فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه ای
مواد لازم:
1 کیلوگرم گوشت چرخ شده
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 قاشق پودر سوخاری
1/2 قاشق غذا خوری نمک
1 قاشق آب لیمو
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری ادویه
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی
آماده سازی: پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و ادویه و فلفل و آب لیمو مخلوط کنید و برای حداقل 2 ساعت استراحت نماید. اگر کباب برای 7-8 ساعت استراحت نماید بهتر و خوشمزه تر می شود و سرخ کردن آن راحت تر می شود ... توجه: گوشت اگر چربی نداشت با 2 قاشق غذاخوری روغن کف تابه شیار دار را چرب کنید و کباب بیش از حد ضخیم نباشد .
در ضمن میتونید قبل از سرخ کردن کباب با پودر سوخاری به نسبت کم نیز آغشته کنید.
بپزید و از خوردن کباب لذت ببرید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌙🌟شب را
سڪوت اعتبار مےبخشدو
انسان را متانت وصبر…
🌙🌟الهے
یاریمان ڪن معتبر باشیم و
مهربان
تا مقبول درگاهت باشیم
🌟آمین…
دوست داشتنے هاے من
🌟شـــــــبتون سرشار از آرامش🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه کلم 😍😋
مواد لازم :
برنج 🍙دو پیمانه
سبزی معطر خورد شده🌿(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه
لپه🫛 نصف پیمانه
کشمش یا زرشک🍇 (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی 🥩۳۰۰ گرم
یک عدد کلم برگ🍃
ادویه 🥄(پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی
مواد لازم سس دلمه :
دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی🥫
نصف پیمانه روغن🥃
زعفران به میزان لازم💛
رب انار نصف پیمانه 🥣(بستگی به غلظت و ترشی )
و یا
یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر🍇🍚
نمک و فلفل 🧂🌶به میزان لازم
آب💧 سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه )
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته تبریزی با تمام نکات😋✌️
۱استکان لپه
۱ استکان برنج
۴۰۰گرم گوشت چرخکرده
۲ عدد تخم مرغ
سبزی خشک مخصوص کوفته
نمک،زردچوبه، فلفل سیاه
مواد سس:نمک،زردچوبه،فلفل سیاه، رب،آب،پیاز سرخ شده
مواد میانی:پیاز داغ،آلو،گردو،زرشک
❌️❌️تمام نکات کوفته❌️❌️
✅️من از سبزی خشک استفاده میکنم،چون سبزی تازه باعث میشه کوفته ی ما وا بره.
✅️من داخل غذاساز ریختم ،شما میتونید با گوشت کوب نیم کوب کنید،و بیشتر ورز بدید.
✅️حتما یکساعت داخل فریزر بزارید بعد داخل سس بزارید.
✅️وقتی کامل جوشید کوفته رو اضافه کنید،۱ساعت اول در قابلمه رو نبندید،بعد از یک ساعت از سس روی کوفته بریزید یا به آرومی زیر و رو کنید،یک ساعت هم با در بسته تا جا بیوفته.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای داریم به یه روش خیلی خوشمزه و ترش و ملس که مطمئنم همتون خوشتون میاد✌️
مواد اولیه:
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گردو ۳-۴ عدد
رب گوجه ۱ ق چ
رب انار ملس ۲-۳ قاشق غذاخوری سرخالی
سیر ۱ حبه
نمک فلفل زردچوبه
طرز تهیه:
پیاز رو رنده کنین و آبش رو بگیرین و به گوشت چرخکرده اضافه کنین به همراه نمک و فلفل قرمز و زردچوبه ورز بدین و داخل تابه بدون روغن پهنش کنین و با کفگیر برش های منظم بزنین و بزارین روی گاز تا کباب ها پخته بشن(میتونین کمی کره بزنین تا سرخ بشن)
برای درست کردن سس ،پیاز خردشده رو داخل روغن تفت بدین تا سرخ بشن و زردچوبه و فلفل سیاه رو بهش اضافه کنین به همراه گردو خرد شده + رب گوجه + رب انار و کمی آب سرد و یخ همه رو باهم مخلوط کنین ،سس شما آماده اس✨سس رو به ماهیتابه کباب ها اضافه کنین و بزارین ۱۰ دقیقه تو سس بپزه🤤کباب تابه ای ترش و ملس شما آماده اس☺️نوش جونتون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین طبری یک تهچین فوق العاده خوشمزه اس و طعم جذابی داره حتما امتحانش کنین😍😍😋
مواد لازم:(برای ۲-۳ نفر)
سینه مرغ۱ عدد
آلو بخارا۳-۴ عدد
رب انار۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،زردچوبه،زیره.دارچین
زعفران مقدار لازم
ماست سفت پرچرب۳ قلشق عذاخوری پر
سبزی پلو+سیرتازه نصف پیمانه
برنج ساده۲ پبمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:
پیاز رو سرخ کنین و بهش مرغ پخته ریش ریش شده رو اضافه کنین. تفت بدین به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آلو و رب انار و مقداری آب مرغ، اجازه بدین روی حرارت ۲ دقیقه تفت بخورن تا مزه ها به خرد همدیگه برن.
برنج رو آبکش کنین، داخل ظرفی زعفرون دمکرده رو با ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کنین و ۱/۳ برنج رو باهاش مخلوط کنین و کف قابلمه به عنوان تهدیگ تهچین بریزین. روش مرغ هارو بریزین و لایه آخر هم ۲/۳ برنج های باقی مونده رو با سبزی پلویی و سیر تازه مخلوط کنین و روش مرغ ها بریزین. برنج رو با قاشق فشار بدین تا منسجم بشه. روش کره بزارین و اجازه بدین ۱ ساعت روی گاز دم بکشه. تهچین خوشگل و لذیذ شما به همین راحتی آماده اس😍نوش جونتون🥰✨♥️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی😍😋
🥖 کسی هست طرفدار این نون نباشه؟❣️
این پیراشکی خوشمزه خیلی راحت درست میشه و فوق العاده خوش بافته. حتما باید درستش کنی😋😍
اول دکمه ی سیو رو بزن تا هروقت خواستی سریع پیداش کنی😎
چیا میخوایم؟
آرد تا جایی که خمیر جمع بشه و یه خمیر نرم و لطیف داشته باشین که به دست نمیچسبه (حدودا ۳-۴ لیوان)
روغن مایع یا کره نرمشده ۳ قاشق غذاخوری
شیر ولرم سه چهارم لیوان فرانسوی
شکر یک قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه فوری یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
رومال: زرده تخم مرغ کمی نمک و پودر سیر رو مخلوط کنین. میتونین بهش یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده غلیظ هم اضافه کنین
مواد میانی: کاملا به دلخواه
🔻توضیحات کامل توی ویدیو هست.
🔻همه مراحل رو طبق فیلم انجام بدین.
🔻چند دقیقه آخر پخت گریل فر رو برای خوشرنگ شدن نان ها روشن کنین
فر گازی رو از نیم ساعت قبل با دمای ۲۲۰ درجه روشن کنین. (فر برقی ۲۰۰ درجه)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم من اومدم با اسلایس لیمو خشک خونگی نکاتش رو براتون مینویسم🤩😍
🍋۱.لیمو های زرد هم لیمو خشک خوشگلتری میدن هم تلخی کمتری دارن
🍋۲.برای خشک کردن داخل فر یا سرخ کن ضخامت اسلایس ها کم نباشه چون میسوزن ولی جلوی آفتاب ضخامت مهم نیست
🍋۳.برای داخل خورشت هسته هارو جدا کنید
اما اگر برای تزیین روی چای و دمنوش میخواین استفاده کنید احتیاج نیست
در کل بعضی لیمو ها هسته ی بی نهایت تلخی دارن جدا بشه بهتره
حتی برای دم کردن چای با لیمو هسته هارو در بیارید بهتره
🍋۴.اول سرخ کن رو ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ گرم کردم
لیموهارو چیدم و ۳۰ دقیقه با دمای ۱۲۰ زمان دادم
اگر خشک نشد و رنگش خوب نبود بیست دقیقه دیگه زمان بدید
🍋داخل فر هم به همین ترتیب عمل کنید
دما کم و زمان بیشتر
اگر دما زیاد باشه میسوزن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بقچه_مرغ😍😋
مواد لازم🔻
300 گرم گوشت مرغ
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه
قارچ
گوجه فرنگی
نصف استکان روغن مایع
1 ق م نمک
1 ق م پول بیبر
1 ق م فلفل سیاه
3 عدد نان همبرگر
سس بشامل🔻
1 ق غ کره
4 ق غ آرد
4 لیوان شیر
1 ق م نمک
پنیر پیتزا
فلفل قرمز
طرز تهیه🔻
پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم.
طرز تهیه سس بشامل🔻
کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش کشک و سیرابی😍😋
۱-جو پوست کنده ۵۰۰ گرم
۲-سیرابی ۱۵۰۰ گرم
۳-کشک ٨۰۰ گرم
۴-گردو ۵۰ گرم
۵-پیاز ۵ عدد
۶-نعنا خشک ۴ ق.غ
۷-آلو خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد
۸-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۹-پودر شیرین بیان (سلیقه ای) ۱ ق.چ
۱۰-هویج ۲ عدد
۱۱-انجیر ۲ عدد
۱۲-برگ بو ۳ عدد
۱۳-سیر ۱ بوته کوچک
مراحل پخت:
۱-برای نرم شدن بافت سیرابی بهش انجیر رنده شده می مالیم و نیم ساعت استراحت میدیم.
۲-سیرابی و جو رو با برگ بو، هویج،پیاز،سیر میزاریم رو حرارت ملایم به مدت حدودا ۱۰ ساعت. (چون من از سیرابی گاو استفاده کردم مدت زمان پخت بیشتری احتیاج داره، سیرابی گوسفندی مدت پختش حدودا ۵ ساعته.)
۳-پیاز داغ رو با فلفل، زردچوبه تفت میدم و بهش گردو، آلو رو اضافه می کنم، تفت که خورد حرارت رو خاموش می کنم و نعنا رو اضافه می کنم که نسوزه.
۴-در نیم ساعت آخر پخت مخلوط پیاز داغ و کشک بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارمالاد توت فرنگى😍😋
مواد لازم
توت فرنگى🍓 ١ كيلو گرم
جوش شيرين ١ ق س + ١/٥ ليتر آب سرد براى شستن توت فرنگى
شكر🍚 ٥٠٠ گرم
كره 🧈١ ق س
آبليمو يا جوهر ليمو
طرز تهيه:
توت ها را شسته و در محلول جوش شيرين وآب به مدت ٥ الى ١٠ دقيقه خيس كنيد. سپس آبكشى كرده و دم توت فرنگى هارا بگيريد.
در ظرف مناسبى توت ها خرد كرده و با شكر مخلوط كنيد.
يك شبانه روز داخل يخچال بگذاريد.
سپس توت ها و شكر را با هر وسيله اى كه در دسترس داريد له كنيد و در قابلمه مناسبى بريزيد، روى حرارت متوسط بالا قرار دهيد وقتى بجوش آمد و كف كرد كره را جهت جلوگيرى از كف زياد اضافه كرده و كف ها را جدا كنيد.
مرتب هم بزنيد.دقت كنيد ته نگيرد!
بعد از حدود ٣٠ دقيقه كمى از مارمالاد را در آب سرد امتحان كنيد اگر منسجم بود مارمالاد آماده است.
آبليمو يا جوهر ليمو را افزوده و بعد از يك جوش برداريد.
مارمالاد داغ را در شيشه هاى تميز و خشك ريخته در آن را محكم ببنديد.
سپس شيشه ها را درون قابلمه اى مناسب بچينيد و مقدارى آب بريزيد طوريكه تا نيمى از شيشه ها درون آب باشد و يك ربع روى حرارت بجوشانيد.
بگذاريد داخل آب خنك شده سپس در محل خنك نگهدارى نماييد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک نارگیلی با مغز شکلات 😍😋
مواد لازم :
آرد 🥡 ۱ و ۱/۲ پیمانه
شکر🍚 ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ🥚 ۳عدد
وانیل 🌸۱/۲ ق چ
شیر گرم 🥛 ۱/۲ پیمانه
روغن مایع🥃 ۱/۲پیمانه
بیکینگ پودر🥄 ۱ق چ
شکلات سکه ای 🍫
پودر نارگیل 🥥۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه
روغن و شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید
حالا ارد و بیکینگ پودر که از قبل الک کردین رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در آخر پودر نارگیل رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید
و توی قالب مافین که کاغذ روغنی گذاشتین بریزید و میتونید بین مواد شکلات سکه ای بزارید و روش یکم مواد بریزید
و در آخر بریزید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده خونگی😍😋
مواد لازم برای شربت فالوده :
آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق
دستور تهیه :
آب و شکر رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر،بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه.
در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه
ظرف حتما باید فلزی باشه.
یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،۵دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم (شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون با لیموی تازه و شربت سرو کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(مرغ شکم پر)🐥😋🤌😍😋
✅مرغ🐥👈یک عدد
✅سبزی معطر👈یک لیوان خرد شده
✅گردو🌰👈نصف لیوان
✅سیر🧄👈سه حبه
✅پیاز🧅👈دو عدد
✅رب انار🔴👈۲ قاشق غذا خوری
✅آلو بخارا👈ده عدد
✅زعفران💯👈به مقدار دلخواه
✅زردچوبه🟡👈به مقدار لازم
✅فلفل سیاه⚫️👈به مقدار لازم
✅نمک🧂👈به مقدار لازم
✅روغن🧈👈به مقدار لازم
✅برنج🍚👈چهار الی پنج پیمانه
❗️مواد داخل سینی:
✅سیب زمینی🥔👈دو عدد
✅هویج🥕👈دو عدد
✅آویشن🟢👈یک قاشق چای خوری
✅نمک🧂👈یک قاشق چای خوری
✅فلفل سیاه⚫️👈یک قاشق چای خوری
✅روغن🧈👈سه قاشق غذاخوری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا باشه،گیاهی باشه اینقدر هم خوشمزه😍😋
مواد لازم:
پاستا: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد
جعفری: ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
گوجه: ۴ عدد
سویا : ۳/۴ پیمانه
گردو آسیاب شده: ۴ قاشق غذاخوری
مرزه: ۲ قاشق مرباخوری
تخم گشنیز و زنجبیل :نصف قاشق مرباخوری
زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری
پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
نمک/ فلفل
پنیر گیاهی چدار
دمای ۲۰۰ درجه /۱۰ دقیقه
عزیزای دلم من از سویا غیرتراریخته مانداسوی بافت ریز استفاده کردم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده ی مرغ😍😋
مواد لازم:
۱عدد سینه با ۲ران مرغ🍗
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
زعفرون آبکرده💛 ۳قاشق غذاخوری
دو عدد پیاز🧅 رنده و آبگرفته شده
۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی🐑
نصف فلفل دلمه رنگی🫑 نگین شده
طرز تهیه:
سینه و ران مرغ با دنبه چرخ کنید
ادویه و زعفرون و فلفل دلمه با پیاز رنده شده آبشو گرفته بهش اضافه کنید
داخل کیسه فریزر به قطر یک سانت پهن کنید و بزارید فریزر
با خط کش اندازه بگیرید و تکه کنید
داخل ماهیتابه بدون روغن کمی که داغ شد بزارید
روش با زعفرون و کره آبشده چرب کنید
وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگرشو نیز سرخ کنید
دنبه باعث بافتی نرم و آبدار میشه
حتما از ترکیب سینه و ران استفاده کنید
اگر به دنبه حساسید البته هیچ بوی نمیده مطمئن باش 😍از کره استفاده کن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل بیسکوییت های شکری (شوگر کوکیز) به همراه تهیه و تزیین با رویال آیسینگ.👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_مرغ_تنوری_قابلمه_ای_دلبرانه 🍗😍😋
-,✎موادلازم :
1- ران مرغ 1.5 کیلو
2-3 عدد سیب زمینی
8-10 مینی پیاز
-,✎مواد سس:
نصف پیمانه روغن مایع/روغن زیتون(60 میلی لیتر)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری پر ماست
2 حبه سیر رنده شده
1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1.5 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری کاری
نمک
2 تکه کاغذروغنی نسوز
-`,✎طرز تهیه :
تمام مواد سس رو در ظرفی ریخته و مخلوط کن. ران های مرغ رو با کمک چاقو در چند جا برش بزن و با سس خوب مخلوط کن. روشُ بپوشون و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت بده تا سس خوب جذب مرغ بشه. سپس یکی از کاغذ روغنیا رو در یک قابلمه کم عمق قرار بده و ران های مرغُ روش بچین. سیب زمینی ها رو به صورت ورقه ای خرد کن و با بقیه سس آغشته کن و بین رونا قرار بده. روشُ با کاغذروغنی دوم بپوشون. درب قابلمه رو بذار و روی حرارت زیاد بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_مرغ_تنوری_قابلمه_ای_دلبرانه 🍗😍😋
-,✎موادلازم :
1- ران مرغ 1.5 کیلو
2-3 عدد سیب زمینی
8-10 مینی پیاز
-,✎مواد سس:
نصف پیمانه روغن مایع/روغن زیتون(60 میلی لیتر)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری پر ماست
2 حبه سیر رنده شده
1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1.5 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری کاری
نمک
2 تکه کاغذروغنی نسوز
-`,✎طرز تهیه :
تمام مواد سس رو در ظرفی ریخته و مخلوط کن. ران های مرغ رو با کمک چاقو در چند جا برش بزن و با سس خوب مخلوط کن. روشُ بپوشون و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت بده تا سس خوب جذب مرغ بشه. سپس یکی از کاغذ روغنیا رو در یک قابلمه کم عمق قرار بده و ران های مرغُ روش بچین. سیب زمینی ها رو به صورت ورقه ای خرد کن و با بقیه سس آغشته کن و بین رونا قرار بده. روشُ با کاغذروغنی دوم بپوشون. درب قابلمه رو بذار و روی حرارت زیاد بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😍😋
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
شیر ۱ لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
شکلات ذوب شده ۱۵۰ گرم
آرد نول دو لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک یک هشتم ق چ
تخم مرغ ، وانیل ، شکر را بزنید تا کرمی رنگ شوند سپس شیر و روغن را اضافه و در نهایت شکلات ذوب شده(ترجیحا تلخ) را بیافزاییدمواد آردی که از قبل الک شدن را طی سه مرحله اضافه و با لیسک بزنید. در آخر اگه نیاز بود حدود یک دقیقه با دور کند همزن مواد رو بزنید تا یک دست شود کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید و مایه ی کیک را درون قالب ریخته و برای اینکه مایه یکنواخت پخش بشه دو بار روی سطح کار بکوبید داخل فر ۱۸۰ درجه ی از قبل گرم شده(برای فر های برقی که شامل مایکروفر و سولاردوم و توستر میشه بیست درجه کمتره دما یعنی باید صد و شصت باشه) به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید. حتما با خلال دندان تست کنید که پخته باشه خلال دندون را در مرکز کیک فرو ببرید اگه تمیز خارج شد کیک پخته ولی اگه مواد چسبید بهش یعنی کیک کامل نپخته زمان پخت با توجه به سایز قالب متغییره بعد نیم ساعت اول پخت هر پنج دقیقه چک کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه کلم 😍😋
مواد لازم :
برنج 🍙دو پیمانه
سبزی معطر خورد شده🌿(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه
لپه🫛 نصف پیمانه
کشمش یا زرشک🍇 (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی 🥩۳۰۰ گرم
یک عدد کلم برگ🍃
ادویه 🥄(پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی
مواد لازم سس دلمه :
دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی🥫
نصف پیمانه روغن🥃
زعفران به میزان لازم💛
رب انار نصف پیمانه 🥣(بستگی به غلظت و ترشی )
و یا
یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر🍇🍚
نمک و فلفل 🧂🌶به میزان لازم
آب💧 سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه )
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه ای
مواد لازم:
1 کیلوگرم گوشت چرخ شده
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 قاشق پودر سوخاری
1/2 قاشق غذا خوری نمک
1 قاشق آب لیمو
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری ادویه
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی
آماده سازی: پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و ادویه و فلفل و آب لیمو مخلوط کنید و برای حداقل 2 ساعت استراحت نماید. اگر کباب برای 7-8 ساعت استراحت نماید بهتر و خوشمزه تر می شود و سرخ کردن آن راحت تر می شود ... توجه: گوشت اگر چربی نداشت با 2 قاشق غذاخوری روغن کف تابه شیار دار را چرب کنید و کباب بیش از حد ضخیم نباشد .
در ضمن میتونید قبل از سرخ کردن کباب با پودر سوخاری به نسبت کم نیز آغشته کنید.
بپزید و از خوردن کباب لذت ببرید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_پیتزا
موادلازم :
ماست 1لیوان
سوسیس مقداری خرد شده
پنیر پیتزا 100 گرم(1لیوان)
ماست 1 لیوان
گوجه فرنگی 1عددبزرگ
تخم مرغ 2 عدد
زیتون سیاه مقداری
جعفری خرد شده مقداری
آرد 2تا 2/5لیوان
طرز تهیه :
طبق ویدئو تمام مواد رو خرد کنید.
ابتدا تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد وبعد پنیر پیتزا را بریزید وکمی هم بزنید وبقیه مواد بجز آرد رو به نوبه بریزید وهم بزنید ودرآخر آرد را کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد (مثل ماست سفت) وبعد در تابه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید واز مواد به اندازه کافی بریزید وبا حرارت متوسط سرخ کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی ولنتاین
برای درست کردن این ژله به سه بسته ژله نیاز دارید، ژله آلوورا، نوشابه، قرمز(هر طعمی که دوست دارید)
برای درست کردن قلبها هر بسته ژله قرمز و نوشابه رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر مخلوط کنید، فقط قبل مخلوط کردن شیر آب جوش باااااید کاملا سررررد شده باشه وگرنه شیر میبره، میتونید اول 1 قاشق شیر بریزید تو ژله اگه نبرید بقیه رو بریزید، شیر تو طعم نوشابه هیچ تاثیری نداشت و اصلا بد نمیشه.من از رنگ خوراکی استفاده کردم و فکر نمیکنم سالی یکی دوبار ضرر داشته باشه 😉نصف ژله رو داخل پیرکس بریزید و به یخچال انتقال بدید و بزارید چند ساعتی بمونه، یا به مدت تقریبا 10 دقیقه بزارید فریزر، وقتی چسبندگیشو از دست داد قالب بزنید.
کف پیرکسم میتونید کمی چرب کنید،تا راحتتر قلبها خارج بشن. مابقی اگه سفت شد موقع استفاده میتونید روی حرارت کتری دوباره آبش کنید.
1بسته ژله آلورا رو با 1لیوان آب جوش و 1 لیوان شیر مخلوط کنید، قالبتونو کمی چرب کنید و ژله و بریزید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت،یا داخل فریزر هم حدود 10 دقیقه، بعد از اینکه کمی گرفت لایه های بعدی رو اضافه کنید، بعد از کامل شدن چند ساعتی بزارید یخچال بمونه، ژله رو برگردونید، نصف بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بزارید سرد بشه، قلبها رو به دلخواه بچینید و ژله آلورا رو به آرامی روی اون بریزید
پ. ن:میتونید ازبسته آلورای اولی قبل مخلوط کردن شیر کمی بردارید، به جاش اضافه های قلبها رو آب کنید و داخل قالب بریزید، این طوری 3 بسته ژله کافیه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛