فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت طلا کوله گیلان
این خورشت خوشمزه و لذیذ رو حتما درست کنین ولذت ببرین فوق العاده خوشمزس👌
سبزی شامل جعفری گشنیز و نعناع
شما میتونین بجای مرغ از گوشت قرمز هم استفاده کنین و اینکه میتونین مرغ رو خردش کنین بصورت قطعات بزرگ یا خورشتی ولی من بخاطر اینکه شیک تر ومجلسی تر بشه خرد نکردم.
مقدار نعناع رو زیاد نریزین که خورشت رو تلخ میکنه،گردو رو زیاد تفت ندین خورشت تلخ میشه
🍕🌭ع#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیب زمینی
مواد
1 لیوان شیر گرم (200 میلی لیتر)
1 لیوان آب گرم (200 میلی لیتر)
1 قاشق غذاخوری مخمر
1 قاشق غذاخوری شکر
1 فنجان روغن
تخم مرغ 1 عدد (زرده را برای رویه نگه دارید)
1 قاشق چایخوری نمک
5 پیمانه آرد (به صورت کنترل شده اضافه کنید)
برای داخل
3-4 سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری شیر
۳ قاشق جعفری
برای موارد فوق
زرده تخم مرغ جدا شده
1 قاشق غذاخوری شیر
همه مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر نرمی به دست آورید که به دست نچسبد و روی خمیر را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت تخمیر شود.
سیب زمینی های آب پز را له کنید و بقیه مواد را اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر تخمیر شده را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکلی که در فیلم نشان داده شده است روی زانو روی سینی فشار دهید و زرده تخم مرغ را بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید و از غذای خود لذت ببرید.
🍕🌭#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی مخلوط 😍😋
مواد لازم:
گل کلم🥦:۱عدد
کرفس تازه🌱:چندشاخه
سیر🧄:۸حبه
خیار🥒:۳عدد
هویج🥕:۳عدد
موسیر🧄:۵پر حتما بزارید از شب قبل خیس بخوره
ادویه :
گلپر🍃 پودر انبه 🥭و زردچوبه هرکدام یه ق چ
سیاهدونه:۱ق غ
سرکه محلی انگور🍇 به میزان لازم
برای هر لیتر سرکه:۱ق چ زردچوبه
فلفل تند🌶:۲عدد
نمک🧂:۴ق غ بریزید
بعد یک هفته باز کنید اگه حس کردید نمکش کمه ۱ق غ دیگ بهش اضافه کنید
اگه از سرکه صنعتی استفاده میکنید برای ۲لیوان سرکه نصف لیوان آب بریزید
طرز تهیه:
اول مواد خوب بشورید ۱ساعت روی پارچه بزارید خوب خشک بشه بعد سرکه رو بزارید بجوشه بعد بهش زردچوبه اضافه کنید بزارید ۶۰ثانیه بجوشه بعد خاموش کنید بزارید کنار هم سرکه خنک بشه هم زردچوبه ته نشین بشه اون ته نشین زردچوبه رو داخل ترشی نریزید برای ادویه هم زیاد از حد نزنید که ترشی تلخ نکنه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تهچین مرغ با لوبیا چشم بلبلی:
مرغ رو کاملا با زردچوبه فلفل نمک سرخ میکنیم.
لوبیا چشم بلبلی رو میپزیم (در حدی که کمی پخته بشه و له نشه چون باید لای برنج ریخته بشه)
من نصف مقدار برنج لوبیا چشم بلبلی استقاده میکنم.
برنج رو که چند ساعتی خیس کرده ایم رو اب کش میکنیم ....
حال ته قابلمه پیاز حلقه شده یا سیب زمینی یا کنجد و نان یا تخمه ی افتاب گردان و یا ترکیب برنج و لوبیا میریزیم، نصف برنج رو میریزیم و بعد مرغ های سرخ شده،لوبیا چشم بلبلی ها، پیاز داغ ،گرد غوره، دارچین و چند ق غ زعفران آبزده غلیظ روی برنج ها میپاشیم و بقیه ی برنج رو میریزیم و بعد میگذاریم تا دم بکشه... اگر خواستید از گوشت قرمز استفاده کنید گوشت رو هم مثل مرغ انجام میدهیم و بعد کمی میپزیم و بقیه ی مراحل مثل بالا هست.
به نظرم هرچه مقدار پیازداغ و گرده غوره روی مرغ ها بیشتر باشه خوشمزه تر هست😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
27.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به جای اینکه یه دونه پیتزا بخری با همون پول ۵ تا پیتزا خودت به راحتی بپز😋
دوست قشنگم ممنون میشم قلب🤍 رو برام قرمزش ❤ کنی و کلیپ رو تا انتها ببینی تا منم انگیزه بگیرم و براتون بیشتر پست بزارم.
برای درست کردن پیتزا اینارو میخواییم👇👇
سوسیس
ژامبون
قارچ
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
سس کچاب
خمیر
آویشن
روغن
❌️نکات مهم❌️
حتما فر رو باید از قبل گرم کنید🔥
خمیر رو از نان فانتزی یا لواشی تهیه کنید🥖🍞
مدت زمان پخت پیتزا یک ربع با دمای ۱۸۰🍕🔥
حتما در آخر یکی دو دقیقه هم بالای فر رو برای طلایی شدن روشن کنید🔥
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادویه های که به تخم مرغ و شیر اضافه میکنیم:
نمک
فلفل قرمز
پودر اویشن
پودر سیر
پودر پاپریکای دودی
میزان ها به دلخواه خودتون هستش
دمای فر 200درجه و مدت ۲۰ دقیقه ، قبلش حتما فر رو روشن کنید تا داغ بشه
برای مواد پروتئینی میتونید از گوشت چرخکرده، مرغ ، قارچ و یا هات داگ و ژامبون استفاده کنید .
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نوتلا😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡یک پیمانه سر پر
تخم مرغ 🥚۲ عدد درشت
وانیل🌸 ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر 🍚نصف پیمانه
پودر کاکائو 🍫یک قاشق غذاخوری پر
شیر🥛 نصف پیمانه سرخالی
روغن مایع🥃 نصف پیمانه
بکینگ پودر 🥄یک قاشق چایخوری
نوتلا 🍫یک قاشق غذاخوری پر
فر ۱۸۰ درجه گازی
فر ۱۷۵ درجه برقی
مدت پخت حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه
نکات ؛
✅ تخم مرغ ها و شکر رو حتما حسابی با همزن حجم بدید برای بافت کیکهاتون خیلی مهمه
✅ تو هر قالبی میشه کیک رو پخت ، از قالب بزرگ سایز ۱۸ تا ۲۰ سانت هم میشه استفاده کرد
✅ برای گنبدی شدن مینی کیکهاتون فر رو ۲۰ دقیقه روی ۲۰۰ درجه گرم کنید بعد قالب رو بزارید داخل فر وبعد از ده دقیقه درجه حرارت رو بیارید رو ۱۸۰ درجه
✅ به جای نوتلا میتونید از کرم فندقی با مارک های مختلف مثل شکلات صبحانه فرمند هم استفاده کنید
✅استفاده از فندق تست شده طعمش رو عالی میکنه
🍕🌭
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین مرغ
مواد لازم برای ۴ نفر :
برنج ۴ پیمانه
مرغ ( سینه یا فیله ) ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زرشک ۵۰ گرم
زعفران
ادویه : زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه مرغ و نمک
برای سس :
ماست ۴ الی ۶ قغ
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
گلاب ۳ قغ
زعفران ،نمک و فلفل سیاه
ابتدا برنج را به مدت ۵ دقیقه پخته و آبکشی میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا سرد شود
سپس پیاز را که به صورت خلالی خورد کردهایم را با زردچوبه کمی تفت میدهیم و مرغهای تکه شده را به همراه فلفل سیاه ،ادویه مرغ و زعفران به آن اضافه میکنیم و ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا پخته شود
در آخر نمک و زرشک را اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم
برای تهیهی سس:
تخم مرغ، زعفران، ماست نمک، فلفل سیاه، را با مقداری روغن و گلاب با هم مخلوط میکنیم و به برنج پخته شده اضافه و ترکیب میکنیم
کف قالب یا قابلمه را مقداری چرب کرده و لایه به لایه از برنج ، مرغ و زرشک و مجدد برنج اضافه میکنیم و با پشت کفگیر به صورت فشرده در میآوریم
به مدت ۱ ساعت با شعله ملایم دم میگذاریم
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر فر نداری👇
يه قابلمه بزرگ بردار درشو فویل بپیچ بزار کنار حالا توی قابلمه ات یه قالب فلزی یا چهارپتیه فلزی گازت یا سری گازتو بزار یه جسمی که بتونی سینی شیریناهاتو روش بزاری بگذار.حالا زیر قابلمه رو روشن کن بزار سی دقیقه خوب گرم گرم بشه (بعد سینی شیرینیت رو بزار روی جسم تو قابلمه روشو و درشو که فویل پیجیدی بزار با حرارت متوسط )نیم ساعت بپزه درشو بعد نیم ساعت بردار چک کن باید صدای قرچ 😅بده اگر هنوز نشده بود باز پنج تا ده دقیقه بهش زمان بده .
معمولا بجز خمیر هزار لا همه وسیله هاش تو خونه هست دقت کردی یک قاشق هم روغن نداشت🥹🥹🥹🥹🥹🥹
مطمئنا خیلیا از من همرمندتر هستید اما حای رسپی میانوعده کودکان تو پیجم خالی بود به بزرگی خودتون ببخشید امیدوارم دوست داشته باشید و بپزید و حال کنید
مواد اولیه خمیر هزارلا پودرقند آب شکر یا عسل کمی زعفران کنجد
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود
ترکیب بادمجون سرخ شده با این سالاد و نون تستی که برشته شده نمیدونین چه طعم بهشتی رومیده اگه تا به حال اینجوری سرو یا درستش نکردی بهت پیشنهاد میکنم حتما درستش کنی فوق العادست
براى سالاد
سيب زمينى پخته شده ٢ عدد بزرگ
شويد خشك ( حتما خشك ) يك و نيم ق غ
كنسرو لوبيا چيتى يك عدد ( مارك دلپذير واقعا خوش طعم هست فقط آب لوبيا رو آبكش كنين اما روي لوبيا ها آب نگيرين )
خيارشور ريز ١٠ عدد ( اگه ریز نیس ساتورى خرد كنين اگر ریز هست مثل من حلقه ای )
سس مايونز بين ٢٠٠ تا ٣٥٠ گرم اين دقيقا بستگى داره به ميزان سيب زميني و جذب اون پس اونقدرى سس بزنين كه اندازه سليقتون باشه ( من حدود ۸ ق غ سس زدم )
من از ادويه همه كاره خودم يك ق م ميزنم و فوقالعادش ميكنه اما اگر ندارين
فقط فلفل سياه و نمك به ميزان لازم ( بچشين )
نمك هم كاملا سليقه اى هست من خودم به ميزان ذائقم اضافه ميكنم
ليمو ترش تازه ( فقط و فقط تازه ) نصف يك عدد ( قابل حذف هست ) اما طعما رو بالانس ميكنه و خوشمزه ترين ميشه
بادمجون ورقه ای نازک سرخ شده ۲ عدد
همه مواد رو با هم مخلوط كنين سالادتون آمادست
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دنبال عصرانه و میانوعده خوشمزه میگردید این ویدئو رو اصلا ازدست ندید🤗🤗🤗
.
گربه چوبی بدون خمیرمایه ما بهش میگیم😁😅
مواد
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان شیر
1 فنجان پنیر فتا خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
8-10 جعفری
1 بسته بیکینگ پودر
2- 2.5 آب
آماده سازی.
همه مواد به جز آرد را در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم.
با اضافه کردن آرد به صورت کنترل شده خمیر نرمی به دست می آید که نچسبد.
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی پهن می کنیم.
بیایید آن را باز کرده و به صورت نوار برش دهید.
هر دو طرف را در روغن داغ روی حرارت متوسط سرخ می کنیم.
با سس سروش کنید معرکه میشه ♥️🤗
.
نووووش جااان
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
درمان تخصصی مشکلات پوست بدون درد و دوره نقاهت...😱
دیگه نگران جای بخیه و سوختگیت نباش😍
با روزی ۵ دقیقه وقت گذاشتن تو خونه میتونی
جای زخم ، سوختگی و بخیه رو بدون عوارض از بین ببری❤️
کاملاً گیاهی و با هزینه کمتر از لیزر و جراحی🤩👌🏼
با بیش از صدها نمونه درمان شده ✅🥰
با مشاوره رایگان 🤯
اگه جای زخم ، سوختگی و یا بخیه داری این کانال به دردت میخوره😉👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/3090678499C1d5ed2edfa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما هم اینجوری اید که هروقت ترشک و لواشک میبینید جیغ میزنین: «وااااای تررررشک؟!🥰🤤» 😁
دوستا و فامیلای دخترِ من که همهشون همینجوری ان و واسه همین هم ترشترین آموزش این صفحه تعلق میگیره به این ترشک آلبالوی خوشمزه و سالم و تمیز که خیلی راحت میتونین خودتون توی خونه درستش کنین و تا ده روز توی یخچال و تا هروقت دلتون خواست توی فریزر نگهش دارین👌😍
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
کوسنهای جدید پانچدوزی رودیدی چقدر ترند شده🥰
اگه دوست داری دکوراسیون منزلت رو ویژه کنی 👌
پس بیا هرطرحی دوست داری برات انجام بدم😍
آیدی سفارش👇
@Maryampishahang
لینک کانال👇
https://eitaa.com/joinchat/3396272386C3ae48dbe20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای توت فرنگی 😍😋
مواد لازم
توت فرنگی پاک شده🍓 یک کیلو
شکر 🍚۸۰۰ گرم
آب لیمو🍋 یک قاشق غذاخوری
توت فرنگی هارو خوب بشورید و بزارید آبش بره بعد هم تنیز کنید و خرد کنید داخل قابلمه یه لایه توت فرنگی یه لایه شکر بریزید بزارید هفت تا هشت ساعت بمونه تا آب بندازه بعد هم روی حرارت ملایم بزارید تا به جوش بیاد در حین پخت حتما کفشو بگیرید و داخل کاسه بریزید و دور نریزید تو استوری ها گفتم چکارش کنید،،در حین پخت با فرچه آغشته به آبلیمو مدام کناره های ظرف رو تمیز کنید این کار باعث میشه مربا شکرک نزنه
مربارو بزارید به آرامی بپزه تا به غلظت مناسب برسه حدود یک ساعت زمان لازمه برای پخت کامل
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نظر چطور شده؟
مواد
1 کیلوگرم سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری کره
نصف دسته شوید
1 قاشق چایخوری نمک
برای سس گوشت چرخ کرده
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
فلفل قرمز 1 عدد
فلفل سبز 1 عدد
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 کاسه برگ و هویج آب پز
1 قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، زیره سبز، فلفل قرمز
نصف لیوان آب
پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه
سیب زمینی هایمان را مکعبی می کنیم و می جوشانیم و کره و نمک را به آن اضافه می کنیم سپس به ظرف اول اضافه می کنیم سپس خمیر را مانند ماست در یخچال ورز می دهیم تا کاملا خنک شود. به کاسه شکل می دهیم، ظرف خود را چرب می کنیم و کاسه هایمان را پر کنیم، سس گوشت چرخ کرده خود را درست کنیم، به هر کدام از کاسه ها یک پیمانه پنیر چدار رنده شده اضافه کنیم، مقدار زیادی از مخلوط گوشت چرخ کرده خود را بریزیم، پنیر چدار تپکار را اضافه کنیم.
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سبزیجات
البته که مادربزرگم اون موقع سس رو اینطوری بلند نمیکرد و این فقط یه طعم نوستالژی و قدیمیه که با سبکی جدید سروش کردم و امیدوارم که درستش کنید لذت ببرید
🌮
مواد لازم برای این مرغ سبزیجات جذاب
مغذ رون ۳ عدد
جعفری ۳۰گرن
فلفل نمک و زردچوبه از هر کدوم یک ق غ
پیاز یک عدد
فلفل سبز یک عدد
گوجه فرنگی یک عدد
سیر تازه یکبوته
زست نصف لیمو
حتما درست کنید و نوش جان کنید رفقا
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده آسون ، سریع و خوشمزه
خُب چی داریم ؟هات داگ ۱ عدد برای ۲ تا تُست بسه ( یعنی برای دونفر ۲ تا هات داگ بشه )،پنیر پیتزا ( هرچی بیشتر بهتر )،سس ۱ ق غ خ روی هر لایه تُست،نان تُست یه مقدار دلخواه ( من دو لایه درست کردم )،نمک ، فلفل سیاه و آویشن هم خوشمزه ترش میکنه.
اگه تو فر میذاری با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۵ دقیقه تو هوا پز هم همون گزینه ای که باهاش پیتزا درست میکنی رو بزن😘حتی تو تابه هم میتونی بزاری ، حرارت رو کم کنی و دَرش رو ببیندی ( فقط تو این مورد سوسیس هاش رو سرخ کن بعد بچین روش )
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فلفل فوری و خوشمزه رو امتحان
کردی؟☺️
کنار همه غذاها هم میچسبه🌶
چیالازم داریم:
فلفل
نمک
سیر
اب جوشیده سردشده
سرکه
نعناوترخون خشک
طرزتهیه:
فلفل هارو بشورید داخل قابلمه یک قاشق نمک بریزید فلفل هارو بریزید داخل ابجوش تا تلخی فلفل ها گرفته بشه ازابجوش خارج کنید..
روی پارچه پهن کنید قشنگ خشک کنید داخل شیشه مناسب از فلفل ها و چندحبه سیر بذارید اب جوشیده شده سرد شده و سرکه به یک اندازه اضافه کنید
دراخر هم نعنا و ترخون و یک ق نمک اضافه کنید و در شیشه رو ببنید ترشی فلفل ما امادس.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند پخت مرغ😊☺️
مواد لازم:
سیر
نمک
فلفل سیاه'پاپریکا' زردچوبه'ادویه کاری
آبلیمو
روغن مایع یا زیتون
تخم مرغ
آرد سفید
مرغ رو طمع دار میکنیم چند ساعت داخل یخچال میذاریم بعد اول داخل تخم مرغ بعد داخل آرد میزنیم و داخل روغن سرخ میکنیم 😍
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونم بگم یکی از خوشمزهترین ساندویچهای عمرم بود
مواد لازم
فیله گوساله
پیاز
قارچ
خامه صبحانه
آبلیمو
کره
سیر
ادویه ها:فلفل سیاه و نمک
جعفری ساطوری شده و پیاز خلالی شده
فیله های گوساله رو به ضخامت دو سانت و قطعات کوچک برش بزنین.دو طرفشون رو توی روغن سرخ کنین و از قابلمه خارج کنین.تو همون روغن پیاز خلالی رو هم سرخ کنین.نمک و فلفل سیاه و فیله های رو اضافه کنین و بزارین تفت بخورن.بعد آب و چند حبه سیر اضافه کنین و زمان بدین تا فیله ها پخته شه
قارچهای اسلایس شده رو با حرارت بالا تفت بدین.آب لیمو رو هم اضافه کنین که تیره نشن.کره رو اضافه کرده و قارچها رو کمی سرخ کنین.خامه صبحانه و نمک و فلفل سیاه و مقداری از آب گوشت رو اضافه کنین و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارین
داخل نون مورد علاقتون فیله و سس قارچ و جعفری و پیاز رو لایه لایه قرار بدین.
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه عاشق ساندویچ سرد هستی حتما این ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه رو امتحان کن که عاشقش میشی😍👇🏻👇🏻
🔺حتما یکی دو ساعت بزارید داخل یخچال بعد نوش جان کنید😋👌🏻
مواد لازم👇🏻👩🏻🍳
سینه مرغ پخته شده
خیارشور ۶-۷ عدد
قارچ ۱۰ عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
سس مایونز ۴-۳ غ
ماست پرچرب ۲ ق غ
سس خردل نصف ق غ
روغن زیتون ۱ ق غ
نمک، فلفل سیاه، آویشن
طرز تهیه:
مرغ رو با یدونه پیاز و سیر و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه داخل آب گذاشتم تا بپزه.
بعد ریش ریشش کردم. برای درست کردن سس این ساندویچ سس مایونز و ماست و فلفل سیاه و با خیارشور خردشده مخلوط کردم. قارچ هارو برش زدم و تفت دادم با مقداری ابلیمو .جعفری تازه خردشده و تمام مواد رو باهم مخلوط کردم و ساندویچ مرغ جذااااب من به همین راحتی با یک طعم متفاوت آماده شد🤤
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنسرو_نخود فرنگی
مواد لازم :
نخود فرنگی 🫛۲ کیلو
نمک🧂 ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
آب جوش خنک شده🔥💧 ۲ لیتر
نکات :
حتما از شیشه در فلزی استفاده کنید
بسته به حرارت گاز و نوع گازتون(برقی یا گازی) مدت زمان آماده شدن کنسرو متفاوته
بعد از پخت حدود ۶ ساعت زمان لازمه تا کنسرو از حرارت بیوفته و بعد بره داخل یخچال
موندگاری این کنسرو حدود ۳ ماه داخل یخچاله
برای انواع پلو،خوراک و سالاد ها قابل استفاده ست
هم میتونید توی فریزر نگه داری کنید هم داخل یخچال.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قيمه_يزدي_
خورش (خورشت) قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي مختلف به شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشود و قيمه يزدي يكي از همان خورشهاي عالي با طعم و مزه بينظيره كه شامل گوشت ، پياز ، زردچوبه ، نمك ، فلفل سياه ، هل سبز، چوب دارچين ، نخود ، روغن ، ليمو عماني و زعفران است كه طبق معمول هميشه كار با پياز داغ و زردچوبه و تفت دادن گوشت و مقدار كمي آب كه گوشت بپزه شروع ميشه نخود هم بهتره كه از شب قبل خيس كنيد و چندبار آبشو عوض كنين و پوستشو بگيرين اما من يه راه سريع بهتون ياد ميدم ده دقيقه بزارين تو زودپز نيم پز بشه بعد به راحتي آب خوردن پوستشو بكنين ميتونين درسته باشه ميتونين نصفش كنين مثه لپه بعد به گوشت اضافه كنيد نصف قاشق چايخوري زعفران ساييده رو در آبجوش حل و دم كنيد و به خورش اضافه كنيد ، نيم ساعت آخر چندتا ليموعماني رو با چنگال سوراخ كنيد و بندازين داخل خورش يه تيكه هم چوب دارچين بزارين داخل خورش چون پودرش خورشو تيره ميكنه نمك و فلفلشو اندازه كنيد و يه نوك قاشق چايخوري پودر هل سبز بزنيد اگر اگر دوست داشتين در آخر آخر طبخ يه قاشق غذاخوري گلاب هم اضافه كنيد كلا اين خورش خيلي خوش عطر و بو هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛