eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 500 گرم آرد یا بیشتر 150 گرم کره، آب شده و به دمای اتاق رسیده 2 عدد تخم مرغ بزرگ 200 گرم شکر یا کمتر 300 میلی لیتر شیر ولرم نمک، نوک چاقو 100 میلی لیتر شیر 1 ق س شکر 10 گرم خمیر مایه فوری 1-2 ق س آرد، الک شده 200 گرم مارمالاد زردآلو یا شکلات یا ... طرز تهیه: خمیر مایه، 100 میلی لیتر شیر، 1 ق س شکر را مخلوط کرده و 1-2 ق س آرد را الک کرده و مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید بپوشونین و 15 دقیقه بزارین جای گرم.دریک ظرف دیگه، تخم مرغ ها، شکر و نمک رو خوب بزنین. مخلوط خمیر مایه را به مخلوط تخم مرغ ها و کره اضافه کرده سپس 300 میلی لیتر شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید و آرد را آرام آرام اضافه کره و خمیر را ورز دهید تا خمیری یکدست بدست آورید. روی آن را پوشانده و به مدت 1-2 ساعت استراحت دهید. بعد مانند عکس به آن شکل دهید و دوباره روی آن را پوشانده و به مدت 20 دقیقه استراحت دهید. بعد از این زمان روی آن را زرده ی تخم مرغ مالیده و داخل فری که از قبل گرم شده و دمای 180 درجه سانتیگراد اجازه می دهیم تا روی نان رنگ بگیرد. بعد از پختن روی آن می توانید عسل مالیده و با پودر پسته و نارگیل و ... تزیین کنید. نکته: اگر خواستید از مارمالادی که در دستور ذکر شده استفاده کنید، می توانید مقداری از خمیر را به شکل دایره باز کرده و از مارمالاد روی اون بمالید و بقیه ی مراحل کار. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شیر_مال_با_مغز_مارماد_زرد_آلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم : 📝 ▫️آرد۳ پیمانه ▫️روغن۱ پیمانه ▫️شکر۱ پیمانه ▫️تخم مرغ۲ عدد ▫️پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری ▫️بیکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری ▫️وانیل۱/۲ قاشق چای خوری ✍روغن و شکر رو خوب با هم مخلوط کرده با همزن میزنیم تا کرم رنگ شه بعد وانیل را افزوده و باز مقداری میزنیم آرد،پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کم کم به مواد افزوده تا خمیرآماده شودسپس از خمیر به اندازه گردو برداشته در کف دست گرد میکنیم تا ترکی نداشته باشد گلوله های آماده شده رو با فاصله در سینی فر گذاشته کمی با دست فشار میدیم تا مقداری پهن شود و اسمارتیزها را روی آن قرار داده و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۵۰به مدت ۸تا۱۰ دقیقه قرار میدیم و بعد از سرد شدن از سینی جدا میکنیم. یه دنیا ترفند و آشپزی👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_شکلاتی_اسمارتیزی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🍝🍝🍝🎀🎀 پاستا لوله ای سایز بزرگ رو توی آب جوش که کمی روغن ونمک ریختیم میریزیم وکمی نرم شد آبکش کنید وتوی ظرف نچسب مرتب وبه صورت فشرده بچینید (به صورت عمودی)مواد داخلش:چرخ کرده وقارچ رو با پیاز خوب سرخ کرده وآویشن ونمک وفلفل وزردچوبه زده وکمی رب اضافه کنید وپنیر پیتزا رو باهاش مخلوط کنید وداخل لوله ها رو با این مواد پرکنید با قاشق کوچک یکی یکی باید کاملا پرشه وروش سس بشامل ریخته وبا پنیر پیتزا پوشش دهید وداخل فر 180 به مدت 20 دقیقه بزارید ودر آخر گریل رو روشن کنید تا روش طلایی شه وسرد که شد از قالب بیرون آورده وسرو کنید . نوش جان❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_قالبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(غذای گیلان) مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو گرم پیاز ۱ عدد بزرگ رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی ۲ عدد ریز خرد شده پلو برای مصرف با این خورش به تعداد نفرات طرز تهیه : پیاز خرد شده را با روغن کمی نمک و زردجوبه به سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید ، در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید کمی فلفل بزنید هر دو خوب سرخ شدند رب گوجه و گوجه فرنگی پوست گرفته شده و نگینی خرد شده را اضافه کنید هم بزنید کمی در تابه را بگذارید تا گوجه ها خوب بپزند سپس از روی حرارت بردارید و این خورش را با پلو سرو کرده و با چاشنی ترشی هفت بیجار یا لیته مصرف کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#واویشگاه_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت لوبیا سفید‍ ‍ خورشت_کوفته_قلقلی یه غذای خیلی ساده و راحت گوشت چرخ‌كرده ۳۰۰گرم لوبیا سفید پخته شده دولیوان پياز دو عدد سيب‌زميني يك عدد سرخ میکنیم گوجه‌فرنگي يك عدد رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم زعفران دم کرده ودارچین ولیموعمانی برای تهیه خورش کوفته قلقلی در ابتدا گوشت‌ها را با نمك، فلفل، زردچوبه و يك عدد پياز رنده‌شده مخلوط كرده و كاملا ورز دهيد سپس به صورت گلوله‌هاي كوچك در آورده و در روغن سرخ كنيد. آن‌گاه يك عدد پياز ديگر را خرد كرده و در روغن تفت دهيد سپس به همراه مقداری گوجه‌فرنگي و مقداري رب گوجه‌فرنگي به مواد بيافزاييد و در پايان ۱ ليوان آب جوش و به مواد اضافه كنيد. كوفته قلقلي‌ها را به همراه نمك و فلفل اضافه كنيدبعد لوبیا سفید پخته شده وکمی دارچین وزعفران هم ریخته و كمي صبر كنيد تا خورش جا بيافتد بعد حرارت را خاموش كرده و با نارنج تازه سرو كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻بلغور پلو : ✍ ابتدا یک پیاز نگینی ریز خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا سبک بشه بعد زرد چوبه و فلفل اضافه میکنیمعطر ادویه که بلند شد دوحبه سیر رنده شده اضافه میشه و بعد گوجه پوره شده رو اضافه میکنیم روی حرارت میمونه تا گوجه رنگ باز کنه و آبش تبخیر بشه بعد بلغور پخته شده رو اضافه میکنیم و آبش که کشیده شد برای یک ربع دم میزاریم . 🔻کوفته مرغ : سینه مرغ و چرخ کنید همراه یکم شیر و یکم سس سویا و ۲ حبه سیر رنده شده و جعفری و پیازچه خرد شده و نمک و یکم پول بیبر و پودر نون ورز دادم و کوفته های کوچیک درست کردم ۲ساعت توی یخچال موند و بعد گریل کردم . یه دنیا ترفند و آشپزی👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛