eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و بر زبان منافق شيطانى است كه سخن مى گوید . امام علی (ع) (نهج البلاغه) تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید قنادی ۶ ق غ ( حدودا ۱۰۰ گرم) ماست سفت ۴ ق غ (حدودا ۱۰۰ گرم) بیکینگ پودر ۲ ق م وانیل مقداری(نوک قاشق) زعفران مقداری اول میریم سراغ شهدش ، برای شهدش ، یک لیوان آب رو با یک لیوان شکر داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . بعد زعفران دم کرده رو اضافه و بعد از ۴ الی ۵ دقیقه جوشیدن مقداری گلاب اضافه کردم . میتونید هل هم بریزید . بعد از حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه. تخم مرغ و وانیل رو هم زدم من از همزن دستی استفاده کردم می تونین برقی هم استفاده کنین با دستی یکی ، دو دقیقه زدم . بهش ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کردم . حالا آرد رو الک کرده و به مواد اضافه کردم . میتونید داخل مواد زعفران هم بریزید . حالا داخل تابه ای من در تابه به قطر ۲۵ سانت استفاده کردم رو روی حرارت قرار دادم و روغن در حد کم یکی ، دوقاشق ریختم نصف از مواد رو داخل تابه ریختم در تابه رو قرار دادم وقتی بست مواد مغزدار داخلش ریختم . مواد مغزدار هر چی بخواین سلیقه ای پودر گل محمدی ،گردو خرد شده و دارچین . من از گردو و دارچین استفاده کردم . بعد بقیه مواد رو روش ریختم و در تابه رو گذاشتم و وقتی یه طرفش سرخ شد برگردوندم تا اون طرفش هم سرخ بشه . بعد از پخت از حرارت برداشتم و شهد خنک رو روی خاگینه داغ ریختم و بعد که به خوردش رفت حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمونه داخل ظرف سرو قرار میدیم و برش می زنیم . روش هم کمی پودر گل سرخ و پودر پسته برای تزیین ریختم . برای فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه اگه قالب بزرگ باشه تا ۴۰ دقیقه زمان می بره حتما خودتون چک کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عقل هر كجا باشد، انس‏ گيرنده و الفت ‏پذير است. امام علی (ع) (غررالحکم) . یه غذای خوشمزه😋 ، اصل این غذا برای اصفهان و شیراز و کرمان هست اما کمی جستجو کنیم می بینیم خیلی از شهرها درست می کنن و هر کسی به یه سبکی ماشاا... حلیم بادمجان ساز مخالف زده گفته هر کی یه جوری درستم کنه 😂😂 . بیش از ۱۰ نوع دستور برای حلیم بادمجان دیدم و قطعا همشون عالی و خوشمزه هستن . دوستان انواع حبوبات هم داخل حلیم بادمجان می ریزن من خودم با عدس هم درست کردم فقط کمی تیره میشه رنگش . با برنج یا نخود یا لپه یا لوبیا سفید و یا ترکیبی از اینها . این شمایید که ببینین خونواده تون و خودتون چه نوعی رو می پسندین . برای ۴ نفر گوشت ۲۰۰ گرم (من گوشت گوسفندی استفاده کردم ، ) پیاز ۲ تا ۳ عدد سیر ۲ الی ۳ حبه (در صورت تمایل قابل حذف) بادمجان ۳ تا ۴ عدد (حدودا نیم کیلو) برنج نصف پیمانه (یا عدس) پودر گردو نصف لیوان (به میزان دلخواه) نمک و زعفران دم کرده به میزان لازم نعنا به میزان لازم کشک ۲ ق غ پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم و بهش آب ریختم و گذاشتم بپزه و اواخر پخت نمک وکمی زردچوبه اضافه کردم . کمی از اب گوشت باقی بمونه .بعد از پخت گوشت اون رو ریش ریش کردم . برنج رو هم شستم و با آب گوشت گذاشتم و بپزه ، برنج باید خوب بپزه و نرم بشه . بادمجون ها رو با روغن خیلی کم سرخ کردم در تابه رو بزارین این طوری روعن کمتر مصرف میشه . بعد من آب ریختم حدود نیم ساعت گداشتم بادمجون بپزه . پیاز ها رو خلالی و سرخ کردم مقداریش کنار گذاشتم برای تزیین . بادمجونها رو بعد از پخت با گوشت کوب کوبیدم و برنج و گوشت رو هم اضافه کردم و کوبیدم . پیاز ( و سیر ) رو داخل تابه ریختم و کمی نعنا خشک اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم مواد بادمجان و گوشت و برنج رو اضافه کردم و پودر گردو رو هم به دلخواه هر میزان بخواین من دو سه قاشقی ریختم و بعد زعفران رو اضافه کردم . و کشکی که کمی توی اب گوشت حل کردم رو اضافه کردم گذاشتم روی حرارت بعد از نیم ساعت حلیم بادجون حاضره . من زیاد کشک نمی ریزم که طعم کشک بادمجون نده و بعد اضافه کردن کشک زیاد روی حرارت نمونه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چنان با مردم مصاحبت داشته باش كه خود دوست دارى به همان گونه با تو مصاحبت كنند. امام حسن (ع) (نزهه الناظر) ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋 قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه . برای دیدن انواع ته چین های پیج بزنین و ببینین . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه پیاز ۱ عدد ماست چکیده ۴ ق غ روغن مایع یک چهارم لیوان زعفران به میزان لازم زرده تخم مرغ ۲ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو از قبل شستم و خیس کردم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم . کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم . مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم . سایز قالبم ۱۲ در ۳۰ هستش . در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم . روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت ۴۵ دقیقه می باشد . پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 و 👩🏻‍🍳😍😍 بالهای مرغ: ۶ عدد ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری شربت ذرت ۳ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری سس سویا ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری سس تند ۲ قاشق غذاخوری خمیر فلفل قرمز ۹ قاشق غذاخوری سرکه مواد لازم پنیر: ۷۵ میلی لیتر شیر ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا ۱ قطعه پنیر خرد شده ۳ قاشق غذاخوری آب نشاسته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 _پفکی👩🏻‍🍳😍😍 سینه مرغ پخته ۳۰۰گرم پنیر گودا یا پیتزا ۱۵۰گرم پنیرپارمسان ۳ ق غ یا کمتر فلفل و‌نمک و‌پودر سیر ۱ق چایخوری سس خردل ۲ق غ فلفل دلمه رنگی از هر کدوم ۲ ق غ جفری ۵۰ گرم خرد شده پنیر خامه ای ۱۰۰گرم برای سوخاری از ۲تخم مرغ کمی ارد گندم و پفک استفاده کردم نکته اگر میخواین غذاتون ترد بشه و نرم نباشه بجای پنیر پیتزا پنیر گودا رنده شده بریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍طرز تهیه رولت اسفنجی با خامه و میوه😍 👇🏻👇🏻👇🏻 📍مواد لازم: 🥚سفیده تخم مرغ ۴ عدد 🥄شکر ۸۰ گرم 🥄عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نصف ق چ 🍳زرده تخم مرغ ۴ عدد 🥡آرد همه کاره ۵۰ گرم یا اگه نداشتین آرد سفید 🥣روغن ۷۰ میلی لیتر ‌ 🍫به نصف مواد به اندازه ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید. ‌ 🌡پخت در دمای: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۳۰ دقیقه ‌ 🎂بذارین خنک شه بعد برش بزنید و برای داخلش میتونین از خامه قنادی یا خامه صبحانه زده شده (هرچی پرچرب باشه راحت تر فرم میگیره) و موز و توت فرنگی یا هر میوه دیگه ای که خواستین استفاده کنین. ‌ ✔️اگر کاغذ شیرینی پزی ندارین حتما ظرف یا قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنین. ✔️ضخامت رولت مثل کلیپ باشه که راحت رول بشه. ✔️آرد و روغن رو با لیسک با مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه. ✔️برای تبدیل واحد ها، هرماده غذایی رو توی گوگل سرچ کنید هستش. ✔️روی گاز و توی مایکروفر یا کیک پز هم میتونید بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه ي برگ كلم طرزتهيه :ابتدا يك برگ كلم بزرگ را شستم داخل آبجوش ريختم و يك قاشق غذا خوري سركه هم اضافه كردم (اضافه كردن سركه باعث ميشه كه نفخ آور بودن كلم گرفته بشه) ،برگ كلم ها زماني كه نرم شدن و از حالت تردي در اومدن آبكش كردم و كنار گذاشتم براي مواد داخل دلمه هم ٣/٤پيمانه لپه رو گذاشتم بپزه ،٢پيمانه برنج رو هم جدا شستم و ريختم داخل آب تا نرم بشه مثل زماني كه ميخوايم برنجو دم كنيم ،برنج رو آبكش كردم ، در ظرفي جدا دو تا پياز بزرگ خردكرده و تفت دادم ،گوشت چرخ كرده را اضافه كردم به همراه نمك ،زردچوبه و فلفل ،زماني كه گوشتم سرخ شد رب را اضافه كردم به همراه سبزي دلمه(ترخون ،مرزه ،پيازچه ،جعفري،تره ،شويد)لپه پخته شده و برنج آبكش كرده را هم اضافه كردم ،دو قاشق شيره انگور با نصف پيمانه سركه هم زدم و به موادم اضافه كردم ،حالا نوبت اينه كه كلم ها رو يكي يكي جدا كنم و از موادم داخلش بريزم و تا كنم و بچينم داخل قابلمه (كف قابلمه رو هم خوب چرب كردم)يك پيمانه آب و يك قاشق رب را مخلوطكردم و ريختم روي دلمه هام و گذاشتم بپزه حدود ٤٥ دقيقه اي طول كشيد تا خوشمزه جان آماده بشه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۳۵۰ گرم سیب زمینی متوسط: ۳ عدد پیاز متوسط: ۱ عدد سیر : ۲ حبه تخم مرغ : ۱ عدد آردنخودچی : ۲ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گردغوره و سماق : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم. تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم. داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم. برای کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم. این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید. نکات: اگر می ترسید که شامی شما وا برود آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید، من نگرفتم. هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتره. مایه شامی را می توانید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد دوباره ورز دهید. روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله را کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشه. برای سس کنار غذا می توانید رب گوجه را همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با سه صفت محبت و دوستی به دست میآوری : ۱)انصاف در معاشرت ۲)همدردی با دیگران در خوشی و ناخوشی ۳)برخورد با قلب پاک و سالم. امام علی (ع) (بحارالانوار) سلام عزیزان ، از غذاهای نونی و دوست داشتنی 😋😍 انواع و مدل های مختلف شامی داریم که یک نمونه هست . من که یکی از طرفدارهای غذاهای نونی هستم ، شما چه طور 🤔 برای ۳ نفر (حدودا ۸ تا ۱۰ عدد شامی) گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم لپه نصف لیوان پیاز ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد آرد نخودچی ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم لپه رو خیس کردم و آبش رو تعویض کردم و گذاشتم بپزه ، کمی نمک بهش زدم . بعد از پخت لهش کردم . پیاز رو رنده کردم ، آبش رو گرفتم . بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم ، سیب زمینی رو آبپز کردم و رنده و له کردم . لپه له شده و تخم مرغ و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو هم اضافه کردم . خوب ورز دادم . بعد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم ، کف دست پهن کردم و به شکل گرد درآوردم و وسطش سوراخ ایجاد کردم . تابه ای رو روی حرارت قرار دادم کمی روغن ریختم و شامی ها رو توش سرخ کردم ، حرارت ملایم و با حوصله سرخ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص هنگامى كه كسى را دوست مى دارى، او را از اين محبّت آگاه كن زيرا اين كار، دوستى بين شما را محكم تر مى كند. امام صادق (ع) (کافی) این سوهان ترد و فوق العاده خوشمزه است ، کنار چایی حسابی می چسبه 🤗 خامه صبحانه ۷۵ گرم (حدود ۲ ق غ) شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) عسل ۶۰ گرم (۲ ق غ) (جاش گلوکز هم میشه) کره ۲۰ گرم پودر گردو ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان) زعفران غلیظ ۱ ق م آب لیمو ۱ ق م شکر ، خامه ، عسل و کره رو با هم داخل یک تابه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم ، مرتبا هم زدم . نمی خوایم بجوشه ، فقط گرما حس بشه . بعد که گرم شد بهش زعفران و پودر گردو رو اضافه کردم و هم زدم ، حدود ۵ دقیقه هم بعد اضافه کردن هم زدم و آخر کار آب لیمو رو ریختم و مخلوط کردم . از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا خنک بشه . کف سینی کاغذ روغنی انداختم و کاغذ روغنی رو هم چرب کردم . مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم و در سینی با فاصله چند سانتی متری با قیف زدم ، چون توی فر پهن میشه. بدون قیف هم میشه و با قاشق می تونید از مواد بردارید و با فاصله در سینی قرار بدید . سینی رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه ، ده دقیقه قرار دادم . اگر توی فر شروع کرد به زدن حباب ، یعنی کارتون رو درست انجام دادید . وقتی دور سوهان شروع به قهوه ای شدن کرد ، کافیه و از فر خارج کنید . اگر زیاد توی فر بمونه بوی سوختگی می گیره و می سوزه . برای پخت در فر گازی دما ۲۰۰ تا ۲۴۰ درجه ، حدود ده دقیقه . برای پخت در فر برقی دما ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه ، المنت پایین روشن، حدود ۸ تا ده دقیقه . حتما یک سری بزنید و چک کنید و براساس لم دستگاه و فرتون ، مابقی رو تنظیم کنید. بعد که از فر خارج کردم ، گذاشتم خنک بشه و بعد جدا کردم . عجله نکنید اگر گرم بخواید جدا کنید می چسبه و جدا نمیشه ، خنک بشه راحت جدا میشه . 👈اگر کاغذ روغنی ضخیم دارید بهتره از ضخیم استفاده بشه. برای راحت جدا شدن کاغذ روغنی رو هم با کمی روغن جدا کننده می تونید چرب کنید . 👈جای گردو می تونید از کنجد ، بادام و یا ترکیبی هم از این ها استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زیبا سخن بگویید تا پاسخ زیبا بشندید .امام علی (ع) (غررالحکم) سلام عزیزان ، پلوی های مخلوطی رو دوست دارید . من که حسابی دوسش دارم .توی خونه هم خیلی استقبال می کنند . امروز یه مخلوط پلو آوروم براتون که حسابی خوش خوراک و دوست داشتنیه 🤗😍😋. برای ۳ تا ۴ نفر گوشت مرغ (ران یا سینه) یک عدد پیاز ۱ عدد عدس نصف پیمانه سیب زمینی ۱ عدد هویج ۲ عدد برنج ۳ پیمانه نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم زعفران به میزان لازم عدس رو یکی دو ساعت از قبل خیس کردم و بعد گذاشتم بپزه . گوشت مرغ رو همراه پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل گداشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم . هویج رو رنده کردم . پیاز رو خرد کردم و داخل تابه سرخش کردم . سیب زمینی رو هم نگینی خرد کردم و سرخ کردم . داخل تابه هویج رو کمی تفت دادم ، از آب مرغ ریختم و گذاشتم که کمی بپزه و بعد که آبش کشیده شد ، مرغ ریش ریش شده رو اضافه کردم . سیب زمینی سرخ شده ، پیاز سرخ شده و عدس رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . زعفران اضافه کردم. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری ریختم . برنج رو از قبل خیس کردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . لا به لا داخل قابلمه از برنج و موادم ریختم و گذاشتم روی حرارت کم تا دم بکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بردبارى آتش خشم را فرو مى نشاند و تندى آن را شعله ورتر مى كند. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام یه نون لطیف و نرم آوردم ، برای صبحانه حسابی می چسبه .😍🤗 شیر ولرم ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان) آب ولرم ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان) شکر ۱ تا ۲ ق غ روغن مایع ۳ ق غ پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) نمک ۱/۲ ق چ آرد سفید یا آرد نون فانتزی حدودا ۲۲۵ گرم (حدودا یک و نیم لیوان) مواد میانی پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم گردوی ریز خرد شده نصف لیوان داخل آب ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گذاشتم ، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . آشپزی خاص داخل ظرف دیگه شیر ولرم ،مابقی شکر ، روغن مایع ، نمک رو با هم مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم . میزان آرد تقریبی هستش ، با احتیاط ریخته بشه . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم . داخل ظرف تمیز و کمی که چرب کردم قرار دادم .روش رو پوشوندم ، یک تا یک و نیم ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت مف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . خنیر رو به ۶ قسمت تقسیم کردم . برای مواد میانی از تزکیب گردو و پنیر خامه ای استفاده کردم . هر چونه رو کمی پهن و با وردنه به شکل مستطیل در آوردم . مواد میانی رو وسطش قرار دادم و دو طرف خمیر رو روی هم قرار دادم و لوله ای کردم و بعد دو سرخمیر رو به هم وصل کردم . داخل سینی با فاصله چیدم ،روش دستمال کشیدم ، استراحت دوم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داشته باشه . بعد از استراحت برای رومال از ترویب ، یک عدد زرده تخم مرغ ،زعفران ، ۱ ق م شیر استفاده کردم و رومال زدم و روش کنجد پاشیدم . داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه ، ۲۰ ، ۲۵ دقیقه قرار دادم .ظرف حاوی آب هم بابت ایحاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها داخل فر قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوست هر انسانی خرد اوست و دشمن او نابخردیش . پیامبر اکرم(ع) (بحارالانوار) سلام عذرخواهی می کنم بابت گرفتگی صدام 🙏 ممنون از پیام ها و تبریک هاتون 🌺🌺🙏🙏 .آشپزی خاص کیک اسفنجی از کیک های مناسب و پایه برای خامه کشی 🙂 چون توضیحات زیاده این پست در مورد کیک پایه هست ، مراحل بعدی رو جداگانه در پست بعدی میزارم که اون مراحل هم ادیت کنم کلیپ رو میزارم . تخم مرغ خنک ۶ عدد آرد سفید ۱۵۰ گرم(تقریبا ۱ لیوان) شکر ۱۵۰ گرم (تقریبا ۲/۳ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م ) وانیل ۱/۴ ق چ آب جوش ۲ ق غ . کلیت این کیک: به ازای هر تخم مرغ ۲۵ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر لازم داریم پس خودتون با هر مقدار تخم مرغ میتونید درست کنید. زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . بعد زرده رو با نیمی از شکر و وانیل با همزن می زنیم اول با دور کند و بعد بهش آب جوش رو در حال زدن اضافه می کنیم و بعد دور همزن رو متوسط می کنیم و به هیچوجه زرده رو نباید با دور تند بزنیم . زدن زرده خیلی مهمه توی این کیک که باید خوب زده بشه . برای سفیده ، مابقی شکر رو به سفیده اضافه کردم و سفیده رو هم خوب با دور تند زدم ،دیگه وقتی کاسه رو کج کردم ، هیچی به زمین نریخت . آرد و بیکینگ پودر رو از قبل ۳ بار الک کردم. حالا سفیده و آردرو طی ۳ مرحله به زرده اضافه کردم . یهویی نریزین کارتون خراب میشه ، هر دفعه که سفیده و آرد رو می ریزین حتما آرد رو باز هم توش الک کنین ، و هر دفعه که آرد و سفیده رو می ریزیم به صورت دورانی هم بزنین که خیلی خیلی مهمه و الا پف کیکتون از بین میره . و تا جایی دورانی هم بزنین که مواد کاملا هم زده بشه ، زیاد هم زدن هم توی این کیک باعث میشه پف کیک از بین بره . فر رو هم ۱۵ دقیقه قبل روشن کردم کفش کاغذ روغنی انداختم .دیواره ها رو چرب نکردم به هیچ وجه ، توی این کیک دیواره ها چرب نمیشه . بعد موادم رو توش ریختم . قطر قالب من ۲۳ سانت با ارتفاع ۷ سانت هستش . (یا قطر ۲۰ سانت ،ارتفاع ۱۰) فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم ، بعد از پخت یه خلال دندون توش زدم و بهش نچسبید یعنی پخته . کیک رو با چاقو دورش رو آزاد کردم و بعد کاغذ روغنی رو جدا کردم . تا خنک شدن روی توری گذاشتم . بعد از خنک شدن دور پارچه پیچیدم و داخل یخچال گذاشتم . حتما یه روز قبل از اینکه بخواین کیک رو خامه کشی کنین ، کیک رو درست کنین ، چون اگه همون لحظه برش بدین ، می شکنه و تکه تکه میشه و خراب میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیکوترین نیکی، خلق نیک است. امام حسن مجتبی (ع) (خصال) سلام روزتون خوش ، امیدوارم حالتون خوب باشه ، بازم عذر می خوام تا این صدای من کمی باز بشه زمان می بره ، چه کنیم 😄😉 این روزها امیکرون که خیلی ها مثل ما درگیرند 🤧😷 تزیین نداره 🙈، پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ ، حتی کوفته قلقلی هم می تونید استفاده کنید . من دیگه اون یک کم نعنا داغ رو هم به خاطر شما عزیزان ریختم 🙈😜 اسفناج نیم کیلو لوبیا چیتی نصف پیمانه عدس نصف پیمانه ماش نصف پیمانه پیاز ۱ عدد شلغم ۱ عدد ( در صورت دلخواه) رشته آشی به میزان لازم یا برنج و یا بلغور سیر ۲ حبه نمک و زردچوبه به میزان لازم لوبیا رو از چند ساعت و حتی روز قبل خیسوندم . بعد گداشتم بپزه . ماش و عدس رو هم از چند ساعت قبل خیسوندم . پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، حتی اگر می خواید خیلی پرهیز کنید این قسمت رو هم تفت ندید و فقط به صورت خام پیاز رو بریزید و اخر کار می تونید از آش جدا کنید ، زردچوبه ریختم . ماش و عدس رو اضافه کردم و آب ریختم و گذاشتم که کمی بپزه . اسفناج رو پاک کردم و شستم و خرد کردم و داخلش ریختم . یه شلغم رو هم رنده کردم و ریختم که این سلیقه ای هست . نیم ساعت آخر کار هم رشته آشی ریختم . جای رشته ، برنج هم میشه ریخت . سیر هم رنده کردم و اضافه کردم و نمکش رو هم در اخر تست کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛