eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
زیبایی سخن، نشانه فزونْ خِرَدی است. امام علی (ع) سلام روز و روزگارتون خوش به دور از هر گونه غم باشید عزیزانم و در سلامت و در کنار خانواده🌷🙏 دسر خوشمزه و عالی آوردم براتون که خودم عاشق این جور طعم ها هستم. شیر ۳ لیوان شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین ۳۵ گرم (۳.۵ ق غ) نسکافه گلد ۱ ق غ شکلات تخته ای ۵۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق غ خامه صبحانه یا خامه قنادی۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (۴ ق غ) آشپزی خاص داخل آب سرد پودر ژلاتین پاشیدم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم.تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . مواد رو دو قسمت کردم . به یک قسمت ، نسکافه رو داخل کمی آب گرم حل کردم و ریختم . به قسمت بعدی ، کاکائو رو با کمی آب گرم حل کردم و به همراه شکلات تخته ای خرد شده ریختم و مخلوط کردم . اگر شکلات داخلش خوب حل نشد میشه کمی روی حرارت قرار داد تا یکدست بشه .آشپزی خاص هر دودر محیط بمونه و از دما بیفته و بعد داخل هر کدوم ۲ ق غ خامه ریختم و خوب مخلوط کردم. قالب رو جزیی با روغن مایع چرب کردم و بعد داخل قسمت های برجسته یکی در میون از مواد نسکافه و شکلات ریختم و داخل یخچال قرار دادم .وقتی کمی بست یکی در میون از مواد دسر ریختم و گداشتم یخچال . 👈بین ریختن لایه ها وقفه نیفته ، هر کدوم که کمی از نیم بند کمی بیشتر گرفت لایه بعدی ریخته بشه . در آخر ۶ ، ۷ ساعتی داخل یخچال بمونه و بعد که خوب بست ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم کاملا آزاد شده . روش یه دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آن گونه که یاری می کنی ، یاری می شوی . امام علی (ع) (غررالحکم) سلام حال و احوالتون خوبه ، من که این روزها فقط بدو بدو دارم می کنم و کلی کار دارم☺. ان شاا... سالم و سلامت باشید💐🙏. توی این شلوغی ها براتون این پست رو ادیت کردم .شیرینی خیلی خوشمزه ای هست یکی دو هفته پیش که درست کردم موقع انجام دادن کار هر کی می خورد کلی لذت می برد . یه شیرینی خوشمزه که حتی می تونه به عنوان میان وعده برای دلبندانتون درست کنید و این روزها استفاده کنند 😊🙂. تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم روغن مایع ۵۰ گرم (حدودا یک چهارم لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) کنجد ۲ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ گردوی ریز شده ۳ تا ۴ ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و پودر قند و کره و روغن رو با هم ترکیب و خوب مخلوط کردم . از همزن دستی و یا برقی میشه استفاده کرد. وانیل و بیکینگ پودر و کنجد هم ریختم . آرد رو الک کردم و کم کم داخلش ریختم. میزان آرد تقریبی هست و به تدریج ریختم تا جایی که خمیر به دست نچسبه ، زیاد هم نریزید که لطافت از بین نره . خمیر نرم و لطیفی به دست میاد که ورز دادن نداره و استراحت هم نمی خواد . از خمیر یک قاشق برداشتم ، حدودا هر کدوم ۲۵ گرمی برداشتم و توی دست به شکل بیضی در آوردم . رویه اش رو داخل گردو ریز شده غلتوندم . جای گردو هم می تونید از پسته ، بادام ، فندق ، نارگیل و ... استفاده کنید . بعد داخل سینی با فاصله چیدم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم . میشه بعد از پخت از دما افتاد روش پودر قند الک کرد . پ.ن : تعداد بسته به اندازه ای که درست می کنید ، برای من حدودا ۱۸ تا ۲۰ عدد شد. بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دوطرفه می تونید درست کنید. جای کره ، روغن جامد نریزید که سفت نکنه . جای پودر قند ، پودر شکر می تونید بریزید (شکر آسیاب شده) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با سه صفت محبت و دوستی به دست میآوری : ۱)انصاف در معاشرت ۲)همدردی با دیگران در خوشی و ناخوشی ۳)برخورد با قلب پاک و سالم. امام علی (ع) (بحارالانوار) سلام عزیزان ، از غذاهای نونی و دوست داشتنی 😋😍 انواع و مدل های مختلف شامی داریم که یک نمونه هست . من که یکی از طرفدارهای غذاهای نونی هستم ، شما چه طور 🤔 برای ۳ نفر (حدودا ۸ تا ۱۰ عدد شامی) گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم لپه نصف لیوان پیاز ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد آرد نخودچی ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم لپه رو خیس کردم و آبش رو تعویض کردم و گذاشتم بپزه ، کمی نمک بهش زدم . بعد از پخت لهش کردم . پیاز رو رنده کردم ، آبش رو گرفتم . بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم ، سیب زمینی رو آبپز کردم و رنده و له کردم . لپه له شده و تخم مرغ و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو هم اضافه کردم . خوب ورز دادم . بعد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم ، کف دست پهن کردم و به شکل گرد درآوردم و وسطش سوراخ ایجاد کردم . تابه ای رو روی حرارت قرار دادم کمی روغن ریختم و شامی ها رو توش سرخ کردم ، حرارت ملایم و با حوصله سرخ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6-7 سیب زمینی متوسط😍😋 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری نمک نصف لیوان شیر چای برای مواد گوشتی نصف کیلوگرم سینه مرغ 1 فلفل قرمز سرپوشیده 2 فلفل سبز 1 پیاز 2 میخک سیر 4 گوجه فرنگی (دو عدد از آنها خرد شده و دو عدد رنده شده) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک ، فلفل ، آویشن پنیر چدار برای بالا 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان شیر نمک ، فلفل 👉 تهیه غذا سیب زمینی ها را پوست گرفته و آنها را به 2 در 3 برش می دهیم. بیایید کره و نمک شیر و مایه را اضافه کنید تا کاملا پوره شوند. برای سس مرغ؛ گوشت مرغ را در ماهیتابه بریزیم. روغن را اضافه می کنیم ، درب آن را می بندیم و می پزیم تا آب جذب شود. فلفل ، پیاز و رب گوجه فرنگی را که روی آن تکه تکه کرده بودید اضافه کنید و کمی بیشتر آنرا بپزید. سپس گوجه فرنگی ، سیر و ادویه ها را اضافه کنید. یک لایه مرغ و یک لایه سیب زمینی بریزید و روی آن پنیر رو بذارید. بیایید آن را در فر با دمای 220 درجه نگه داریم تا سفید شدن آن ذوب شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🌈من پنیر لبنه زدم شما میتونین از ماسکار پونه هم استفاده کنید 🌈این چیز کیک ۱ عدد کمپوت ۵۰۰ گرمی میخواد 🌈از ۱۰۰ گرم آب آناناس داخل کمپوت برای ژلاتین استفاده کردم 🌈میتونی برای اینکه طعمش بیشتر آناناسی بشه از چند قطره اسانس آناناس استفاده کنی 🌈قالب ۲۴ یا رینگ ۲۴ مناسب این چیز کیک هست 🌈استراحت بیسکوئیت داخل فریز ۱۵ الی ۳۰ دقیقه 🌈استراحت نهایی برای بسته شدن ۲ الی ۳ ساعت بیسکوئیت خورد شده ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه، کره ۱۵۰ گرم یا ¾ پیمانه، ژلاتین ۱۵ گرم یا ۱ ق غ پر، آب آناناس برای ژلاتین ۱۰۰ گرم، پنیر لبنه ۳۰۰ گرم یا ¼۱ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه قنادی ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه فرم گرفته برای دکور چیز کیک ۳۰۰ گرم یا ۱¼ پیمانه، آناناس نصف شده ۸ تکه، آناناس خورد شده ۱۰ عدد، پودر نسکافه برای روی چیزکیک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء دوازدهم قرآن(تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.01M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ (زرده و سفید از هم جدا می شوند) 1 فنجان شکر 1 فنجان روغن 1 فنجان شیر نصف قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 لیوان آرد الک شده برای کرم: 3 بسته خامه 600 میلی لیتری (می توانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید) یک و نیم قاشق چایخوری وانیل 250 گرم پنیر لبنه 3 قاشق غذاخوری پودر قند برای روی کیک: 500 گرم توت فرنگی 2 بسته ژله کیک قرمز طرز تهیه: وانیل را به سفیده اضافه کرده و با همزن هم می زنیم تا پفکی شود. در ظرفی جداگانه زرده تخم مرغ و شکر را بریزید و با همزن 5-6 دقیقه بزنید. سپس روغن و شیر را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم و آرد و بیکینگ پودر را الک می کنیم و اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. سفیده تخم مرغ را به مخلوط کیک اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم. موادکیک را در قالبی که روغن زده ایم می ریزیم و خوب پخش می کنیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه می‌پزیم تا قهوه ای طلایی شود. بعد از خنک شدن کیک، خامه را در ظرف مناسبی می گذاریم. وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا غلیظ شود. کوارک را در ظرفی جداگانه بریزید و پودر قند را اضافه کنید و با همزن ۱ تا ۲ دقیقه بزنید. سپس به خامه مان اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. خامه را به طور یکنواخت روی کیک بمالید. توت فرنگی ها را ریز خرد می کنیم و روی خامه مان می گذاریم. 2 بسته ژله را با مقدار آب که روی آن نوشته شده آماده می کنیم و روی توت فرنگی ها می ریزیم. یک شب در یخچال استراحت می دهیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آفت موفقیت تنبلی است. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام از شیرینی های پر طرفدار و دوست داشتنی 😍 که خونگیش سه سوته تموم میشه 🤗😊 . تخم مرغ ۴ عدد آب ۲۰۰ گرم( نزدیک یک لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم ( یک لیوان) کره ۵۰ گرم شکر ۱ ق م وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ خامه فرم گرفته تقریبا ۴۰۰ گرم آب و شکر و کره رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . هم زدم لحظه ای که شروع به قل زدن کرد و میخواست بجوشه ، بلافاصله آرد الک شده رو بهش اضافه کردم و هم زدم به این مرحله میگن داغ زدن که مهم ترین قسمت نون خامه ای هستش و به صورت یه تیکه مثل حلوا یه جای قابلمه جمع شد ، مدام خمیر رو باز و جمع کردم حدودا ۵ تا ۷ دقیقه زمتن می بره. از روی حرارت برداشتم و خمیر رو توی ظرف دیگه قرار دادم تا از دما بیفته . تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای شکستم و کمی با چنگال زدم تا از حالت لختگی در بیاد . حالا خمیر (که نه گرم هست و نه خیلی سرد) رو کمی با همزن اولش زدم و بعد تخم مرغ ها رو کم کم به خمیر اضافه کردم و با همزن زدم ، بعد وانیل و بیکینگ پودر رو ریختم و کمی با همزن زدم . این خمیر خیلی کشدار هستش . خمیر رو داخل قیف ریختم ، ماسوره شکوفه داخل قیف انداختم (هر نوع ماسوره شکوفه میشه برای من شماره ۱۳۲ هستش) . سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و با فاصله ماسوره شکوفه زدم . ( سایز شیرینی بستگی به علاقه خودتون داره) سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دما ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه نون ها کمی خنک شد ، از سینی خارجش کردم . نون ها رو با خامه فرم گرفته توسط قیف با ماسوره ساده پر کردم. روش هم کمی شکلات تخته ای رو آب کردم داخل قیف یکبار مصرف ریختم و روی شیرینی ها ریختم . نکات : 👈تعداد برای من بین ۲۰ تا ۲۵ عدد شد بستگی داره که در چه سایزی بزرگ و یا کوچیک درست کنید که من کوچک درست کردم . 👈این نون اکلر رو میتونین با انواع سالاد و الویه و حلوا هم پر کنین . 👈من از خامه قنادی استفاده کردم و با همزن فرم بگیره ، وقتی که از فریزر بیرون اوردم وقتی که کمی نرم شد اول با دور کند همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم و بعد دور همزن رو تند کردم و ۳ ، ۴ دقیقه زدم . 👈بدون فر تا حالا درست نکردم داخل فر دست ساز فکر کنم بشه ، در مورد دستگاه های دیگه درجه و تایم اطلاع ندارم .
نشانه دوستی خدا دوست داشتن یاد خداست ، و علامت دشمنی با خدا دشمن داشتن یاد خداست. پیامبر اکرم (ص) (جامع الاخبار) سلام از شیرینی های خوشمزه و دوست داشتنی که درست کردنش هم راحت و شیرینی تقریبا تردی هستش 😋😍🤗. . کره یا مارگارین ۲۵۰ گرم (یک لیوان) (در این شیرینییا از کره یا از مارگارین یا از ترکیب کره همراه روغن جامد استفاده بشه ، کلش روعن جامد نباشه ) آرد سفید ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان) پودر قند یا پودر شکر ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان) پودر کاسترد ۱۲۵ گرم (حدودا یک لیوان) (لوازم قنادی ها و هایپرمارکت ها دارن ) وانیل ۱/۴ ق چ من از ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان) مارگارین و ۱۰۰ گرم (حدود یک سوم لیوان) روغن نیمه جامد استفاده کردم . آرد و پودر کاسترد و پودر قند رو هم جدا گانه الک کردم . کره و پودر قند رو با همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم تا کرم رنگ بشه . وانیل رو ریختم پودر کاسترد و آرد رو هم اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم و از دست کمک گرفتم . این خمیر ورز دادن نداره فقط در حد مخلوط شدن با نوک انکشت انجام بشه . استراحت نداره انداره شیرینی ها دل به خواهی هستش برای اینکه تقریبا همه یه اندازه بشه من از موادم به اندازه یه قاشق چایخوری ازش بر می داشتم و توی کف دستم گرد و کمی پهن کردم ، با چنگال روش طح انداختم چون این شیرینی به اندازه کافی روغن داره ، چرب کردن سینی هم لازم نیست . شیرینی ها رو توی سینی چیدم. فر از یک ربع قبل روشن بشه. توی فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار دادم . بعد از خنک شدن از سینی برداشتم . یک مقداری شکلات تخته ای آب کردم و سر شیرینی ها رو کمی در شکلات قرار دادم و سپس در پودر نارگیل غلتوندم . نکات : 👈با مقدار مواد بالا حدودا ۹۵ عدد شیرینی ، به وزن حدود ۹۰۰ گرم میشه. 👈بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم ‌. 👈ماندگاری توی ظرف درب بسته و در محیط خنک تا یکی دو ماه با کیفیت می مونه. 👈روغن جامد که هم می تونید روغن صاف قنادی استفاده کنید و یا روغن نیمه جامد ، روغن نیمه جامد (همون حلبی ها) رو صاف کنید و در شیرینی استفاده کنید با این شکل که روغن رو روی حرارت ترجیحا غیر مستقیم آب کنید و بزارید کنار کمی از دما افتاد بزارید یخچال تا بسته بشه و بعد از قسمت سفت آن بردارید و داخل شیرینی ها استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترين كارها پس از ايمان به خدا، دوستى با مردم است.پیامبر اکرم (ص) (نهج الفصاحه) آشپزی خاص سلام سلام چیزی به یلدا نمونده و اینم آخرین کار یلدایی 😍 . از دسرهای دوست داشتنی و خوشمزه . چندین مورد پاناکوتا همراه ژله براتون گذاشتم این بار این طرح رو با توجه به قالبم که این شکلی هست انتخاب کردم .😊 شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲۰گرم (۲ ق غ) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) شکر ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ پودر ژله انار و پودر ژله آلوورا یک بسته پودر ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم ، روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد مقداری ازش برداشتم و گداشتم یخچال نیم بند بشه . نصف بسته پودر ژله آلوورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش روی حرارت عیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و گذاشتم یخچال نیم بند بشه . قالب من پلاستیکی هستش و خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم . از ژله انار نیم بند شده داخل قسمت طرح دار دور گل ریختم و بعد گداشتم یخچال که کمی خودش رو بگیره . بعد از ژله آلوورا نیم بند شده داخل طرح گل ریختم و از دونه های انار و خلال پسته هم استفاده کردم . این رو چند بار تکرار کردم و کمی ریختم و ار بار گداشتم یخچال که کمی بگیره تا نهایت کل قسنت طرح دار پر بشه . برای پاناکوتا نصف لیوان شیر و پودر ژلاتین رو روی حرارت غیر مستفیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر هستش .ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم . خامه رو هم در ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم تا خامه گرم بشه اما نجوشه . خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم ،از مواد شیر مقداری برداشتم و داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و بعد کلش رو داخل مواد ریختم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم ، کنار قرار دادم که خنک بشه . روی لایه قبلی مقداری از پاناکوتا ریختم (پاناکوتا گرم نیست) و داخل یخچال قرار دادم . مابقی ژله انار که مونده بود رو روش ریختم و یخجال قرار دادم و مابقی پاناکوتا رو ریختم و در آخر ۶ الی ۷ ساعتی یخچال بمونه . وقتی که کامل بست ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و بعد بیرون آوردم و دیدم کاملا آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوب اینم از فیلم کاچی خونگی خوشمزه که هم خیلی خوشمزه اس هم مقوی که این روزها هم‌ که خیلی میچسبه معمولا برای تقویت کردن بدن سریع کاچی درست میکنن 🥰 پخت ها هم کمی متفاوته در اصل اینه که همچین چرب و روغنی و پر از مغزیجاته کلا گرمی جات هست ولی خوب من خیلی چرب نکردم و فقط از گردوی خرد شده استفاده کردم و با کره درست کردم تا مقوی تر بشه پس بجای کره میتونید روغن جامد استفاده کنید شکر هم‌نزدم و با نبات درست کردم خیلی بهتره.پس میتونید جایگزین کنید البته اینم بگم ادویه های مخصوص هم داره که عطاری میفروشن ولی من نزدم . کاچی برای این مقدار من از صد گرم کره اب چهار پیمانه آرد یک پیمانه ۱۱ شاخه نبات (نبات معمولی نداشتم )میتونیدشکر هم بزنید نصف پیمانه گلاب کمی زعفران دم‌کرده ۲ ق غ روغن جامد(مایع هم میشه) یک ق م پودر هل و کمی دارچین اگر دوست داشتید کمی زردچوبه بزنید تو ظرفی آب و نبات رو گذاشتم روی حرارت نبات که حل شد زعفران و گلاب رو اضافه کردم و خاموش کردم تو تابه کره رو گذاشتم ذوب شد ارد الک شده رو اضافه کردم یکدست شد روغن جامد زدم تا کمی باز بشه حالا اونو با شعله متوسط خوب سرخ کردم‌تا به رنگ دلخواهم برسه ( میتونید بیشتر سرخ کنید و تیره تر باشه) بعد هل و دارچین اضافه کردم مخلوط که شد شربت رو اضافه کردم و هم زدم‌روی حرارت تا به غلظت مناسب برسه نه خیلی شل نه خیلی سفت در آخر هم‌ کمی گردوی خرد شده اضافه کردم و همونطور داغ ریختم تو ظرفم و روش رو با کنجد گردوی خرد شده خلال پسته و پودر پسته و گل‌محمدی تزیین کردم امیدوارم شمام درست کنید و نوش جان کنید 😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه ۳ پیاله کاچی: آرد ۴ قاشق شکر ۶ قاشق کره یک عدد پنجاه گرمی روغن مایع ۳ قاشق هل یک قاشق چایی خوری آب برای شربت یک لیوان کامل گلاب سه قاشق ادویه کاچی(تهیه از عطاری ها) پودر گردو و بادوم و پسته و کنجد هر کدام یک قاشق چایی خوری .... مقداری برای تزیین آرد را تفت میدهیم تا به هر رنگ خوشتون بیاد در بیاد... 👈 کاچی تیره و روشن بستگی به میزان تفت ارد داره. 👉وقتی به رنگ دلخواه رسید بهش کره و روغن اضافه میکنیم . بعد پودر هل ادویه کاچی و مغزها رو اضافه میکنیم. شربتی را که با آب و شکر گلاب و زعفران تهیه کردیم بهش اضافه میکنین. تا زمانی ک به غلظت فرنی برسه هم میزنیم. نه خیلی شُل نه خیلی سفت. نوش جان دوستای خوبم خیلی در مورد ترکیبات ادویه کاچی پرسیده بودید. ترکیباتش شامل👇 ‌تخم گشنیز سیاه دانه زیره رازیانه جوز هندی تخم شوید هل زنجفیل کنجد زرچوبه آویشن بادیان رومی هست میتونید از عطاری ب صورت آماده تهیه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوبى كننده بهتر از خودِ خوبى و بدى كننده بدتر از خودِ بدى است. امام علی (ع) (نهج البلاغه) آشپزی خاص شیرعسلی توی انواع دسرها و کیک ها و .. کاربرد داره . الان هم که حدیدا خیلی این قوطی های شیرعسلی ها گرون شده ، درست کردنش خونه خیلی راحته و با کمی صبر و حوصله می تونید درست کنید و اصلا هم مزه اش با بیرونی ها فرق نمی کنه . خدایی خیلی کار درسته 😍 و با دو سه قلم مواد میشه خیلی راحت درست کرد🤗. توی خیلی کیک ها و چیرهای دیگه هم استفاده میشه حالا که دیگه راحت میشه خونه درست کرد بیشتر چیرهایی که شیر عسلی داشت و محدود بودم پیدا نمی کردم و خونه نبود براتون میزارم . این شیر عسلی رو صبحانه هم خیلی ها می خورند . خالی خالی اش هم همین طور 🤗😃😁. شیر ۲ لیوان شکر نصف لیوان کره ۲۵ گرم یک ظرف و تابه بزرگی رو انتخاب کردم . حرارت ملایم رو به کم باشه . چون این فرآیند تهیه شیرعسلی کمی زمان بر هست هر چه قدر ظرف بزرگتر و سطح اش بیشتر باشه این راحت تر تبخیر میشه و به غلظت می رسه . شیر و شکر رو روی حرارت قرار دادم . مدام هم زدن رو ادامه دادم به هیج عنوان نباید بجوشه و گرنه شکرک می زنه و ته می گیره .من هر یکی دو دقیقه هم می زدم و توحه می کردم که اصلا ته نگیره و نجوشه ، ممکنه خیلی ریز جوش بزنه ایراد نداره اما نباید جوش زیاد بزنه . مرحله تبخیر کمی طولانی هست . من ظرفی که انتخاب کردم وسیع بود و برای من نزدیک یک ساعت کمی کمتر زمان برد حتی مممکنه تا دو ساعت هم زمان ببره .حرارت رو زیاد نکنید اصلا و با حوصله انجام بدید . آخر که غلیظ شد ،کره رو اضافه کردم . میزان غلظت سلیقه ای هستش . برگرفته از نکات تکمیلی : من با این میزان نزدیک ۲۰۰ گرم شیر عسلی به دست آوردم . شیر عسلی غلیظ حدودا دو هفته توی ظرف درب بسته در یخچال قابل نگه داری هست . شیر عسلی بعد از سرد شدن سفت تر میشه . مواظب باشید که ته نگیره ، اگر ته گرفت ظرفتون رو عوض کنید. غلظت شیر عسلی بسته به علاقه و سلیقه شما دارد اما حواستون باشه خیلی هم غلیظ نشه چون بعدش دیگه سرد بشه سفت تر میشه و اگر خیلی سفت شد می تونین کمی اب جوش بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛