#قنبر_پلو_شیرازی
عزیزان این پلو بخاطر استفاده از شیره انگور و رب انار رنگش به قهوه ای میزنه
بجای شیره انگور میتونید شیره خرما هم بزنید
رب انار ملس باشه خوشمزه تره
برنج چهار پیمانه برنج رو خیس کنید وکنار بزارید.
مواد لازم قلقی
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخود چی یک قاشق سر پر
پیاز نسبتا بزرگ یک عدد .بارنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.
نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط وحدود ده دقیقه ورز بدید ویا بیست دفعه بلند کنید ومحکم بکوبید به ظرف این کار باعث میشه موقع سرخ کردن قلقلی ها ترک نخورن.قلقلی ها رو آماده کرده وبزارید یخچال حدود یکساعت.
مواد لازم داخل پلو
پیاز دو عدد متوسط
گردوی خرد شده یک لیوان سرخالی میتونید به ذایقه خودتون کم وزیاد کنید
رب انار ملس چهار قاشق
شیره انگور سه قاشق(نداشتید شیره خرما بزنید)
کشمش پلوی نصف لیوان شسته وبزارید ابش کاملا بره
روغن رو داغ کرده پیاز خلال شده رو سرخ کنید پیاز سرخ شده از ماهی تابه خارج کرده ،قلقلی ها رو سرخ کنید.وقتی سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده
تو همون ماهی تابه کشمش وگردوی خرد شده تفت بدید پیاز داغ وقلقلی ها و شیره انگور ورب انار اضافه کرده همه رو با هم تفت میدهیم .وگاز رو خاموش کرده
برنج رو بصورت چلو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یه کفکیر برنج سفید ریخته سپس مواد اینکار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه تا دم بکشه اگر روغن مواد کم بود کمی روغن ویا کره گرم کرده وروش بریزید.
ته دیگ سیب زمینی عاااالیه من از ته چین ساده واسه ته دیگم استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین با مرغ و قارچ
ا فیله های مرغ را با نمک،فلفل ،پودر سیرو زعفران مرینیت کنید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت استراحت کند تا مزه بگیرد سپس در تابه ای همراه روغن و پیاز خلالی شده سرخ کنید یا روی سنگ گریل کنید.
مواد لازم برای ته چین ...
فیله مرغ ۱۰ عدد پخته شده یا سه عدد شینسل آب پز شده و ریش شده
برنج پلو پز شده ۹ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
قارچ بلانچ شده و اسلایس شده ۱۰۰ گرم
ذرت ۲ قاشق غذاخوری پر
ماست ۳۵۰ گرم
زرشک ۳ قاشق غذا خوری (زرشک را شستشو دهید همراه شکر حدود ۲ دقیقه در ظرفی تفت دهید)
روغن مایع۱ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و پودر دارچین به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
ابتدا در ظرفی تخم مرغها و ماست و روغن و زعفران و نمک و فلفل و دارچین و آبلیمورا با هم زن دستی بهم میزنیم تا مایه ای یکدست تهیه شود . برنج را اضافه کرده و به هم میزنیم تا مواد ته چین کاملا با هم مخلوط شود
سپس در ظرف ته چین ابتدا مقدار کمی روغن ریخته و کف ظرف را به روغن آغشته کنید سپس نیمی از مایه ته چین را کف ظرف پهن کنید .فیله های مرغ یا (شینسل پخته شده و ریش شده ) را روی لایه اول ته چین بچینید قارچ و ذرت و زرشک اضافه کنید
سپس لایه بعدی ته چین را روی مواد بریزید و سطح ته چین را صاف کنید مقداری زرشک دیگر بریزید و با کف گیر یا شئ صاف روی ته چین بکشید تا کاملا صاف شود...روی ته چین را فویل بکشید و در فر در دمای۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید .وقتی اطراف ته چین طلایی رنگ شد ته چین شما آماده است...
ظروف مورد نظر یا چدن یا پیرکس یا تفلون باشد
موقع سرو با زرشک و خلال بادام خیس خورده و خلال پسته تزئین کنید.
میتوانید از کشمش خیس خورده و تفت داده نیز در مواد لازم استفاده کرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گردویی
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم (حدودا یک لیوان)
گردو ۱۲۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و شکر رو با همزن خوب زدم سه چهار دقیقه .
زره و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم.
زرده رو داخل مخلوط کره و شکر ریختم و با همزن خوب زدم ، وانیل هم اصافه کردم تا به رنگ کرم رنگ دربیاد.
سفیده رو جدا گانه با همزن دور تند خوب زدم تا فرم بگیره .
این رو توجه کنین که وقتی همزن دوباره استفاده شد برای سفیده ، پره های همزن تمیز و شسته شده و کاملا خشک هست .
گردو ها رو داخل آسیاب ریختم و پودر کردم .
گردو رو داخل مواد کره و شکر و تخم مرع ریختم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم .
طی ۳ مرحله سفیده تخم مرغ و مواد آردی رو داخل مواد زرده و کره و گردو اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم .
داخل قالب ( اندازه قالب من ۲۵ در ۲۰ هست یا داخل قالب دایره ای به قطر ۲۰ تا ۲۳ سانت) رو کفش رو کاغذ روعنی انداختم و یا یه کم چرب کنین . مواد رو داخلش ریختم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم.
داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنین با خلال دندون چک کردم که پخته .
بعد هم که از دما افتاد از قالب خارج کردم و به صورت دلخواه برش زدم.
در مورد حایگزینی کره به نطرم که با کره درست کنین بهتره . همیشه این طور درست کردم اگر خواستید همین میزان روعن نایع بریزین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودینگ زعفرانی
به جای لیوان میتونید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید از هر نوع بیسکویتی ساده میتونید استفاده کنید پتی بور خیلی خوشمزس
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر دو لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صبحانه نصف لیوان از خامه قنادی هم میتونید استفاده کنید منتهیدکمی کمتر شکر بزنید چون خامه قنادی شیرینه
آرد سفید گندم (شیرینی پزی )یک قاشق
نشاسته ذرت دو قاشق (پودری وسفید رنگ آرد ذرت نمیشه)
زعفران دم کرده مقداری
موز یک عدد
بیسکویت ساده چند عدد
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری وانیل نداشتید دو قاشق گلاب بزنید
وانیل وزرده تخم مرغ وشکر رو با همزن دستی ویا برقی میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه بقیه مواد جز خامه با هم مخلوط کرده وبه مخلوط شکر وزرده اضافه ومیزنیم تا یکدست بشه میزاریم رو گاز با شعله متوسط مدام هم میرنیم تا گلوله گلوله نشه ته نگیره گرم که شد دو یا سه قاشق از پودینگ به خامه زده وخوب مخلوط کرده اونم اًاضافه میکنیم تا پودینگ غلیظ بشه چند قل که زد گاز رو خاموش ومیریزیم تو لیوان های دسر تا گرمه بریزید تا با گرمای پودینگ بیسکویتها نرم بشن طبق فیلم مابینش از بیسکویت و موز استفاده وبه سلیقه خود تزیین کنید به جای موز از گردو هم میتونید استفاده کنید
این دسر بسیار لطیف وخوش طعمه امتحان کنید عزیزانی که نمیتونن زعفران مصرف کنن نزنید وانیلیش هم خیلی خوشمزس به جای زعفران هم میتونید پودر کاکائو بریزید و یا از اسانس استفاده کنید هر طعمی که دوست دارید
اگر از پودر کاکائو استفاده میکنید یک قاشق مرباخوری پر بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت کرم دار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکویت_کرم_دار
برای ۱۰ عدد به این شکل
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
پودرقند ۴۰ گرم (۲ ق غ)
آرد سفید ۲۱۰ گرم ( یک و یک سوم لیوان)
بیکینگ پودر نصف ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
برای کرم
کره ۵۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو ۲ ق غ
شکلات ۱۰۰ گرم
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و پودر قند الک شده رو با همزن ۳ الی ۴ دقیقه زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم یک دقیقه خوب هم زدم و وانیل رو اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با دستم خمیر رو جمع کردم ،حد مخلوط شدن . آرد رو کم کم ریختم تا خمیر به دست نچسبه . ممکنه برای شما کمتر و یا بیشتر ارد ببره اما زیاد ارد نریزین که لطافتش از بین نره . خمیر هم ورز نمی خواد .
خمیر رو نیم ساعت داخل یخچال استراحت قرار دادم.
بین دو تا نایلون خمیر رو با وردنه پهن کردم به قطر ۲ تا ۳ میلی یه کم هم نازک تر بشه بهتر چون خمیر بیکینگ پودر داره یه کم پف می کنه کلفت نشه که وقتی کرم بینش قرار میدیم خیلی بیسکویت ها ارتفاعش زیاد نشه .
بعد هر طور دوست دارین قالب بزنین حتی می تونین گرد و با دهانه استکان و لیوان قالب بزنین .
داخل سینی فر قرار دادم . سینی فر هم نیاز به چرب کردن و یا کاغذ روغنی انداختن هم نداره ، چون خمیر به قدر کافی کره داره . من همین طوری انداختم 😊
فر از به ربع قبل گرم کردم در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دادم .
برای کرم :
کره و پودر قند رو ۳ دقیقه با همزن زدم . پودر کاکائو رو الک کردم و اضافه کردم .
شکلات رو هم به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم ) آب کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم .
حالا کرم رو شما می تونین با شکلات سفید هم درست کنین ، پودر کاکائو حذف، رنگ کرم سفید بشه و یا حتی می تونین رنگ خوراکی بریزین .
بعد از مواد کرمی بین دو تا بیسکویت قرار دادم .
یه کم هم شکلات آب کردم و روش ریختم. .
چند نکته
این بیسکویت ساده هست می تونین همین طوری بخورین و یاده باشه می تونین داخل موادش پودر کاکائو بریزین و بیسکویت خودش کاکائویی بشه .
این بیسکوییت ساده و برای کار با رویال آیسینگ هم میشه .
می تونین بین بیسکویت حتی مارمالاد قرار بدین و یا حتی مربا و یا هر نوع کرمی که دوست دارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_یلدایی_اناری😍
با ۴ قلم مواد😍
خیلی خوشگل شفافه ، خیلی راحت سریع بی دردسره ، یه ایده یلدایی جذاب راحت که سفره یلداتونو خیلی شیک میکنه 😍😍
✅مواد لازم
شیر۳ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صورتی یک پاکت
ژله یک بسته اگه دوست دارید دو رنگ یا سه رنگ درست کنید
✅اول شیر شکر خامه مخلوط کنید اگه دوست دارید نصف ق چ وانیل بزنید خوب هم بزنید تا خامه گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم ۳ تا ۵ دقیقه بجوشه
حالا پودر ژله اضافه کنید
من مواد تقسیم کردم تا دو رنگ باشهبه یکی پودر ژله الورا اضافه کردم به یکی پودر ژله قرمز خوب مخلوط کنید تا حل بشه صبر کنید تا به دمای محیط برسه
✅قالب چرب کنید لایه اول بریزید ۱۰ دقیقه تو یخچال بزهرید حالا لایه دوم بریزید برای هر لایه ده دقیقه زمان بدین تا نیم بند بشه
برای لایه اخر یک ساعت بزارید یخچال تا ببنده بعد از اطراف ازاد کنید یه بشقاب مرطوب بزارید براحتی برگردونید نوش جان😍😍
👩🏻🍳آموزش👇🏾
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله آدم برفی😋
سلام قشنگ های من خواهشن به فیلم آموزشی دقت کنید.
همیشه ژله را داخل ظرف یک بار مصرف درست کنید چون داخل آب داغ به مدت ۳۰ ثانیه راحت از ظرف جدا میشه و نیازی به روغن زدن ظرف نیست بعد این که برای شفاف شدن ژله از آب تصفیه شده استفاده کنید یعنی آب بدون املاح یا نمک بعد اینکه دو چیز باعث کدر شدن ژله میشه یکی نمک و دیگری شکر نامرغوب که تولید کننده ژله به اون اضافه می کنند پس کدر شدن ژله به نوع تولید اون هم بستگی داره موفق باشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ساق_عروس 🧇 😋
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
آرد ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد داخل شیرینی
پودر بادام ۱ پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
گلاب ۲ ق غ
هل ۱ ق چ
شربت بار به مقدار لازم
🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت گلدانهای آویز با بطریهای پلاستیکی 😊
داخل گلدون بنفش آب ریخته شده و پتوس گذاشته شده و داخل گلدون قرمز خاک ریخته و برگ بیدی کاشته شده 😊
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون ترین ژله یلدایی😍😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_کدو_حلوایی
یه کلوچه نرم و لطیف ، طعم عالی و دوست داشتنی🤗
این کلوچه هم مثل کوکی و کیک کدو حلوایی که قبلا گذاشتم ، اصلا طعم کدوحلوایی نمیده ، بلکه حسابی خوشمزه و بافت نرم و لطیفی داره 😊
.
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان) (من نصف شکر سفید و نصف شکر قهوه ای ریختم)
کره ۱۰۰ گرم
کدو حلوایی ۳۰۰ گرم
آرد حدود ۴۵۰ گرم (حدود ۳ لیوان)
ماست ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
پودر گردو ۴ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر دارچین ۱/۲ ق م
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
مواد به دمای محیط برسه .
کدو حلوایی رو با کمی آب گذاشتم بپزه ، بعد از پخت از پوست جدا کردم و له کردم ، نزدیک ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) پوره کدوحلوایی میشه .
شکر و کره رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . تخم مرغ و وانیل رو ریختم و یک دقیقه زدم . ماست و پودر گردو و پودر دارچین رو ریختم و در حد ترکیب شدن ، مخلوط کردم . نصف آرد الک شده و بیکینگ پودر رو داخل مواد ریختم و ترکیب کردم ، پوره کدوحلوایی رو هم ریختم و بعد مابقی آرد الک شده رو ریختم . خمیر این کلوچه کمی چسبناک هست ، آرد خیلی نریزید ، اگر خیلی خیلی چسبنده است کمی آرد اضافه کنید اما چسبندگی کم بود زیاد نریزید . چرا که با ریختن ارد زیادی لطافت کلوچه از بین میره .
روی خمیر رو پوشوندم ، یک ساعت در یخجال استراحت داشته باشه ، بعد از استراحت چسبندگی کمی بهتر میشه اما برای راحت تر کار کردن زیر کار کمی آرد پاشیدم ، خمیر رو قرار دادم و کمی ارد ریختم و خمیر رو باز کردم . قطر خمیر نه کلفه و نه نازک نباشه . بعد با کاتر گرد ، قالب زدم . با فاصله در سینی چیدم . میشه روی کلوچه مهر و یا طرح انداخت ، فقط باید محکم فشار بدید .
برای رومال از ترکیب ، یک عدد زرده تخم مرغ+ زعفران + ۱ ق م خامه (یا ماست) استفاده کردم و رومال زدم و کمی روش تخم خرفه ریختم .
سینی رو در فر از پیش گرم شده ، دمای ۱۷۰ درجه ، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : برای من ۱۳ عدد کلوچه شد
بدون فر ، داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_قندی
مواد لازم:
ماست...نصف پیمانه
روغن مایع....نصف پیمانه
شکر....نصف پیمانه
ارد نان فانتزی ... حدوداً دو ونیم پیمانه
پودر هل.... نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل....یک قاشق چایخوری
وانیل...کمی
بکینگپودر... یک قاشق مرباخوری
مواد رومال:
نصف تخم مرغ+کمی وانیل+کمی زعفران+یک قاشق شیر را با هم مخلوط کنید
یکونیم پیمانه ارد رو با بکینگ پودر خوب مخلوط کنید
روغن+شکر+ماست+وانیل+زنجبیل+هل رو دوسه دقیقه مخلوط کنید تا شکر حل بشه
سپس مخلوط ارد و بکینگ پودر رو بهش اضافه ومخلوط کنید
حالا یک پیمانه دیگه ارد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه
من یک قاشق دیگه ارد اضافه کردم چون خمیر شل بود
من خمیرو با قاشق درست کردم بادست ورز ندادم چون به روغن میافته فقط اخر کار حدود پنج ثانیه با دست ورز دادم تا یکدست بشه
بعد روی خمیر رو با نایلون پوشانده و بذارید نیم ساعت استراحت کنه
سینی فر رو چرب و ارد پاشی کنید و خمیر رو به ضخامت یک تا یکونیم سانت باز کنید مطابق فیلم
بعد با هر وسیله ای که دارید روش حفره هایی ایجاد کنید مطابق فیلم
مواد رومال زده و کنجد بپاشید
بعد در فراز قبل گرم شده با دمای۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه بگذارید تا نون طلایی بشه
دمای توستر هم مثل دمای فر هست با المنت بالا و پایین همزمان
وقتی نون کمی از داغی افتاد داخل نایلون بذارید خشک نشه
زنجبیل دستور رو اصلا کم نکنید چون طعم وعطر خیلی خاص معرکه ای به نون میده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیرامیسو هم دسر شیک و خیلی خوشمزه ای هم درست کردنش راحته
تیرامیسو
مواد لازم برای کرم تیرامیسو
پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته دویست گرمی
خامه صبحانه یک بسته دویست گرمی
پودر قند سه ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر کاکائو یک ق غ
بیسکویت لیدی فینگر یک بسته
کافی میکس یک بسته +یکلیوان آبجوش
تمام مواد کرم رو مخلوط با همزن بزنید یکدست بشه بعد دو قسمت کنید به یک قسمت پودر کاکائو الک کنبد و اضافه کنید
برای قالب این مدل تیرامیسو میشه از قالب کمربندی یا رینگ استیل استفاده کرد
کافی میکس رو با آبجدش مخلوط کنید بزارید خنک بشه
و بیسکوییت لیدی فینگر رو داخل کافی میکس بزنید و مثل فیلم دور و کف قالب قرار بدین
دسر که آماده شد داخل یخچال دو سه ساعت قرار بدین خودش رو بگیره و بعد سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
ابجوش یک لیوان فرانسوی
اب سرد یک چهارم لیوان یا پیمانه
پودر ژلاتین خارجی ۲ ق غ کاملا پر معادل ۲۳ گرم(اگه ایرانی استفاده میکنید بیشتر بریزید
شیر ۱ لیوان)
شکر ۵ ق غ
پنیر خامه ای بدون نمک ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یک بسته معادل ۲۰۰ گرم
بستنی لیوانی ۱ عدد
وانیل نوک ق م
رنگ خوراکی صورتی دو سه قطره قابل حذف هست
طرز تهیه🔻
اول قالب اماده کنید ،،قالب با مقداری روغن مایع چرب کنید کمی اب بریزید ،بچرخونید،اب اضافه رو خارج کنید ،قالب۱۰ دقیقه بذارید فریزر.پودر ژله رو با ابجوش حل کنید.
بریزید داخل قالب بذارید یخچال ببنده
پودر ژلاتین رو روی اب سرد بپاشید ،حالت اسفنجی میشه بعد بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.وقتی ذوب شد بذارید خنک بشه ،ژلاتین اگه داغ به مواد دسر اضافه بشه رنگ دسر مات و کدر میشه
داخل مخلوط کن ،شیر +شکر+ پنیر+ پنیر+ خامه+ بستنی لیوانی+ دنت های توت فرنگی+ ژلاتین حل شده و خنک شده +وانیل و رنگ خوراکی (این قسمت از فیلم حذف شده) رو مخلوط کنید.
مایه دسر رو از صافی رد کنید و بریزید روی ژلهی بسته شده.دسر ۵ الی ۶ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.بعد چند دقیقه داخل محیط بذارید (با این روش دسر خیلی راحت از قالب درمیاد) اگه نیاز بود با کمک چاقو لبه هاش رو از قالب جدا کنید.دیس بذارید روی قالب و دسر رو با کمک دیس برگردونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛