eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتف سوخاری به روش رستورانی درست کن به راحتی🤩 مغز پخت هم میشه مواد لازم🥣 : کتف مرغ : هشت عدد گرانول سوخاری پولکی ( پانکو طلایی ) مارک تردک : یک بسته آرد گندم : یک لیوان تخم مرغ : دو عدد نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و آویشن : به مقدار لازم زعفرون : ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری شیر : نصف استکان کتف هارو مثل ویدیو برش بزنید و از هم جدا کنید. تو ظرفی دو تا تخم مرغ، ظرف دیگه آرد و ظرف دیگه پودر سوخاری بریزید. به تخم مرغ شیر اضافه کنید تا لخته نباشه. به تخم مرغ و آرد ادویه اضافه کنید. کتف هارو اول توی تخم مرغ، بعد آرد و دوباره تخم مرغ و آخرش پودر سوخاری. بعد آماده شدن، همشون به مدت نیم ساعت بذارید تو یخچال. توی ظرفی روغن بریزید و کمی که داغ شد، کتف هارو سرخ کنید. با شعله کم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سرخ کنید. بعد سرخ شدن، بذارید روی توری فلزی یا دستمال تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد نوش جان کنید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل تابه یا قابلمه ی سایز متوسط چرب شده با قطر حدودا ۲۵ یا ۳۰ سانت بریزید. روی در تابه حتما دمکنی بزارید تا خمیر نشه. شعله پخش کن بزارید با حرارت متوسط ۴۰ دقیقه ای میپزه. در اخر پخت درشو باز کنید با خلال دندون تست کنید که پخته یا نه. اگه خلال دندون از داخل کیک‌ تمیز دربیاد یعنی پخته. اگه شعله پخش کن‌ نداشتید حرارتو کم کنید که اینجوری یک ساعته میپزه. نیازی به کاغذ روغنی نیست. در اخر اگه دوست داشتید شربت زعفرونی یا شربت بار که قبلا بارها تو پست های بامیه بهتون یاد دادم‌ روش بریزید تا هم‌ خوشرنگ بشه هم شهددار ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از پاستاهای خوشمزه و جذاب و پرطرفدار 😍😋 خیلی سریع و راحت آماده میشه و وقتی زمان کم داری یکی از بهترین گزینه هاست 😉 بهترین سخن آن است که هم خسته کننده نباشد و هم اندک نباشد . امام علی (ع) برای ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد سیر ۲ حبه (یا پودر سیر) پاستا فتوچینی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (نصف بسته) خامه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت) آب مرغ یا ترکیب عصاره مرغ با آب ۱ تا ۱.۵ لیوان نمک و فلفل به میزان لازم جعفری خرد شده به میزان لازم پنیر پارمسان ۲ ق غ سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و با کمی کره و روغن تفت دادم . سیر رنده شده (یا پودر سیر ) و فلفل سیاه هم ریختم . خامه صبحانه رو اضافه کردم و ترکیب کردم . خامه گرم شد ، آب مرغ یا ترکیب عصاره مرغ با اب رو اضافه کردم . من عصاره استفاده کردم ، دیگه نمک نریختم . در تابه رو گداشتم تا مرغ بپزه . داخل قابلمه آب جوش همراه نمک ریختم و پاستا رو اضافه کردم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم . پاستای آبکش شده رو به ترکیب مرغ و خامه اضافه کردم و ۵ دقیقه روی حرارت موند و در آخر به دل خواه کمی پنیر پارمسان و جعفری خرد شده ریختم و حرارت رو خاموش کردم و در دیس کشیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂شب ها آرامشی دارند 💫از جنس خدا 🍂پروردگارت همواره 💫با تو همراه است 🍂امشب از همان شبهایی ست 💫که برایت یک 🍂شب بخیر خدایی آرزو کردم شبتون بخیر 🌙 لحظه هاتون سرشاراز آرامش 💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم (٤ نفر) مرغ >> ٤ تكه ساقه كرفس >> ٢ عدد پياز >> ٣ عدد هويج >> ١ عدد فلفل دلمه >> نصف ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ سير ساطوري >> ١حبه زرشك>> ١٥٠گرم شكر >> ١قاشق غ خ زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ آب سرد >> ١ليتر آب جوش >> نيم ليتر نمك >> ٢ قاشق چ خ زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ پاپريكا >> ١ قاشق چ خ تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد ازسردشدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير روتفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله،نمك،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رواضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همه کاره😀 که هم میتونی با لایه لایه های میوه و بیسکوییت خرد شده هم فقط با میوه هم فقط با بیسکوییت خرد شده هم فقط با کیک خرد شده هم تک و تنها سرو کنی😃 مواد لازمش: بیسکوییت پودر شده : ۱۲ قاشق غذاخوری ( کم و زیادش سلیقه ایه ) برای مواد میوه ای : توت فرنگی یا رزبری یا شاتوت : ۲۸۰ گرم شکر : ۳۵ گرم نشاسته ذرت : ۱۰ گرم برای موس شکلاتی : شیر سرد : ۳۵۰ گرم شکلات چیپسی یا تخته ای ( تلخ یا شیرین فرقی نمیکنه و سلیقه ایه ، من ترکیب تلخ و شیرین استفاده کردم ) : ۱۵۰ گرم نشاسته ذرت : ۱۸ گرم حالا اول بیسکوییت و خرد کن و کنار بذار واسه سس شکلاتی ، میوه و نشاسته و شکر و قاطی کن و بذار رو شعله ی ملایم تا باهم ترکیب بشن و سس مانند بشه واسه مواد شکلاتی ، شیر سرد و نشاسته و باهم مخلوط کن و شکلات و اضافه کن و بذار رو شعله ملایم مرتب هم بزن تا مثل فرنی بشه حالا بذار همه مواد به دمای محیط برسن برا من مواد شکلاتی گرم بود هنوز واسه همین تو لیوان بخار تشکیل شد😀 حالا میتونی به سلیقه ی خودت لایه لایه بچینی این مقدار مواد دوتا لیوان دسر میشه . و تامام😎 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک با بافت پنبه ای و سس بسی خوشمزه😊 آشپزی خاص موادلازم : آرد ۲ لیوان تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان نسکافه ۲ ق غ ( یا قهوه گلد ) آب جوش ۳/۴لیوان روغن مایع نصف لیوان بیکینگ‌پودر ۲ ق چ وانیل ۱ ق چ کافی میکس ۱ بسته (اگه نداشتید حذف کنید) طرز تهیه: نسکافه و کافی میکس رو توی آبجوش دستور حل کنید و کنار بزارید تا همدمای محیط شود. تخم مرغها رو با شکر و وانیل با دور تند همزن بزنید تا حسابی کشدار شود.(حدود ۷ دقیقه) روغن و و نسکافه حل شده را به تخم مرغها اضافه و یک دور هم بزنید. در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو روی مواد الک کرده و با همزن دستی مخلوط کنید. این مواد را در قالبی که از قبل با روغن جدا کننده یا ارده چرب کردید ریخته و در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برقی و توستر و ۱۸۰ درجه گازی به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میپزیم( بعد از ۴۰ دقیقه چک کنید) برای روی کیک من از گاناش قهوه استفاده کردم که واقعا طعمش عالی شد ۱۰۰ گرم خامه صبحانه با یک ق چ نسکافه گلد یا قهوه گلد روی حرارت کم گذاشتم و مرتب هم زدم تا نسکافه حل شه به محض اینکه از اطراف شروع به جوشیدن کرد حرارت رو خاموش کردم و ۱۰۰ گرم شکلات سفید اضافه کردم مرتب هم زدم تا یکدست شده بعد روی کیک سرد شده ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب ولرم یک لیوان خمیرمایه فوری یک ق س شکر یک ق س روغن یک چهارم پیمانه بهبود دهنده نصف ق چ نمک یک ق چ آرد حدود ۴۰۰ گرم (تقریبا ۳ پیمانه) میزان آرد کاملا بستگی به کیفیت آن دارد برای رومال: آب یک سوم پیمانه آرد یک ق چ کنجد به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا آب ولرم، شکر و خمیرمایه را در کاسه ای مخلوط کنید و ۵ تا ۸ دقیقه با درپوش در جای تاریکی بگذارید تا عمل کند. در کاسه بزرگی روغن، بهبود دهنده و نمک را مخلوط کنید، خمیرمایه عمل آمده را اضافه کرده و کمی هم بزنید در آخر آرد را تدریجا اضافه کنید، ابتدا با قاشق سپس با دست ورز بدید تا خمیر به دست بیاد از اضافه کردن آرد اضافی جدا خودداری کنید چون باعث خشکی نان بعد از پخت میشود (خمیر اصلا سفت نشود ) خمیر را حدود ۱۰ دقیقه یک ربع ورز بدید یا ۱۰۰ بار داخل کاسه بکوبید تا صاف و یکدست شود. خمیر را در کاسه چرب بگذارید و روی کاسه سلفون بکشید و با یک پارچه روی کاسه را بپوشانید و یک ربع دیگر استراحت دهید. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. آب و آرد رومال را در تابه کوچکی ریخته و هم بزنید سپس روی حرارت برده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط آب و آرد خیلی کم غلیظ شود از این مخلوط برای رومال بربری استفاده کنید سپس کنجد پاشیده و سینی را در طبقه وسط فر بگذارید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا بربری ها بپزند، یک کاسه آب داغ در کف فر بگذارید تا از خشک شدن نان جلوگیری کند، اگر روی نان طلایی نشد سه، چهار دقیقه حرارت بالای فر(گریل) را روشن کنید. بهتره از آرد نان استفاده کنید که قوی تره، آرد نان رو از فروشگاه های نان فانتزی یا نانوایی بربری تهیه کنید. وجود بهبود دهنده باعث ارتقا کیفیت نان میشود ولی اگر نداشتید میتوانید حذف کنید. من کمی زردچوبه به خمیر اضافه کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥨🥨 مواد لازم : ارد ۴ لیوان خمیرمایه ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ آب نصف لیوان روغن نصف لیوان شیر ۱ لیوان شیره انگور ۱/۳ لیوان آب ۱/۳ لیوان طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را عمل بیاورید.به این ترتیب که نصف لیوان آب دستور که ولرم است را با یک قاشق شکر و خمیر مایه ترکیب کنید و ده دقیقه زمان دهید تا عمل کند. آرد، خمیرمایه عمل آورده ، نمک و شکر را مخلوط کرده و روغن و شیر را اضافه و شروع به ورز دادن کنید تا جاییکه خمیر منسجم و یکدستی به دست بیاید چسبندگی به مرور طی ده دقیقه کم شده و به دست تمیز نچسبد. ممکن است کمی ارد بیشتری مصرف شود. اما اکیدا توصیه می کنم زیاد ارد مصرف نکنید تا نان لطیفی داشته باشید. چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید. روی خمیر را پوشانده و یکساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود. سپس پف خمیر را گرفته و ان را به ۹ قسمت تقسیم میکنیم. اکنون خمیر را باید به صورت نان سیمیت شکل دهیم. برای این کار ابتدا دو عدد چانه ۶۰ گرمی از خمیر برداشته ( به اندازه یک نارنگی متوسط ) و به صورت یک استوانه بلند و باریک داخل دست و بعد روی میزکار شکل دهید.آشپزی خاص نوارها را کنار هم قرار دهید. یک سر هر دو نوار را روی هم بگذارید و کمی فشار دهید و با یک دست آن قسمت را نگه دارید. سپس به آرامی دست را روی سر دیگر نوارها بگذارید و خیلی آرام روی میز غلط دهید تا دو نوار به صورت مارپیچ به دور هم پیچیده شود. دو سر نوارهای پیچیده شده را کمی با آب نمدار کرده و به هم وصل کنید و با دست قسمت اتصال دو سر نوار را کمی فشار دهید. داخل یک بشقاب ۵ ق غ کنجد بریزید. داخل بشقاب دیگری شیره انگور و آب را مخلوط کنید. سیمیت را ابتدا داخل سس شیره انگور غلطانده و بعد دو طرف آن را درون کنجد بغلطانید ( این کار را به آرامی انجام دهید تا نانهای شما دفرمه نشده و تغییر شکل ندهد ) سپس خمیرهای آغشته شده به کنجد را با فاصله داخل سینی بگذارید ( کاغذ روغنی فراموش نشود! ) سعی کنید سس را ابتدا همین مقدار که گفته ام درست کنید و اگر کم آمد دوباره درست کنید تا دور ریز نداشته باشید. همه نانها را به همین شکل انجام داده و داخل سینی فر بچینید و در آخر ۱۵ دقیقه دیگر به خمیرهای آماده استراحت دهید. سپس در فر داغ ۲۲۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. بهتر است برای لطافت نان یک ظرف آب در فر قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خمیر یکی از بهترین خمیرهای پیتزا و بی نظیره قدرشو بدونین🥰 موادلازم: آب نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن یک چهارم لیوان خمیر مایه یک ق غ شکر یک ق غ نمک یک ق چ آرد تقریبا دو و نیم لیوان (بسته به نوع ارد کمتر یا بیشتر میشود) طرز تهیه: اول مایه خمیر را با آن نصف لیوان آب ولرم و یک ق شکر به عمل بیاورید. بعد همه مواد به جز آرد را ترکیب کنید و با قاشق کمی هم بزنید.حالا آرد را در چند مرحله و کنترلی اضافه کنید و نصف لیوان آخر را اگر لازم بود با احتیاط و کم کم اضافه کنید که خمیر زیادی سفت نشده و خمیر لطیفی حاصل شود. درحالیکه خمیر کاملا چسبندگی دارد به مدت ۵ دقیقه ورز دهید و خواهید دید چسبندگی خمیر با ورز دادن از بین می رود. روی خمیر را بپوشانید و استراحت یکساعته بدهید.تا حجم آن دوبرابر شود. بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید و آنرا به سه قسمت تقسیم کنید و در ۳ ظرف گرد مخصوص پیتزا که چرب کرده اید نازک پهن کنید روی خمیر را با چنگال سوراخ بزنید و بعد سینی های خمیر را در محیط بزارید تا استراحت کرده و دوباره کمی حجم گرفته و پف کند. بعد از این استراحت آنرا حدودا ده دقیقه در فر گرم شده ۱۷۰ درجه قرار دهید تا خمیر پوک شود ولی رنگ ان زیاد تغییر نکنه.بعد خارج کرده و با ان پیتزا درست کنید. در تصاویر بالا ببینید که ظاهر خمیر و رنگ زیر خمیر بعد از پخت چگونه است . ✔من با این دستور سه تا تک نفره که در عکس میبینین درآوردم. ✔وقتی زیر خمیر مثل عکس جلویی در بالا کمی رنگ گرفت و روی خمیر پخته و پوک شد(روی خمیر تغییر رنگ نده زیاد) دربیارید و مواد رو بریزید روش بعد فقط گریل را بزنید ✔روی پنیر پیتزا اب اسپری کنید بعد بزارید فر اینکار به کشدارشدن پیتزا کمک میکنه. یک نکته تجربی ام بگم اینکه گاهی به جای آب دستور از آب پنیر استفاده می کنم که البته چون آب پنیر شوره دیگه نمک دستور را نمیزنم. من از اب پنیر صرفا به دلیل خاصیتش استفاده می کنم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد شکر یک لیوان ماست دو سوم لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد سفید یک و نیم لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان بیکینگ پودر ۲ ق چ وانیل نصف ق چ مواد روی کیک : کره ۵۰ گرم خلال یا پرک بادام نصف لیوان شکر سفید یا قهوه ای ۳ ق غ عسل ۳ ق غ ✔فقط یه نکته را در خریدن خلال بادام دقت کنید خلال بادام زمینی نباشه که طعمش جالب نمیشه خلال بادام درختی گرون تر و کشیده تر هست و از بوش هم میشه فهمید که بادوم زمینی هست یا نه طرز تهیه : تخم مرع و وانیل و شکر را ۵ تا ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. ماست و روغن مایع را به ترتیب بریزید و ۳۰ ثانیه هرکدام را هم بزنید. حالا مواد خشک را باهم چند بار الک کرده و در چند مرحله به ترکیب بالا اضافه کنید و با لیسک به ارامی یکدست کنید. مواد را در قالب ۲۲ سانت چرب شده ریخته و در فر گرم شده ۱۸۰ درجه قرار بدین. و الزاما کل قالب کف و دیواره کاملا با روغن جدا کننده ( یا ارده یا روغن صاف قنادی ) کامل چرب بشه که کیک راحت خارج بشه در این فاصله مواد رویی را آماده کنید. کره عسل و شکر را در تابه نچسب ریخته و روی حرارت قرار بدین .خلال بادام را اصافه کنید .تا جایی روی حرارت باشه که شکر حل شده و دوتا قل بزند . بردارید و کنار بزارید. کیک پخته شده را از فر خارج کنید و این مواد رویه رو روی سطح کیک پخش کنید و دوباره به فر برگردونید. و به مدت تقریبی ۲ الی ۵ دقیقه گریل میزنیم و مراقب هستیم که بادوم زود میسوزه . بعد کیک را از قالب خارج کنید که عرق نکنه و اجازه بدین خنک شه نوش جان🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بامیه ها رو از ته نزنید تا خورش لیز نشه بشورید وبزارید کنار عزیزان‌اندازه مواد تقریبه برای پنج نفر دوست داشتید بیشتر بامیه بریزید دوتا از بچه هام بامیه خور نیستند کمتر زدم گوشت حدود ۳۰۰گرم بامیه ۱۵۰ گرم گوجه فرنگی چهار عدد پوست گرفته شده و ریز خرد شده پیاز یک عدد نسبتا بزرگ سیر رنده شده سه حبه رب یک قاشق سرخالی روغن ،نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه و زردچوبه ووابغوره یا تمرهندی به مقدار لازم پیاز رو تفت داده تا شیشه ای بشه زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز زده وبا هم تفت میدهیم گوشت را اضافه کرده سیر رنده شده هم همه را سرخ میکنیم وقتی خوب سرخ شدن رب هم باهاش تفت میدهیم گوجه فرنگی اضافه درشو میزاریم تا گوجه فرنگی هم خوب سرخ بشه وقتی گوجه فرنگی سرخ شد آب به اندازه ای بریزید که روی گوشت رو بگیره درشو میزاریم تا گوشت بپزه در این فاصله بامیه ها رو با کمی روغن تفت میدیم وقتی گوشت پخته شد بامیه ها رو اضافه میکنیم حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بامیه ها میپزن اواخر پخت کمی ابغوره یا تمرهندی که تو آب خیس کرده واز صافی رد میکنیم به خورش اضافه میکنیم حدود پنج دقیقه با هم بپزن کافیه گاز رو خاموش میکنیم عزیزان توجه کنید تمرهندی رنگ خورش را تیره میکنه میتونید بامیه رو تفت ندید مستقیم خام‌بریزید تو خورش گوجه فرنگی رو دوست ندارید نریزید فقط از رب استفاده کنید امتحان کنید با گوجه فرنگی خیلی خوشمزه میشه با رب خوش رنگتره ولی با گوجه فرنگی خوشمزه تر نزارید بامیه بیش از حد بپزه وبه بشه زیرا خورش زیادی لیز وبدمزه میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همه کاره😀 که هم میتونی با لایه لایه های میوه و بیسکوییت خرد شده هم فقط با میوه هم فقط با بیسکوییت خرد شده هم فقط با کیک خرد شده هم تک و تنها سرو کنی😃 مواد لازمش: بیسکوییت پودر شده : ۱۲ قاشق غذاخوری ( کم و زیادش سلیقه ایه ) برای مواد میوه ای : توت فرنگی یا رزبری یا شاتوت : ۲۸۰ گرم شکر : ۳۵ گرم نشاسته ذرت : ۱۰ گرم برای موس شکلاتی : شیر سرد : ۳۵۰ گرم شکلات چیپسی یا تخته ای ( تلخ یا شیرین فرقی نمیکنه و سلیقه ایه ، من ترکیب تلخ و شیرین استفاده کردم ) : ۱۵۰ گرم نشاسته ذرت : ۱۸ گرم حالا اول بیسکوییت و خرد کن و کنار بذار واسه سس شکلاتی ، میوه و نشاسته و شکر و قاطی کن و بذار رو شعله ی ملایم تا باهم ترکیب بشن و سس مانند بشه واسه مواد شکلاتی ، شیر سرد و نشاسته و باهم مخلوط کن و شکلات و اضافه کن و بذار رو شعله ملایم مرتب هم بزن تا مثل فرنی بشه حالا بذار همه مواد به دمای محیط برسن برا من مواد شکلاتی گرم بود هنوز واسه همین تو لیوان بخار تشکیل شد😀 حالا میتونی به سلیقه ی خودت لایه لایه بچینی این مقدار مواد دوتا لیوان دسر میشه . و تامام😎 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛