغن میفته)خمیررادرون کیسه فریزر بزاریدوداخل یخچال ۱ ساعت استراحت دهید. 🌹طرزتهیه موادمیانی: 👈تمام مواد راباهم مخلوط کنیدو گلاب رو کم کم اضافه کنین تاخمیر نسبتا سفتی حاصل بشه. 👈خمیر را ازیخچال خارج کنید وباوردنه به قطر ۲میل بازکنیدوباکاتر دایره کاتر بزنیدواز موادمیانی داخلش بزارید..و بعد طبق کلیپ آخر که از پیج فرشته جون هست قطاب رو بپیچید..یا گلوله کنین.قطابها رو داخل سینی فر که کاغذروغنی گذاشتید بچینید وتو فراز قبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه به مدت حدودا۲۰دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛