فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_گنبدی_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اشترودل #تغذیه_دانشجویی
🍽اشترودل گوشت
🔸مواد لازم برای۵ نفر
🔸گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🔸قارچ ۵۰۰ گرم
🔸پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
🔸کره ۶۰ گرم
🔸آرد گندم ۴۵۰ گرم
🔸روغن مایع ۱۰۰ گرم
🔸شیر ۱۲۵ میلی لیتر
🔸پیاز ۲ عدد
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸شکر ۲ قاشق سوپ خوری
🔸رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
🔸نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری
🔸مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
🔸نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
♨طرز تهیه
🔹اول مایع خمیر رو با کمی شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا عمل بیاد. روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید.
🔹آرد را کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغ و روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی آن را با روغن چرب کنیددو مخلوط را یک جای گرم قرار بدید تا عمل بیاد.
🔹بعد از یک ساعت میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید.
🔹برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده را 4دقیقه تفت بدید و بعدش گوشت را اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کرد کنید مواد را 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روی آن بریزید .
🔹اشترودل ها را به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط فر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگينه كيكي:
تخم مرغ ٣عدد
ماست ٤قاشق غذاخوري
آرد ٤قاشق غذاخوري
بكينگ پودر ١قاشق چايخوري
روغن مايع ١/٤پيمانه
وانيل مقداري
براي شربت:
١/٥ليوان شكر
٣/٤ليوان آب
١/٤ليوان گلاب
طرز تهيه:
ابتدا تخم مرغهارو با وانيل به كمك همزن بزنيد بد روغن مايع و ماست رو اضافه كنيد و دوباره با همزن در حد مخلوط شدن بزنيد حالا آرد رو كه با بكينگ پودر مخلوط كرده و چندين بار ألك كرده أيد به مواداضافه كرده و حدود ٣٠ثانيه بزنيد
ته قالب مورد نظر رو چرب كرده مايع رو داخلش ريخته و در فر با دماي ١٨٠درجه به مدت ٣٠دقيقه بزاريد تا بپزه
طرز تهيه شربت:
شكر و آب رو داخل قابلمه ريخته رو حرارت بزارين تا وقتيكه شكر كاملا تو آب حل شه همين كه شروع به جوشيدن كرد حرارت رو خاموش و گلاب رو اضافه كنيد
خاگينه روكه از فر درآورين شربت رو كه قبلا حاضر كردين و سرد شده رو خاگينه داغ بريزين و اجازه بدين شربت به خورد خاگينه بره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#راحت_الحلقوم
نشاسته گل نصف پیمانه
آب سرد ۱ ونیم پیمانه
ژله باطعم مختلف ۱ بسته
گلاب نصف پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر نارگیل مقداری
طرز تهیه
اول آب سردروداخل قابلمه کوچکی بریزیدوبعدنشاسته گل رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنیدتاباز بشه بعد شکر وپودرژله را اضافه کنیدگلاب را اضافه کنید دائم روی حرارت گاز هم بزنید تا خودش را بگیره وغلیظ وسفت بشه.
داخل یه ظرف پیرکس رو سلفون بکشیدوبعد مایه رو توی ظرف بریزید وداخل یخچال قرار بدید .به مدت ۲ الی ۳ ساعت تا خودشو بگیره وبعدش برش بزنید ودر پودرنارگیل بغلطانید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_قاشقی_فوری 😋
✍مواد لازم برای سی عدد پیراشکی :
آرد سفید قنادی یک لیوان +یک سوم لیوان ..ماست شیرین یک لیوان.شکر یک سوم لیوان.تخم مرغ یک عدد.بکینگ پودر دو ق چ.وانیل نوک ق چ
🍜 طرز تهیه:
ابتدا قبل درست کردن پیراشکی داخل ماهیتابه گود روغن به ارتفاع دو سانت روغن بریزید روی شعله بزرگ با حرارت خیلی خیلی ملایم بزارید ده دقیقه بمونه تا خوب داغ بشه
برای مایه پیراشکی ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه می زاریم کنار تا ماست حسابی کف کنه و پفکی بشه ..تو یک ظرف تخم مرغ و وانیل و شکر رو با چنگال دو دقیقه میزنیم بعد ماست رو اضافه میکنیم در آخر هم آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط رو میزنیم تا یکدست باشه..مابه پیراشکی مثل کیک غلیظ هست ...یعنی وقتی با قاشق ازش برمی داریم سفت و از قاشق نمیریزه اگر مایه پیراشکی شل بود کم کم آرد بزنید تا غلیظ بشه
حالا از مایه پیراشکی با قاشق مربا خوری برمی داریم و با یک قاشق مرباخوری دیگه مایه رو داخل تابه می ریزیم عکس رو ورق بزنید تو عکس مراحل رو گذاشتم اینجوری پیراشکی حالت گرد و منظم پیدا میکنه پس با کمک دو قاشق پیراشکی رو داخل تابه می ریزم حرارت باید متوسط باشه تا هم سرخ بشه هم داخل پیراشکی خوب بپزه وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تا ظرف دیگه سرخ بشه خیلی هم نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه
بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه
می تونید روی پیراشکی ها شکلات آب شده یا گاناش یا پودر قند بپاشید و میل کنید
این پیراشکی ها ماندگاری خوبی دارن و تا یک هفته تازه میمونه.
#پیراشکی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅جوجه كباب تابه اى 😋
دوقاشق روغن زیتون،آب چهارپنج تا نارنج و آب يدونه پیاز بزرگ رو مخلوط کردم.دوتا سينه ى مرغ رو خورد كردم و نمك و فلفل سياه و كمى زعفران زدم و در این مخلوط دو سه ساعتی استراحت دادم و بعداز اين تايم مرغ ها رو آبکش كردم و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط كردم و به سيخ كشيدم و بعد هم داخل تابه دو سه قاشق كره ميريزم و جوجه ها رو داخلش ميچينم و شعله رو كم ميكنم و زمان ميدم جوجه ها با آب خودشون مغز پخت بشه و در پايان شعله رو كمي زياد ميكنم تا طرفينش برشته بشه و تمام
اگه آب مرغتون زود تبخير شد حتما كمى آب يا ترجيحا محلول زعفران رقيق بهش اضافه كنيد كه مغز پخت بشه و جوجه ها خشك و بى آب نشن
براى كته هم برنج رو ميشورم و چند ساعتى با آب ولرم خيس ميدم،به ازاى هر پيمانه برنج يك قاشق غذاخورى روغن يا كره و يك قاشق چايخورى نمك اضافه ميكنم و درحد يك بند انگشت روى برنج آب اضافه ميكنم و روى شعله ى ملايم ميزارم تا آبش تبخير بشه.ديواره ها و كف يه قابلمه ى جداگانه رو روغن و زعفرون ميزنم و كته كه آبش كاملا تبخير شد به قابلمه جديد منتقل ميكنم و دَم ميزارم.
#جوجه_کباب_تابه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇👇👇👇👇
🔴پوآچا سوسیسی🔴
مواد لازم:
🔺۲لیوان شیر ولرم
🔺۱لیوان روغن مایع
🔺۱قاشقمرباخوری شکر
🔺۱قاشق مربا خوری نمک
🔺۱عدد تخم مرغ(سفیده برای خمیر و زرده برای رومال)
🔺آرد به مقدار لازم تا وقتی خمیر به دست بیاد(تقریبا ۵/۶پیمانه)
🔺خمیر مایه ۱قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
خمیر مایه را در شیر حل کنید و بقیه مواد رااضافه کنید و آرد را در آخر و با کنترل بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی آماده شود.
خمیر را استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود و سوسیس های کوچک رااز سمتی که بیرون خمیر میماند برش بزنید و داخل خمیر فرو کنید و روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و در فر ۱۸۰درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک
اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم.
چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه به مدت ۴تا۵ دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹#سه_شنبه 19 آذرماه بخیر🌹
🌼خدایا ناامیدےها را
🌸خط بزن وعشق را
🌺بر ما ببخش و تقدیرمان را
🌼چنان زیبا بنویس که گویی
🌸در بهشت زندگی میکنیم
🌺ای دوست امروز به اندازهی
🌸تمام گل های خوشبوی دنیا
🌺برایت آرزوهای خوب دارم
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ سالاد الویههندوانه ای😍
من برای سالاد الویه ترکیبی از سیب زمینی پخته و رنده شده و سینه مرغ پخته و ریش ریش شده و تخم مرغ آب پز رنده شده و خیارشور خردشده ونخودفرنگی و کمی هویج رنده شده و جعفری خرد شده وسس مایونز استفاده میکنم
نسبت هارو خودتون بنا به ذائقه تون کم و زیاد کنید
و اما برای تزیین این الویه که مناسب دیدم برای مهمونی شب یلدا🍉
سالاد الویه رو بعداز آماده شدن در ظرف موردنظر به کمک دست و قاشق و کارد به شکل قاچ هندونه درآوردم و جعفری خرد شده رو برای پوست هندونه بکار بردم و برای قسمت سفید از سس مایونز استفاده کردم وگوجه فرنگی رو برای قرمزی داخل هندونه بکار بردم واسه تخم هندونه هم از پوست بادمجون که با کارد به شکل تخم درآوردم استفاده کردم.
#سالاد_الویه #ایده #یلدا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کلوچه_ازبکستان
مواد لازم📝
خمير مايع يك ق غ
اب نصف پ
شكر نصف پ
هل يك ق چ
وانيل يك ق چ
تخم مرغ يك عدد
ارد سه پ
اسانس موز ده قطره
روغن پنج ق غ
شير ٦ ق غ
✍طرز تهيه:
ابتدا اب ولرم رو با خمير مايع و شكر را با يك قاشق چوبي مخلوط كنيد و هل وانيل و اسانس موز رو اضافه كنيد و هم بزنيد،يك عدد تخم مرغ رو اضافه كنيد و هم بزنيد،يك و نيم پسمانه از ارد را اضافه كنيد و مخلوط كنيد و سپس روغن رو اضافه كنيد و خوب ورز بديد،كمي ارد اضافه كنيدو خمير كه تقريبا جمع شد نصف شير رو اضافه كرده و ورز بدين و باز كمي از ارد و بعد نصف ديگه شير رو اضافه كنيد(مانند كليپ)در اخر تا جايي كه خمير به دست نچسبه ارد اضافه كنيد و خوب ورز بدين و داخل ظرفي رو كمي چرب كنيد خمير رو داخلش بذاريد و روشو بپوشونيد به مدت ١ ساعت استراحت بدين تا حجيم بشه و بعد كمي خمير رو ورز بدين و گلوله هاي يك اندازه ازش گرد كنيد و داخل ظرفي كه كاغذ روغني انداختيد بچينيد و با ته گوشتكوب روي كلوچه فشار بدين تا حفره اي ايجاد بشه،با زعفران و شير رومال كنيد و خشخاش بپاشيد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ به مدت ٣٠ دقيقه بپزيد،بعد از پخت خنك كه شد با با ته گوشتكوب وسط كوكي رو سوراخ كنيد و با مارمالاد البالو با سس شكلات پر كنيد و سريع تا زياد سرد نشده داخل ظرف دردار بچينيد.😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیفون_ساده
مواد لازم :
تخم مرغ : 6عدد زرده و سفیده جدا
آرد : 2 پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
شیر : نصف پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
وانیل : کمی
شکر : 2 پیمانه سرخالی
طرز تهیه :
زرده و سفیده را جدا می کنیم . سفیده تا حد پف کردن کامل هم زده شود . زرده،شکر و وانیل کاملا هم زده شود . شیر و روغن اضافه و مجددا خوب هم زده شود سپس آرد را اضافه کرده وبا همزن دستی مخلوط شه سپس سفیده رو هم توی مواد فولد میکنیم
توی قالب دیواره بلند 25سانت،کفش چرب و کاغذ دار،دیواره ها غیر چرب در کیک شیفون دیواره ها اصلا چرب نمیشود درجه فر ۱۸۰
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كرم_وانيلي
اموزش ببین حرفه ای شو واستادان حرفه ای
دوتا تخم مرغ
يك ليوان شكر
دو و نيم ليوان شير
سه قاشق غذاخوري ژلاتين
يك بسته خامه صبحانه
نيم ليوان اب براي بن ماري كردن ژلاتين
در ظرفي شكر و تخم مرغ رو ميزنيم تا كرم رنگ بشه
شير رو حرارت ميزاريم قبل از جوش شكر و تخم مرغ رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كامل شكرها اب بشه شعله رو خاموش ميكنيم.
روي بخار اب ، ژلاتين رو بن ماري ميكنيم يني پودر ژلاتين رو توي اب حل ميكنيم اول بعد روي بخار اب ميزاريم تا مايعي شفاف بشه.
وقتي ژلاتين كامل حل شد به موادمون اضافه ميكنيم و در اخر خامه رو اضافه كرده با همزن هم ميزنيم اينبار من از خامه كاكايويي استفاده كردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_فنجانی
مواد لازم:
1 لیتر شیر(5 لیوان)
2،5 فنجان قهوه خوری آرد
2،5 فنجان قهوه خوری شکر
1 ق.غ کره
نوک 1 ق.چ وانیل
پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه:
شیر، شکر و آرد را داخل ظرفی ریخته مخلوط کنید اونقدر هم بزنید تا مواد حل شوند سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید و تا زمانیکه جوش بیاید مدام هم بزنید تا پخته شود. حرارتش را کم کرده کره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد 5 دقیقه هم زدن از روی حرارت بردارید. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. 12 عدد فنجان قهوه خوری آماده کنید. ابتدا فنجانها را بشویید چون اگر خشک باشند جدا کردن مواد از فنجان سخت خواهد بود! مواد آماده شده را داخل فنجانهای خیس شده بریزید سپس 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از 2 ساعت فنجانها را از یخچال خارج کرده و دسر داخلشان را به آرامی در ظرفی تکان دهید تا خارج شود. پودر نارگیل زیاد روی دسرها بریزید سپس در ظرف مورد نظر با تزیین دلخواه سرو نمایید. میتونید بجای فنجان از قالب دلخواه استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛