فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_سرخ_شده_با_پنیر_و_ژامبون😍😋
آرد چند منظوره یا همه کاره دو و نیم پیمانه (اگه نداشتین آرد سفید)
شکر ۱ ق غ
نمک نصف ق چ
جوش شیرین نصف ق چ یا بجاش ۲ ق چ بیکینگ پودر (اینجا بهتره از جوش شیرین استفاده بشه)
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
کفیر ۲۰۰ میلی لیتر (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه نداشتین ماست معمولی)
ژامبون و پنیر پیتزا برای داخلش (یا از مواد دیگه مثل سبزیجات هم میتونین به دلخواه استفاده کنید)ضخامت خمیر خیلی زیاد نباشه،هر طرف رو حدود پنج دقیقه سرخ کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قارنی یاریخ یا شکم پاره یا بادمجون شکم پر
بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز یک عدد متوسط
سیر سه حبه
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
نمک و ادویه شامل زردچوبه و پولبیبر و پاپریکا به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری برای مواد گوشتی
و دو قاشق غذاخوری برای سس
✅طبق فیلم مراحلو انجام بدید
✅برای سس اول ربو تفت بدید بعد آب بریزید تا به جوش بیاد بعد بادمجون شکم پر هارو درونش قرار بدید
✅نیم ساعت با خرارت خیلی کم بزارید شکم پر ها درون سس بپزن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه مرغ😍😋
مواد لازم:
یک عدد جوجه نهصد گرمی🍗
یک عدد پیاز🧅
یک بته سیر حبه شده🧄
سه عدد فلفل عنابی🌶
هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه🍀🌱
یک قاشق غذاخوری آرد🥡
نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک🌱
صد و پنجاه گرم تمبر هندی🥣
آب جوش ششصد میلی لیتر💧🔥
ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم🧂
سه پیمانه برنج🍙
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_شکلاتی😍😋
_این دستور هم تو فر هم تو فردستساز و هم تو توستر قابل اجراست دستورش عالیه و کیکش خیلی پوک و خوشمزه میشه اگرم خواستین میتونید تو قالب بزرگ درستش کنید فرقی نمیکنه
همینطور میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید و یه کیک ساده داشته باشید
_🔴 این دستور رو میتونید به شکل کیک قابلمه ای بدون قالب هم درست کنید
_🔴 این کاپ کیکارو تو فر یا توستر هم میتوانید درست کنید با دمای ۱۸۰ درجه
_🔴مقدار مواد و توضیحات روی ویدئو هست اما چند تا نکته داره:
_🔴 مقدار مواد دستور رو اصلا کم و زیاد نکنید تا کاپ کیکتون همینطوری با کیفیت و اسفنجی دربیاد
_🔴حرارت فر دستساز نه باید خیلی کم باشه که کیک نپزه نه زیاد باشه که بسوزه ،باید ملایم باشه و از حرارت متوسط کمتر باشه و باید ۱۵ دقیقه زودتر رو حرارت بذارید که داخلش خوب داغ بشه مثل فر گازی
_🔴در طول پخت اصلا در فر دستساز رو باز نکنید
_🔴کاپ کیک رو میتونید بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با خلال دندان پختش رو چک کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر بیسکوییتی
کیک یخچالی
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
آرد ۲ قاشق غذاخوری
پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
شکر یک لیوان
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
شکلات صد گرم
بیسکوئیت پتی بور شکلاتی ۳ بسته
طرز تهیه:
آرد و نشاسته و پودر کاکائو و شکر رو توی ظرف میریزیم و با همزن دستی هم میزنیم و بعد شیر رو بهش اضافه میکنیم و ظرف رو روی شعله ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا ته نگیره. اونقدر هم بزنید تا پودینگ غلیظ بشه و در آخر شکلات رو اضافه کنید و وقتی شکلات آب شد و پودینگ کاملا یکدست شد شعله رو خاموش کنید.
کف ظرفتون یک ردیف بیسکوئیت بچینین و کمی از پودینگتون رو همونطور داغ روی بیسکوئت بریزید و صاف کنین دوباره یک لایه بیسکوئیت بچینین و روی بیسکوئیت ها پودینگ بریزید و همین کار رو ادامه بدین تا پودینگ تموم بشه.
دسر رو بذارید یخچال به مدت حداقل چهار ساعت. اگه یک شبانه روز بمونه که خیلی بهتره و هر چی میمونه خوشمزه تر میشه.
برای تزیین روش من صد گرم خامه صبحانه رو گرم کردم(نباید بجوشه) وقتی شروع کرد به جوشیدن پنجاه گرم شکلات خرد شده رو بهش اضافه کردم و شعله رو خاموش کردم و اونقدر هم زدم تا شکلات آب بشه و یکدست بشه. بعد گاناش رو میریزیم روی دسر و به دلخواه تزیین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام امیدوارم که خوب باشین🥰
دستور یه کلوچه ی نرم وخوشمزه دیگه
کلوچه کره ای هل
خیلی هم آسونه وراحت درست میشه
#کلوچه_هل
کره ۸۰ گرم (می تونید از کره گیاهی هم استفاده کنید به میزان ۱۰۰ گرم)
پودر هل ۱ق چ پر
شیر ۷۰ گرم (۱/۳ پیمانه)
شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳پیمانه) کم شیرین خواستین می تونید ۱۲۰ گرم بریزید
آرد حدود ۳۵۰ گرم (۲ و۱/۳پیمانه)
بکینگ پودر ۱ق س (۸گرم)
تخم مرغ ۱عدد کامل +۱عدد زرده
🔸️برای پف بیشتر می تونید از ۱/۸ ق چ نمک میوه هم استفاده کنید من ریختم
👈همه مواد هم دمای محیط باشند
تخم مرغ ،شیر،پودر هل،شکروکره نرم را با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید
سپس ۳۰۰ گرم آرد به همراه بکینگ پودر را اضافه کنید تا جای ممکن با همزن دستی ودر نهایت خمیر را با نوک انگشتان دستتون جمع کنید
🔸️خمیر نیاز به ورز نداره وآرد در حدی اضافه شود که خمیر کاملا لطیف ونررمی شکل بگیره من ۳۵۰ گرم آرد استفاده کردم
نیم تا یک ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید
سپس بین دونایلون به ضخامت ۱سانت پهن کنید کاتر بزنید درون قالب بچینید ده تا پونزده دقیقه در محیط استراحت بدین ورومال کنید
طرح بندازین کنجد بپاشید ودر فر از نیم ساعت قبل داغ ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید
برای خوشرنگ شدن کمی هم گریل کنید فقط زیاد از حد داخل فر نمونه چون خشک میشه
🔸️رومال:
یک عدد زرده تخم مرغ+۱ق چ شیره یا عسل+۱/۸ق چ وانیل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_هل#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_شکم_پر_هندی
این مقدار مواد واسه چهار نفر است البته بستگی به میزان مصرف داره😉
طرز تهیه..... اول مواد توی شکم کتلت را درست کنید پیاز را رنده کنید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه وتفت دهید من اصلا روغن نزدم چون گوشت خودش چربی داره شما میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل من نصف یه فلفل دلمه قرمز را رنده کردم وابش را گرفتم وبه گوشت اضافه کردم میتونید فلفل دلمه سبز برنید ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر سیر وزنجبیل بزنید وتفت دهید
سه تا سیب زمینی متوسط رو به بزرگ را آبپز کنید و رنده کنید با دوقاشق پر گشنیز ریز خرد شده می شه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره ونمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه برنید وخوب ورز دهید توی دست از مواد اندازه یه نارنگی بردارید وباز کنید واز مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بیارید وطبق فیلم مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود بعد دوتا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید اجازه دهید یک طرف که طلایی شد بعد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه
سوالهای احتمالی..... 1.....بوی تخم مرغ اصلا نمیده وبسیار خوشمزه است ومصرف روغنش خیلی کمتر از کوکو وکتلت است
2.....نباید توی خود کتلت تخم برنید دستورش اینه
3......بعد پخت توی کتلت کاملا پوک می شه وسیب زمینی دور گوشت بسیار ترد ونازک می شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر با بروکلی و چدار😍 یه انتخاب جذاب و خوشمزه😋👌🏻
مواد لازم
برای مرغ
4 سینه مرغ
1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی اختیاری
1 قاشق چایخوری پاپریکا اختیاری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
برای داخل شکمش
2 فنجان گل کلم بروکلی
1/4 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده
½ فنجان پنیر پیتزا
4 اونس پنیر خامه ای
2 حبه سیر ریز شده
نمک و فلفل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کورن داگ🌭•
چقدررر عالی شد🤌🏻به یکبار امتحان میارزه🤤
~💝مواد لازم:
۲۰۰گرم آرد سفید
۲۰۰گرم آرد ذرت
۲ق غ بکینگ پودر
۲ق غ شکر
۲ق غ روغن مایع
۲عدد تخم مرغ
یک لیوان شیر
کمی نمک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران مرغ جدید 😍😋
ران مرغ با پوست ۴ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
سیر ۳ حبه
ماست کفیر یونانی (۱ لیوان سرخالی)
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا
نان لواش
____
1️⃣ فلفل دلمه و سیر و بریز تو غذاساز و پورش کن
2️⃣ بریز تو یه ظرف و ۱ لیوان سرخالی ماست اضافه کن و ۱ ق چ نمک و ۱/۴ ق چ فلفل قرمز و فلفل سیاه و پاپریکا بریز و خوب قاطیشون کن
3️⃣ مرغ هارو بذار توش و ۲-۳ ساعت بذار یخچال
4️⃣ ۲ لایه نون لواش بذار کف پیرکس و مرغ هارو بچین توش و بقیه سس و بریز روش
5️⃣ با دمای ۲۰۰ درجه ۶۰ الی ۷۰ دقیقه بذار بپزه
✅✅✅ اگر دیدی روش خیلی داره برشته میشه یه فویل بذار روش
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت گوشت و بادمجون 😍😋
این کتلت گوشت و بادمجون یکی از غذاهای ترکیبی جدید و خوشمزست که اگه از غذاهای تکراری خسته شدید بهتون پیشنهاد میکنیم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم
بادمجون کبابی: ۱۵۰گرم
پیاز: ۱عدد
سیر: ۳حبه
ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و آویشن
آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ
جعفری خوردشده: ۴ق.غ
.
بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر.
از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم.
تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم.
این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه این کتلت متفاوتو خوش عطرو خوشمزه
رو برای یکبارم شده امتحان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصرانه😍😋
۱ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۲ ق غ شکر، ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید
۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید
۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید
با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه
سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید
قطر خمیر باید این اندازه باشه
با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید
توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید
برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید
در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شربتی زعفران و پسته🥮😍😋
~🧡مواد لازم :
ارد سفید قنادی ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ میلی لیتر
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر هل یک ق چ
مغز پسته ۵۰ گرم
.
~💛شربت:
شکر ۱۵۰ گرم
آب ۱۲۰ میلی لیتر
گلاب + زعفران + پودر هل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پتی_بور😍😋
۱۵۰ گرم بیسکوییت_پتی_بور رو داخل قالب کمر بندی بچینین
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
پنجاه گرم شکر
مخلوط کنین
نیم لیتر شیر بریزین و مخلوط کنین
۴۵ گرم نشاسته ذرت بریزین و هم بزنین
روی حرارت ببرین تا غلیظ بشه
از روی حرارت بردارین و یک پیمانه خامه صبحانه اضافه کنین و هم بزنین
مواد رو داخل قالب بریزین
پنج قاشق غذاخوری شکر
پنج قاشق غذاخوری پودر کاکائو
دو سوم پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنین
روی حرارت ببرین وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارین و ۱۰۰ گرم کره بریزین و مخلوط کنین مواد رو داخل قالب بریزین و کمی خلال بادام بریزین دو ساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصرانه😍😋
۱ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۲ ق غ شکر، ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید
۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید
۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید
با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه
سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید
قطر خمیر باید این اندازه باشه
با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید
توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید
برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید
در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
مرغ آلو😋
.
مواد لازم:
مرغ قطعه شده
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم
پیاز یک عدد متوسط
آلو برقانی و بخارا
شکر
رب دو قاشق غذاخوری
کره ۳۰ گرم
ابتدا مرغ ها رو در ظرف مناسب تفت بدین بعد کمی زردچوبه، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید وقتی خوب تفت داده شد بهش پیاز و آب اضافه کنید و بزارید برای نیم ساعت روی گاز
.
آلوهارو خیس کنید بعد روی حرارت قرارشون بدین کمی شکر و زعفران بهش بزنید و بزارید روی حرارت بمونه تا رنگ پس بده و کمی خودش رو ول کنه😅
.
آلوها رو به مرغ اضافه کنید
.
بریم برای سس
.
اول رب رو کمی تفت بدین بعد شکر و کره رو بهش اضافه کنید با کمی زعفران و آب ترکیبش کنید و روی مرغ ها بریزید😍
.
غذارو به حال خودش بزارید تا خوب جا بیفته اگر ترش دوست دارید که هیچ اگر خواستید ملس بشه میتونید کمی شکر به مرغ ها بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_فومن
خیلی راحت شما می تونید توی خونه درست کنید عالی میشه👌
گرم اندازه استاندارد هست . لیوان و قاشق ، لیوان دسته دار فرانسه و قاشق های خونگی کاملا تقریبی .
برای ۶ تا کلوچه
آرد سفید حدودا ۲۵۰ گرم ( یک و دو سوم لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۵ میلی ( ۳ ق غ)
آب ولرم ۲۵ میلی ( ۳ ق غ)
ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان یا حدودا ۴ ق غ)
کره ۳۰ گرم
پودر خمیر مایه ۲ گرم (۱ ق چ)
نمک نوک قاشق
بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ
برای مواد میانی : پودر گردو ۱۰۰ گرم (نصف لیوان )/ شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) / کره ۳۰ گرم/ آرد سفید ۳۰ گرم ( ۲ ق غ)/ پودر دارچین ۱ ق م /پودر جوز هندی ۱ ق چ
آب ولرم و ۱ ق شکر رو مخلوط و پودر خمیر مایه روبهش اضافه و در ظرف رو گداشتم تا ده دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.
کره و شیر رو با هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا کره آب بشه . بعد گذاشتم کمی از حرارت بیفته .
تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم از لختگی بیرون بیاد ، ماست و شکر رو هم اضافه کردم . کره و شیر رو هم اضافه کردم . خمیر مایه عمل اومده رو هم ریختم . نمک و بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و به تدریج داخل مواد ریختم و خمیر رو خوب ده دقیقه ورز دادم . بعد توی ظرف تمیز خمیر رو گذاشتم روش رو پوشوندم و یک و نیم ساعت استراحت بکنه .
برای مواد میانی : کره و آرد رو روی حرارت قرار دادم و کمی تفت دادم . بعد از حرارت برداشتم و همه مواد رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .(پودر جوز هندی قابل حذف)
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، توی دستم چونه ها رو کمی پهن کردم ، از مواد میانی ۲ تا ۳ ق م ریختم و گوله کردم و پیچیدم ، بعد با کف دستم کمی پهن کردم و توی سینی فر چیدم . من مهر مخصوص این کلوچه ها رو نداشتم با یه قالب گرد، (حتی یه درب بطری نوشابه )مهر زدم . برای رومال از یه زرده تخم مرغ و زعفران و ۱ ق م شیر رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم .
در فر از پیش گرم شده ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم ، اخر کار یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا کمی روش خوشرنگ بشه .
ظرف حاوی آب هم توی فر بزارین که کلوچه ها خشک نشن .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
🚨میدونستی یه سری ذکر ها و اعداد
هستن که میتونن آرزوهاتو براورده کنن؟ 🤯
و کمکت کنن😱👇
📣ثروت بی حد و حساب بدست بیاری
📣رزق و روزیت زیاد بشه
📣مشتری هات فت و فراوان بشه
📣پول های زیادی بدست بیاری و بتونی ببخشی
❇️فقط کافیه وارد کانال زیر بشی و روزی ۱۰ دقیقه وقت بزاری و این ذکر و کد ثروتی که برات گذاشتمو بخونی ❇️
🌟اگه توهم دوست داری این ذکرها و اعداد ثروتساز رو بیشتر بشناسی معطل نکن سریع تا برش نداشتم بزن رو لینک 👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/356581800C196e9d5730
طالبی ، ملون ، آناناسی ، شاهپسند ، جانا یا هندوانه را اریب برش دهید.
نیمه ی آن را از وسط نصف کنید و برگردانید و به هم وصل و فیکس کنید.
روش وصل :
۱) از قسمت پوست ، بالا ، پایین و وسط آن را با سیخ چوبی در گوشت آن فیکس کنید و 👈خط وصل ( درز) را ژله آلوورا بزنید .
۲) برگردانید و داخل آن را کمی خالی و خشک کنید.
۳) با قاشق و خیلی نازک کمی وسط آن را بتراشید و تراشه های آن را در درز فرو کنید و پوشش دهید و در یخچال قرار دهید.
۴) سپس طبق ویدئو این درز را با ژله آلوورا پوشش دهید و یک ساعت در یخچال قرار دهید (دو بار) .
۵) مطمئن که شدید ژله مورد نظرتون را در آن بریزید و تزئین کنید و ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
۶) هنگام سرو به آرامی سیخ چوبی را بیرون آورده ، برش داده و نوش جان کنید .
👈نکته های مهم :
۱) ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش حل کنید و بزارید خوب سرد شود( مثل شَهد بشه ) 👈روان اما غلیظ.
۲) درز وسط را با 👈تراشه های ریز خود طالبی اول پوشش دهید بعد ژله بریزید و با برس روی درز بکشید و در یخچال و دوبار روی درز ژله غلیظ شده بریزید و بالا و پایین کنید و در یخچال قرار دهید.
۳)برای تزئین اول ژله مورد نظر را ریخته ؛ وقتی در یخچال نیم بند شد با میوه تزئین و دوباره به آرامی روی میوه ژله بزارید و در یخچال قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
1 کیلو گوشت گاو چرخ شده (پستانک)
1 پیاز
1 تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 لیوان چای خرده نان
1 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری خردل
1 قاشق چای خوری سس گوجه فرنگی
1 قاشق سس مایونز)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز آسیاب شده ، آویشن
نصف بطری نوشابه (آب معدنی)
طرز تهیه🔻
پیاز آب آن تخلیه می شود. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه قرار می دهند.
سپس تخم مرغ ، خردل ، سس گوجه فرنگی ، سس رشته و ملاس را اضافه کنید.
ادویه جات و آب معدنی اضافه می شود. در آخر آرد سوخاری اضافه شده و ورز داده می شود و درب شیشه روی آن گذاشته و برش داده می شود. یک قاشق مخلوط کوفته درون جلد قرار داده شده و با دست فرم می گیرد. در آخر با نایلون بسته می شود و کوفته هایی که به شکل گرد در می آیند کنار گذاشته می شوند. این فرآیند اعمال می شود تا تمام ملات تمام شود.
مقدار مورد استفاده را در یک سینی گرفته و در یخچال می گذارند. به مدت 1 ساعت استراحت داده می شود ، سپس مواد لازم برای همبرگر تهیه و از یخچال خارج می شود و در روغن داغ سرخ می شود. کوفته های اضافی داخل فریزر عمیق قرار می گیرند. هنگامی که از آن استفاده می کنید ، می توانید آن را از یک ساعت قبل حذف کرده و از آن استفاده کنید.
توجه: در صورت عدم وجود آرد سوخاری ، می توان از آن در آرد معمولی استفاده کرد ، اما آرد سوخاری مرتب تر است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛