#شامی باسس انار😍⚘
یه گزینه بسیار خوشمزه وبی نظیر.حتما حتما امتحان کنید.😉
.
گوشت چرخ شده 400 گرم
پیاز رنده شده وآبگرفته یک عدد بزرگ
تخم مرغ دوعدد
تره 200 گرم
جعفری وگشنیز خردشده چهار قاشق غ
آردنخودچی دوقاشق غ
نمک وفلفل وزردچوبه ویک قاشق مرباخوری گلپر ساییده
دوحبه سیر رنده شده
تمام مواد رو بغیر از تره که صد گرم رو نگه دارید وکنار بزارید و باهم خوب ورز بدید ونیم ساعت توی یخچال بزارید تا سبزی ها بخورد گوشت بره.بعد داخل تابه روغن بریزید واین مواد شامی رو بشکل کتلت ویا هر شکلی که دوست داریدسرخ کنید.
مواد سس
توی تابه دوقاشق غذاخوری روغن بریزید واون صد گرم تره روتوش سرخ کنید.یک قاشق رب گوجه بریزید وخوب تفت بدید
سه تا چهار قاشق رب انار ترش یا ملس بریزید وکمی با مواد تفت بخوره سه قاشق پیاز داغ اضافه کنید ودولیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاد.بعد شامی های سرخ شده رو توش بچینید تا آروم آروم بجوشه وکاملا بپزه بعد از پانزده تا بیست دقیقه خاموش کنید و با برنج و یا نون و ترشی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_آش_گوجه_تبریزی
مواد لازم: 📝
سبزی شامل تره و جعفری به میزان مساوی: نیم کیلو
برنج آش (برنج نیم دان): یک فنجان
پیاز: یک عدد درشت
گوجه فرنگی: ۵ عدد
رب گوجه فرنگی: دو الی سه ق غ
لوبیا چشم بلبلی: نصف فنجان (اگر پخته باشد یک فنجان)
آبغوره: نصف فنجان
نعنا: حدوداً یک الی دو قاشق غذاخوری
قرص عصاره مرغ: یک عدد
روغن: مقداری
نمک و فلفل: به میزان لازم
✍ طرز تهیه:
پیش از تهیه غذا لوبیا را حداقل ۶ساعت قبل خیس کرده و چند بار آبش را عوض می کنیم تا نفخ احتمالی بر اثر خوردن آن به حداقل برسد. سپس درون قابلمه ای آبپز نموده و آبکش می نمائیم. پیاز را نگینی خرد کرده و درون قابلمه بامقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود. سپس سبزی، برنج (شسته شده)، یک پارچ آب را ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد. در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم.کمی بعد که مواد جوشید، قرص عصاره مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم و می چشیم اگر نیاز به نمک بود مقدار کمی می افزائیم. (دقت نمائیم چون رب کمی نمک در خود دارد). مواد که نیم پز شد گوجه رنده شده را می افزائیم و هم می زنیم. گوجه فرنگی ها در ابتدا کمی کف می کند ولی بلافاصله برطرف خواهد شد. وقتی برنج پخت و سبزی نرم شد و شروع به جا افتادن کرد، رب را در مقداری آب حل کرده و به آش می افزائیم تا خوب جا بیفتد. سپس فلفل را نیز اضافه می کنیم. اگر آبش کم بود کمی آب نیز می افزائیم .در انتها لوبیای آب پز و آبغوره را می افزائیم و می گذاریم چند جوشی بزند. سپس نعنا را افزوده و لحظه ای روی حرارت هم می زنیم. آش ما آماده سرو است. این آش با نان سنگگ فوق العاده و آبغوره اضافی خوشمزه است
🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کروکت_سیب_زمینی
برای سفره های افطار
مواد لازم
5 عدد سیب زمینی متوسط آبپز شده,رنده شده یا له شده
1/2 پیمانه پنیر سفید با چنگال له شده
1 تخم مرغ
2 ق س نشاسته ذرت
2 ق س خوری آرد
1 ق چ بکینگ پودر
نمک و فلفل سیاه
برای روش:
1 تخم مرغ، با چنگال زده شده
1 کاسه آرد
1 کاسه آرد سوخاری
✍طرز تهیه:
همه مواد را خوب مخلوط کنید. نباید زیاد به دست بچسبد. دستتان را خیس کرده و به کروکت ها شکل بدهید. اول. داخل آرد زده بعد داخل تخم مرغ بعد هم داخل آرد سوخاری بغلطانید و در روغن مایع سرخ کنید. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و گرم سرو کنید.
🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_هویج_وگردو
🔻مواد لازم :
▫️آرد: ۳پیمانه
▫️تخم مرغ: ۶عدد
▫️شکر: ۲پیمانه
▫️روغن مایع: ۳/۴پیمانه
▫️شیر: ۱/۲پیمانه
▫️بیکینگ پودر: ۱قاشق چایخوری
▫️گردوی خرد شده: ۱پیمانه
▫️هویج خام رنده شده: ۱پیمانه
▫️دارچین: ۱قاشق چایخوری
▫️وانیل: به مقدار لازم
✍تخم مرغها را به همراه شکر و وانیل با همزن هم میزنیم تا کاملا یک دست شود. بعد روغن و شیر را اضافه کرده، خوب هم میزنیم. در ظرف دیگر مواد خشک را مخلوط میکنیم (آرد + نمک + بیکینگ پودر) ۳بار الک میکنیم و کم کم به مواد قبلی اضافه میکنیم تا خمیری یک دست به دست آید . بعد هویج و گردو را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.ظرف مستطیلی با دیواره بلند را چرب میکنیم، مواد را درون آن میریزیم و کمی تکان میدهیم تا مواد در ظرف یک دست شود و در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰الی۳۰ دقیقه میپزیم. بعد خنک شدن کیک با خامه پنیری (کریمچیز) کیک رو خامه کشی کردم و با گردو تزئین کردم . برگهای نارنجی روی کیک هم شکلات میوه ای که ذوب کردم و دو قطره رنگ نارنجی اضافه کردم و با قاشق توی قالب سیلیکونی ریختم و چند دقیقه توی یخچال قرار دادم .
🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺به نام خداوند لوح و قلم🌸
🌺حقیقت نگار وجود وعدم🌸
🌺خدایی که داننده رازهاست🌸
🌺نخستین سرآغاز آغازهاست🌸
صبحتون بخیر و شادی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلااام عزیزان و دوستان گلم👋👋
امیدوارم همه چیز بر طبق مرادتون پیشه بره همیشه سلامت و خوش در کنار عزیزانتون باشین🙏🙏 کوکوی لوبیا سبز
طرز تهیه:
لوبیا سبز خیلی ریز خرد شده ابپز شده که ابش رو قشنگ کشیده باشه 700 گرم
گوشت چرخکرده که با پیاز داغ پخته و سرخ بشه 200 گرم
سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده و سرخ شده 3عدد
بادمجان نگینی خرد شده و سرخ شده 3 عدد
پیاز نگینی خرد شده و با گوشت سرخ شود2 عدد
تخم مرغ حدودا 5 عدد
هویج نگینی خرد شده و ابپز شده 2 عدد
خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین
همه مواد را باهم قاطی میکنیم ادویه جات رو اضافه(نمک فلفل زعفران زرد چوبه پاپریکا ) و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم و یا روی اجاق گذاشته با حرارت کم و دم کنی میذاریم یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو برمیگردونیم ولی دیگه درب و دم کنی نمیذاریم تا سرخ بشه
نکته:
💐موادمون رو بعد از سرخ و یا ابپز کردن حتما از ابکش رد میکنیم تا اصلا روغن و اب نداشته باشه
💐من در قالبهای مافین ریختم و به صورت تک نفری سرو کردم
💐روش رو با هویج و سیب زمینی رشته ای سرخ شده و خلال بادام و پسته و زرشک تزئین کردم.
.
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛