eitaa logo
آشپزی خاص
95.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
قارچ 250 گرم سیر 5 حبه روغن زیتون 5 قاشق س نان تست 10 عدد جعفری خرد شده 5 قاشق س آبلیمو 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه اسنک قارچ و جعفری : روغن زیتون را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سیرهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیرها نرم شوند. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و به سیر اضافه نمایید ، حرارت را را زیاد کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. نان های تست را داخل سینی فر بچینید ، حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند ، برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود ( می توانید روی نان ها را با روغن زیتون یا روغن با طعم سیر برس بکشید ) . پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید ، مقداری از مایه قارچ روی نان ها بریزید و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‌کیک کشمشی و گردویی آرد ۲ لیوان شکر ۱لیوان(ویا پودر شکر ۱و ۱چهارم لیوان) ماست شیرین پرچرب۱لیوان کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر ۲ق م خ وانیل مایع ۱ق چ خ گردو خرد شده وکشمش به مقدار لازم کره رو با شکر بزنیدحدود ۵دقیقه تا کشدار وسفید بشه البته میتونید از پودر شکر به اندازه ۱ و۱چهارم لیوان هم استفاده کنید تا کیکتون لطیف تر بشه بعد یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید وهر کدوم رو یک دقیقه بزنید بعد وانیل رو اضافه کنید حالا ماست رو اضافه وبازم بزنید تا خوب مخلوط بشه. همزن رو خاموش کنید وآرد رو با بکینگ پودر سه بار الک شده رو با لیسک در چند مرحله به مواد اضافه کنید .در آخر هم کشمش وگردو رو کمی با آرد آغشته کنید وبا مواد کیکتون مخلوط کنید ودر قالب چرب شده با کره سرد وآرد پاشی شده ریخته ودر فر ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۱ساعت بپزید کیک رو قبل از در آوردن از فر با سیخ چوبی تست کنید اگر هنوز چیزی به سیخ چسبیده بود بازم ۵تا ۱۰دقیقه بهش زمان بديد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تخم مرغ 2 عدد ماست 3/4 پیمانه 190 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری 10 گرم روغن مایع 1/3 پیمانه 70گرم آرد به میزان لازم در حدی که خمیر به دست نچسبد. روغن به میزان لازم مایع برای سرخ کردن مواد مورد نیاز برای تهیه شربت : آب ١ پیمانه (٢٥٠ میلی لیتر ) شکر ٢ پیمانه ٤٠٠ گرم آب لیموترش تازه ١ ق س (١٥ میلی لیتر ) زعفران دم کرده ۲ق س خوری خلال پسته برای تزیین  تخم مرغهارو با همزن دستی میزنیم. ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده به مواد بالا اضافه کرده روغن مایع را نیز افزوده در مرحله آخر تقریبا ۲ لیوان آرد را به تدریج افزوده تا خمیر به دست نچسبد.(ممکن است ارد بیشتر یا کمتر نیاز باشد) در عین حال خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم به خمیر بیش از اندازه ارد نزنید چون خمیرتون سفت میشه وموقع سرخ کردن مغز پخت نمیشه خمیر را  ۱ ساعت استراحت دهید. خمیر را به ضخامت ٣ تا ٤ میلی متر باز کنید و با سه سایز متفاوت قالب بزنید. روی خمیر های قالب زده با چاقو ۸،۶،۴ برش ایجاد کنید مراقب باشد که برش ها در قسمت مرکز بهم نرسند ٣ عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید مرکز آنها را مرطوب کنید وبهم فشار دهید تا بهم بچسبد ,روی خمیر را پس از فرم دادن پارچه کشیده ١٥ دقیقه استراحت داده و در روغن فراوان و حرارت کم سرخ کنید خمیر را در داخل روغن حرکت ندهید تا پره های خاگینه از هم جدا نشود. برای تهیه شربت خاگینه آب و شکر را مخلوط کرده یکی دو جوش که زد آب لیمو را اضافه کرده + زعفران و پودر هل یا عرق هل بزنید و بعد از روی حرارت بردارید ,شربت داغ را روی خاگینه نیمه گرم بریزید. نکته در تهیه خاگینه گل نیلوفر: از ماست شیرین و پر چرب استفاده کنید. و حرارت کم باشد چون روغن کف میکند اگه دیدید روغن کف کرد زود از رو حرارت بردارید کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد دوباره رو حرارت کم بذارید وخاگینه هارا سرخ کنید بعد جذب شهد خاگینه ها خوشرنگتر وبراقتر می شوند . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✏مواد لازم  : 🔸یک کیلو گندم 🔸3 کیلو آرد نان سنگک ♨طرز تهیه : 🔹گندم را تمیز کرده و بشویید. مدت سه روز آن را در آب خیس کنید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نوک گندم جوانه بزند. سپس آن را در دستمالی تمیز و  خیس بریزید تا ریشه درآورد. بعد از درآوردن ریشه آن را در چند عدد سینی پهن کرده و پارچه ای خیس روی آن بیندازید تا گندم ساقه نقره ای بزند. 🔹بعد گندم نقره ای شده را آسیاب کنید. مقداری آب روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس از صافی رد کنید به طوری که شیره از پوسته گندم درآید. چون شیرینی سمنو از همین  شیره سفید رنگ می باشد. 🔹باید دقت کنید که گندم خوب نرم شده و شیره ی آن گرفته شود. آرد را در قابلمه ی مناسبی ریخته و شیره ی گندم را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد در شیره حل شده و به صورت مایع رقیقی درآید. ظرف را روی شعله ی اجاق قرار دهید و آن را مرتب هم بزنید تا مایع جوش آمده، کم کم غلیظ شود. 🔹مایع سمنو را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و مثل حلوا شود. وقتی آب سمنو کشیده شد، آن را کمی تفت دهید و در این مرحله مقداری آب سرد به سمنو اضافه کنید تا کمی رقیق تر و خوش رنگ تر شود. 🔹سمنو را در ظرف گردی ریخته و مدت نیم  ساعت در فر یا روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. در صورت تمایل می توانید مقداری خلال پسته و بادام به سمنو اضافه کنید. هرگز در سمنو شکر نریزید،  زیرا شیره ی گندم به اندازه ی کافی شیرین می باشد. 💡نکات تغذیه ای : تغییراتی که در یک دانه درحین جوانه زدن رخ می دهد، بسیار جالب است و این مساله است که ارزش تغذیه ای آن را افزایش می دهد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دانمارکی تخم مرغ 5عدد شکر 150گرم روغن مایع150گرم ارد1کیلو نمک نصف قاشق چایخوری شیر 100گرم وانیل وهل به دلخواه مایه خمیر یک قاشق غذاخوری پر ابتدا تخم مرغ وشکر وروغن مایع وشیر ونمک راباهم قاطی میکنیم بعد مایه خمیر را در مقداری اب ولرم یا شیر خیس میکنیم تاقشنگ عمل اومده وبالا بیاد بعد به موادمون اضافه میکنیم وارد را میریزیم ومیبندیم میکسرهم بزنه یابادست ورز میدیم خمیرمون امادست میزاریم 30 دقیقه استراحت کنه بعدنازک بازش میکنیم بصورن مسطتیل بر میدیم وسطش کرم میزنیم وتا میکنیم داخل سینی میچینیم ومیزاریم جای گرم قشنگ برسه وپف کنه وحجمش دوبرابر بشه بعد روغنی که از قبل گذاشتیم داغ بشه میندازیم داخل روغن وسرخش میکنیم بعد ازروغن دراورده روش شکر میپاشیم ویا بعداز خنک شدن با شکلات بن ماری شده تزئین میکنیم ونوش جون مینماییم. نکته ها . 1.ازسالم بودن مایه خمیر مطمعن باشین 2.استراحت دوم خیلی شرطه باید خوب برسه خمیرتون ودوبرابربشه 🍃🍏🍃🍏🍃 اب یاشیر ۲لیوان شکر ۲لیوان ارد ۱لیوان گلاب ½لیوان اب را میزازین روی اجاق جوش بیاد نصف شکررا داخل اب میریزیم نصف دیگش را باارد قاطی میکنیم مقداری وانبل هم میزنیم بعد اب که جوش اومد اردوشکرقاطی شده را میریزین داخل اب جوش امده وبا مفتول یا همزن دستی هم میزنیم تابپزد مواظب باشین تهش نسوزد کرم را میزاریم خنک بشه بعد استفاده میکنیم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ خورشت آلوچه سبز😋 ✍مواد لازم گوشت خورشتی : 400 گرم آلوچه سبز : 500 گرم نعنا و جعفری : 500 گرم روغن : به میزان لازم نمک و زردچوبه : به میزان لازم پیاز : 1 عدد 🍜طرز تهیه ابتدا یک عدد پیاز رو ریز کرده و با گوشت خورشتی تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه کرده و بعد سه لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته تا گوشت مون پخته بشه بعد نعنا و جعفری رو پاک کرده شسته و خرد میکنیم و در روغن تفت داده و نمک رو بهش هم اضافه میکنیم و حالا نعنا و جعفری تفت داده شده رو به خورشت اضافه کرده و بعد آلوچه سبز رو شسته درشت ها رو برش زده یعنی به دو قاچ میکنیم و هسته اش رو جدا میکنیم و آلوچه سبزهای ریز رو همینطوری داخل خورشت مون میریزیم و با حرارت ملایم قرار میدیم تا کاملا خورشت مون جا بیفته. 👈نکته :(آلوچه های سبز رو در آخر خورشت اضافه میکنیم چون اگر زودتر بریزیم خیلی زود به میشن حدودا 10 دقیقه ای با حرارت ملایم کافی است که خورشت جا بیفته ). اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱