eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: آرد سفید یک پ پودر نارگیل یک پ شکر نصف پ کره ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳ ق غ گلاب نصف پ آب نصف پ زعفران به مقدار لازم طرز تهیه: اول باید شربت رو درست کنید ، برای این کار آب و شکر رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بزارید هم بزنید تا شکر حل بشه ، بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و کمی بعد از روی حرارت بردارید ،نیازی به غلیظ شدن شربت نیست. آرا رو الک کنید و توی تابه بریزید مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین بره و کمی تغییر رنگ بده ، حدود بیست الی سی دقیقه زمان میبره بعد آرد رو دو بار الک کنید مجدد به تابه برگردانید و بعد کره و روغن رو اضافه و هم بزنید تا ذوب بشن . چند دقیقه آرد رو در روغن سرخ کنید نیازی نیست خیلی تفت بدین تا رنگ حلوا تیره بشه چون باید رنگ حلوا روشن بمونه . حالا پودر نارگیلی که از قبل آسیاب کردین رو اضافه کنید حدود ۵ دقیقه دیگه تفت بدین بعد از روی حرارت بردارین ، حالا شربت رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و دوباره روی حرارت قرار بدین توی این مرحله باید مرتب هم بزنید تا حلوا به اصطلاح خودش رو جمع کنه و آب اضافی اون تبخیر بشه و حلوا به صورتی گهواره بشه یعنی وقتی به سمت چم و راست تکون میدین به راحتی حلوا حرکت کنه و کاملا جمع بشه . حالا شما میتونید یا مثل من توی قالب سیلیکونی بریزید به این صورت که کمی قالب رو چرب کنید و حلوا رو با قاشق توی قالب بریزید و فشار بدین یک ربع توی فریزر و یک ساعت توی یخچال قرار بدین یا اینکه توی ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید . حتما باید از آرد سفید استفاده کنید ، آردتون خیلی نباید تغییر رنگ بده باید رنگ حلوا روشن بشه . پودر نارگیل رو اول اندازه بگیرید بعد آسیاب کنید. توی دستور اصلی روغن جامد ۴ ق غ استفاده شده ولی من کمتر ریختم بستگی به جذب آرد شما اول ۳ ق اضافه کنید اگر کم بود یک قاشق دیگه هم اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان خاگینه ی پفی یا همون خاگینه قاشقی فوری ،راحت وخیلی خوشمزه شربت خاگینه دو لیوان شکر یک لیوان آب یک چهارم لیوان گلاب زعفرون دم کرده ی غلیظ و یک قاشق جوهر لیمو یک پنس ویا دو قاشق ابلیمو اب رو اجاق گاز میزاریم تا بجوش بباد جوش که اومد یک پنس جوهر لیمو میریزیم وبعد شکر حرارت کم باشه شکر که کم کم اب شد گلاب وزعفران اضافه کرده حدود یک ربع با حرارت خیلی کم ریز جوش بزنه غلیظ که شد گاز رو خاموش کرده بزارید کنار تا ولرم بشه ویکم غلیظ شه نباید خیلی غلیظ شه وگرنه شکرک میزنه و رقیق هم نباشه و گرنه خاگینه خمیر میشه سه قاشق ماست پرچرب و غلیظ یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودرو میریزیم تو ی ظرف هم میزنیم میزاریم تا پف کنه سه تا تخم مرغ درشت و نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن میزنیم تا تخم مرغا کف کنن بعد زعفرون و ماست میریزیم مخلوط میکنیم بعد بهش یک لیوان آرد الک شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا ب غلظت ماست برسه حالا تابه میزاریم داغ شه بهش روغن اضافه میکنیم وقتی داغ شد شعله رو روی متوسط میزاریم رو به کم بعد از موادمون با قاشق میریزیم تو تابه و از روغن داغ رو خاگینه ها میریزیم تا خوب پف کنه وقتی هردو طرفش سرخ شد خاگینه هارو برمیداریم روغنشو میگیریم همین طور داغ میریزیم تو شربت ولرم و بعد از یک دقیقه از شهد خارج کرده میزاریم یخچال تا سرد بشه و بعدش نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این میزان خمیر برای تقریبا ۳ عدد پیتزای متوسط میشه، خمیر مایه ۳ق چ اندازه گیری(بیشتر از نان فانتزی فروشیها بصورت فله ای میخرم بسته بندی هم مارک فریمان استفاده کردم خوب بوده) شکر ۳ ق چ اندازه گیری اب ولرم ۱/۴لیوان شیر ولرم ۱لیوان(باشیر خمیر خوشمزه تری خواهید داشت ،ولی میشه از آب یا ماست شیرین رقیق استفاده کرد) روغن مایع ۶ق غ پر نمک ۱ق م تخم مرغ ۱عدد آرد سفید ۳ تا ۴ لیوان حدود ۵۰۰گرم(کم کم ریخته میشه تا خمیر لطیفی شکل بگیره شاید کمتر مصرف بشه ) برای تهیه خمیر پیتزا بهتره ارد از نان فانتزی فروشیها تهیه کنید البته ارد مخصوص کیک پزی هم میشه ولی ارد نون فانتزی بهتره، خمیرمایه+یک ق چ از شکر +اب ولرم رامخلوط کرده ، درب ان را گذاشته وجای تاریک مثلا داخل کابینت حدود ده دقیقه ای قرار دهید تا خمیرمایه پف کرده وبه اصطلاح عمل اید، درون ظرفی دیگر یک عدد تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا ازلختی دراید روغن مایع،شیر ولرم،نمک،مابقی شکر ومایه خمیر عمل امده را اضافه کنید کمی هم بزنید، ارد الک شده را کم کم افزوده تا جایی ممکن باقاشق ودرنهایت با دست مخلوط کنید،خمیر چسبنده را روی میز کار اردپاشی شده انتقال دهید وحدود ده دقیقه ای ورز دهید کم کم اردبپاشید وخمیر را ورز دهید تا کاااملا لطیف ویکدست شود، بیش از اندازه ارد به خورد خمیر ندین که خمیر سفت بشه ودرنهایت نون خشک،خمیر کمی چسبندگی هم داشت مشکلی نداره با دست چرب شده یا اردی خمیر را ورز بدین چسبندگی خمیر رفع میشه، خمیر راداخل ظرف چرب شده با پوشش ودرجای گرم حدود ۲ ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود،پس ازورامدن پف ان راگرفته به ضخامت حدود نیم سانت پهن کنید،و کف ظرف کمی چرب شده قرار دهید،مواد پیتزا راطبق کلیپ وبا مواد دلخواه بچینید وخمیررا در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست تاسی دقیقه پخت دهید، دست آخر کمی روی پنیر رابرای خوشرنگ شدن گریل کنید، یک کاسه آب داغ هم درون فر بگذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• اين دسر جذاب رو امتحان کن بهت قول میدم عاشقش میشی 😍🥰 موادشم راحت و در دسترس همه است 😁 پس حتما ذخیره اش کن تا درستش کنی 😊 . اینارو میخوایم 😍👇🏻 موز یک عدد زرده تخم مرغ یک عدد شکر ۱/۴ پیمانه ارد ۱ ق غ نشاسته ۱.۵ ق غ شیر ۲ لیوان خامه ۱۰۰ گرم بیسکوییت یک بسته . 🍃همه مراحل رو که کامل توضیح دادم 🍃درآخر برای یکدست شدن موادتون میتونید با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. اول ی نکته بگم که تمام کیک هایی ک توی قابلمه پخته میشن میتوتبد توی فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد (فر ک از قبل گرم شده ) خب اول طبق معمول همه ی مواد لازم آماده میکنیم. مواد لازم آرد دو لیوان تخم مرغ چهار عدد بکینگ پودر یک ق مرباخوری سر پر وانیل نصف ق چ روغن سه چهارم پیمانه گلاب دو ق غ( قابل حذف) اب جوش پنج ق غ پوره اسفناج سه چهارم لیوان شکر یک لیوان ابتدا ارد و بکینگ رو سه بار الک کنید و کنار بزارید. زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو یک دقیقه با دور تند هم بزنید و بعد دو ق غ از شکر رو بهش اضافه کنید و مجدد با دور تند بزنید تا حسابی ابری شود . سفیده رو کنار بزارید. زرده ها رو با وانیل یک دقیقه با دور تند هم بزنید سپس باقی شکر را به زرده اضافه کرده و با دور تند هم بزنید گلاب را اضافه کرده و یک دقیقه با دور تند هم بزنید و در آخر آب جوش را اضافه کرده و با دور تند یک دقیقه هم بزنید سپس پوره اسفناج را اضافه کرده و ده ثانیه هم بزنید و بعد روغن را اضافه کرده و ده ثانیه هم بزنید با دور کند و در این لحظه آرد را طی سه مرحله به مواد اضافه کرده و هر مرحله هفت ثانیه با دور کند هم بزنید و در آخر سفیده ها را طی سه مرحله به مواد اضافه کرد( بدون همزن) و با لیسک و خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد . دو لایه کاغذ روغنی فقط کف تابه پهن کنید. قابلمه را ده دقیقه قبل( با استفاده از شعله پخش کن) روی شعله متوسط با حرارت کم گاز گذاشته درب قابلمه رو ببنید تا حسابی داغ شود. مواد را در وسط قابلمه ریخته و با پشت قاشق صاف کنید درب قابلمه را به همراه دمکنی بزارید به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم اجازه بدید کیک کاملا بپزه تا زمانی که روی کیک حسابی سفت شده باشد و به دست شما نچسبد . برای من دقیقا یک ساعت و نیم طول کشید. اگه میخواید روی کیک هم طلایی شه کافیه بعد از اینکه کیک یکم از داغی افتاد کیک رو برگردونید توی ی تابه دیگه تا روش هم طلایی شه. کیک رو گذاشتم روی پنجره فلزی تا حسابی خنک شود و بعد از وسط برش دادم تا تزیین کنم. برای درست کردن پوره اسفناج کافیه برگ ها رو بدون شاخه یکم خرد کنید و بریزید تو قابلمه با دو سه تا قاشق اب با درب بسته پنج دقیقه بپزه بعد خاموش کنید و با پنج شش ق غ اب در میکسر یا با گوشت کوب برقی حسابی میکس کنید. دقت کنید پوره شده اسفناج باید سه چهارم لیوان باشه اگه بیشتر بریزید کیک خمیر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته سیب زمینی و بلغور مواد لازم: 2 لیوان بلغور گندم ریز 1 لیوان آب گرم (روی بلغور را بگیرد) 3 عدد سیب زمینی آب پز شده 1 عدد پیاز رنده شده 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق مربا خوری رب فلفل 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی 1 عدد تخم مرغ 1 مشت جعفری ریز خرد شده 1.5_1 لیوان آرد طرز تهیه: بلغور را داخل ظرفی بریزید و روی بلغور آب گرم بریزید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 15_10 دقیقه استراحت بدید. سپس پیاز ، جعفری ، سیب زمینی (له کنید و به حالت پوره در آورید) ، تخم مرغ و رب را به بلغور اضافه کنید و خوب هم بزنید. میتوانید با دست ورز بدید. آرد را کم کم بریزید و ورز بدید تا به قوام مورد نظر برسد و قابل شکل دادن باشد. از مواد تیکه هایی اندازه نارنگی بردارید و با دست گرد کنید و سپس فشار بدید پهن شود. تمام مواد را به این شکل آماده کنید و روی کاغذ روغنی بچینید. 20_15 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس داخل روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. روغن اضافی را بگیرید و داخل ظرف سرو بذارید. میتوانید با سس های مختلف مثل ماست چکیده سرو کنید و یا روی کوفته لیمو بریزید و میل کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛