eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بهترین یاران کسی است که ناسازگاری اش اندک باشد و سازگاری اش بسیار. پیامبر اکرم (ص) (تنبیه الخواطر) کماج تابه ای یکی از شیرینی های مازندرانی که خیلی راحت درست میشه و به عنوان میان وعده خیلی عالی هست . مخصوصا برای میان وعده برای بچه ها 💐 تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) آرد برنج ۷۵ گرم (نصف لیوان) آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان) شیر ۸۰ گرم (۱/۳ لیوان) ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ) گلاب ۲ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ (یا پودر هل) بیکینگ پودر۵ گرم (۱ ق م ) زعفران به دل خواه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ رو کمی زدم . شکر و وانیل ریختم و کمی هم زدم . شیر و ماست رو هم ریختم و ترکیب کردم ‌. آرد سفید ، آرد برنج و بیکینگ پودر رو هم الک کردم و اضافه کردم و ترکیب کردم . گلاب هم اضافه کردم .کمی هم زعفران ریختم . تابه ای رو روی حرارت قرار دادم و روغن ریختم و وقتی گرم شد با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم و مثل پنکیک، وقتی حباب هایی زد، برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه . میشه کل مواد رو هم داخل تابه ریخت و یک جا پخت . پ.ن : برای من در این سایز حدود ۱۲ عدد شد . می تونید داخل تابه رو خیلی کم چرب کنید و مثل پنکیک هم بپزید و روغن هم استفاده نکنید . می تونید جای آرد برنج ، آرد سفید بریزید و یا جای شیر ، فقط ماست و یا جای ماست ، فقط شیر بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین کار‌ها در پیش خدا نگهداری زبان است. پیامبر اکرم (ص) (کنزالعمال) لوکوم از شیرینی های ترکیه ای که در طعم و مزه های مختلف تهیه میشه ، که میشه با انواع میوه و آب میوه تهیه و مغزیحات تهیه کنید . قبلا لوکوم پرتقالی درست کردم . این بار لوکوم انار که حسابی خوشمزه و عالیه🤗 . یکی از ایده های یلدایی می تونه باشه . آب انار ۲ لیوان شکر ۵ ق غ نشاسته گندم ۴۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) کره ۲۵ گرم پودر نارگیل به میزان لازم برای آب انار از آب انار طبیعی استفاده کنید . آب انار و نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم . از وقتی که به جوش می رسه ، حدودا ۴۰ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بمونه و مدام هم باید زده بشه تا به غلظت برسه . آخر کار کره رو ریختم و بعد از ترکیب شدن از حرارت برداشتم . همون طور گرم هست یک ظرفی رو کفش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و مواد لوکوم رو ریختم و صاف و یکدست کردم و روش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و در یخال ۵ ساعتی گذاشتم و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و در یک دیس برگردوندم و به شکل دل خواه برش دادم . پ.ن : جای ظرف نسطح مربع یا مستطیل میشه در فنجان چرب شده ریخت و بعد از خارج کردن از یخچال و خارج کردن از فنجان در پودر نارگیل غلتوند و برش دایره وار داد. نشاسته هم ترجیحا نشاسته گندم باشه که بهتر هست ، نشاسته ذرت اگر استفاده کنید دیرتر سفت میشه و شل می مونه . این لوکوم رو می تونید با طعم و آب میوه دلخواه خودتون به همین شکل و با همین میزان مواد درست کنید ، فقط میزان شکر رو بسته به آب میوه تون تنظیم کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در خوبی پیرو باشی ، بهتر از آن است که در بدی پیشوا باشی . امام علی (ع) (غررالحکم) یه پنکیک نرم و لطیف ، که این بار من داخلش آب پرتقال ریختم و چه قدر هم خوشمزه و لطیف میشه 😊 تخم مرغ ۱ عدد شکر ۴۰ گرم ( ۲ ق غ) روغن مایع ۲۰ گرم( ۲ ق غ) آب پرتقال ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شیر ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) رنده پوست پرتقال ۱ ق چ ( یا وانیل ۱/۴ ق چ) دو عدد پرتقال رو برش دادم و آب پرتقال رو گرفتم . به نصف لیوان آب پرتقال نیاز دارم . تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی ۲ ، ۳ دقیقه زدم .پوست رویه نارنجی پرتقال رو رنده کردم و اضافه کردم ، روغن مایع ، شیر و آب پرتقال رو هم ریختم و ترکیب کردم ‌. آرد سفید و بیکینگ پودر رو هم الک کردم و اضافه کردم و ترکیب کردم . تابه ای رو روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم . به اندازه یه ملاقه از مواد کف تابه ریختم . وقتی شروع کرد به زدن حباب های ریز برش گردوندم تا طرف دیگه هم حدود یکی دو دقیقه بپزه. پ.ن : می تونید آب پرتقال نریزید و اگر ساده بخواید جاش شیر بریزید . برای من ۶ عدد پنکیک شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
وقتی عقل کامل شود ، سخن گفتن کم می شود . امام علی (ع) (نهج البلاغه) این خورش رو هم با مرغ و هم با گوشت می تونید درست کنید . خورش راحت و خوشمزه که وقتی آلوچه و آب لیمو هم بریزی طعم ملسی داره 😊 برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم هویج بزرگ ۲ عدد پیاز ۱ عدد آلو بخارا یا آلوچه یا آلو پیوندی ۸ تا ۱۰ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم زعفران به میزان لازم . پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، گوشت های خورشتی رو هم بهش اضافه کردم کمی زردچوبه ریختم و کمی تفت دادم و روش کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه . هویج رو هم خلالی رنده کردم ( من از رنده آلمانی استفاده کردم) با روغن کمی تفت دادم موقعی که کمی تفت داده شد یه مقدار زعفران بهش اضافه کردم و دیگه همون جا هم این بار کمی رب گوجه ریختم و تفت دادم و بعد کمی از آب گوشت داخلش ریختم و بهم زدم و وقتی گوشت نیم پز شده داخل قابلمه ریختم با گوشت ها بپزه . آلوچه ها رو هم توی آب نیم ساعت خیسوندم و بعد آبش رو بیرون ریختم و نیم ساعت آخر داخل خورش ریختم . نمک هم ریختم . وقتی خورشتم جا افتاد از حرارت برداشتم . من چون شیرین دوست ندارم شکر بهش اصافه نکردم چون ما شیرین دوست نداریم دوست دارین بهش شکر بریزین . خیلی ها توش لیمو عمانی یا آبلیمو هم میریزن . من دیگه آلوچه ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زيبايى انسان ، شيوايى زبان اوست. پیامبر اکرم (ص) (جامع الاحادیث) بورک (Börek) یکی از خوراکی های خوشمزه که در مدل های مختلف تهیه میشه . یه نوع غذا و یا پیش غذا و فینگرفود عالی و خیلی خوشمزه ، می تونید برای مجالس و مهمانی هاتون درست کنید🌹 برای ۳۰ عدد بورک گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم قارچ ۳۰۰ گرم (۱۲ تا ۱۵ عدد) فلفل دلمه ای ۱ تا ۲ عدد پیاز ۲ عدد بزرگ پنیر پیتزا به میزان لازم خمیر یوفکا ۲ بسته نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۲ ق غ پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم . قارچ های ورقه ای شده رو اضافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای خرد شده و گوشت چرخ کرده رو هم ریختم و تفت دادم .‌نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن رو هم ریختم و رب گوجه اضافه کردم و بعد از تفت دادن از حرارت برداشتم . خمیر بورک در هایپرمارکت ها هست ، در شکل ها مختلف ، یک ورق ازش برداشتم و روی مابقی رو پوشوندم چرا که در مجاورت هوا زود خشک میشه، برای من بزرگ هست از وسط نصف کردم . رو و پشت خمیر رو آب و روغن زدم و یا میشه کره زد . از مواد گوشتی کنار خمیر قرار دادم و به دل خواه میشه پنیر پیتزا ریخت و بعد خمیر رو رول کردم . روغن در تابه ریختم و وقتی گرم شد ، خمیر های پیچیده شده رو قرار دادم و یک طرف سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه . می تونید در فر هم درست کنید و در سینی که چیدید رومال دل خواه (مثل زرده تخم مرغ و زعفران ) زده و در فر ۱۸۰ درجه ، حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كار خوب ، اندوخته اى ماندنى و ميوه اى پاكيزه و خوشگوار است . امام علی (ع) (غررالحکم) کیک یخچالی همه مدلش دوست داشتنی و خوشمزه است ☺️😋 این بار با طعم موز 😊 شیر ۳ لیوان شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) نشاسته ذرت ۴۰ گرم (حدود ۳ ق غ) آرد سفید ۴۰ گرم (حدود ۳ ق غ) پودر کاکائو ۱ ق غ موز ۱ تا ۲ عدد کره ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق غ بیسکویت پتی بور ۲ بسته گردوی خرد شده به میزان لازم پودر ژله موز ۱ بسته یک بسته پودر ژله موز رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم .روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه . توی قالبم یک کم از ژله ریختم و گذاشتم یخچال نیم بند بشه و بعد روش موز چیدم و مابقی زله رو که خنک شده اصافه کردم و توی یخچال گذاشتم . شیر و آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و شکر و موز له شده رو با هم ترکیب و مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم تا به غلطت برسه ،آخر کار وانیل و کره رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم . قالب رو از یخچال بیرون آوردم ، از مواد کرم در این لایه گذاشتم از دما بیفته و کرم رو ریختم ،اگر گرم باشه ژله رو آب می کنه . روش بیسکویت چیدم و برای لایه بعدی کرم رو گرم کردم و گرم ریختم . بین لایه ها هم از گردوی خرد شده استفاده کردم . وقتی کل مواد و لایه ها پر شد ، قالب رو یخچال حداقل ۵ ساعتی قرار دادم . بعد دورش رو با کارد آزاد کرد و چند ثانیه توی اب ولرم قرار دادم و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه دو سوته و خوشمزه سوسیس ۱ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد کره ۴۰ گرم نمک فلفل پیازچه یا جعفری تازه برای تزیین سوسیس را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و مطابق فیلم برش بزنید. برش ها را خیلی سطحی بزنید تا وقت حلقه کردن سوسیس جدا نشود. تابه را چرب کنید و دو طرف سوسیس را سرخ کنید. وسط هر سوسیس یک زرده انداخته و ادویه و نمک کنید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 سلااام دوستان اینم دستور من میزان مواد را معمولا چشمی میریزم ولی برای تقریبا نیم کیلو گوشت سینه یافیله مرغ این مقدارموادی که نوشتم کافیست وحتما حتما گوشت راحداقل ازشب قبل مزه دارکنید، خلال پیاز یک عدد متوسط سیر له شده یا ریزخردشده دوسه حبه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.امام باقر (ع) (کافی) سلام عزیزان طاعات و عباداتتون قبول باشه . یه ایده عالی که سر افطار خیلی استقبال میشه . این توپک های کوچولو مقوی و عالی هستش . . . ۲۰ عدد ترافل (توپک خرما) خرما ۲۰ عدد بیسکوییت پتی بور ۶ عدد کره ۱ ق غ گردو به میزان لازم پودر نارگیل و پسته و کنجد و ... به میزان لازم خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین ) بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم . آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رنگینک خرما دسر بسیار خوشمزه 😊 مقدار مواد لازم رطب ویا خرما ۲۰۰ گرم رطب خوشمزه تره آرد دو لیوان فرقی نداره آرد نون سنگک باشه یا شیرینی پزی روغن جامد پخت و پز دو سوم لیوان میتونید نصف کره ونصف روغن استفاده کنید. ولی اصلش با کره نیست با روغنه) روغن مایع به تنهای نمیشه حلوا خودشو نمیگیره دارچین،پودر هل از هر کدوم یک چهارم قاشق چایخوری میتونید کمی زنجبیل هم بزنید اختیاریه من نزدم گردو به میزان لازم ___ آرد رو حدود نیم ساعت با حرارت کم تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد از تفت دادن الک کنید هسته‌های خرما ویا رطب در بیارید و بجاش مغز گردو بزارید.من بااستفاده از نی بیرون آوردم وبچینید تو ظرف کمی گود.خرما حتمااا ایستاده بچینید تا حلوا به لابلای خرما نفوذ کنه. روغن رو داغ کرده وارد تفت داده شده بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید تا به رنگ دلخواه برسه زیادی تفت ندید که ارد بسوزه وطعم تلخی بگیره حلوا نباید زیاد سفت و ویا زیاد رقیق باشه ابتدا کمی کمتر روغن بریزید اگر دیدید سفته قاشق قاشق روغن بهش اضافه کنید .وقتی به رنگ دلخواه رسید ادویه ها رو اضافه وباهاش تفت بدید و تا داغه بریزید روی خرما تا به خرما بچسپه و خرما رو کمی نرم کنه و به سلیقه خود کنجد ویا پودر گردو روش بپاشید. بسیاری از عزیزان به آرد در هنگام تفت پودر قند ویا زعفران میزنن من شیرینیشو با خرما دوست دارم. میتونید قالبی هم دربیارید از قالب سیلیکونی کوچک استفاده کنید یکی دو قاشق از حلوا بریزید داخل قالب خرما رو وسطش بزارید ودوباره حلوا روش بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید بزارید کنار تا سرد بشه سپس به راحتی درمیاد. عزیزان اگر تفت دادن آرد براتون سخته از همون ابتدا آرد رو با روغن تفت بدید😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان گلم . این هم از رنگینک از نوع قالبیش 😊. حالا اگه قالب هم ندارین می تونید توی یه ظرف مستطیلی کفش کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش بریزین و بعد که بسته شد برش بدین . داخل قالب های ریز سیلیکونی هم به این صورت برای خودش هم یه جذابیتی داره و مدرن و لاکچری میشه 😀😉. من در حجم کم و تعداد کم درست کردم می تونید مواد رو هر چند برابر که بخواین بکنید . . مواد لازم برای ۱۱ عدد قالب این شکلی آرد سفید یا آرد گندم ۱۵۰ گرم (یک لیوان) کره ۱۰۰ گرم (یا روغن جامد) پودر قند ۲۰ گرم (۲ ق غ) پودر دارچین ۱ ق م پودر هل ۱/۲ ق چ خرما یا رطب ۱۵۰ گرم ( حدودا ۱۲ تا ۱۳ عدد) گردو ۱۰۰ گرم (حدودا ۳ تا ۴ ق غ خرد شده) آرد رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه . بعد کره رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد پودر قند رو الک کردم و داخلش ریختم و دارچین و هل رو هم اضافه کردم و وقتی کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم . از رطب و یا خرما می تونید استفاده کنید . هسته اش رو در اوردم من از رطب استفاده کردم و پوستش رو هم در آوردم اما اگر از خرما استفاده می کنید و بهم چسبیده هست دیگه نیاز به پوست در آوردن هم نداره و تکه کردم . گردو خرد شده رو بهش اضافه کردم . داخل قالب( به قدر کافی روغن داره نیاز به چرب کردن قالب نیست خواستید می تونید چرب کنید ) مقداری از این مواد حلوایی ریختم و خوب فشرده کردم ( مواد خیلی داع نباشه یه کم از حرارت بیفته چون داخل قالب می ریزیم و همچنین خیلی هم سرد نشه) ، وسطش از مواد خرما و گردو قرار دادم و روش از مواد حلوا ریختم و خوب منسجم و فشرده کردم . گذاشتم یخچال به مدت یک ساعت یا توی فریزر به مدت ۲۰ دقیقه و بعد از قالب خارج کردم . نکته ۱ : اگر تعداد قالب هاتون کم هست و می خواین در حجم زیاد درست کنید وقتی یه سری رو از قالب خارج کردین بار بعدی مواد حلوایی تون خیلی خنک نشده باشه اگر خنک شده و گرمی نداره یه کم روی حرارت قرار بدین و مجدد کار رو شروع کنید . نکته ۲ : قالب های ریز سیلیکونی در شکل ها و سایزهای مختلف در لوازم قنادی ها موجود می باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سبزی_آش : ۵۰۰ گرم نخود : ۱ پیمانه لوبیا : ۱ پیمانه برنج : ۱ پیمانه (نیم دانه یا شکسته) عدس : ۱/۲ پیمانه بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه بلغورجو : ۱/۳ پیمانه سیب_زمینی : ۲ عدد متوسط پیاز : ۲ عدد متوسط سیر : ۲ گوله کشک : ۱ کیلوگرم ادویه : ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری فلفل : ۱ قاشق مرباخوری نعناع : ۳ قاشق مرباخوری نمک : به مقدار لازم مواد سبزی آش: گشنیز جعفری تره سیرسبز و اسفناج طرز تهیه: نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم. مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم می پزیم موقع جوش آمدن شعله را کم کنید و درب قابلمه را کامل قرار ندهید بلغور قابلیت سر رفتن دارد!! در داخل قابلمه بزرگتر و اصلی سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم. پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد طلایی شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه می کنیم و برای ۲۰-۱۰ ثانیه هم می زنیم و به آش اضافه می کنیم نکات: مقدار نمک بستگی به شوری کشک داره اگه کشک شما شور هست نمک اضافه نکنید. موقع پخت لوبیا، نخود و بلغور ها مواظب سر رفتن مواد باشید و اینکه حتما قبل اضافه کردن به آش نخود و لوبیا پخته باشد. قبل اضافه کردن کشک سیب زمینی و عدس پخته باشه وگرنه با اضافه کردن کشک نمی پزه در استفاده از پیاز و سیر خساست به خرج ندید هر چه بیشتر آش شما خوشمزه تر !! و در آخر اینکه این مقدار مواد برای ده نفر کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اندازه هر کس به اندازه همت اوست . امام علی (ع) (نهج البلاغه) شما می تونین ساده درست کنین یا مثل من زعفرانی درست کنین و یا حتی می تونین از رنگ های طبیعی و یا خوراکی هم استفاده کنین . شیر ۳ لیوان شکر ۶ ق غ آرد برنج ۲ ق غ نشاسته ۲ تا ۳ ق غ گلاب ۳ ق غ کره ۱ ق غ (حدودا ۲۵ گرم) ( و یا خامه به دلخواه) اگر قالبی نخواستین می تونین جای نشاسته آرد برنج استفاده کنین و حتی برای قالبی شدن می تونین جای نشاسته از پودر ژلاتین استفاده کنین . در این صورت ۱ ق غ پودر ژلاتین کافیه و آرد برنج رو تا ۳ ق غ برسونید . نشاسته رو با شیر مخلوط کردم و ارد برنج الک شده و شکر رو اضافه کردم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم . حرارت ملایم باشه و حوایتون باشه که بالا سرش وایستین و هی هم بزنین تا ته نگیره . وقتی که کمی داشت بسته می شد مقداری زعفران به دلخواه ریختم . و در اخر گلاب و کره رو اصافه کردم . برای اینکه قالبی بشه و راحت از قالب در بیاد و خوشمزه بشه کره یا خامه بهتره اضافه بشه . من کره استفاده کردم . برای اینکه زودتر ببنده و عجله داشته باشید از پودر ژلاتین استفاده بشه . وقتی از حرارت برداشتم و گداشتم کمی توی محیط از دما بیفته و خیلی گرم داخل قالب نریختم و وقتی کمی از دما افتاد داخل قالب ریختم . قالب هم چرب کردن نیاز نداره وقتی خامه و کره ریخته بشه . اما می تونین خیلی جزیی چرب کنین . داخل یخچال بهتره ۸ ساعتی یا بیشتر بمونه تا خوب بسته بشه من چون عجله داشتم زود از قالب بیرون اوردم اما بیشتر بمونه بهتره . بعد هم دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم . قالب من پلاستیکی بود و روش هم کمی پودر پسته ریختم . 👈اگر بخواین پودر ژلاتین بریزین وقتی فرنی غلظت مناسب گرفت پودر ژلاتین رو با مقدار کمی حدودا نصف فنجون آب سرد بن ماری کنبن و داخل فرنی بریزین و هم بزنین و از حرارت بردارین . 👈اگر بخواین فقط با ارد برنج درست کنین به ازای هر لیوان شیر یک ق غ ارد برنج کافیه . 👈اگر بخواین فقط با نشاسته درست کنین و قالبی هم بشه به ازای هر لیوان شیر حدودا ۲ ق غ نشاسته می خواین . میزان شکر کلا سلیقه ای . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛