كستر كارامل
كستر٤ق غ
شير خشك ٤ق غ
پودر كارامل ١پاكت
دريم ويب(پودر خامه)١پاكت
آب٤ليوان دسته دار فرانسوي
گلاب مقداري
خلال پسته براي تزئيين
كستر+شيرخشك+كارامل+دريم ويب+آب با هم مخلوط ميكنيم و ميزاريم رو شعله گاز و مرتب هم ميزنيم وقتي به غلظت رسيد بهش گلاب اضافه ميكنيم كمي هم ميزنيم و شعله رو خاموش ميكنيم و توي ظرف مورد نظر ميريزيم كمي كه خنك شد روش با خلال پسته تزئيين ميكنيم و ميزاريم تو يخچال تو كاملا خودشو بگيره ،نوش جان 😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش انار
سبزی آش ۵۰۰ گرم
برنج نیم دانه نصف لیوان
لپه یک سوم لیوان
بلغور گندم نصف لیوان
پیاز دوعدد
گوشت چرخ شده ۱۰۰ گرم
آب انار دو لیوان
رب انار دو قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
کشک و پیاز داغ ،سیرداغ،نعنا داغ به میزان لازم
اول یک پیاز نگینی خرد کنید در روغن تفت دهید کمی که سرخ شد نمک ،زردچوبه ،فلفل اضافه میکنیم تفت میدهیم وبعد یک قاشق نعناخشک اضافه میکنیم تفت میدهیم آب اضافه میکنیم حدودا ۴ تا ۵ لیوان با حرارت ملایم صبرمیکنیم برنج ولپه نیم پز بشه بعد سبزی آش و آب انار چرب انار اضافه میکنم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم آش بپز وجا بیفته یک عدد پیاز رنده میکنیم با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و زردچوبه کامل مخلوط میکنیم وبعد اندازه یک فندوق ازش جدا میکنیم در دست گرد میکنیم در روغن سرخ میکنیم با حرارت ملایم تا درحین سرخ شدن بپزه بعد که آش آماده شد با گوشت قلقلی ها وپیاز داغ مسیر داغ ونعناداغ وکشک تزیین میکنیم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماكاروني سبزيجات
تو پخت ماكاروني ايراني چند تا نكته وجود داره كه مهمه ،اول اين كه تو مايع ماكاروني از آب استفاده نكنيد چون باعث خمير شدن ماكاروني ميشه،حتما مقدار ادويه هارو زياد كنيد چون خود اسپاگتي بي مزه ست ،از زعفرون و زردچوبه غافل نشيد
مواد لازم 👨🏻🍳
اسپاگتي ٤٠٠ گرم
رب ٢ قاشق
پياز ١ عدد
هويج ١ عدد
فلفل دلمه ١ عدد
ذرت پخته ٢٠٠ گرم
قارچ ٢٥٠ گرم
سيب زميني ١ عدد
كنسرو نخود فرنگي ١٠٠ گرم
ريحون تازه ١ دسته
زعفران ٣ قاشق
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه نصف قاشق چ خ
آويشن نصف قاشق چ خ
زرد چوبه نصف قاشق چ خ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قورمه_سبزی
اول کلامم من واسه خورشت تکه های گوشت رو کمی درشت خرد کنم میخوام تو خورشت معلوم بشه همراه گوشت یکی دو تکه استخوان هم بریزید عالی میشه
عزیزان تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه فقط چند نکته
پست قبل درباره سرخ کردن سبزی قورمه توضیح دادم
لوبیای که برای قورمه سبزی استفاده میکنید اختیاریه هم چیتی هم قرمز یکی از یکی خوشمزه تر من امروز از چیتی استفاده کردم
لوبیا رو حتما شب خیس کنید موقع استفاده آبشو دور بریزید و آب سرد روش بکشید
لیمو عمانی رو با نوک کارد سوراخ کنید وتخم شو بیرون بیارید حدود نیم ساعتی خیس کنید آبشو دور بریزید وموقعی که خورشت نیم پز شد به خورشت اضافه کنید بعضی از کدبانوها اواخر پخت از آب لیمو استفاده میکن من شخصا دوست ندارم به روش پختشون احترام میزارم این ذایقه ای هست
همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی گوشت رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید قورمه سبزی حداقل پنج ساعت با شعله کم پخت لازم دارد
من همیشه گوشت وپیاز رو جداگانه سرخ میکنم
فکر میکنم خوشمزه تره 😊
قابلمه وروغن حتما گرم بشن گوشت رو اضافه کنید وتا سرخ بشه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش سرخ کنید وقتی سرخ شد آب به اندازه کافی بریزید وقتی آب جوش اومد پیاز داغ عسلی لوبیا،سبزی سرخ شده(تره.جعفري.اسفناج.گشنيز،شنبلیله ) اضافه کنید بزارید دوباره جوش بیاد وقتی جوش آومد شعله رو کم کنید ودرشو بزارید حدود دو ساعت تا نیم پز بشه لیمو عمانی اضافه کنید ودرشو بزارید تا خوب بپزه وجابیفته نیم ساعت اخر نمک رو بزنید.
بعضیا پر سبزی دوست دارن .کلا منطقه ما پر سبزی درست نمیکنن
عزیزان اینو بگم آگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید همزمان لوبیا وگوشت با هم میپزن ولی آگه از گوشت گوساله استفاده میکنید گوشت باید نیم پز بشه لوبیا رو بریزید به این نکته توجه کنید
عزیزان من به قورمه سبزی زعفران نمیزنم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک میکری
کیک میکری معروف به کیک ۳ دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید
داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید
👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید )
اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با ۳ برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید )
مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد متوسط
شکر: ۳ ق غ
شیر: ۲ ق غ
روغن: ۱/۴ پیمانه
وانیل: ۱ ق چ
آرد سفید (نول): ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ
🔈با این میزان مواد حدودا ۵ تا کیک میتونید داشته باشید
طرز تهیه
۱.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید
۲.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تامثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه
۳.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن
۴. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
۵. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید
خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه
۶. در میکر رو ببندید و از ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_دانمارکی🥞🍓𖦹
↜با این نون دانمارکی به راحتی به درامد برسین، جایگزین خیلی خوبی برای شیرینی و کیک..🥮
↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیز دلم..❤️
•مواد لازم🍚:
آرد فانتزی ۳۰۰ گرم
مخمر فوری ۶ گرم
آب ۱۷۴ گرم
شیرخشک ۱۵ گرم
کره ۱۵ گرم
شکر ۲۰ گرم
نمک ۵ گرم
•مواد دانمارکی از استاد امید :
آب ۲۵۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
کره ۱۰ گرم
گلاب ۲ گرم
هل و وانیل نوک ق.چ
•طرز تهیه مواد میانی🍯:
۱- ابتدا آب و شکر و کره رو قاطی کنید روی شعله، شروع به جوشیدن که کرد آرد رو اضافه و سریعا هم بزنید.
۲- هل و وانیل و گلاب رو اضافه کنید، و مرتب هم بزنید تا مواد سفت شود. مواظب باشید ته نگیرد.
•طرز تهیه خمیر دانمارکی🥞 :
۱-اول از همه مواد خشک رو مخلوط میکنیم، آب رو اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه.🥣
(اگر آب کم بود قاشق قاشق اضافه کنید)
۲- کره رو اضافه کنید ورز بدین تا سطح خمیر صاف و یکدست شه.🧈
۳- به خمیر به مدت ۳۰ دقیقه استراحت اولیه بدین، بعد از نیم ساعت خمیر رو با وردنه باز کنید و یک و نیم ساعت دیگه استراحت بدین، تا حجم خمیر دوبرابر شود.🍣
( وقتی خمیر رو برای استراحت پایانی میفرستید ، مواد دانمارکی رو آماده کنید )
۴- و روی خمیر اسپری شیر و تخم مرغ و وانیل بزنید و طبق فیلم انگشت بزنید.مواظب باشین پف خمیر رو نگیرین.🥟
۵- مواد دانمارکی رو مثل فیلم روی خمیر بزنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.🥧
بعد از پخت هم رومال عسل رقیق شده با آب بزنید.🍯
نوش جان🍽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا خونگی😍😋
مواد لازم:
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری کره نرم
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
2 فنجان آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
فلفل کاپیا فلفل سبز کنسرو سوسیس ذرت کنسرو شده
(این مواد برای دو عدد خمیر پیتزا کافیه)
🥣طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ،ماست و کره رو خوب هم برنید ، آرد و نمک ،بیکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر سفت نشود ، نیم ساعت استراحت میدهیم،سپس خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم با دست باز میکنیم سوسیس و سس را روی خمیر میریزیم و سس را روی خمیر پخش کنید و بعد مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد.
می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دار کنید
نکته:می توانید خمیر را در فریزر نگه دارید.
نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف و نرم داشته باشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی😍😋
عزیزان این اندازه واسه پنج الی شش نفره
واسه هر سیب زمینی متوسط پخته یک عدد تخم مرغ میخواد
سیب زمینی رو حتمااا با پوست بپزید
سیب زمینی که پخته شد پوست بکنید وبزارید کاملاااااا سرد بشه
حتما سیب زمینی رو رنده درست رنده کنید نکوبید(حتمارنده کنید)
مواد لازم
سیب زمینی متوسط پخته سرد شده و رنده شده ۶ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
پیازچه خرد شده دو سوم لیوان
آرد گندم یک قاشق سرپر(من از آرد شیرینی پزی استفاده کردم)
نمک ،فلفل سیاه وفلفل قرمز،زردچوبه،مقداری پودر سیر
تخم مرغ رو زده تا یکدست بشه ادویه جات رو اضافه کرده وهمه رو به سیب زمینی رنده شده اضافه میکنیم وخوب مخلوط کرده تا تخم مرغ به خورد سیب زمینی بره
ماهی تابه رو گرم کرده روغن میریزیم دست رو خیس میکنیم و مقداری از مواد کوکو برداشته و تو دست گرد کرده ومیزاریم تو روغن وبا پشت قاشق کمی پهن وصاف میکنیم ودو طرف کوکو رو سرخ میکنیم عزیزان روغن خیلی کم نباشه تا کو کو به خوبی سرخ بشه وبا نون وسبزی دوغ ترش نوووووش جان بفرمایید
عزیزان من تو کوکو این دفعه پیاز نزدم به نظرم خوشمزه تره نزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_سیب_زمینی😍😋
سینه مرغ…..۲عدد کوچک
سیب زمینی….۲عدد متوسط
پیاز…..۲عدد
نمک،فلفل،اویشن،پودر تخم گشنیز
تخم مرغ…..۲عدد
شیر….نصف لیوان
نمک،فلفل،ادویه کاری،پاپریکا
پنیر پیتزا
ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید.
پیاز خلالی کنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.روشو سیب زمینی حلقه شده قرار دهید.نمک و فلفل و روغن زیتون هم روش بریزد.بعد مرغ مزه دار شده را روش بچینید.
برای درست کردن سس؛
تخم مرغ به همراه شیر و نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا مخلوط کنید.روی سطح مرغ بریزد.روی ظرف را سلفون بکشید داخل فر با درجه ۱۷۰ بمدت یک ساعت قرار دهید.بعد از پخت روشو پنیر پیتزا بریزد
داخل فر مجدد قرار دهید و گریل را روشن کنید.تا سطح روش طلایی بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كوكوى_كدو_سبز😍😋
✍🏻مواد لازم
كدوسبز:4-5عدد
جعفري:1/2پيمانه
پيازچه:1/2 پيمانه
شويد:1/3 پيمانه
تخم مرغ:2عدد
آرد:1/3 پيمانه
پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ
فلفل سياه:1ق چ خ
بكينگ پودر: 1 ق م خ
نمك:به مقدار لازم
✍🏻طرزتهيه
كدو هارا پوست كنده و رنده كنيد و با دست فشار دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.پس از آنكه خوب مخلوط شدن در داخل روغن بالا و پايين آن را سرخ كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا😍😋
اگه از اون خانواده های عشق پیتزایین، دیگه از رستوران سفارش ندین
خودت سالم و لذیذش رو آماده کن🤩
یک عدد پیاز رو با روغن تفت بدین
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
یک عدد هویج خرد شده
اضافه و کمی تفت بدین
۲۰۰ گرم قارچ خرد شده بریزین
یک قاشق آبلیمو اضافه کنین تا سیاه نشه
نصف پیمانه ذرت آبپز شده
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن
اضافه کنین
یک عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده
دو قاشق سس کچاپ
اضافه و مخلوط کنین
کف قالب رو کمی چرب و آرد پاشی کنین
خمیر جادویی که آماده کردین رو کف قالب باز کنین
با چنگال سوراخ کنین تا خیلی پف نکنه
کمی سس بزنین
مقداری پنیر پیتزا
مواد آماده شده
دوباره پنیر پیتزا
در آخر کمی آب اسپری کنین یا یه کاسه آبجوش داخل فر بذارین تا پنیر خشک نشه
با دمای ۲۰۰ درجه، ۲۵ دقیقه زمان بدین
دو دقیقه آخر هم گریل رو روشن کنین
پیتزا رو برش بزنین
به به، هیشکی نمیتونه دست رد به این پیتزاها بزنه
نوش جان😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# تهچین 😍😋
.
.
تهدیگ خودش حسابی خوشمزه هست حالا نوبت به مدل پیشرفتش که تهچین باشه رسیده.😋😋😋
.
مواد لازم:🤓
در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است.
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روی شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.
.
پس از سرد شدن قابلمه ته چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی سبزیجات
مواد لازم
تخم مرغ:1 عدد
مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ
شير ولرم:1 استكان چ
آب:نصف استكان چ
فلفل قرمز:1 عدد
قسمت سبز پيازچه:4 عدد
جعفري :مقدارى
پنير سفيد بي نمك
نمك:1 ق م خ
آرد:3 پيمانه
✍🏻طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
105.6K
🚨درمان ناباروری🚨
دیگه نگران هیچ چیز نباشید😍
بنده به شما کمک میکنم تمامی بیماری ها و مشکلات خودتونو از بین ببرید😊👨🏻⚕
⚕️لینک کـانال کـلینیک 🩺
https://eitaa.com/joinchat/3234202205Ce4f4e9b4ff
┄┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┄
📱جهت مـشاوره تخـصـصی👇🏻
@admin_mehrsaa
┄┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅┄
┄┅┅┅┅┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ خوشمزه 😍😋
۲ عدد ران مرغ
۱ عدد پیاز رنده شده
نمک و فلفل
زعفران بمقدار لازم
نصف لیوان زرشک
سه چهارم لیوان مغز گردو
نصف فنجان کشمش
۲ ق غ رب گوجه
۵ عدد آلو بخارا
۱ و نیم لیوان آب
(شکر به دلخواه)
اول مرغ رو با زعفران ماساژ بدین و کمی استراحت کنه بعد نمک و فلفل سیاه بزنید و سرخ کنید تا طلایی بشه🍗
بعد پیاز رنده شده رو سرخ کنید زرشک و کشمش و گردو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد رب گوجه رو یه گوشه ماهیتابه تقفت بدید که خامیش بره و مخلوط کنید
بعد آب رو اضافه کنید
نصف فنجان زعفران دم کرده
مرغ ها رو بذارید تو سس و نمکش
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
.
🔴 با طعم غذات دلبری کن😍
نمی دونی از کجا ادویه غذاهاتو سفارش بدی⁉️
بیا اینجا 👇...ادویه هامون غذاتو 🍝
جادویی می کنه تازه
✨✨✨✨✨
کلی چیز میز خوشمزه دیگه ام داریم😋
مثل : انواع قاووت، انواع عسل 🍯،انواع عرقیجات🍶، انواع معجون 🧉، انواع ترشی و انواع خشکبار🌰🥜
ارسال واسه قمی ها _ رایگان🚕
کیفیت _ تضمینی👍
ضمانت _ مرجوعی😳
فقط کافیه به کانال ما سر بزنید😉
https://eitaa.com/organikgolenarges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیر😍😋
نان باگت یا نان فرانسوی
سیر
نمک،فلفل سیاه و اورگانو
70 گرم کره هم دما محیط
جعفری تازه ریز خرد شده
پنیر پارمزان یا پیتزا
پنیر ورقه ای
طرز تهیه:
سر سیر ها را با چاقو برش بزنید و روی یک ورق آلومینیوم قرار دهید و با نمک، فلفل سیاه،اورگانو و روغن زیتون (به مقدار زیاد) مزه دار کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید،بعد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود،در یک کاسه سیر های پخته شده، 70 گرم کره، جعفری ریز خرد شده، فلفل سیاه و نمک و یک مشت پنیر پارمزان (می توانید از موزارلا هم استفاده کنید) با هم مخلوط کنید،سپس ملات کره و سیر را روی نان های باگت بمالید و مجدد داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود،نوش جان
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ساده با مواد در دسترس ، بدون نیاز به مهارت خاصی
🔶️مواد لازم :
- خیار : 2 عدد
- آب : به میزان لازم
- شیر : 150 گرم یا سهپنجم پیمانه
- نشاسته ذرت : 40 گرم حدود 6 قاشق غذاخوری یا حدود یکسوم پیمانه
- شکر (میزانش سلیقهایه): 30 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
🔸️طرز تهیه :
دوتا خیار رو همراه کمی آب در غذا ساز ریخته.
مخلوط آب خیار رو از صافی یا کیسه نخی رد کن تا آبش جدا بشه .
- آب خیار باید 150 گرم یا سهپنجم پیمانه باشه .
آب خیار رو در تابه نچسب بریز ، هر چه تابه پهن تر باشه سرعت تبخیر و غلیظ شدن بالاتر میره .
شیر ، نشاسته ذرت و شکر رو به آب خیار اضافه کن و هم بزن .
تابه رو روی حرارت ملایم بذار و مرتبا همبزن تا جایی که مایعمون غلیظ بشه و به راحتی از قاشق یا لیسک چکه نکنه .
داخل قالب رو چرب کن یا پلاستیک و سلفون قرار بده .
مایع غلیظمون رو توی قالب بریز و روی سطح بکوب و برای 4 ساعت در یخچال قرار بده ، و بعد از سفت شدن اون رو از قالب خارج کن و برش بزن .
و در پودر نارگیل بغلتونش.
❤️نوش جان❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـــدایا
❄️در این شب سرد زمستانی
✨آرامش را نصیب همه دلها بگردان
❄️خـدایا
✨شبی بی دغدغه
❄️آروم و بی نظیرقسمت
✨عزیزان و دوستانم بگردان
✨آمیـــن یا رَبَّ 🙏
❄️زمستانی را
✨براتون آرزو دارم که :
❄️بارانش
✨برای شستن دلتنگی هاتون
❄️برفش
✨برای زدودن غم هاتون باشد
❄️به امید طلوعی دیگر
✨شبتون بخیر
❄️در پنـاه خدای مهربون