#ژله_میان_تهی🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_میان_تهی
اول ژله ای که میخواید طبقه پایین قرار بگیره رو مطابق معمول درست می کنید و توی لیوان یا جامتون می ریزید البته تا نصفه
بعدش این ژله هارو میذاریم تو یخچال تا کاملا بسته و سفت بشه،
ژله رنگ دوم رو هم مطابق معمول درست می کنیم،میذاریم تا توی دمای اتاق خنک بشه؛
بعد ژله های تو یخچالو در میاریمو به آرومی ژله رنگ دوم رو روش می ریزیم
البته باید سر خالی باشه لیوان رو پر نکنید
با کمک سلفون برای لیواناتون یک در پوش درست کنید،محکم ببندینش و از محکم بودنش مطمئن باشید
خیلی آروم ظرفتون رو برگردونید و داخل یک سینی تو یخچال بذارید تا خوب خودشو بگیره
سلفون به خاطر حالت روغنی که داره واسه برداشتن از روی ژله بهتر از نایلونه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_زعفرانی
مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
✏️✏️✏️✏️
۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)
۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.
۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.
۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.
۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!
۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم کمه کم ۵ ساعت تو یخچال بمونه.منظور وقتی برای مهمانی میخوایی شب قبل حتماااا درست کنید تا کیفیت کار بهتر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_زعفرانی👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای خوشمزه و مجلسی
۲ عدد سیبزمینی بزرگ
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
خامه صبحانه یک بسته
پیاز ۱ عدد
۱ ق چ نمک و فلفل سیاه
برای سس بشامل:
۳ ق غ آرد
۲ لیوان شیر
۱۰۰ گرم کره
۱ ق چ نمک و فلفل سیاه
برای رومال سیبزمینی:
۳ ق غ روغن
۱ ق چ نمک و آویشن و پاپریکا
برای سس بشامل: آرد رو تفت میدیم و شیر و کره و نمک و فلفل اضافه و هم میزنیم روی حرارت تا غلیظ شه
سیبزمینی هارو برش میزنیم و برای رومال روغن و نمک و آویشن و پاپریکا رو باهم مخلوط و با فرچه روی سیبزمینی ها میکشیم داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و سیبزمینی هارو میچینیم و در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت میذاریم بپزه ،پیازو تفت میدیم و گوشت چرخکرده و خامه و نمک و فلفل اضافه و تفت میدیم و روی سیبزمینی ها ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و پاپریکا رو میریزیم و یکربع در فر قرار میدیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکویت
موادلازم برابیسکوییت:
آردسفید:۱۶۰گرم
کره:۱۰۰گرم
پودرشکریاقند: ٧٠ گرم
زرده تخم مرغ:یک عدد
وانیل: یک چهارم ق چ
اول کره تخم مرغ بعدشکرووانیل اضافه کنیدباقاشق هم بزنین تاروان بشه آردروکم کم اضافه کنین بعدکه کمی مخلوط شدقاشق روبزارین کتاربانوک انگشت ورزبدین بعدکه داخل ظرف جمع شدنیم ساعت دریخچال داخا مشما استراحت بدین بعدنیمه خمیرراقالب زده وبقیه رادریخچال بزارین بعدبقیه موادروقالب بزنین ودرفر۱۸۰درجه به مدت ۱۰الی۱۵دقیقه آماده میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
فلفل دلمه ای کوچک یکعدد
فلفل سبز دو عدد
پنیر پیتزا بمیزان لازم
پنیر ورقه ای پستو یک برگ
نمک فلفل زردچوبه
رب گوجه یک قاشق
بادمجان یک عددکوچک
گوجه فرنگی چهار عدد
نون لواش نرم دو عدد
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید ودر انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست.
برای تهیه سس گوجه، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمیروغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. .
حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یهلایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید.
ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغنداغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_گوشت 🫔 😋
▫️خمیر یوفکا
▫️گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
▫️پیاز یک عدد متوسط
▫️سیر دو حبه
▫️روغن مایع دو تا سه ق غ
▫️رب یک ق غ
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
▫️جعفری خرد شده ۳ ق غ
▫️شیر یک لیوان
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️کره آب شده ۵۰ گرم
▫️نمک به مقدار دلخواه
🔸دمای فر ۲۰۰ درجه حرارت از بالا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش فلافل😋😍
مواد لازم🔻
نخود: ۳۰۰ گرم
جعفری تازه: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۶ حبه
تخم مرغ: ۱ عدد
آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم.
نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#پاناکوتا
💙 #پاناکوتا:
شیر ۳۶۰ گرم یا ۱ و ۱/۲ پیمانه، خامه صبحانه یا خامه سنگین ۲۵۰ گرم یا ۱ پیمانه، شکر ۸۰ گرم یا ۱/۳ پیمانه، نمک ۱ پنس، وانیل ۱ ق چ، پودر ژلاتین ۷ گرم یا ۱ ق غ، آب سرد ۲ ق غ
💙مواد برای رویه :
ژله با طعم دلخواه ۱بسته، آب جوش 2 لیوان
💙میتونی به اضافه کردن رنگ غذا به نصف ژله از دو طعم مختلف ژله استفاده کنی که در اینصورت نصف بسته از هر ژله کافیه
💙پاناکوتا روی گاز نباید جوش بخوره فقط در حدی که خامه آب بشه کافیه زمانیکه مخلوط شروع کرد به جوش های ریز زدن از روی گاز بگیرش
💙ژلاتین اسفنجی شده باید تا زمانی که مخلوط گرمه بهش اضافه شه و با حرارت مواد آب بشه
💙من از دسر اکلیلیه فرمند استفاده کردم که جذابترش کرد ولی باید بدونی که به سفتی ژله نمیشه و برش زدنش سخت تره پس اگه برات سخته از ژله استفاده کن
💙برای کاملا سفت شدن پاناکوتا حدود ۶ ساعت و ژله حدودا ۴ ساعت زمان لازمه
💙میتونی لایه زیریش و ترکیب ژله آلوئه ورا با بستنی وانیلی بریزی که به همین زیبایی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قنبر_پلو_شیرازی
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده .۳۰۰گرم
پیاز .۳عدد
برنج.۴پیمانه
گردو خرد شده.۱پیمانه پلوپزی
کشمش.۱پیمانه پلو پز
رب انار .۲_۳ق غ(بستگی به غلظت رب داره)
زعفران دم کرده.به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پودر سیر
طرز تهیه :
ابتدا برای کوفته قلقلی ها گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده آب گرفته شده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر مخلوط میکنیم خوب و ورزش میدیم و میذاریمش داخل یخچال برای ۱ساعت سپس سرخش میکنیم
دو عدد پیاز متوسط یا یک عدد پیاز درشت رو خلالی برش میزنیم داخل همون روغنی که کوفته قلقلی هارو سرخ کردیم سرخش میکنیم بهش کمی زردچوبه هم میزنیم
وقتی پیاز طلایی شد گردو خورد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم
بعد کشمش رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم بعد رب انار و ۱ق غ زعفران رو اضافه میکنیم دارچین و کمی نمک اضافه میکنیم
برنج رو داخل آب جوش و نمک میریزم همین که اطرافش کمی نرم شد آبکشی میکنیم
در قنبر پلو اصل شیراز کوفته قلقی هارو میذارن داخل سس گردو و کشمش لایه لایه میذاریمش لای پلو ولی من پلو رو جدا درست کردم قلقلی ها و سسش رو جدا گذاشتم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:برای خمیر🔻
1 لیوان شیر گرم
1/2 لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
1/2 لیوان روغن
2 قاشق چایخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری نمک
4 لیوان آرد(بسته به نوع آرد ، ممکن است مقدار آرد کمتر یا بیشتر شود)
مواد سس🔻
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری پودر آویشن
مواد پیتزا🔻
سوسیس ،ژامبون(کالباس)زیتون ،فلفل سبز ،قارچ یا هر مواد دلخواه دیگر که در خانه دارید
پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا شیر،آب ،روغن،خمیر مایه فوری و شکر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کرده(اگر از خمیر مایه خشک استفاده میکنید با شیر و شکر مخلوط و روی ظرف را بپوشانید برای حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاد و بعد به مواد دیگر خمیر اضافه کنید ) سپس آرد الک شده و نمک را به تدریج اضافه کنید و کامل مخلوط کرده و ورز دهید برای حدود 8 دقیقه تا یه خمیر لطیف و نرم داشته باشید،در مرحله بعد خمیر را در کاسه ایی که چرب شده بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و برای حدود 30 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و در ظرف های جداگانه بگذارید(ترجمه از آشپزی_خلاق)،برای اماده سازی سس ،رب گوجه فرنگی و آویشن را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید،سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید ،خمیر استراحت شده را چند دقیقه کوتاه ورز دهید و با وردنه خمیر را کامل باز کنید به ضخامت نیم سانتی متر ،سپس با کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید گذاشته و روی آنها ابتدا سس بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که روی پنیر برشته شود، گرم سرو کنید،نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#کیک_پودینگ_ژله_ای_سعیده_پز👩🏻🍳😍😍
پارت اول🍓مواد لازم کیک:
تخم مرغ ۴عدد
شکر ١ لیوان
شیر ولرم نصف لیوان(دسته دار فرانسوی)
روغن مایع نصف لیوان
آرد یک و یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر ١ق م
وانیل نوک ق چ
نمک یک پنس
🍓مواد پودینگ:
شیر ٢لیوان
نشاسته ذرت(یا نشاسته معمولی) ٢ ق غ
آرد سفید ٢ق غ
شکر ۵ق غ
کره ١ ق غ
وانیل نوک ق چ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لقمه_بادمجان_و_پنیر
۲ عدد بادمجان
۲۰۰ میلی لیتر پاساتا (پوره گوجه فرنگی)
موزارلا تازه توپی ورقه ای برش خورده
روغن زیتون
۱۰۰ گرم پنیر گودا رنده شده
بادمجان را به صورت حلقه ای برش داده و روغن زیتون را روی آن بمالید. حدود ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد بپزید.. قالب مافین را با کمی روغن زیتون چرب کرده و هر کدام را با یک برش بادمجان سرخ شده ردیف کنید. لایه به ترتیب: برش بادمجان پاساتا فلفل نمک موتزارلا برش بادمجان پاساتا فلفل نمک پنیر گودا حدود ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ فنجان
شیر ۱ فنجان
روغن نصف فنجان
بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان
موز ۱ عدد
شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم
طرز تهیه🔻
(میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید)
شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید.
قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه.
کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید.
۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن.
بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن بادمجان
مواد لازم :👇
سیب زمینی دو عدد متوسط
بادمجون متوسط چهار عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق
پنیر پیتزا یک پیاله بزرگ
سیر دو حبه
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم
سس بشامل
دستور تهیه :👇
دو عدد سیب زمینی متوسط با پوست بزارید بپزه
بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید وبزارید تو آب ونمک تا تلخیش گرفته بشه موقعی که تو آب ونمک میزارید یه بشقاب رو بزارید روش تا بادمجونها کاملا بدن تو آب ونمک بعد از نیم ساعت از صافی رد کرده واب سرد روش بکشید وبزارید کاملا ایشون بره
سپس دو طرفشون سرخ کنید
تو همون ماهی تابه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدید تا شیشه ای وسبک بشه وگوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رنده شده نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر یک قاشق رب بزنید چند ثانیهای تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم
از ظرف پیرکس یا تفلون هم میتونید استفاده کنید
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده
سینی مورد نظر رو چرب کرده سیب زمینی پخته رو کفش مبچینم سپس بادمجون سپس مایه گوشتی دوباره بادمجون رو آخرین لایه سس بشامل وسپس پنیر پیتزا میزاریم فر تا روی پنیر طلای وبرشته بشه
گوجهاختیاریه
عزیزان سیب زمینی دوست ندارید نریزید اختیاریه وای با سیب زمینی عالی میشه
موقع سرخ کردن زیادی روغنی نباشه تا گراتن زیادی چرب نشه
سس بشامل یا سس سفید خودمونی
سس سفید مخصوص لازانیا، گراتن باعث میشه از حالت خشکی دربیاند وبه هم بچسبن، یک قاشق آرد سفید(آرد شیرینی پزی)یک قاشق کره
یا بیست وپنج گرم یک لیوان شیر لیوان گرم
ارد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته بشه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتما از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه
اگه دیدید گلوله گلوله شده مشکلی نیست از صافی(الک) رد کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_ستاره_شکلاتی
کره 30 گرم(حدود 2 قاشق غذاخوری)
شکر 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
سفیده ها را برای رومال کنار بگذارید
شیر ولرم 3/4 پیمانه
خمیرمایه فوری 1 و نیم قاشق چایخوری
آرد حدود 4 پیمانه
میزان آرد کاملا تقریبی بوده ممکن است کمتر یا کمی بیشتر آرد مصرف شود
شکلات صبحانه حدود 1 پیمانه
کره نرم به دمای محیط رسیده+شکر+زرده ها+وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کردهذو کف کند.
سپس خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع و قابل ورز دادن شود.
آرد را از قبل سه مرتبه الک کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی 10 دقیقه ورز دهید.اگر خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و دوباره ورز دهید ولی حتی الامکان با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید تا خمیر کاملا لطیف شود.
خمیر را در کاسه چرب قرار داده و +روی آن با کارد بزنید و روی ظرف را بموشانید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید.
خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
قسمت اول را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به کاغذ روغنی انتقال دهید.
با قالب گرد 25 سانت روی خمیر رد بیندازید و محدوده دایره را با شکلات صبحانه بپوشانید.
قسمت دوم خمیر را باز کرده و روی قسمت اول پهن کرده و دوباره با دهانه قالب روی آن رد بیندازید و محدود را با شکلات صبحانه کاور کنید.
قسمت سوم را به همین ترتیب باز کنید و مراحل را تکرار کنید.
قسمت چهارم را هم باز کرده و روی سه قسمت قبلی پهن کرده با دهانه قالب رد بیندازید.
وسط دایره لیوان قرار داده.
سپس ابتدا دایره را به 4 قسمت تقسیم کرده و بعد هز قسنت را دوباره 4 قسمت کنید تا مجموعا دایره به 16 قسمت تقسیم شود.
و با کارد یا قیجی برش زده.
دو به دو مطابق ویدئو بپیچید و فرم دهید.
با سفیده تخم مرغ رومال کنید.
در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.
حتما کف فر در زمان پخت یک ظرف آب جوش بگذارید.
وقتی خلال دندان تمیز خارج شد نان کاملا پخته.
در صورت نیاز چند لحظه گریل روشن کنید تا روی نان طلایی شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکویت_انار
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم(یک لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
رنگ خوراکی ژله ای یکی دو قطره
مواد به دمای محیط برسه.
کره و پودر قند الک شده رو با همزن ۴ ، ۵ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و هم زدم . وانیل هم ریختم . آرد که الک شده رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر ورز دادن نمی خواد به روغن میفته اگه ورز بدید . آرد هم همیشه در این مواقع با احتیاط ریخته بشه آرد زیاد شیرینی و بیسکویت شما رو سفت می کنه . تا جایی که دیدید به دست نمی چسبه کافیه . داخل خمیر رنگ خوراکی ژله رقختم و مخلوط کردم . خمیر رو حدودا نیم تا یک ساعت داخل یخجال استراحت قرار دادم . بعد از یخچال بیرون آوردم پنج دقیقه ای محیط باشه که خمیر خیلی سفت نباشه و بشه کار کرد باهاش و بعد بین دو نایلون پهن کردم .قطر خمیر هم دست خودتونه فقط خیلی نازک و خیلی کلفت نشه و بعد با کاتر شکل انار قالب زدم . داخل سینی چیدم . سینی هم می تونید فقط با روغن جامد کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید .
فر از یک ربع قبل گرم و داخل فر ۱۷۰ درجه طبقه وسط ، حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .
بعد که یک کم از دما افتاد از سینی جدا کردن و با شکلات آب شده و پودرپسته تزیین کردم .
بیسکوییت ها رو توی ظرف درب بسته نگه داری کنید . در معرض هوا زیاد بمونه خشک میشه .
نکات :
جایگزینی کره بهتره نباشه این مدل بیسکویت های کره ای هم میگند . اگر خواستید می تونید روغن مایع همین میزان بریزید .
پودر قند جایگزین شکر نمی تونه باشه چون شکر دونه درشته و این خمیرها رو خراب می کنه و در صورت آسیاب کردن شکر که به صورت پودر شکر در بیاد میشه استفاده کرد.
رنگ خوراکی از نوع ژله ای هست که رنگ دیگه ای بیسکویت شما رو کم رنگ می کنه و ژله ای مناسب تره .
بدون فر داخل فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
تعداد برای من ۱۲ عدد شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛