فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_مرغ_خامه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی_خاص
🔷#شکلات داغ سفید با طعم فندق
موادّ لازم :
شکلات سفید : ۲۰ گرم
شیر خشکِ قهوه : ۲ قاشق سوپخوری
فندق تست شده و پودر شده : ۲ قاشق سوپخوری
شکر : ۲ قاشق چایخوری
خامه : ۱۵ گرم
شیر : ۱/۲ لیوان
طرز تهیّه :
شکلات سفید را روی حرارت غیر مستقیم یا در مایکروویو به روش بن ماری آب کرده و خامه را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. شیر را گرم کرده و شیر خشکِ قهوه ، پودرِ فندق تست شده و شکر را به آن بیافزایید. بیسکویت ها را با آسیاب پودر کرده و به شیر اضافه کنید. سپس این مخلوط را به مخلوطِ شکلات سفید و خامه اضافه کنید و روی شعله کم قرار داده و هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شوند. سپس در فنجان ریخته و داغ داغ سرو نمایید.
منظور از شیرخشک در قنادی ، شیرخشک هایی است که در لوازم قنادی ها به فروش می رسند ، از سایر شیر خشک ها استفاده نکنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اتریشی
😋یک شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی 😋
مواد لازم برای۸ نفر :
آرد ۳ لیوان
ماست ۱ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۲ لیوان سرخالی
روغن مایع ۱ لیوان سرخالی
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
سیب ۲ عدد
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
وانیل کمی
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده را از همجدا کرده.زرده ها را با وانیل و شکر زده تا کرمرنگ شودبعد روغنمایع رو اضافه کرده و هم بزنید.
سپس ماست و رنده پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و هم زده. آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید.
بعد سفیده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده تا کف کند و از ظرف نریزد.
سفیده ها را آهسته به خمیر کیک اضافه کنید
حالا سیب ها را پوست گرفته و نازکورقه کرده و داخل دارچین بغلطانید.
کاکائو رو هم در کمی آبجوش حل کرده. از مایه کیک به اندازه ۴ قاشق غذاخوری برداشته و با کاکائو مخلوط کنید.
بعدقالب گرد را چرب کرده و کاغذ انداخته و نیمی از مایه کیک را داخل قالب ریخته. روی آن مایع کاکائویی ریخته و سیب ها را روی خمیر بچینید.
سپس مانده مایع کیک را ریخته. کیک را بمدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار داده تا پخته شود. پس از اینکه کیک سرد شد روی آن را با عسل که کمی با آبجوش رقیق کرده ایم ( از شهد یا شربت آلبالو یا پرتقال هم میتوان استفاده کرد)با برس میزنیم و بعد با پودر نارگیل و پودر پسته (به دلخواه) تزیین می کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب زمینی_سوخاری_رستورانی
🔸سیب زمینی ۳ عدد
🔸پودر سوخاری نصف پیمانه
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸شیر ۲ قاشق سوپخوری
🔸نمک، فلفل و پودر آویشن ،مرزن جوش و رزماری
🔸روغن
📝ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته، خلال کنید و بشویید.
بعد به مدت ۶الی ۸ دقیقه سیب زمینی ها را در آب جوش بگذارید تا بجوشه و کمی پخته شوند.مقداری نمک هم اضافه کنید.
سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
دو ظرف جدا گانه تهیه کنید.
در ظرف اول تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.
در ظرف دوم، پودر سوخاری را با پودر آویشن و ادویه های مطبوع به خوبی مخلوط کنید.
در این مرحله سیب زمینی ها را ابتدا در تخم مرغ، سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
سپس سیب زمینی ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
سیب زمینی ها را سرخ کنید و آنها روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود.
سیب زمینی شما به صورت سوخاری، ترد و لذیذ آماده است. میتوانید با هر نوع سس دلخواهی که دوست داشتید نوش جان کنید😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت
سيب زميني انگشتي ⛱
🔴طرز تهیه🔻🥔
🔸يه كيلو سيبزميني رو بپزيد. پوستشو بگيريد و با رنده ي ريز رنده كنيد. يه قاشق چايخوري پودر سير، يه قاشق چايخوري پودر پياز، كمي نمك و فلفل و مقداري پودر پنير پارمسان بهش اضافه كنيد و خوب ورز بديد كه باهم مخلوط بشن. حالا يه كم ازش برداريد و اندازه ي دوتا بند انگشت و مثل عكس با دستتون شكلش بديد (مكعب مستطيل).
🔸من توي هركدوم يه دونه از اين پنير كوچولو رنگيا هم گذاشتم بعد فرم دادم بهش. روغن رو بذاريد توي يه ظرف گود كه داغ بشه. بعد سيبزمينيارو بندازيد تو روغن كه حدود ٣ تا ٥ دقيقه طول ميكشه كه سرخ و طلايي بشن. بعد از سرخ شدن هم بچينيدشون توي دستمال حوله اي كه روغن اضافيش گرفته بشه.
♦️توجه داشته باشين كه اين سيبزمينيا به هيچ وجه داخلش روغن نفوذ نميكنه و يه كم اطرافش روغن داره كه با دستمال گرفته ميشه و اتفاقا خيلي هم سبكه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_های_فوری_و_خوشمزه
_سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم
_پیاز دو عدد
_گوجه دو عدد
_فلفل دلمه ای یک عدد
_پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
_پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
_نمک و فلفل به میران لازم
_نان ترتیلا یا لواش
در ابتدا پیاز هاتون رو خوب تفت بدید کمی که نرم شد مرغ خرد شده رو اضافه کنید و سپس فلفل دلمه ای رو اضافه کنید. در آخر گوجه ها و نمک و فلفل رو اضافه کنید. در بین نونتون کمی پنیر و پیازچه خرد و مخلوط رو اضافه کنید و در داخل ساندویچ ساز یا ماهیتابه ی گریل قرار داده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طرز_تهیه_میرزا_قاسمی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛