eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. چندین مدل ناگت داریم این که من درست کردم ناگت مرغ پخته هست به نظرم تردتر از ناگت مرغ خامِ که درست میکنیم . . ۱عددسینه مرغ کامل پخته وریش ریش شده تفاله ۲عددپیاز بزرگ ۳عدد نان تست ۱لیوان شیر ۲لیوان پنیرپیتزا پودرسوخاری به میزان لازم سس خردل ۱ق ادویه شامل نمک وفلفل قرمز وزردچوبه ۲عدد تخم مرغ کناره های نان تست رو بگیرین ودرشیر خیس کنین بعد فشار بدین واضافی شیرو بگیرن مرغ ریش ریش شده ،پیاز ، نان تست خیس شده،پنیر پیتزا،ادویه ها وسس خردل رو باهم خوب مخلوط کنین و ورز بدین تا حالت خمیریه نرم بشه ته یه ظرف گود پودر سوخاری بریزین مواد رو روی اون پهن کنین وخوب فشار بدین تا منسجم بشه روی مواد هم پودرسوخاری پخش کنین وبرا دوساعت بزارین فریزر . از فریزر دربیارن میتونین قالب بزنین ویا ساده باچاقو برش بدین . تخم مرغهارو داخل ظرفشی شکسته وبا چنگال میزنین تا از لختگی دربیاد بعد ناگتهارو رو اول به تخم مرغ آغشته کرده وبعد به پودر سوخاری همه ی ناگتهارو اینجوری آماده میکنیم . روغن کافی رو داخل تابه کوچیک ولی گود میریزم روغن که داغ شد ناگتهارو سرخ میکینم نوش جان ناگتهارو به این شکل درست کنین ودر ظرف دربسته فریز کنین وهروقت خواستین به راحتی سرخ کنین فقط بیشتر ازدوماه تو فریزر نزارین بمونه. پودرسوخاری که ته ظرف وروی مواد ریختم خونگی بود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 2 تا 2/5 پیمانه بسته به درشتی تخم مرغ ممکن است میزان آرد متغیر باشه(من 2/5 پیمانه آرد مصرف کردم) بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری ماست 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 1 عدد پودر پسته برای تزئین مواد شهد: آب 1/5 پیمانه شکر 1/5 پیمانه زعفران سائیده مقداری گلابت 1 تا 2قاشق غذاخوری جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری(یا آبلیمو 1 قاشق غذاخوری) همه مواد را مخلوط و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کمی هم بزنید تا شکر حل شود و بعد دیگر هم نزنید تا جوشبیاید و با حرارت ملایم کمی قوام پیدا کند. بعد حرارت را خاموش کنید تا شهد ولرم شود. برای خاگینه شعد باید کمی قوام پیدا کنه ولی لازم نیست غلیظ بشه....کمی از شهد سرد رو بین دو انگشت بگیرید باید کمی چسبنده باشه،در این حد کافیه. تخم مرغها+وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن مایع و ماست را هم اضافه و هم بزنید. آرد+بیکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و به متیه تخم مرغ کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود. خمیر در نهایت به دست نمیچسبد. خمیر را در نایلون قرار بدید و 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید. سپس هر بار مقداری از خمیر را بین دو نایلون باز کنید به ضخامت 3 میلی و با دو کاتر گرد کاتر بزنید و با کارد ابتدا برش+داده و 4 برش بدهید و بعد برش×بزنید تا 8 گلبرگ ایجاد شود. بعد هر دو دایره کوچک و بزرگ را با کمی سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کنید(حتما روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود) سپس گلهای آماده را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا پف کرده و مغز پخت شوند. در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود و بعد در شهد ولرم بیندازید. اگه دوست دارید شیرین بشه باید تایم بیشتری توی شهد نگه دارید ولی من چون طرفدار چیزای کم شیرین هستم بعد از یک دقیقه از شهد در آوردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 فنجان شیر گرم 1.5 فنجان آب گرم روغن 1 فنجان چای 1 بند انگشت از ان کم کنید 2 سفیده تخم مرغ برای خمیر 2-3 قاشق غذاخوری شکر ریز دانه نمک 2 قاشق چایخوری خمیرمایه یک و نیم قاشق غذا خوری آرد به اندازه نیاز حدود 7.5-8 لیوان. آرد را باید کم کم اضافه کنید، با توجه به کیفیت ارد ممکن است کمی کمتر یا بیشتر استفاذه شود. برای رومال: 2 زرده تخم مرغ + 2 قاشق چایخوری شیره انگور مواد میانی: برای گوشت چرخ کرده 300 گرم 1 عدد پیاز بزرگ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب فلفل(دلبخواه) نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل قرمز، نعناع و کمی روغن زیتون برای تفت دادن. طرز تهیه: پیاز را سرخ کنید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید، و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.. در آخر نمک و ادویه ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب آن تبخیر شود و می گذاریم خنک شود. شکر، نمک، مایه خمیر، شیر گرم، آب گرم را داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید. روغن، سفیده تخم مرغ، آرد را اضافه می کنیم و ورز میدهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید مه بدست نچسبد. آرد را به صورت کم کم اضافه کنید، ممکن است با توجه به کیفیت ارد مقدار کمتر یا بیشتری استفاده شود. خمیر را به مدت 1-1.5 ساعت استراحت دهید تا پف کنه. با ورز دادن هوای خمیر رو بگیرید و همانند فیلم چانه بگیرید . چانه ها را باز می کنیم و از مخلوط اماده شده داخل آنها می گذاریم و دو طرف را به هم می بندیم. کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و خمیرهای اماده شده را روی سینی بچینید و به مدت 20 دقیقه در سینی استراحت میدهیم. مخلوط زرده تخم مرغ را با شیره انگور را روی آن بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی گوشت پنبه ای . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب گرم 750 گرم آرد یک و نیم کیلو مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) 7 گرم یا مخمر آبجو تازه 5 گرم شکر 2 قاشق چای خوری نمک 2 قاشق چایخوری روغن 2 قاشق غذاخوری دستور تهیه: آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند. پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند. بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت 5٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١5 دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت. ک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا با یوفکا مواد لازم: 1 عدد یوفکا مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید) فلفل سبز کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) زیتون گوجه فرنگی برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید. ❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه طرز تهیه: ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان ک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی پیتزا با یوفکا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹سینه مرغ بدون استخوان 1کیلو 🔹به دلخواه چندتا ران مرغ استخوان گرفته 🔹شیرخشک قنادی نصف لیوان 🔹آرد سفید 1لیوان 🔹روغن مایع یکم از نصف لیوان بیشتر 🔹تخم مرغ 2عدد 🔹سیر7حبه 🔹وکیوم سوسیس یا همون کاور3متر 🔹عصاره دود 20قطره 🔹نخ پارچه ای محکم 🔹قیف و ماسوره بزرگ ساده 🔷ادویه ها: 🔹پودر تخم گشنیز 1ق چ 🔹ادویه کاری 1ق چ 🔹دارچین1ق چ 🔹نمک 1ق غ 🔹پودر اویشن1ق چ 🔹پودر هل1ق چ 🔹فلفل سیاه 1ق چ 🔹فلفل قرمز 1ق غ ♨️طرز تهیه: اول مرغها را توی میکسر یا غذاسازمون میریزیمو کل ادویه ها و روغن و تخم مرغ و ارد وشیرخشک و سیرو عصاره دود رو اضافه و حسابی میکسش میکنیم بعد از داخل میکسربه کاسه منتقل میکنیم وکیوم سوسیس رو با نخ یک سرشو میبندیم و مواد مرغمون رو داخل قیف ریخته و از قیف به داخل وکیوم منتقل میکنیم و اون طرفش رو هم با نخ محکم میبندیم برای اینکه مواداز قیف راحتر در بیاد یکم کیف رو از قبل داخلش چرب میکنیم بعد ک سوسیس ها رو اماده کردیم نیم ساعت داخل اب جوش میزاریم تا بپزه بعد میاریم بیرون توی دمای محیط میزاریم تا سرد بسه سرد ک شد میزاریمش یخچال تا چند ساعت بعد هر مدل که دوست دارین برش بزنین و داخل روغن سرخ کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛