طرزتهیه:
اول از همه خمیر مایه رو به یک قاشق شکر و باشیر ولرم عمل میاریم.
سپس تخم مرغ ،وانیل،شکر هم میزنیم سپس کره نرم شده رو اضافه میکنیم و بعد خمیر مایه رو که عمل اومده اضافه میکنیم سپس ارد را تا جایی که خمیر بدست نچسبد اضافه میکنیم و نمک روهم اضافه میکنیم. حواستون باشه آرد اضافه باعث سفتیه دونات میشه .
سپس خمیر رو بعد از ورز دادن دوساعت در یک ظرف چرب شده با روعن استراحت میدهیم ...بعد از 2 ساعت حجمش 2 برابر شده سپس سطح مورد نطر رو ارد پاشی کرده و پف خمیر رو میگیریم و از خمیر به اندازه گلوله های هم اندازه برداشته با لیوان فرانسوی قالب زده و داخلشو با در بطری نوشابه قالب زده
😋سپس داخل سینی فر چیده و استراحت دوم که 20 دقیقه هست را انجام میدیم و بعد یک ظرف گود رو با روغن کرده وقتی داغ شد دوناتها رو داخل آن انداخته و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و بعد روی یک دستمال روغن اضافی رو گرفته
حالا با شکلات آب شده هم تزیینش کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات 😋
مواد لازم:👇
نمک نوک ق م
شکر50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
کره 50 گرم
شیر ولرم 1 پیمانه
وانیل 1 چهارم ق چ
خمیر مایه 1 ق غذاخوری
ارد تقریبا 500 گرم
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دونات تپل بازاری
يه دستور براي درست كردنه دونات آوردم كه هر چي بگم چقدر عاليه كم گفتم ورق بزن تو كليپ اخر اين دلبراي جذابو ببين 😍😍😍اخ كه بازم دلم خواست
مواد لازم:
آرد ۵۵۰ گرم یا ۴ لیوان
شکر ۶۰ گرم یا ۶ ق غ
خمیر مایه ۱ ق غ
کره ذوب شده ۵۰ گرم یا یک سوم لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ولرم ۲/۳ لیوان
آب ولرم ۱/۳ لیوان
نمک نصف ق چ
مراحل كاملم تو كليپ توضيح داده شده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بریم دومین خوراکی سالم برای مدرسه بچه هامونو درست کنیم با دوقلم مواد راحت وفوری 😋پس ویدیو رو سی.و کن گمش نکنی مطمئنم ایام مدرسه لازمت میشه 😍
🌺موادلازم:
☘️سیب زمینی۲عدد
☘️کره۲۵گرم
☘️ادویه نمک ،فلفل سیاه، پاپریکا ،آویشن پودر سیر به اندازه دلخواه ،
🌺طرز تهیه در ویدئو کاملا مشخص اگه سوالی بود کامنت بزارید پاسخ میدم .
ابتدا سیب زمینی رو بخار پز کرده بعد قشنگ با گوشتکوب له میکنیم کره وادویه ها رو حسابی مخلوط میکنیم .حالا داخل قیف ریخته ماسوره میزنیم میزاریم داخل فر۱۸۰به مدت ۴۰دقیقه تا۱ساعت
🌺نکات:
☘️بهتر سیب زمینی بخار پز بشه تا آبپز اینجوری بعد پخت ترد تر میشه.
☘️زمان لازم در فر متفاوته پس تا زمانی بزارید که دورش طلایی خودش حسابی ترد باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پفیلا گوجه ای
#پاپ_کرون_گوجه_ای
دوسه قاشق روغن بریزید تو قابلمه تا داغ شه مواظب باشید نسوزه مقداری ذرت بریزید(ذرتهای چروکیده کهنه هستند) ودرشو بزارید وگاه گاهی قابلمه رو بلند کنید وچند دفعه از راست به چپ تکون بدید تا همه جای ذرتها پوستشو طلای بشه وقتی ذرتها صدای تق وتوقشون در اومد در قابلمه رو بردارید وشعله رو کم کنید . آبکش فلزی روش بزارید تا ذرتها نپرن بیرون نگران پاشیدن روغن نباشید از این خبرا نیست این یکی دو قاشق ،روغن جذب ذرتها شده ونمی پاشه بیرون،وقتی که صدای شکفتن ذرتا به تک وتوک رسید یعنی مرحله نهاییه شعله رو خاموش کنید پودر گوجه خشک روش الک کنید فوری در قابلمه رو بزارید وتند تند تکون بدید تا ذرتها داغه پودر گوجه بهشون آغشته بشه (ذرتها سرد بشن پودر گوجه بهشون نمیچسپه) سپس بریزید تو ظرف مورد نظر نوووووش جان بفرمایید
آبکش به این دلیل میزاریم که ذرتها عرق نکنن وترد بشن
وقتی شروع به شکفتن کردن حتما شعلهرو کم کنید
ذرت های کهنه ونم دار شکفته نمیشن
ذرت کهنه چروکیده س
عزیزان دقت کنید وقتی پودر گوجه اضافه میکنید گاز خاموش باشه وگرنه پودر گوجه فوری میسوزه
عزیزان شعله گاز اولش متوسط باشه بعد از اینکه ذرتها شروع به شکفتن کردن متوسط رو به پایین باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛