eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
✅فرنی بستنی😋 ✍مواد لازم بستنی وانیلی ۱ لیوان (به اندازه یک لیوان) شیر ۳ لیوان شکر یک پیمانه نشاسته ۶ قاشق غذاخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری خامه ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری 🍜طرز تهیه شیر ،شکر و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته در شیر حل شود و روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم کمی خنک شود،روی پودر ژلاتین نصف استکان آب سرد میریزیم تا اسفنجی شود و روی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا کاملا حل شود.بعد از اینکه مخلوط شیر و شکر و نشاسته کمی خنک شد، بستنی آب شده وخامه صبحانه و گلاب و وانیل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد پودر ژلاتین رو که کمی از دما افتاده به مخلوطمون اضافه میکنیم و خوب همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم و در قالب چرب شده میریزیم وبمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببنده. من موادم رو به دوقسمت تقسیم کردم و به یه قسمتش رنگ خوراکی بنفش زدم و لایه لایه داخل قالب ریختم البته باید هر لایه خودش رو بگیره بعد لایه بعدی رو بریزید.مواد اضافی رو هم داخل لیوان ها ریختم اول مواد بنفش رو ریختم به این صورت که لیوانها رو کج داخل قالب مافین گذاشتم و مواد رو داخلش ریختم و با همون قالب داخل یخچال گذاشتم تا ببنده بعد لایه سفیدو روش ریختم ،البته برای لایه سفید لازم نیست لیوان رو کج کنید. شما میتونید با پودر کاکائو یا زعفران رقیق شده هم موادتون رو رنگی کنید. بعد از اینکه دسر رو از قالب خارج کردم با ترایفل رنگی و مروارید خوراکی تزئین کردم. 🍨 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی_بستنی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اوليه: شير ١٨٠ ميلي ليتر شكر ٥٥ گرم ژلاتين ٢ ق چ خامه ٣٠٠ گرم دونه انار به ميزان لازم ژله انار يك بسته آب جوش ١/٥ پيمانه دستور تهيه؛ شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روي حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولي نجوشه بزارين كه پاناكوتاتون كاملا خنك بشه تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببنده ژله انار رو با آب جوش مخلوط كنين تا كاملا حل بشه اجازه بدين كه كاملا خنك بشه وقتي پاناكوتا بست دونه هاي انار رو روش بريزين حالا ژله انار خنك شده رو بهش اضافه كنين و اجازه بدين كه دسرتون تو يخچال ببنده ميتونيد هم داخل ظرف مورد نظرتون اول ژله و بعد پاناكوتا رو بريزيد و با سليقه خودتون ديزاين كنيد ميتونيد هم مانتد تصوير طبقاتي درست كنيد نوشجان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناكوتا_انار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_بستنی خیلی خیلی ساده اس 👌 فقط گذاشتم که ببینید شما هم میتونید به راحتی برای خودتون و مهمونی هاتون به سادگی از این ژله های خوشگل و قرطی طور درست کنید 😊 ژله ی انگور دو بسته آب جوش دو لیوان بستنی وانیلی یک عدد اول از همه یک بسته ژله ی انگور 🍇 رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم و میذاریم روی بخار کتری تا ذرات کاملا حل بشن. بعد میذارید سرد بشه (من برای تسریع کار ژله رو داخل یخچال میذارم تا سریع تر سرد بشه😉) ویک عدد بستنی وانیلی آب شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. قالب رو خیلی کم چرب کنید و ژله بستنی رو بریزید داخل قالب و بذارید داخل یخچال تا تقریبا نیم بند بشه. حالا دوباره یک بسته ژله انگور 🍇 رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم ومیذاریم روی بخار کتری تا ذرات کاملا حل بشن. وقتی ژله سرد شد میریزیم روی ژله بستنی و میذاریم داخل یخچال برای 5الی6 ساعت. تا کاملاً ببنده و به راحتی داخل ظرف برگردونید. #ژله#ژله_بستنی_رنگین_کمان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تهچین_مرغ طرزتهیه : سه لیوان ماست یه قاشق مرباخوری زعفرون پودر شده و حل شده درکمی آب و 4تا زرده تخم مرغ و سه پیمونه برنج ودوتا سینه مرغ و روغن و نمک مواد لازمه زرده تخم مرغهارو زدم و بعد ماست رو اضافه کردم هم زدم و زعفرون و نمک اضافه کردم و سینه های مرغ رو پختم ریش ریش کردم داخل مایه ریختم و هم زدم و یک روز داخل یخچال گذاشتم روز بعد سه پیمونه برنج آبکشی کردم و با این مایه مخلوط کردم و توی قالب ریختم قبلش خوب قالب رو روغن زدم شعله پخش کن گذاشتم شعله رو کم کردم و روی قالب آلمینیوم فویل کشیدم و روی شعله به مدت دو ساعت و نیم گذاشتم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ مرغ با نان ترتیلا.. مواد لازم: سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد پنیر چدار نصف فنجان آب لیمو یک چهارم فنجان پنیر مونتری نصف فنجان چاشنی(ادویه) مخصوص ساندویچ یک بسته. نان ترتیلا ۱۸ عدد پنیر چدار و موزارلا . مراحل تهیه که فکر کنم کاملا مشخصه فقط زمان پخت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد خواهد بود. این ساندویچ خوشمزه را حتما امتحانش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ_با_نان_ترتیلا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ دوستان ‌ ،به جز انارپلو وناردونی غذاهای دیگه ای هم برای هستاااا . ازجمله با دوست داشتید امتحانش کنید😋☺️موادلازم 1 عدد تخم مرغ چهارصدگرم سینه مرغ چرخ شده 1 لیوان سرخالی پنیر پیتزا رنده شده دو تا سه قاشق آرد سوخاری ادویه ها: فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز و ادویه کاری برای سوخاری کوفته: 1 لیوان سرخالی آرد ذرت 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان سرخالی آرد سوخاری ✍چطوری درست کنیم؟ 👈آرد ذرت ، آرد سوخاری و تخم مرغ زده شده را در ظرف های جدا بریزید 👈تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید ازموادبه اندازه گردو بردارید و گرد کنید👈 سپس ابتدا داخل آرد ذرت سپس تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ شناورسرخ کنید. سس انار: چندتا انارترش وشیرین رو آب گرفتم«بادستگاه آب انارگیر» وبرای اینکه زودتر آماده بشه در تابه بزرگ ریختم مرتب هم زدم تا غلیظ شد کمی نمک وپاپریکا اضافه کردم،کمی که خنک شد دانه انار داخلش ریختم وباکوفته سروکردم. جاتون سبز ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پشمک ساده به میزان لازم اکلیل خوراکی طلایی به میزان لازم شکلات تخته‌ای سیاه 400 گرم مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده به دلخواه یک ‌چهارم پیمانه روغن مایع 50 گرم گردو پودر شده یک‌ چهارم پیمانه طرز تهیه: شکلات تخته‌ای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب می‌کنیم، داخل قالب سیلیکونی نیم‌کره می‌ریزیم، می‌گذاریم داخل فریزر تا سفت شود. پشمک‌ها را در قالب نیم‌کره دیگری فشرده می‌کنیم. شکلات‌ها را از داخل قالب خارج می‌کنیم. پشمک‌های قالب زده شده را داخل کاسه‌های شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین می‌کنیم. درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمک‌ها را قالب بزنید. برای اینکه پشمک راحت‌تر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمک‌ها را فشرده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پشمک_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ویژه دولیوان آب انار رو با یک لیوان نشاسته گل(دون دون ها)مخلوط می کنیم و بهم میزنیم تا نشاسته حل شده وصاف شود میتونید از صافی رد کنید یک لیوان شکر رو اضافه می کنیم و بعد مخلوط رو داخل قابلمه نچسب یا چدنی ریخته و روی حرارت ملایم مرتب و بدون وقفه بهم میزنیم این مرحله حوصله وصبر میخواد حدود سه ربع تا یک ساعت زمان لازم داریم تا نشاسته کاملا پخته بشه و از خامی دربیاد پس حوصله کنید تا مسقطی خوب وخوشمزه ای داشته باشید بعد از این زمان که مسقطی به غلظت برسید نوک قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق مرباخوری کره افزوده و ازروی حرارت برمیداریم و مقداری خلال پسته و بادوم مخلوط میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب کرده داخلش می ریزیم و به مدت چهار ساعت در یخچال میگذاریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گشنیز برای چهار نفر برای درست کردن این سوپ بینهایت خوشمزه ما نیاز داریم به چهار لیوان اب مرغ گشنیز خرد شده یک لیوان ماست ترش دو پیمانه نمک و فلفل ب مقدار لازم دو حبه سیر له شده یا رنده شده جو پرک دو لیوان هویج نگینی خرد شده نصف لیوان . ابتدا هویج را به همراه جو پرک ( جو پرک رو نیم ساعت از قبل با مقداری اب بخیسانید و بعد ابکش کنید) و آب مرغ به مدت نیم ساعت اجازه بدید مواد با هم‌پخته شن بعد از نیم ساعت سیر له شده و گشنیز را اضافه کرده و مجدد درب قابلمه را به حالت نیمه بسته گذاشته و اجازه دهید کاملا همه مواد با هم پخته شن بعد از این زمان از مواد کمی تست کنید اگه سبزی و جو پرک کاملا پخته شدن و آب های اضافی تبخیر شدن ( ماست که اضافه میشه ی مقدار سوپ رو شل میکنه )، حرارت را حسابی کم کرده و بعد ماست را اضافه کرده و سریع هم میزنیم و بعد از ده دقیقه خاموش کرده و نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_گشنیز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷#مافین_فنجانی مواد لازم ۳ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق چای خوری قهوه تلخ ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲٫۵ قاشق غذاخوری شکر ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری شیر ۱ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری روغن ½ قاشق چای خوری وانیل طرز تهیه 1. آرد، قهوه، پودر کاکائو، شکر و بکینگ پودر را ترکیب کنید و هم بزنید. 2. شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید. 3. خمیر را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۹۰ ثانیه داخل مایکروفر در بالاترین درجه قرار دهید. 4. این کیک خوشمزه فنجانی را همراه با بستنی میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح زیباتون بخیر در این صبح دل انگیز آرزو میکنم کلبه دلاتون هـمیشه آرام باشه و شادی و برکت مثل بـاران رحـمت از آسمان براتون بباره ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ‌‌‌
-٢ پيمانه برنج پخته( می تونیداز برنجهای که از غذای ظهر مونده استفاده کنید) -١ ق چ نمك -٢ ق غ پياز خرد شده -١/٤ پيمانه آرد -فلفل دلمه اي قرمز و سبز -١ ق چ سويا سس(قابل حذف) -روغن براي سرخ كردن برنج،نمك،پياز و آرد را با هم مخلوط كنيد.براي بهتر مخلوط شدن مواد آنرا با دست مخلوط كنيد. ابتدا تخم_مرغ را به برنج أضافه كنيد و بعد فلفل دلمه اي را. در آخر سويا_سس را أضافه كنيد و در ظرف را ببنديد و ١٠ دقيقه در يخچال قرار دهيد. روغن را داخل ماهيتابه ريخته و شروع به سرخ كردن پنكيك هاي برنج كنيد.ممكنه اولش به تابه بچسبه ولي بعد از سرخ شدن راحت جدا ميشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_برنج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای پايه چیزكيک: آرد ٢ ليوان شكر يك ليوان تخم مرغ ٣ عدد شير يك ليوان روغن مايع ١/٢ ليوان پودر كاكائو ٣ قاشق غذاخوری بيكين پودر ١٠ گرم وانيل يك قاشق چایخوری مواد لازم برای كرم پنير: پنير خامه اى ٣٠٠ گرم خامه٢٠٠ گرم شكر ١٠٠ گرم(سليقه اى كم يا زياد بشه) اب انار تازه و طبيعى ١٥٠ cc مواد لازم برای روی کرم: انار دان شده يك عدد ژله انار ١/٢ بسته حل شده در نصف ليوان اب جوش آب سرد نصف لیوان طرز تهیه: تخم مرغ را با شكر و وانيل با هم مخلوط کنید تا سفيد و حجيم شود. شير و روغن را اضافه كنيد. مواد خشك را نیز مخلوط و به مايه اضافه كنيد. قالب 23 سانتی متری را با کره چرب کنید، فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و پایه را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید. ژله آلوورا را در نصف ليوان آب جوش كاملا حل کنید و اجازه دهید تا خنك شود. پنير خامه ای، شكر، اب انار و ژله الورا را كاملا مخلوط كنيد. کيك خنك شده را داخل قالب كمر بندى بریزيد(دقت كنيد كيك را از ارتفاع نصف كنيد و از يك قسمت كيك داخل قالب استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_کیک #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸😋 ۱-شوید پلو با مرغ ۲-زرشک پلوبامرغ ۳-جوجه کباب ۴-فیله سوخاری ۵-مرغ سوخاری ۶-چیکن استراگانوف ۷-جوجه چینی ۸-مرغ و آلو ۹-مرغ شکم پر ۱۰-ته چین مرغ ۱۱-ساندویج مرغ ۱۲-کوکوسبزی ۱۳-کوکو سیب زمینی ۱۴-کوکو کدوسبز ۱۵-کوکواسفناج ۱۶-کوکوذرت ۱۷-کتلت ۱۹-عدس پلو ۲۰-لوبیا پلو ۲۱-نخودپلو ۲۲-ماش پلو ۲۳-کلم پلو ۲۴-سبزی پلو با ماهی ۲۵-ماهی شکم پر ۲۶ماهی کبابی ۲۷-قلیه ماهی ۲۸-قیمه ۲۹-قرمه سبزی ۳۰-استنبولی ۳۱-دمپختک ۳۲-الویه ۳۳-سالادماکارانی ۳۴-سالاد سیب زمینی ۳۵-ماکارانی ۳۶-اش رشته ۳۷-اش چغندر ۳۹-اش گندم ۴۰-سوپ ۴۱-ابگوشت ۴۲-اشگنه ۴۳-کله جوش ۴۴-کله گنجیشکی ۴۵-شیرین پلو ۴۶-رشته پلو ۴۷-قیمه ریزه ۴۸-کوفته تبریزی ۴۹-کوفته برنجی ۵۰-دال عدس ۵۱-عدسی ۵۲-خوراک لوبیا و قارچ ۵۳-پیتزا ۵۴-لازانیا ۵۵-سوفله سبزیجات ۵۶-به الو ۵۶-آلبالو پلو ۵۷-تاس کباب ۵۸-بادمجون ۵۹-خورشت کدو ۶۰.کشک بادمجون ۶۱-سمبوسه ۶۲-پیراشکی گوشت ۶۳-ساندویج فلافل ۶۴-خوراک مرغ و سبزیجات ۶۵-هویج پلو ۶۶-دلمه ۶۷-شوید باقالی پلو... ۶۸-میرزا قاسمی ۶۹-شامی ۷۰-مرصع پلو ۷۱-خورشت کنگر ۷۲-خورشت فسنجون ۷۳-خورشت کرفس ۷۴-میگو ۷۵-بادمحون شکم پر ۷۶-کتلت مرغ ۷۷-خورشت بادام ۷۷-خورشت گوجه سبز ۷۸-خورشت چاقاله بادام ۷۹-کوکوی گل کلم ۸۰-اب دوغ خیار ۸۱-اش ماست ۸۲-اش جو ۸۳-اش گوجه ۸۴-اش بلغور ۸۵-کباب تابه ای ۸۶-الواسفناج ۸۷-کباب ترکی ۸۸-مرغ ترش ۸۸-واویشکا ۸۹-جغو.ربغور ۹۰-پلومک زیکی ۹۱-قارچ پلو ۹۲-کراکت ۹۳-آش کلم سنگی یا گونبید ۹۴-آش دوغ ۹۵-باقالی پلو با گوشت ۹۶-املت قارچ ۹۷-رشته پلو ۹۸-دلمه برگ مو ۹۹- دلمه کلم ۱۰۰-کوفته نخودچی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلم پلو به روشهای مختلفی در شهرهای مختلف تهیه میشود، بیشتر کلم پلو را با گلم پیچ یا کلم برگ درست میکنند، ولی کلم پلو در شیراز با کلم قمری ( کلم سنگ یا کلم سر ) و سبزیجات معطر تهیه میشود. مواد لازم: برنج / 3 لیوان گوشت چرخ کرده / 200 گرم پیاز / 1 عدد آرد نخودچی / 1 قاشق غذاخوری کلم قمری خلال شده / حدود 400 گرم پیاز داغ / 2 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر خرد شده ( ترخون، ریحان، شوید ) / 200 گرم آبغوره / 2 قاشق غذاخوری پودر لیمو امانی / نصف قاشق مرباخوری روش تهیه: برنج را به مدت 2 الی 3 ساعت با نمک خیس میکنیم. ابتدا گوشت چرخ کرده را آماده میکنیم. گوشت، پیاز رنده شده که آب آن را جدا کرده ایم، آرد نخودچی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در دست کوفته های ریز و یک اندازه ای درست کرده و داخل روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم. کمی پیاز داغ درست میکنیم و کلم را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن با نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز داغ تفت میدهیم، چند دقیقه بعد هم کمی آبغوره و پودر لیمو امانی اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا زمانی که آب آن تبخیر شده و کلم مزه دار شود، سپس سبزی را نیز به کلم اضافه کرده و به مدت خیلی کوتاهی آن را نیز کمی تفت میدهیم. آب را داخل قابلمه میجوشانیم و برنج خیس خورده را اضافه میکنیم و پس از اینکه کمی جوشید، آبکش میکنیم ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد که البته بعد از مدتی و با کسب تجربه زمان آبکش کردن برنج با نگاه کردن به آن دستتان میاید و نیازی به انجام این عمل نیست ) قابلمه را روی حرارت قرار داده، ته قابلمه مقداری روغن می ریزیم و ته دیگ دلخواه تان را ته آن قرار می دهیم ( نان ، سیب زمینی و … ) یک لایه برنج ، یک لایه کلم، مقداری گوشت قلقلی و باز به همین ترتیب لایه ها را تکرار میکنیم تا زمانی که مواد تمام شود ( مقداری از گوشت قلقلی را برای تزئین کنار بگذارید ) حرارت را زیاد میکنیم تا برنج بخار کند، سپس با انتهای قاشق یا کفگیر، چند روزنه در قسمتهای مختلف باز میکنیم و نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کرده و روی برنج پخش کرده و حرارت را کم می کنیم، پس از دم کشیدن برنج را در دیس میکشیم و با گوشت قلقلی و برنج زعفرانی تزئین کرده و سرو میکنیم. نکته : سبزی خشک را میتوان جایگزین سبزی تازه کرد. بجای کلم سر میتوان از کلم برگ نیز استفاده کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلم_پلو_شیرازی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛