فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لبو😍😋
مواد لازم:
۱) لبو ۳،۴ عدد متوسط
۲) ماست ۲ ق غ
۳) خامه ۳ ق غ
۴) شکر ۴ الی ۶. ق غ (بستگی به شیرین بودن لبو ها داره)
۵) آب لبو ۱/۲ پیمانه
۶) پودر ژلاتین ۲ ق غ
طرز تهیه:
اول آب لبو که کامل سرد شده رو داخل پودر ژلاتین اضافه کنید و صبر کنید یه حالت شنی پیدا کنه و بعد روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنید تا کامل حل بشه پودر ژلاتین و بافت یکدستی بهتون بده.
بعد داخل غذاساز لبو پخته شده و ماست و خامه و شکر و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید و خوب میکسشون کنید.
و در نهایت داخل قالبتون بریزید.
اگه قالبتون سیلیکونی ، نیازی به چرب کردن نداره راحت جدا میشه ازش ، فقط کافیه ۱۰ دقیقه تو محیط باشه و کناره هاش و با چاقو جدا کنید.
❗️همیشه ظرفی که میخواید دسر و داخلش برگردونید خیس کنید تا بتونی دسرو جابه جا کنید داخلش..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو مخصوص😍😋
مواد لازم:
گوشت تکه ای یا چرخ کرده🥩 ۴۰۰گرم
لوبیا پخته شده 🫘برای هر پیمانه برنج یک لیوان لوبیا
رب گوجه🥫 سه ق غ
نمک فلفل🌶🧂 مقدارلازم
زردچوبه🟡 تخم گشنیز گل محمدی زنجبیل🫚 از هرکدام یک ق غ
پیاز 🧅دو عدد
ادویه های مخصوص پلو
گل محمدی 🌺دارچین🪵 تخم گشنیز 🍀
از هر کدام یک ق چایخوری
زیره سبز یک ق غذاخوری اصلا بوی زیره احساس نمیشه اصلا حذف نکنین
زعفران 💛به مقدار لازم
ته دیگ تهچینی
ماست🍶 پنج قاشق غذاخوری
روغن🥃 نصف فنجون
زعفران💛 کمی
به دلخواه گلاب 🌺
حتما از لوبیا بدون دانه استفاده کنین که لذیذ تر باشه
میتونین پوره گوجه هم اضافه کنین خیلی خوشمزه ترش میکنه
برنج باید حتما زنده تر ابکش بشه تا شفته نشه
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین #خورشت ها😋
عبداله خرشی یا خورشت امامزاده عبدالله😋
مواد لازم
گوشت گوسفندی به میزان دلخواه
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه پوره شده ۴عدد
آب نارنج یا آبلیمو ۳ق غ
سبزی قورمه ۷ ق غ
نمک فلفل سیاه و ادویه و زردچوبه
1 عدد پیاز
مراحل تهیه
اول پیاز رو توروغن تفت دادم زردچوبه و ادویه و فلفل سیاه زدم. بعد گوشت رو تفت دادم ۵ قاشق سبزی قورمه ریختم و یکم سرخ کردم. شعله باید ملایم باشه که سبزی نسوزه. پوره ی گوجه رو اضافه کردم و دو لیوان آب ریختم. سرشو گذاشتم تا بپزه. حدودا یک ساعت و نیم کافیه البته اگر گوشتتون دیرپز نباشه (میتونید تو زودپز بذارید). نیم ساعت آخر سیب زمینی قطعه قطعه شده رو اضافه کردم و در نهایت دو قاشق آب نارنج زدم. برنج رو هم دم دادم و با هم سرو کردم. جاتون سبز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_پنکیک_موزی
اینم از یه پنکیک متفاوت و موزی ما که میتونید برای صبحونه درستش کنید و کنار خانواده لذتشو ببرید
تخم مرغ: ۲تا که زرده و سفیده رو جدا میکنیم
موز رسیده: ۱عدد بزرگ
عسل: ۱ق.چ
شیر: ۱۰ ق.غ
روغن مایع: ۱۰ ق.غ
وانیل: یک چهارم ق.چ
آرد قنادی: ۱ لیوان(دسته دار فرانسوی)
بکینگ پودر: یک دوم ق.غ
شکر: ۲ق.غ
نمک: یه پینچ
.
آردو بکینگ پودرو یکبار الک میکنیمو کنار میذاریم.
سفیده هارو با نمک و شکر میزنیم تا کامل فرم بگیره.
بقیه موادو داخل مخلوط کن میریزیم و بعد از اینکه کاملا یکدست شد تو ظرفمون میریزیم و سفیده های فرم گرفته رو تو دو مرحله بهش اضافه میکنیم به صورت دورانی و آروم هم میزنیم طوریکه پف سفیده ها نخوابه.مایمون که آماده شد تابه رو رو شعله زیاد میذاریم تا خوب گرم شه بعد حرارتو کم میکنیم و از مایه پنکیک به اندازه دلخواه برمیداریمو داخل تابه میریزیم وقتی روش حباب زد برمیگردونیم و پنکیک موزی خوشمزمون آمادس.
روشو سس شکلات یا نوتلا یا عسل میریزیم و کنار میوه های دلخواه سرو میکنیم
🥞🥞🥞🥞🥞🥞.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر خوشرنگ و خوشمزه 🍉
مواد مورد نیاز :
شیر : ۲/۵ پیمانه
شکر : ۴ ق.غ
ژلاتین : ۲ ق.غ
وانیل : نوک ق.چ
خامه صورتی : یک بسته
ژله آلوئه ورا : دو بسته
جانا ، طالبی و هندوانه برای تزیین
ابتدا شیر و بذارید رو حرارت کم
شکر و وانیل و اضافه کنید
بعد از اینکه شکر حل شد خامه رو با کمی شیر رقیق کنید و به شیر اضافه کنید
و در آخر ژلاتین بن ماری شده بزنید
مواد و باهم ترکیب کنید و قبل از اینکه شیر جوش بیاد از روی حرارت بردارید
مواد پاناکوتا که از حرارت افتاد بریزید داخل ظرفای تک نفره و اجازه بدید دو ساعت داخل یخچال بمونه
بعد از دوساعت که پاناکوتا سفت شد یک لایه خیلی نازک ژله آلوئه ورا بریزید و دوباره دسر و بذارید یخچال که ژله ببنده
میوه هارو مثل ویدئو اسکوپ بزنید و بذارید رو ظرفای دسر
و ژله آلوئه ورا بریزید و اجازه بدید یکساعت داخل یخچال بمونه
این دسر خیلی راحت و سریع آماده میشه
طعمشم عالیه 🤌🏻
حتما امتحانش کنید ❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس یک پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_یلدایی
درست کن محشرههه
مواد
شیر 1 لیتر
8 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاست
12 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
پودر نارگیل
دستور👇🏻👇🏻
: همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ای عمیق ریخته ، خوب مخلوط کرده و اجاق گاز را روشن کنید. آنرا بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید. پودینگ غلیظ شده را با اضافه کردن روغن و وانیل در آخر مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. و با همزن بزنید تا قوام یکنواختی پیدا کند. سپس لیوان صاف را خیس کرده ، از پودینگ درون لیوانها ریخته سلفون بکشید ، حداقل 6 ساعت در یخچال نگه دارید. پس از اطمینان از کامل بودن آن ، لبه ها را با چاقویباز کنید و لیوان را به آرامی تکان دهید و آنرا برگردانید. دسر را به پودر نارگیل آغشته کرده و به عرض دو انگشت برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید. در یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#ران_مرغ_سبزیجات👩🏻🍳
مواد مرینیت مرغ👇
4 عدد ران مرغ
5 قاشق غذا خوری روغن
1 شاخه ی رزماری تازه ریزه خرد شده
2 حبه سیر رنده شده
1/2 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1.5 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1.5 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری ادویه کادری
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
کره سبزیجات یا کره معمولی(اختیاری)
مواد سبزیجات👇
7_8 سیب زمینی ریز
4 هویج
3 پیاز قرمز
روغن زیتون،نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه
مکش جارو برقی رو بالا ببر😎
.
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربا_زردآلو به این خوشگلی دیدین😍
حتما از زردآلو هسته جدا و رسیده و شیرین و سفت استفاده کنید👌🏻🍑
⬅️ زردآلوها شسته و خشک کنید
⬅️ با نی فلزی یا قاشق دسته باریک و بلند به هسته فشار وارد کرده تا بیرون بیایید👈🏻طبق فیلم خارج کنید
⬅️ داخل قابلمه به ازای هر کیلو زردآلو ۷۰۰ گرم شکر و یک لیوان آب بریزید
⬅️ بزارید شهدش بجوشد و کاملا غلیظ شود
⬅️ زردآلوها اضافه کرده و کف روشو بگیرید
⬅️ بزارید بیست دقیقه الی نیم ساعت بپزه
⬅️ اگر شربتش زیاد بود ازش بگیرید
⬅️ در آخر بهش کمی جوهر لیمو بزنید
⬅️ هسته هاش اگر شیرین بود شکسته و پوست گرفته و به مربا اضافه کنید
⬅️ بزارید ۶ ساعت داخل قابلمه بماند
⬅️ داخل ظرف یا شیشه ریخته دوماه در یخچال و یکسال در فریزر میشه نگهداری کرد
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋
15-20 عدد گوجه گیلاسی
5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده
1 عدد پیاز قرمز
2 عدد پیاز چه
1 عدد خیار
2 آووکادو
کاهو
سس سالاد:
آبلیمو
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری عسل
1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده
1 حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
مرغ:
2 عدد سینه مرغ
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری زیره
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید
تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلاب_ساندویچ_ژامبون
همه مراحل در ویدئو کاملا مشخصه
تنها نکته ای که باید در نظر داشته باشید اینه که مایونز در کلاب ساندویچ حکم چسب رو داره و برای تمیز برش خوردن لایه ها بهتره دو طرف نونهای تستی که وسط کار قرار میگیرن رو کمی مایونز بماید تا لایه ها خوب فیکس بشن.
اون چنگالهای چوبی رو از لوازم قنادیهای معتبر میتونید تهیه کنید یا به جاش میتونید از سیخ چوبی استفاده کنید.
تعداد لایه های #کلاب_ساندویچ کاملا به سلیقه شما بستگی داره.
از پنیر ورقه ای گودا استفاده کردم
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آسون ترین_و_خوشمزهترین_گراتن_دنیا
پیاز ۲عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم
فلفل دلمه ای ۱عدد
قارچ ۴عدد
رب گوجه (به دلخواه)
روغن ۱فنجان
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
نان تست یک بسته
ادویه ها نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز (بهمقدارلازم)
برای سس
کره ۲۵گرم
آرد ۲۵گرم
شیر یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه
دمای فر۲۰۰ درجه
گراتن رو میتونید با بادمجون و سیب زمینی هم درستش کنید میتونید از گوشت مرغ هم استفاده کنید😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_کشمشی🌸
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
آرد یک لیوان
شیر یک لیوان
شکر سه ق غ
روغن مایع دو ق غ
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
زعفران دم کرده یک ق غ
وانیل نوک ق چ
کشمش یک سوم لیوان
تمام مواد رو مخلوط کنید تابه رو فقط کمی چرب کنید و بزارید خوب داغ بشه اندازه نصف ملاقه داخل تابه بریزید روش که حباب زد می تونید برگردانید
#شیرینی_کیک_دسر
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر خوشرنگ و خوشمزه 🍉
مواد مورد نیاز :
شیر : ۲/۵ پیمانه
شکر : ۴ ق.غ
ژلاتین : ۲ ق.غ
وانیل : نوک ق.چ
خامه صورتی : یک بسته
ژله آلوئه ورا : دو بسته
جانا ، طالبی و هندوانه برای تزیین
ابتدا شیر و بذارید رو حرارت کم
شکر و وانیل و اضافه کنید
بعد از اینکه شکر حل شد خامه رو با کمی شیر رقیق کنید و به شیر اضافه کنید
و در آخر ژلاتین بن ماری شده بزنید
مواد و باهم ترکیب کنید و قبل از اینکه شیر جوش بیاد از روی حرارت بردارید
مواد پاناکوتا که از حرارت افتاد بریزید داخل ظرفای تک نفره و اجازه بدید دو ساعت داخل یخچال بمونه
بعد از دوساعت که پاناکوتا سفت شد یک لایه خیلی نازک ژله آلوئه ورا بریزید و دوباره دسر و بذارید یخچال که ژله ببنده
میوه هارو مثل ویدئو اسکوپ بزنید و بذارید رو ظرفای دسر
و ژله آلوئه ورا بریزید و اجازه بدید یکساعت داخل یخچال بمونه
این دسر خیلی راحت و سریع آماده میشه
طعمشم عالیه 🤌🏻
حتما امتحانش کنید ❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_یلدایی
درست کن محشرههه
مواد
شیر 1 لیتر
8 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاست
12 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
پودر نارگیل
دستور👇🏻👇🏻
: همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ای عمیق ریخته ، خوب مخلوط کرده و اجاق گاز را روشن کنید. آنرا بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید. پودینگ غلیظ شده را با اضافه کردن روغن و وانیل در آخر مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. و با همزن بزنید تا قوام یکنواختی پیدا کند. سپس لیوان صاف را خیس کرده ، از پودینگ درون لیوانها ریخته سلفون بکشید ، حداقل 6 ساعت در یخچال نگه دارید. پس از اطمینان از کامل بودن آن ، لبه ها را با چاقویباز کنید و لیوان را به آرامی تکان دهید و آنرا برگردانید. دسر را به پودر نارگیل آغشته کرده و به عرض دو انگشت برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید. در یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋
15-20 عدد گوجه گیلاسی
5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده
1 عدد پیاز قرمز
2 عدد پیاز چه
1 عدد خیار
2 آووکادو
کاهو
سس سالاد:
آبلیمو
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری عسل
1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده
1 حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
مرغ:
2 عدد سینه مرغ
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری زیره
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید
تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربا_زردآلو به این خوشگلی دیدین😍
حتما از زردآلو هسته جدا و رسیده و شیرین و سفت استفاده کنید👌🏻🍑
⬅️ زردآلوها شسته و خشک کنید
⬅️ با نی فلزی یا قاشق دسته باریک و بلند به هسته فشار وارد کرده تا بیرون بیایید👈🏻طبق فیلم خارج کنید
⬅️ داخل قابلمه به ازای هر کیلو زردآلو ۷۰۰ گرم شکر و یک لیوان آب بریزید
⬅️ بزارید شهدش بجوشد و کاملا غلیظ شود
⬅️ زردآلوها اضافه کرده و کف روشو بگیرید
⬅️ بزارید بیست دقیقه الی نیم ساعت بپزه
⬅️ اگر شربتش زیاد بود ازش بگیرید
⬅️ در آخر بهش کمی جوهر لیمو بزنید
⬅️ هسته هاش اگر شیرین بود شکسته و پوست گرفته و به مربا اضافه کنید
⬅️ بزارید ۶ ساعت داخل قابلمه بماند
⬅️ داخل ظرف یا شیشه ریخته دوماه در یخچال و یکسال در فریزر میشه نگهداری کرد
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مینی_کورابیه_ترد
مواد لازم:
250 گرم کره
یک استکان روغن مایع
دو قاشق غذاخوری سیاهدانه
دو عدد تخممرغ(سفیدهها برای داخل خمیر و زردهها برای رومال)
دو قاشق مرباخوری محلب(نوعی ادویه مخصوص نان و شیرینی، می تونید حذف کنید و از وانیل استفاده کنید)
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری پودر شکر
دو قاشق غذاخوری سرکهی سیب
1/5 قاشق مرباخوری نمک
4_5 لیوان آرد
طرز تهیه:
داخل کاسهای همه مواد به جز آرد را مخلوط میکنیم.
آرد را کمکم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
(با کف دست خمیر را ورز ندهید چون به روغن میافتد و سفت و بدمزه میشود)
توپکهای کوچکی از خمیر جدا کرده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهایم میچینیم.
با زرده رومال زده و سیاهدانه میپاشیم.
در فری که روی 160_170 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی قرابیهها میپزیم.
.
.
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋
15-20 عدد گوجه گیلاسی
5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده
1 عدد پیاز قرمز
2 عدد پیاز چه
1 عدد خیار
2 آووکادو
کاهو
سس سالاد:
آبلیمو
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری عسل
1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده
1 حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
مرغ:
2 عدد سینه مرغ
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری زیره
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید
تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_کشمشی🌸
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
آرد یک لیوان
شیر یک لیوان
شکر سه ق غ
روغن مایع دو ق غ
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
زعفران دم کرده یک ق غ
وانیل نوک ق چ
کشمش یک سوم لیوان
تمام مواد رو مخلوط کنید تابه رو فقط کمی چرب کنید و بزارید خوب داغ بشه اندازه نصف ملاقه داخل تابه بریزید روش که حباب زد می تونید برگردانید
#شیرینی_کیک_دسر
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو مخصوص😍😋
مواد لازم:
گوشت تکه ای یا چرخ کرده🥩 ۴۰۰گرم
لوبیا پخته شده 🫘برای هر پیمانه برنج یک لیوان لوبیا
رب گوجه🥫 سه ق غ
نمک فلفل🌶🧂 مقدارلازم
زردچوبه🟡 تخم گشنیز گل محمدی زنجبیل🫚 از هرکدام یک ق غ
پیاز 🧅دو عدد
ادویه های مخصوص پلو
گل محمدی 🌺دارچین🪵 تخم گشنیز 🍀
از هر کدام یک ق چایخوری
زیره سبز یک ق غذاخوری اصلا بوی زیره احساس نمیشه اصلا حذف نکنین
زعفران 💛به مقدار لازم
ته دیگ تهچینی
ماست🍶 پنج قاشق غذاخوری
روغن🥃 نصف فنجون
زعفران💛 کمی
به دلخواه گلاب 🌺
حتما از لوبیا بدون دانه استفاده کنین که لذیذ تر باشه
میتونین پوره گوجه هم اضافه کنین خیلی خوشمزه ترش میکنه
برنج باید حتما زنده تر ابکش بشه تا شفته نشه
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋
15-20 عدد گوجه گیلاسی
5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده
1 عدد پیاز قرمز
2 عدد پیاز چه
1 عدد خیار
2 آووکادو
کاهو
سس سالاد:
آبلیمو
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری عسل
1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده
1 حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
مرغ:
2 عدد سینه مرغ
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری زیره
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید
تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر خوشرنگ و خوشمزه 🍉
مواد مورد نیاز :
شیر : ۲/۵ پیمانه
شکر : ۴ ق.غ
ژلاتین : ۲ ق.غ
وانیل : نوک ق.چ
خامه صورتی : یک بسته
ژله آلوئه ورا : دو بسته
جانا ، طالبی و هندوانه برای تزیین
ابتدا شیر و بذارید رو حرارت کم
شکر و وانیل و اضافه کنید
بعد از اینکه شکر حل شد خامه رو با کمی شیر رقیق کنید و به شیر اضافه کنید
و در آخر ژلاتین بن ماری شده بزنید
مواد و باهم ترکیب کنید و قبل از اینکه شیر جوش بیاد از روی حرارت بردارید
مواد پاناکوتا که از حرارت افتاد بریزید داخل ظرفای تک نفره و اجازه بدید دو ساعت داخل یخچال بمونه
بعد از دوساعت که پاناکوتا سفت شد یک لایه خیلی نازک ژله آلوئه ورا بریزید و دوباره دسر و بذارید یخچال که ژله ببنده
میوه هارو مثل ویدئو اسکوپ بزنید و بذارید رو ظرفای دسر
و ژله آلوئه ورا بریزید و اجازه بدید یکساعت داخل یخچال بمونه
این دسر خیلی راحت و سریع آماده میشه
طعمشم عالیه 🤌🏻
حتما امتحانش کنید ❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋
15-20 عدد گوجه گیلاسی
5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده
1 عدد پیاز قرمز
2 عدد پیاز چه
1 عدد خیار
2 آووکادو
کاهو
سس سالاد:
آبلیمو
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری عسل
1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده
1 حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
مرغ:
2 عدد سینه مرغ
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری زیره
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید
تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛