#خورش_قلیه_قاشقی.... خوزستان
مواد لازم :
لوبیا قرمز (پخته) 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز (بزرگ) 1 عدد
اسفناج (خرد شده) 1 کیلو
رب انار به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع مقداری
شکر به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه گوشت چرخکرده را با دست ورز بدهید تا کاملا منسجم بشود.به گوشت چرخ کرده نمک و مقداری زردچوبه بزنید خوب ورز بدهید و تکه هایی اندازه گردو از آن بردارید و قلقلی کنید.
حالا در تابه گود و دردار پیاز را خلالی کنید و با اضافه کردن کمی روغن آن را تفت بدهید. گوشتهای قلقلی را به تابه اضافه کنید و تفت بدهید.
اسفناج را بشوئید و کاملا خشک کنید و ریزش کنید. به مواد اضافه کنید و تفت بدهید و با اضافه کردن 1/5پیمانه آب و یک مقدار نمک .در تابه را ببندید و اجازه بدهید بپزد
لوبیا قرمز را جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت پایانی به همراه رب انار و شکر به موادمان اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفتد.
نکته:
این خورش را با گوشت تکه ای هم میشود تهیه کرد
اگر دوست دارید لوبیا قرمز را حذف کنید یا به جایش از لپه یا لوبیا چیتی استفاده کنید
بهتر است از رب انار ترش برای تهیه غذا استفاده بشود
میتوانید 3 قاشق غذاخوری آبلیمو را با شکر مخلوط کنید و بعد به غذا اضافه کنید
میتوانید 2 عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد
میزان ترشی و شیرینی غذا را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید
آب این غدا باید کم باشد و اینکه با پلو سرو میشود
بهتر است اسفناج را جداگانه خوب سرخ کنید و بعد به غذا اضافه کنید.
#ژله_دسر_مدرن
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@khoshmazeha
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍛خورش آلوزرشك
📝موادلازم برای ۴نفر
سینه مرغ ۴تکه
آلوخورشتی ملس یک لیوان
زرشک ٣ ق غ
پیازدرشت دوعدد
رب گوجه ٢ق غ
زعفران ساییده یک ق چ
نمک ودارچین کمی
خلال پسته یک ق غ
ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورگوشتها رو طلايي كردم.
بعد دو ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافه و وخوب تفت دادم.
بعدزعفرون روریختم وتفت دادم.
حالا دو ق غ رب گوجه ،نمك و مقداري دارچين رواضافه کرده خوب مخلوط و تفت میدیم.
یه لیوان آب جوش رو اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورش باشعله کم خوب بپزه و جابيفته،
درآخرمن یه ق غ زرشك رو همراه با خلال پسته تفت دادم و روي خورشت بعد از سرو ريختم.
این خورش کم آب وغلیظ سرومیشه.
برنج زعفرانی وسالاد کارشماروتکمیل میکنه.
❤️نوش جانتون
🍹🎄🍹🎄🍹
#خورش_آلو_وزرشک
#ژله_دسر_مدرن
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@khoshmazeha
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸ســــلام
🍃صبحتون بخیر
🌸آرزومندم امروز
🍃ازچشمه بیکران نعمت
🌸صفا و صمیمیت
🍃سرسبزی وخرمی زندگی
🌸و پاکی قلب بهره مند باشید
🍃و زیبایی روزت
🌸سرشاراز نور و عشق خدا باشد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
#نان_سوپ
من از #خمير_جادويي استفاده كردم ، بعد از عمل اومدن خمير كمي ورز ميديم و باز ميكنيم ، براي مواد مياني ، فلفل قرمز خرد شده ، فلفل دلمه اي قرمز ، گوجه گيلاسي ريز خرد شده ، ٢ عدد زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل پرك ، روغن زيتون و جعفري ساطوري شده و ترخون خشك ، و مقداري هم پنير پيتزا يا گودا بسته به سليقتون،اين موادو با هم تركيب ميكنيم و روي خمير ميماليم ، حالا خمير مسطيليمونو از دو طرف شروع به رول كردن ميكنيم ، حالا خميرمونو برا پنج دقيقه ميزاريم تو يخچال البته روشو با دستمال مرطوب ميپوشونيم ، در مياريم و برش ميزنيم ، و در فر از قبل گرم شده ي ١٧٠ درجه به مدت حدودا ١٥ الي ٢٠ دقيقه ميپزيم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسکار
اسکار.روغن جامد ۱.۷۰۰،کره ۲۰۰ گرم،خاک قند ۷۰۰ گرم ،تخم مرغ ۱۰ عدد،ارد۳کیلو،. درجه فر ۱۷۰ مدت زمان پخت ۳۰دقیقه. اول روغنو و کره و خاک قند خوب مخلوط شود تا پوک شود بعد تخم مرغ هارو یکی یکی ب مواد اظافه میکنید و در آخر ارد را اظافه میکنید .خمیر را ب مدت یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد اینکه خوب استراحت کرد باز با مخلوط کن دوباره کمی زده تا نرم شود و با دست به اندازه گردو گرد کرده و درحلال یا پسته می غلطانیدو در سینی چیده و به فر انداخته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کوفته_کنفی_شکم_پر
✍طرز تهیه:
اول ۵ تا سیب زمینی رو گذاشتم بپزه تواین فاصله مواد میانیش رو آماده کردم که بنا به ذایقه تون هر چیزی می تونه باشه من از مواد ماکارونی +فلفل دلمه+پنیر پیتزا ادویه نمک ، فلفل، زردچوبه استفاده کردم،فقط خيلى كم روغن باشه،چون اگه روغن داشته باشه باعث ميشه كوفته ها وا بِرَن وقتی سیب زمینیا پُخت رنده کردم و نمک و فلفل زدم و یه دونه تخم مرغ رو فقط زرده اش به سیب زمینی اضافه کردم سفیده اش رو کنار میذاریم واسه مرحله بعد
خوب حالا یه کم دستتون رو با آب خیس کنید که سیب زمینی به دستتون نچسبه به اندازه ی گردو از سیب زمینی بردارین و یه مقدار از مواد گوشتی روش بریزین پنیر پیتزا هم بریزین بعد گِردش کنین
طوری که مواد گوشتی وسط سیب زمینی باشه
سفیده ی تخم مرغ رو با چنگال یه کم بزنید تا از لختگی در بیاد
رشته سوپی يا همون ورميشل رو هم توی یه ظرف خرد کنید حالا کوفته ها رو اول توی سفیده و بعد توی رشته بغلتونید وقتی کوفته ها تمام شد حتما ۱_۲ ساعت در یخچال استراحت بدین كه رشته ها نرم بشه
بعد از این مدت از یخچال خارجکرده و در روغن فراوان سُرخ کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛