رنگینک خرما دسر بسیار خوشمزه 😊
مقدار مواد لازم
رطب ویا خرما ۲۰۰ گرم رطب خوشمزه تره
آرد دو لیوان فرقی نداره آرد نون سنگک باشه یا شیرینی پزی
روغن جامد پخت و پز دو سوم لیوان میتونید نصف کره ونصف روغن استفاده کنید.
ولی اصلش با کره نیست با روغنه)
روغن مایع به تنهای نمیشه حلوا خودشو نمیگیره
دارچین،پودر هل از هر کدوم یک چهارم قاشق چایخوری میتونید کمی زنجبیل هم بزنید اختیاریه من نزدم
گردو به میزان لازم
___
آرد رو حدود نیم ساعت با حرارت کم تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد از تفت دادن الک کنید
هستههای خرما ویا رطب در بیارید و بجاش مغز گردو بزارید.من بااستفاده از نی بیرون آوردم وبچینید تو ظرف کمی گود.خرما حتمااا ایستاده بچینید تا حلوا به لابلای خرما نفوذ کنه.
روغن رو داغ کرده وارد تفت داده شده بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید تا به رنگ دلخواه برسه زیادی تفت ندید که ارد بسوزه وطعم تلخی بگیره حلوا نباید زیاد سفت و ویا زیاد رقیق باشه ابتدا کمی کمتر روغن بریزید اگر دیدید سفته قاشق قاشق روغن بهش اضافه کنید .وقتی به رنگ دلخواه رسید ادویه ها رو اضافه وباهاش تفت بدید و تا داغه بریزید روی خرما تا به خرما بچسپه و خرما رو کمی نرم کنه و به سلیقه خود کنجد ویا پودر گردو روش بپاشید.
بسیاری از عزیزان به آرد در هنگام تفت پودر قند ویا زعفران میزنن من شیرینیشو با خرما دوست دارم.
میتونید قالبی هم دربیارید از قالب سیلیکونی کوچک استفاده کنید
یکی دو قاشق از حلوا بریزید داخل قالب خرما رو وسطش بزارید ودوباره حلوا روش بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید بزارید کنار تا سرد بشه سپس به راحتی درمیاد.
عزیزان اگر تفت دادن آرد براتون سخته از همون ابتدا آرد رو با روغن تفت بدید😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رنگینک_قالبی
دوستان گلم . این هم از رنگینک از نوع قالبیش 😊. حالا اگه قالب هم ندارین می تونید توی یه ظرف مستطیلی کفش کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش بریزین و بعد که بسته شد برش بدین .
داخل قالب های ریز سیلیکونی هم به این صورت برای خودش هم یه جذابیتی داره و مدرن و لاکچری میشه 😀😉. من در حجم کم و تعداد کم درست کردم می تونید مواد رو هر چند برابر که بخواین بکنید . .
مواد لازم برای ۱۱ عدد قالب این شکلی
آرد سفید یا آرد گندم ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
کره ۱۰۰ گرم (یا روغن جامد)
پودر قند ۲۰ گرم (۲ ق غ)
پودر دارچین ۱ ق م
پودر هل ۱/۲ ق چ
خرما یا رطب ۱۵۰ گرم ( حدودا ۱۲ تا ۱۳ عدد)
گردو ۱۰۰ گرم (حدودا ۳ تا ۴ ق غ خرد شده)
آرد رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه . بعد کره رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد پودر قند رو الک کردم و داخلش ریختم و دارچین و هل رو هم اضافه کردم و وقتی کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم .
از رطب و یا خرما می تونید استفاده کنید . هسته اش رو در اوردم من از رطب استفاده کردم و پوستش رو هم در آوردم اما اگر از خرما استفاده می کنید و بهم چسبیده هست دیگه نیاز به پوست در آوردن هم نداره و تکه کردم . گردو خرد شده رو بهش اضافه کردم .
داخل قالب( به قدر کافی روغن داره نیاز به چرب کردن قالب نیست خواستید می تونید چرب کنید ) مقداری از این مواد حلوایی ریختم و خوب فشرده کردم ( مواد خیلی داع نباشه یه کم از حرارت بیفته چون داخل قالب می ریزیم و همچنین خیلی هم سرد نشه) ، وسطش از مواد خرما و گردو قرار دادم و روش از مواد حلوا ریختم و خوب منسجم و فشرده کردم .
گذاشتم یخچال به مدت یک ساعت یا توی فریزر به مدت ۲۰ دقیقه و بعد از قالب خارج کردم .
نکته ۱ : اگر تعداد قالب هاتون کم هست و می خواین در حجم زیاد درست کنید وقتی یه سری رو از قالب خارج کردین بار بعدی مواد حلوایی تون خیلی خنک نشده باشه اگر خنک شده و گرمی نداره یه کم روی حرارت قرار بدین و مجدد کار رو شروع کنید .
نکته ۲ : قالب های ریز سیلیکونی در شکل ها و سایزهای مختلف در لوازم قنادی ها موجود می باشد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_کشک
مواد لازم:
سبزی_آش : ۵۰۰ گرم
نخود : ۱ پیمانه
لوبیا : ۱ پیمانه
برنج : ۱ پیمانه (نیم دانه یا شکسته)
عدس : ۱/۲ پیمانه
بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه
بلغورجو : ۱/۳ پیمانه
سیب_زمینی : ۲ عدد متوسط
پیاز : ۲ عدد متوسط
سیر : ۲ گوله
کشک : ۱ کیلوگرم
ادویه : ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری
فلفل : ۱ قاشق مرباخوری
نعناع : ۳ قاشق مرباخوری
نمک : به مقدار لازم
مواد سبزی آش: گشنیز جعفری تره سیرسبز و اسفناج
طرز تهیه:
نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم.
مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم می پزیم موقع جوش آمدن شعله را کم کنید و درب قابلمه را کامل قرار ندهید بلغور قابلیت سر رفتن دارد!!
در داخل قابلمه بزرگتر و اصلی سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم.
پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد طلایی شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه می کنیم و برای ۲۰-۱۰ ثانیه هم می زنیم و به آش اضافه می کنیم
نکات:
مقدار نمک بستگی به شوری کشک داره اگه کشک شما شور هست نمک اضافه نکنید.
موقع پخت لوبیا، نخود و بلغور ها مواظب سر رفتن مواد باشید و اینکه حتما قبل اضافه کردن به آش نخود و لوبیا پخته باشد.
قبل اضافه کردن کشک سیب زمینی و عدس پخته باشه وگرنه با اضافه کردن کشک نمی پزه
در استفاده از پیاز و سیر خساست به خرج ندید هر چه بیشتر آش شما خوشمزه تر !!
و در آخر اینکه این مقدار مواد برای ده نفر کافیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی_قالبی
اندازه هر کس به اندازه همت اوست . امام علی (ع) (نهج البلاغه)
شما می تونین ساده درست کنین یا مثل من زعفرانی درست کنین و یا حتی می تونین از رنگ های طبیعی و یا خوراکی هم استفاده کنین .
شیر ۳ لیوان
شکر ۶ ق غ
آرد برنج ۲ ق غ
نشاسته ۲ تا ۳ ق غ
گلاب ۳ ق غ
کره ۱ ق غ (حدودا ۲۵ گرم) ( و یا خامه به دلخواه)
اگر قالبی نخواستین می تونین جای نشاسته آرد برنج استفاده کنین و حتی برای قالبی شدن می تونین جای نشاسته از پودر ژلاتین استفاده کنین . در این صورت ۱ ق غ پودر ژلاتین کافیه و آرد برنج رو تا ۳ ق غ برسونید .
نشاسته رو با شیر مخلوط کردم و ارد برنج الک شده و شکر رو اضافه کردم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم . حرارت ملایم باشه و حوایتون باشه که بالا سرش وایستین و هی هم بزنین تا ته نگیره .
وقتی که کمی داشت بسته می شد مقداری زعفران به دلخواه ریختم .
و در اخر گلاب و کره رو اصافه کردم .
برای اینکه قالبی بشه و راحت از قالب در بیاد و خوشمزه بشه کره یا خامه بهتره اضافه بشه . من کره استفاده کردم .
برای اینکه زودتر ببنده و عجله داشته باشید از پودر ژلاتین استفاده بشه .
وقتی از حرارت برداشتم و گداشتم کمی توی محیط از دما بیفته و خیلی گرم داخل قالب نریختم و وقتی کمی از دما افتاد داخل قالب ریختم .
قالب هم چرب کردن نیاز نداره وقتی خامه و کره ریخته بشه . اما می تونین خیلی جزیی چرب کنین .
داخل یخچال بهتره ۸ ساعتی یا بیشتر بمونه تا خوب بسته بشه من چون عجله داشتم زود از قالب بیرون اوردم اما بیشتر بمونه بهتره .
بعد هم دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم . قالب من پلاستیکی بود و روش هم کمی پودر پسته ریختم .
👈اگر بخواین پودر ژلاتین بریزین وقتی فرنی غلظت مناسب گرفت پودر ژلاتین رو با مقدار کمی حدودا نصف فنجون آب سرد بن ماری کنبن و داخل فرنی بریزین و هم بزنین و از حرارت بردارین .
👈اگر بخواین فقط با ارد برنج درست کنین به ازای هر لیوان شیر یک ق غ ارد برنج کافیه .
👈اگر بخواین فقط با نشاسته درست کنین و قالبی هم بشه به ازای هر لیوان شیر حدودا ۲ ق غ نشاسته می خواین .
میزان شکر کلا سلیقه ای .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا_زعفرانی
هر كه به روى برادر مؤمنش لبخند بزند، خداوند برايش ثوابى خواهد نوشت. امام رضا (ع) (مستدرک الوسایل)
پاناکوتا زعفرانی از اون دسرهای خوب و عالی این مدلش طعم بستنی سنتی میده خیلی ها دوسش دارن ، گزینه ای هم برای افطار هستش . .
شیر ۲.۵ لیوان
شکر حدودا ۵ تا ۶ ق غ (سلیقه ای هست می تونین کم و زیاد کنین )
پودر ژلاتین ۲.۵ ق غ (پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره . در لوازم قنادی ها و برخی سوپری ها موجود است )
خامه صبحانه ۲ تا ۳ ق غ (سلیقه ای هست می تونین زیادتر بریزین )
زعفران دم کرده غلیظ مقداری
گلاب ۲ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
ابتدا پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد به روش بن ماری روی حرارت بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه بعد به آن زعفران و گلاب و وانیل رو اضافه کردم .
بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و خوب هم زدم.
خامه رو روی حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری قرار دادم تا گرم بشه اما نجوشه. قبل از جوشیدن از حرارت برداشتم و داخل موادم ریختم و هم زدم و موادم رو از حرارت برداشتم.
حالا هم می تونین داخل قالب بریزین و قالبی بشه و یا مثل الان که من داخل ظرف ها ریختم و گذاشتم توی یخچال ۶ الی ۷ ساعتی بمونه .
بعد از بسته شدن هم روش شابلون قرار دادم و پودر گل محمدی ریختم و برداشتم و با خلال پسته تزیین کردمش .
شابلون رو هم از لوازم قنادی فروشی ها می تونین تهیه کنین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنسرو قارچ 👇🍄
سه کیلو قارچ رو بشوىید و خورد کنید و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) بزارید جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کنید و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضافه و بزارید باز آب بجوشه قارچ ر توی آب در حال جوش بریزید و سر قابلمه رو حالت نیمه بازبزارید پنج دقیقه بعد از آب دربیارید وبزارید کامل هم قارچها و هم آب سرد شن و بعد توی شیشه بریزید و بعد از همون آب روش بریزید و درشو محکم بسته و بزارید یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش بردارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_روغنی
کسی که به خانواده اش خوب احسان کند روزیش زیاد می شود. امام صادق (ع) (بحارالانوار)
یک نون خوشمزه و عالی ، کوکه و یا یاغلی کوکه در زبان ترکی ، از اون نونهای خوشمزه است که برای افطار و حتی بعد ماه رمضون برای صبحانه خیلی می چسبه .
یه نون کم شیرین و خوشمزه و عالی که به خاطر کم شیرینیش معروفه .
آرد ۲/۵ لیوان (آرد قنادی یا ارد نانوایی ، من ارد نانوایی استفاده کردم)
شیر ولرم ۱ لیوان
شکر ۱ ق غ
پودر خمیر مایه ۱ ق م (لوازم قنادی ها ،سوپری ها و نانوایی ها دارن)
روغن مایع ۱/۴ لیوان
کره ۲۵ گرم
نمک ۱ ق چ
زردچوبه مقداری ( به دلخواه اگه دوست دارین رنگ نونتون کمی زرد رنگ بشه بریزبن و اگر نه که هیچ )
نصف شیر رو با خمیر مایه و شکر توی ظرفی ریختم و کمی هم زده و درش رو گذاشته به مدت ۱۰ دقیقه تا به عمل بیاد.
توی ظرف بزرگتری بقیه شیر و کره نرم شده و روغن مایع و نمک و زردچوبه رو ریختم و مخلوط کردم. بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم. آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم و خوب ورز دادم . سعی نکنید که چسبندگی خمیر رو با اضافه کردن آرد بپوشونید ، برای اینکه اونوقت نون خشک میشه . پس حسابی ورز بدین . من هم ورز دادم و هم صد بار روی صفحه کارم کوبیدم .
خمیر رو توی ظرفی که چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشونده و یک ساعت در جای نسبتا گرم استراحت کنه .
بعد از استراحت کف سینی فر رو چرب کردم و از خمیر چونه هایی برداشتم و کف سینی قرار بدین و روش مهر زدم (منطور اینه که از یه چیز دایره ای مثلا در بطری ندشابه و یا یه رینگ روی خمیر حالت دادن) ، بعد دوباره روش دستمال کشیدم و گذاشتم ۲۰ دقیقه دیگه استراحت کنه .
بعد از استراحت دوم برای رومالش هم از زعفران دم کرده و یه دونه زرده تخم مرغ و یک قاشق مربا خوری شیر رو مخلوط و روش زدم . من روش هم کمی کنجد پاشیدم .
نون ها رو داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . اکر رنگ نون هاتون طلایی نشده می تونین یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کنین .
یه طرف حاوی آب هم می تونین داخل فر بزارین تا نون ها خشک نشن .
اگه از فر استفاده نمی کنید میتونید روی گاز قرار بدید . کف تابه ای رو چرب کنید و خمیر رو توی اون بزارید دقیقا مراحلی که گفتم طی کنید و و روی حرارت بزارید و روش یک دم کنی قرار بدید . یک ربع بزارید بپزه ، بعد از اون نون رو برگردنید تا طرف دیگه اش یک ربع دیگه هم بپزه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه
بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و بر زبان منافق شيطانى است كه سخن مى گوید . امام علی (ع) (نهج البلاغه)
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید قنادی ۶ ق غ ( حدودا ۱۰۰ گرم)
ماست سفت ۴ ق غ (حدودا ۱۰۰ گرم)
بیکینگ پودر ۲ ق م
وانیل مقداری(نوک قاشق)
زعفران مقداری
اول میریم سراغ شهدش ، برای شهدش ، یک لیوان آب رو با یک لیوان شکر داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . بعد زعفران دم کرده رو اضافه و بعد از ۴ الی ۵ دقیقه جوشیدن مقداری گلاب اضافه کردم . میتونید هل هم بریزید . بعد از حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه.
تخم مرغ و وانیل رو هم زدم من از همزن دستی استفاده کردم می تونین برقی هم استفاده کنین با دستی یکی ، دو دقیقه زدم . بهش ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کردم . حالا آرد رو الک کرده و به مواد اضافه کردم . میتونید داخل مواد زعفران هم بریزید .
حالا داخل تابه ای من در تابه به قطر ۲۵ سانت استفاده کردم رو روی حرارت قرار دادم و روغن در حد کم یکی ، دوقاشق ریختم نصف از مواد رو داخل تابه ریختم در تابه رو قرار دادم وقتی بست مواد مغزدار داخلش ریختم . مواد مغزدار هر چی بخواین سلیقه ای پودر گل محمدی ،گردو خرد شده و دارچین . من از گردو و دارچین استفاده کردم .
بعد بقیه مواد رو روش ریختم و در تابه رو گذاشتم و وقتی یه طرفش سرخ شد برگردوندم تا اون طرفش هم سرخ بشه .
بعد از پخت از حرارت برداشتم و شهد خنک رو روی خاگینه داغ ریختم و بعد که به خوردش رفت حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمونه داخل ظرف سرو قرار میدیم و برش می زنیم .
روش هم کمی پودر گل سرخ و پودر پسته برای تزیین ریختم .
برای فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه اگه قالب بزرگ باشه تا ۴۰ دقیقه زمان می بره حتما خودتون چک کنین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلیم_بادمجان
عقل هر كجا باشد، انس گيرنده و الفت پذير است. امام علی (ع) (غررالحکم)
.
یه غذای خوشمزه😋 ، اصل این غذا برای اصفهان و شیراز و کرمان هست اما کمی جستجو کنیم می بینیم خیلی از شهرها درست می کنن و هر کسی به یه سبکی ماشاا... حلیم بادمجان ساز مخالف زده گفته هر کی یه جوری درستم کنه 😂😂 .
بیش از ۱۰ نوع دستور برای حلیم بادمجان دیدم و قطعا همشون عالی و خوشمزه هستن .
دوستان انواع حبوبات هم داخل حلیم بادمجان می ریزن من خودم با عدس هم درست کردم فقط کمی تیره میشه رنگش . با برنج یا نخود یا لپه یا لوبیا سفید و یا ترکیبی از اینها . این شمایید که ببینین خونواده تون و خودتون چه نوعی رو می پسندین .
برای ۴ نفر
گوشت ۲۰۰ گرم (من گوشت گوسفندی استفاده کردم ، )
پیاز ۲ تا ۳ عدد
سیر ۲ الی ۳ حبه (در صورت تمایل قابل حذف)
بادمجان ۳ تا ۴ عدد (حدودا نیم کیلو)
برنج نصف پیمانه (یا عدس)
پودر گردو نصف لیوان (به میزان دلخواه)
نمک و زعفران دم کرده به میزان لازم
نعنا به میزان لازم
کشک ۲ ق غ
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم و بهش آب ریختم و گذاشتم بپزه و اواخر پخت نمک وکمی زردچوبه اضافه کردم . کمی از اب گوشت باقی بمونه .بعد از پخت گوشت اون رو ریش ریش کردم .
برنج رو هم شستم و با آب گوشت گذاشتم و بپزه ، برنج باید خوب بپزه و نرم بشه .
بادمجون ها رو با روغن خیلی کم سرخ کردم در تابه رو بزارین این طوری روعن کمتر مصرف میشه . بعد من آب ریختم حدود نیم ساعت گداشتم بادمجون بپزه .
پیاز ها رو خلالی و سرخ کردم مقداریش کنار گذاشتم برای تزیین .
بادمجونها رو بعد از پخت با گوشت کوب کوبیدم و برنج و گوشت رو هم اضافه کردم و کوبیدم . پیاز ( و سیر ) رو داخل تابه ریختم و کمی نعنا خشک اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم مواد بادمجان و گوشت و برنج رو اضافه کردم و پودر گردو رو هم به دلخواه هر میزان بخواین من دو سه قاشقی ریختم و بعد زعفران رو اضافه کردم . و کشکی که کمی توی اب گوشت حل کردم رو اضافه کردم گذاشتم روی حرارت بعد از نیم ساعت حلیم بادجون حاضره .
من زیاد کشک نمی ریزم که طعم کشک بادمجون نده و بعد اضافه کردن کشک زیاد روی حرارت نمونه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_کباب_کوبیده
چنان با مردم مصاحبت داشته باش كه خود دوست دارى به همان گونه با تو مصاحبت كنند. امام حسن (ع) (نزهه الناظر)
ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋
قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه .
برای دیدن انواع ته چین های پیج #ته_چین بزنین و ببینین .
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
ماست چکیده ۴ ق غ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو از قبل شستم و خیس کردم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم .
کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم .
مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم .
سایز قالبم ۱۲ در ۳۰ هستش .
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم .
روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت ۴۵ دقیقه می باشد .
پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#پنیر و #بال_مرغ 👩🏻🍳😍😍
بالهای مرغ: ۶ عدد
۲ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری شربت ذرت
۳ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری سس تند
۲ قاشق غذاخوری خمیر فلفل قرمز
۹ قاشق غذاخوری سرکه
مواد لازم پنیر:
۷۵ میلی لیتر شیر
۱۰۰ گرم پنیر موزارلا
۱ قطعه پنیر خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آب نشاسته
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#سوخاری _پفکی👩🏻🍳😍😍
سینه مرغ پخته ۳۰۰گرم
پنیر گودا یا پیتزا ۱۵۰گرم
پنیرپارمسان ۳ ق غ یا کمتر
فلفل ونمک وپودر سیر ۱ق چایخوری
سس خردل ۲ق غ
فلفل دلمه رنگی از هر کدوم ۲ ق غ
جفری ۵۰ گرم خرد شده
پنیر خامه ای ۱۰۰گرم
برای سوخاری از ۲تخم مرغ
کمی ارد گندم و پفک استفاده کردم
نکته اگر میخواین غذاتون ترد بشه و نرم نباشه بجای پنیر پیتزا پنیر گودا رنده شده بریزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍طرز تهیه رولت اسفنجی با خامه و میوه😍
👇🏻👇🏻👇🏻
📍مواد لازم:
🥚سفیده تخم مرغ ۴ عدد
🥄شکر ۸۰ گرم
🥄عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نصف ق چ
🍳زرده تخم مرغ ۴ عدد
🥡آرد همه کاره ۵۰ گرم یا اگه نداشتین آرد سفید
🥣روغن ۷۰ میلی لیتر
🍫به نصف مواد به اندازه ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید.
🌡پخت در دمای:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
⏰به مدت:
۳۰ دقیقه
🎂بذارین خنک شه بعد برش بزنید و
برای داخلش میتونین از خامه قنادی یا خامه صبحانه زده شده (هرچی پرچرب باشه راحت تر فرم میگیره)
و موز و توت فرنگی یا هر میوه دیگه ای که خواستین استفاده کنین.
✔️اگر کاغذ شیرینی پزی ندارین حتما ظرف یا قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنین.
✔️ضخامت رولت مثل کلیپ باشه که راحت رول بشه.
✔️آرد و روغن رو با لیسک با مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه.
✔️برای تبدیل واحد ها، هرماده غذایی رو توی گوگل سرچ کنید هستش.
✔️روی گاز و توی مایکروفر یا کیک پز هم میتونید بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه ي برگ كلم
طرزتهيه :ابتدا يك برگ كلم بزرگ را شستم داخل آبجوش ريختم و يك قاشق غذا خوري سركه هم اضافه كردم (اضافه كردن سركه باعث ميشه كه نفخ آور بودن كلم گرفته بشه) ،برگ كلم ها زماني كه نرم شدن و از حالت تردي در اومدن آبكش كردم و كنار گذاشتم براي مواد داخل دلمه هم ٣/٤پيمانه لپه رو گذاشتم بپزه ،٢پيمانه برنج رو هم جدا شستم و ريختم داخل آب تا نرم بشه مثل زماني كه ميخوايم برنجو دم كنيم ،برنج رو آبكش كردم ،
در ظرفي جدا دو تا پياز بزرگ خردكرده و تفت دادم ،گوشت چرخ كرده را اضافه كردم به همراه نمك ،زردچوبه و فلفل ،زماني كه گوشتم سرخ شد رب را اضافه كردم به همراه سبزي دلمه(ترخون ،مرزه ،پيازچه ،جعفري،تره ،شويد)لپه پخته شده و برنج آبكش كرده را هم اضافه كردم ،دو قاشق شيره انگور با نصف پيمانه سركه هم زدم و به موادم اضافه كردم ،حالا نوبت اينه كه كلم ها رو يكي يكي جدا كنم و از موادم داخلش بريزم و تا كنم و بچينم داخل قابلمه (كف قابلمه رو هم خوب چرب كردم)يك پيمانه آب و يك قاشق رب را مخلوطكردم و ريختم روي دلمه هام و گذاشتم بپزه حدود ٤٥ دقيقه اي طول كشيد تا خوشمزه جان آماده بشه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛