هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_یک_تخم_مرغی
تاحالا شده هوس کیک کنی در یخچال رو باز کنی اما فقط یه دونه تخم مرغ داشته باشی؟ برا من که خیلی پیش اومده.
این دستور رو یادداشت کن داشته باش برا اینجور مواقع، یه کیک ساده و خوشمزه:
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
آرد 1 و ½ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل کمی
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. ارد را همراه بیکینگ پودر 3 بار الک کنید.
تخم مرغ را همراه شکر و وانیل حدود ده دقیقه تا یک ربع با همزن بزنید تا حجمش سه برابر و غلیظ و کشدار بشه. شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. حالا آرد را قاشق قاشق روی مواد الک کنید و با کفگیر یا لیسک دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ریخته 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فروماژ قهوه
مواد لازم:
تخم مرغ٣عدد
شير١/٢پ
پودر ژلاتين٢ق س
شكر١/٢پ
خامه فرم گرفته قنادي٢٥٠گرم
آب براي بن ماري كردن ژلاتين١/٢
قهوه ٢ق مرباخوري
طرز تهيه:
ابتدا تخم مرغ هارو با شكر بزنيد تا كرم رنگ بشه.
ژلاتين را با آب روي بخار بن ماري كنيد.
شير را گرم كنيد و ژلاتين شفاف را داخل شير بريزيد.
حالا آرام آرام مخلوط تخم مرغي را به شير اضافه كنيد( فقط تند تند مواد راهم بزنيد )
حالا قهوه را با٢ق غ آبجوش حل كرده و به مواد اضافه ميكنيم.
مواد را ميگزاريم از حرارت بيفتد
بد خامه را با مراد مخلوط كرده وبد يكدست شدن مواد را داخل قالب ميريزيم و به مدت ٢ساعت در فريزر يا ٥ساعت در يخجال ميگزاريم تا ببندد.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 #پودینگ_وانیلی_و_توت_فرنگی
مواد لازم🍓
▪️شیر: 2 لیوان
▪️نشاسته ذرت: 3 ق غ
▪️آرد سفید: 1 ق غ
▪️شکر :یک سوم لیوان
▪️خامه : یک چهارم لیوان
▪️کره : 1 ق چ
▪️وانیل : نوک ق چ
▪️ژله توت فرنگی: نصف بسته
▪️سیروپ توت فرنگی : 1 ق غ
طرز تهیه🍷
نشاسته و آرد و شیر سرد رو باهم مخلوط کرده و هم میزنیم تا خوب باهم مخلوط بشن و بعد از صافی رد میکنیم. سپس روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم .
در این فاصله خامه رو هم روی حرارت کتری گذاشته فقط در حدی که کمی گرم بشه.
بعد شکر رو به مواد اضافه کرده و وقتی موادمون به غلظت رسید خامه و کره و وانیل رو اضافه میکنیم، و نصف مواد را از روی حرارت برمیداریم، داخل ظرفها ریخته و داخل یخچال قرار میدیم.
به نصف دیگر مواد کمی سیروپ توت فرنگی اضافه میکنیم کمی همزده و بعد از روی حرارت برمیداریم. (به دلخواه میشه از شربت یا مربا یا پوره ی توت فرنگی یا هر نوع شربت دیگه ای داخل پودینگ استفاده کرد).
سپس روی لایه ی اول ریخته و داخل یخچال قرار میدیم. برای لایه ی آخر هم ژله ی توت فرنگی رو کمی غلیظ تر از همیشه درست کرده و روی موادمون میریزیم.
سیروپ توت فرنگی نوعی سس طعم دهنده هست که روی انواع دسر و بستنی استفاده میشه، میتونید از لوازم قنادیها تهیه کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ترشی_شیرازی
مواد لازم برای تهیه ترشی:
گل کلم 250 گرم
گوجه فرنگی سفت 3 عدد
فلفل سبز تند 100 گرم
نمک به مقدار لازم
سرکه سفید به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی شیرازی:
قسمت سر گل کلم را به صورت گلهای بسیار کوچک ببرید.دانههای وسط گوجه فرنگیها را خارج کنید، سپس گوجه فرنگیها را به صورت نگینی خرد کنید.فلفل سبزها را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید.داخل یک شیشه تمیز ابتدا حدود 4 سانتی متر گل کلم بریزید،
سپس حدود 3 سانتی متر گوجه فرنگی روی آن بریزید و بعد حدود 2 سانتی متر فلفل سبز بریزید. این کار را ادامه دهید تا شیشه پر شود سپس مقداری نمک روی مواد بریزید و بعد شیشه را با سرکه پر کنید. در شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید.
نکته:
این ترشی بسیار تند است. اگر شما طعم ملایمتری را میپسندید میتوانید میزان فلفل سبزها را کم کرده و به جای آن از فلفل دلمه ای استفاده کنید
فوروارد فراموش نشه👌
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_زردآلو
موادلازم👇👇
آرد یک و دو سوم لیوان فرانسوی دسته دار (یا پیمانه)
نشاسته ذرت یک سوم لیوان
بکینگ پودر دو ق چ سرپر
کره ۱۲۵ گرم
شکر یک و یک چهارم لیوان سرخالی
ماست شیرین و بدون آب نصف لیوان
وانیل یک سوم ق چ
تخم مرغ سه عدد درشت (یا چهار عدد متوسط)
زرد آلو خرد شده . .
طرزتهیه👇😋
اگر زردآلو هاتون شیرین و کاملا رسیده است که هیچ ولی اگر زردآلو ها خیلی شیرین نیست و یا کمی نرسیده و سبزه میتونیم دو تا ق غ شکر روش بریزین و داخل یه ظرف بزارین روی حرارت کاملا ملایم تا شکر آب بشه و به خورد زردآلو بره بعد سریع خاموش کنین و وقتی سرد شد آماده است برای کیک. . ابتدا کره نرم شده رو با شکر و وانیل حدود پنج دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا پوک بشه .
بعد تخم مرغ ها رو یکی اضافه میکنیم و هر کدوم رو سی ثانیه میزنیم تا به خورد مایه کیک بره وقتی همه تخم مرغ ها رو آضافه کردیم ماست رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم همزن رو خاموش میکنیم
در آخر هم مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو که الک کردیم طی سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم آخر کار باز همزن رو روشن میکنیم و با دور و حدود ده ثانیه میزنیم تا گلوله های آرد باز بشه و کیک یکدست بشه
حالا قالب کیک که قالب من مستطیل شکل بود ( برای اینکه ارتفاع کیک کم باشه و میوه فرو نره) کاغذ روغنی گذاشتم .
مایه کیک رو داخل قالب میریزیم زرد آلوی نصف شده رو به ترتیب روی کیک میچینیم .
فر 170 درجه به مدت 45 دقیقه ( برای من حدود یک ساعت طول کشید باید با خلال چوبی چک کنید تمیز بیرون بیاد) .. و پنج دقیقه گریل تا کاملا برشته بشه . بعد از چهل دقیقه در فر را باز کرده اگر دیدی زردالو فرو رفته دوباره روی اونا سریع چند تا زردالو بزارین سرعت عمل باشه و در فر هم زیاد باز نشه نباید حرارت خارج بش
حتما از ماست استفاده کنین تا مایه کیک سفت بشه و زردآلو ها فرو نروند.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_ته_چین_عدس
مواد لازم:
ماست -ترجیحا چکیده : یک و نیم لیوان
برنج پخته به مرحله آبکشی رسیده: 3 پیمانه
زعفران دم کرده : به میزان لازم
روغن مایع : یک لیوان
تخم مرغ : 2 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
دارچین : یک قاشق مربا خوری
عدس خیس خورده: یک لیوان
پیاز : 1 عدد
زردچوبه : یک قاشق چای خوری
کشمش پلویی در آب خیسانده : نصف فنجان
✍طرزتهیه:
در ابتدا عدس رو میپزیم و وقتی پخت پیاز رو باریک خرد میکنیم و در روغن با شعله کم سرخ میکنیم وقتی سبک شد زردچوبه میریزیم و داخل عدس میریزیم و در قابلمه رو میزاریم تا جا بیافته
فر رو از قبل با حرارت 200درجه سانتی گراد گرم میکنیم و دراین فاصله تخم مرغ رو در کاسه ای میشکنیم و با همزن میزنیم ماست رو اضافه میکنیم و میزنیم نمک و فلفل و نصف روغن رو میریزیم و برنج رو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط کردیم زعفران رو هم میریزیم هم میزنیم توجه داشته باشید که آب زعفران باید کم باشه مثلا در حد ته فنجان! کمی از دارچین رو اضافه میکنیم و نصفی از مواد رو داخل یک قالب تفلون که کفش رو چرب کردیم میریزیم-توجه کنید که قالب حتما باید تفلون باشه یا ظرف پیرکس باشه تا راحت جدا بشه برای ته چین اگر ظرفتون پیرکس باشه ته چین باید غرق روغن باشه ولی اگر تفلون باشه روغن زیادی احتیاج نداره
یک لایه از مواد رو میریزیم و روش رو صاف میکنیم لایه زیرین باید کمی کلفتتر باشه،
آب عدس رو کاملا میگیریم وعدس رو روی برنج میریزیم و صاف میکنیم و کشمش رو روش میریزیم و باقی مانده مواد برنج رو اضافه میکنیم و کاملا روش رو فشرده میکنیم و روغن رو روی مواد پخش میکنیم!
به مدت یک ساعت داخل فر میزاریم و بعد ازینکه خنک شده از قالب درمیاریم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_هلو
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
بکینگ پودر دو ق چ
ماست نصف پیمانه ( از ماست ترش و یا آبکی استفاده نکنید )
روغن نصف پیمانه
هلو سه عدد ( پوست بگیرید و خوردش کنید و تو آرد بغلطونید )
وانیل یک چهارم ق چ
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
اول از همه فرتون و روشن کنید . تخم مرغا رو تو یه کاسه ای بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با دور تند همزن بزنید تا پف کنه بعد بزارید یخچال . تو یه ظرف دیگه زرده و وانیل و شکر اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا حجمش دو برابر بشه بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعد ماست و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید حالا همزن و کنار بزارید آرد و بکینگ پودر و مخلوط کنید و الک کنید بعد کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید بعد سفیده رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبمون و چرب میکنیم و آرد پاشی ، نصف مواد کیک و میریزیم تو قالب بعد روش تکه های هلو میزاریم بعد باقی مواد کیک و میریزیم و روشم هلو میزاریم بعد قالب و میزاریم تو فر به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای صد و هشتاد درجه بازم بستگی به فرتون داره
نکته : ماست جایگزین نداره حتما باید ماست باشه
پ ن : من با نصف دستور درست کردم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_باقلوای_بادامی
مواد لازم:
شکردانه ریز ۱۰۰ گرم=یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
کره آب کرده ۱۵۰ گرم
گلاب یک چهارم پیمانه
هل ساییده یک دوم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
آرد ۱۲۰ گرم= یک پیمانه سرخالی
بادام پودر شده ۱۲۰ گرم=یک پیمانه
(بادام درختی بدون پوست)
مواد لازم برای شربت:
شکر یک پیمانه=۲۰۰ گرم
آب یک چهارم پیمانه=۵۰ میلی لیتر
عسل یک قاشق سوپ خوری
گلاب یک چهارم پیمانه=۵۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
ابتدا مواد لازم را اندازه گیری کنید. قالب ۲۰×۳۰ سانتی متر را با کره چرب کنید.فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا گرم شود. شکر و تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب بزنید تا پف کرده و رنگش روشن شود(۵ دقیقه) گلاب و هل را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.کره ذوب شده به دمای محیط رسیده را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و یک بار الک کنید سپس به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست شوند
در آخر پودر بادام را اضافه کنید و با لیسک به خورد مواد کیک بدهید. مایه کیک را در قالب بریزید و در طبقه وسط فر داغ بگذارید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد و روی کیک طلایی شود. با یک خلال چوبی امتحان کنید اگر تمیز از کیک خارج شد، قالب را از فر خارج کنید و روی پنجره فلزی بگذارید تا خنک شود سپس شربت ولرم را روی کیک سرد بدهید و صبر کنید تا شربت به خورد کیک برود. برای تزیین از پودر پسته استفاده کنید.
کیک را به اندازه دلخواه برش زده و در ظرف بچینید و سرو کنید.
طرز تهیه شربت:
شکر و آب را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ببرید تا شکر در آب حل شود، گلاب و عسل را اضافه کنید و شربت را هم بزنید تا عسل در آب حل شود، یکی دو جوش که زد شربت آماده است.
پیشنهاد: میزان شکر شربت، بستگی به ذائقه خانواده شما دارد، می توانید از ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم کاهش یا افزایش دهید و حتما سرد سرو کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کباب_تابه_ای_مرغ
نصف یدونه سینه مرغ بزرگ رو با ۲۵ گرم کره دوبار چرخ کرده یه پیاز بزرگ رو رنده کرده ابش رو میگیرم به موادمون اضافه میکنیم.یک قاشق غذاخوری خامه یا ماست پرچرب هم اضافه کرده با کمی زعفران و فلفل سیاه و ادویه کاری و نمک و پول بیبر یا همون فلفل قرمز
چند ساعت تو یخچال میزاریم تا خوب مزه دار بشه .(من از شب قبل درستش کرده بودم)بعد تابه را چرب کرده .از موادمون اندازه نارنگی برمیداریم شکل میدیم و سرخ میکنیم( اول با حرارت ملایم و در تابه رو میزاریم وتا با بخار بپزه بعد که به روغن افتاد درشو ورمیداریم و سرخ میکنیم).
کره قالبی رو هم کره رو گذاشتم تو همون محیط آشپزخونه اب شده .ریختم تو قالب و گذاشتم نیم ساعت فریزر
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#مربا_زردآلو
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
زردآلو 1 كيلو
شكر 1 كيلو
جوهر ليمو 1 ق م
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
زردالوهارو شسته از وسط نصف ميكنيم هسته زردالو رو در اورده
توي قابلمه اول مقداري شكر ريخته بعد زردالوهارو چيده لا ب لا اين كار رو انجام ميدهيم حالا قابلمه را داخل يخچال قرار ميدهيم ي شب استراحت ميدهيم بعد روي حرارت ملايم قرار داده تا شكر اب بشه ب مدت 15 دقيقه ميجوشونيم در اخر جوهر ليمو يا ابليمو تازه را اضافه كرد از رو حرارت برميداريم روشو با پارچه اي تميز پوشونده بمدت سه روز جلوي نور افتاب قرار ميدهيم هر ازگاهي هم ميزنيم بعد از سه روز داخل بطريهاي در دار ريخته توي يخچال قرار
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#خاگینه گل رز
تخم مرغ ٢عدد
وانيل ١ ق مربا خوري
ما ست نصف پيمانه
پكينگ پودر ١ق سوپ خوري
روغن مايع نصف پيمانه
ارد به ميزان لازم تا وقتي كه خمير به دست نچسبد
طرز تهيه :تخم مرغ و وانيل را با هم بهم زده سپس ماست و پگينگ پودر را اضافه ميكنيم و همچنين رو غن مايع را سپس ارد را كم كم اضافه كرده تا وقتي به دست نچسبد و خمير نرم و لطيفي بدست ايد سپس در جاي نسبتا گرم استراحت ميدهيم ،خمير را به قطر ١،٢ميلي متر باز كرده ٥دايره را قالب بزنيد به صورت سطوحي به طرفي كه كمي روي هم قرار دهيد دايره ها را از پايين به بالا لوله كنيد اين استوانه را از وسط نصف كنيد هر تكه را در سيني چرب شده فر قرار دهيد با درجه 175بمدت 30دقیقه میزاریم تاپخته و طلاي شود،بعد از در اوردن در شربت خنك انداخته بگذاريد شربت به خورده خاگينه برود
طرز تهيه شهد،شكر ٢ليوان،اب ١ليوان ،زعفران اب كرده ٣قاشق،ابليمو ١/٥قاشق غ،كمي هل و گلاب
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#بورک_اسفناج
اسفناج یک کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
تخم مرغ یک عدد
دارچین زردچوبه نمک
اسفناج رو خرد کرده پیاز رو تفت داده اسفناج رو به پیاز اضافه کنید تا آبش کشیده بشه بعد تخم مرغ رو زده ادویه ها رو اضافه کنید بزارید خنک بشه
بعد خمیر معرکه شماره یک رو براتون میزارم تا بجای یوفکا از این خمیر استفاده کنید
خمیر معرکه ۱
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 1عدد
روغن نصف پیمانه
خمیرمایه 1 قاشق غذا
نمک 1 قاشق چای
شکر 2 قاشق چای
آرد به مقدار لازم
حدود یک چهارم پیمانه آب ولرم برای حل کردن خمیر مایه و شکر که حدود 10 دقیقه استراحت میدیم
تخم مرغ و شیر که هم دمای محیط شدن رو با روغن و نمک مخلوط میکنیم و بعد 2 ،3 قاشق آرد اضافه میکنیم و بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم سپس آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر به دستمون نچسبه ولی چسبنده باشه
بعد روی ظرف رو سلفون میکشیم و به مدت نیم ساعت استراحت میدیم
از خمیر باز کرده واز مواد داخلش بزارید وداخل ظرفتون کاغذ روغنی بندازید واز مرکز شروع کنید به چیدن حلزونی بعد رومال کرده داخل فر با ۱۸۰درجه بپزید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان_موزی_شکلاتی
موز ۴ یا ۵ عدد متوسط
جو پرک ۲ پ
کره بادام زمینی ۱ پ یا کره گردو و بادام
طز تهیه کره بادام زمینی داخل کانال
چیپس شکلاتی ۱ پ
* توجه کنید این یک نان رژیمی بدون شکر است در صورت تمایل میتوانید مقداری شکر یا عسل به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید
فر را روی ۱۸۰ درجه گرم کنید . قالب لوف مانند عکس را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید . موزها و جو و کره بادام زمینی را داخل مخلوط کن ریخته و روشن کنید تا زمانی که کاملا صاف و یکدست شود. سپس شکلات چیپسی را با قاشق به بقیه مواد اضافه کنید و فقط هم بزنید . مواد را داخل قالب لوف ریخته و صاف کنید و روی نان را در صورت تمایل با شکلات چیپسی و برشهای نازک موز تزیین کنید . نان را داخل فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال چوبی از مرکز نان تمیز بیرون بیاید .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱