eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این پیش غذا رو شما برای مهمونی هاتون هم می تونید درست کنید بسیار راحت هست فقط من بعد درست کردن یادم افتاد که ای وای گردو رو جا انداختم 😉خوب اگه در دسترس دارین بریزین هم خوشمزه میشه و هم برای بچه ها اگه بخواین بدید که مقوی تر هم هستش . حالا بریم سراغ طرز تهیه . سینه مرغ نصف عدد سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست دارید بهتر که تازه باشه اگه مثل من در دسترس نداشتید خشک بریزید هر نوع سبزی که علاقه دارید ) ۱ تا ۲ ق غ ماست چکیده یک لیوان نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم مرغ رو با کمی نمک و زعفران و پیاز گذاشتم بپزه . بعد که خنک شد ریز ریز کردم . اگر ماست چکیده ندارین ماست عادی رو خودتون بزارین آبش بره و چکیده بشه توی یه کیسه بریزین بزارین آب اضافه اش بره و چکیده بشه . بعد تمامی این مواد رو با هم مخلوط کردم و یه چند ساعتی یخچال گذاشتم تا مزه ها با هم تلفیق بشه و جا بیفته و بعد اماده سرو هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی بسیار خوشمزه و خوشگل که واقعا واسه عید خیلی عالیه . این شیرینی نرم و لطیف هست . . جای روغن جامد میشه از نیمه جامد ها استفاده کرد . اما کره بریزین شیرینی رو سفت می کنه . . برای ۳۲ عدد روغن جامد (صاف قنادی یا نیمه جامد) ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان) آرد سفید ۸۰ گرم (نصف لیوان) آرد نخودچی ۲۵ گرم (حدودا ۳ ق غ) آرد برنج ۴۰ گرم (حدودا ۳ تا ۴ ق غ یا حدودا ۱/۴ لیوان) پودر قند ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان یه کم کمتر) روغن مایع ۲۰ میلی (حدودا ۲ ق غ) پودر هل ۱/۴ ق چ گلاب نصف لیوان پودر نارکیل و پودر پسته و کنجد و ... به میزان لازم روغن جامد و پودر قند (الک شده) رو با همزن می زنیم و روعن مایع رو هم اضافه کردم . ۵ دقیقه ای زده بشه . پودر هل رو هم ریختم . آرد ها رو هم الک کردم و اضافه کردم . آرد سفید رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو با دست جمع کردم آرد رو کم کم ریختم اگر میزان چسبندگی نبود کافیه . خمیر رو یه ساعت محیط (جای گرمی نباشه ) استراحت دادم . بعد از خمیر گوله هایی برداشتم و توی دستم گرد کردم و اول داخل گلاب انداختم (زیاد نمونه حواستون باشه ) و بعد به دلخواه داخل پودر نارگیل رنگ شده و کنجد و پودر پسته غلتوندم . برای رنگ‌کردن پودر نارگیل هم ته کیسه فریزر چند قطره رنگ خوراکی ریختم و مقداری پودر نارگیل ریختم و با دستم مالش دادم . پودر پسته هم یه تعداد کم غلتوندم داخل سینی فر چیدم . فر از یه ربع قبل گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه قرار دادم . دمای فر توی این شیرینی پایین نیست نسبت به شیرینی های دیگه و این شیرینی ها روشون ترک هایی ایجاد میشه . بعد از اینکه کاملا خنک شد از سینی برداشتم . شیرینی نرمی هست زود و گرم از سینی جدا نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حدودا برای ۴ تا ۶ نفر عدس یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد هویج ۱ عدد خیارشور ۱ تا ۲ عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ پیازچه خرد شده ۲ ق غ ماست ۲ ق غ سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم عدس رو گذاشتم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه . سیب زمینی ها رو نگینی خرد کردم داخل آب جوش و کمی نمک ریختم گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم . هویج رو هم نگینی خرد کردم و گذاشتم بپزه . داخل یه ظرف بزرگ ، عدس ، سیب زمینی ،هویج ، خیارشور ، جعفری و پیازچه ، سس مایونز و ماست ،نمک و فلفل و آب لیمو ریختم و همه رو با هم ترکیب کردم . می تونین اصلا سس هم نریزین و با روغن زیتون میل کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر داريم خوشمزه و خوشگل حتما خوشتون مياد راحتم درست ميشه مرحله ي اول ١/٢ فنجان شيرعسل رو روي حرارت ملايم بگذاريد و يك فنجان شير اضافه كنيد و بهش دو قاشق سوپخوري سرپُر پودر ژلاتين اضافه كنيد و هم بزنيد، مقداري از مواد رو داخل قالب بريزيد وبگذاريد تا ببنده. حالا دو فنجان شير كم چرب رو روي حرارت بگذاريد و يك فنجان هم شير پرچرب اضافه كنيد و ١/٥ فنجان هم خامه شكلاتي از هر نوعي دوست داشتيد بهش اضافه كنيدو مخلوط كنيد و دو تا سه قاشق سرپُر پودر ژلاتين بريزيد و مخلوط كنيد و روي لايه ي قبل بريزيد و بگذاريد ببنده و همينطور لايه لايه ادامه بديد تا قالب پر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥖🍞 نون پوری یه نون سنتی هندیه که نه مخمر میخواد نه فر، فقط خمیرش توی روغن سرخ میشه و پفکی میشه، یه نکته ای توی فیلم هست، اونم سمولیناس، که اگه در دسترستون نیست، مهم نیست استفاده ش نکنید، آسیبی به ترکیب نونتون نمیزنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف لیوان آب گرم. نصف لیوان شیر 1 قاشق چایخوری نمک. 1 بسته خمیرمایه فوری. 1 عدد تخم مرغ را درون خمیر برای روی کار زرده 2 قاشق غذاخوری شکر 1 فنجان روغن 70 گرم کره ذوب شده تقریبا 2 قاشق و نیم قاشق 3 فنجان آرد فنجان متوسط در مرحله اول خمیرمایه با نصف لیوان آب ، نمک ، شکر و 1 قاشق آرد مخلوط می شود. روشومیپوشونیم. 10 دقیقه استرتحت میدیم سپس مواد دیگر اضافه شده ، آرد را به آرامی اضافه می کنیم و با یک قاشق مخلوط می کنیم. این یک خمیر نرم است. سپس روشو میپوشونیم مجدداً استراحت میدهیم. پس از استراحت ب کمک یک‌قاشق ک در آرد زدیم خمیرجدامیکنیم در فر از قبل گرم شده200 درجه بپزید تا کاملاً طلایی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان سرخ شده یک عدد بزرگ یا دوعددمتوسط پیاز یک عددمتوسط سرخ شده سیر دو حبه ماست 3ق غ پودرژلاتین 1ق غ اب سرد 3ق غ نمک وفلفل به میزان لازم لوبیا سفید پخته نصف لیوان نعنا خشک 1ق غ درابتدا بادمجانها رابامقدارکمی روغن سرخ کنید _می تونید کبابی کنید_پیازراهم خلالی وسرخ کنید، پودرژلاتین راروی سه قاشق غذاخوری اب بپاشید وپس ازاسفنجی شدن بنماری کنید ، سپس همه موادشامل بادمجان سرخ شده ،پیازداغ،سیررنده شده، ماست ،لوبیاسفید پخته، نعنا خشک وپودرژلاتین بنماری شده راباغذاسازیاگوشکوب برقی میکس و یکدست کنید نمک وفلفل رامیزان کنید، نانهای تست راباقالب دلخواه برش بزنید ویک لایه ازموادبرروی نان فشرده کنید،قاشق راکمی چرب کنید وروی انهاراخوب صاف کنید، *بهتره دیپهای اماده شده رادرون یخچال بگذارید وپس ازکمی منسجم شدن ازقالب خارج کنید، اگرمثل من یه دونه قالب دارید پس ازخوب فشرده کردن،به ارامی نانها راازقالب خارج کنید ودرنهایت باکشک یاپیازداغ یانعناداغ به دلخواه تزیین کنید، *اگرمایه دیپ شل بود کمی لوبیا سفید واگرسفت کمی ماست بزنید، *میشه ماست وپودرژلاتینم کلا حذف کرد ولی دردستوراصلیش هست، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارونی فرمی یک بسته کمی کمتر من تمام بسته استفاده نکردم نصف لیوان ذرت پخته شده هویج پخته ونگینی خرد شده دو عدد کوچک یک چهارم لیوان نخود فرنگی پخته شده نیم لیوان خیار شور نگینی خرد شده یک عدد سینه مرغ پخته شده وتکه ای شده یک لیوان کلم سفید خرد شدا سس مایونز ، ماست خامه ای و کمی سس خردل نمک وفلفل سیاه ، لیموی تازه روغن زیتون چند قاشق سینه مرغ و هویج پوست گرفته شده رو با یک عدد پیاز چهار قاچ مقداری آب ونمک و دارچین و کمی زنجبیل بپزید وبعد از پختن تکه تکه کنید(دوست دارید ریش ریش کنید) ذرت ونخود فرنگی فریزیری رو با نصف لیوان آب بپزید ماکارونی رو بپزید وابکش کنید همه مواد رو به جز سس و ماست ونمک وفلفل واب لیمو با هم مخلوط کنید روغن زیتون رو بریزید رو مواد وخوب مخلوط کنید این کار باعث میشه کاوری از روغن رو مواد باشه وسس فوری به خورد مواد نره سس و ماست ونمک وفلفل سیاه واب لیمو رو با هم مخلوط وبزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد بریزید رو مواد وخوب با هم مخلوط کنید . ( سس مایونز دوبرابر ماست باشه بریزید)مثلا دو قاشق سس یک قاشق ماست خامه ای بجای سینه مرغ میتونید از کالباس استفاده کنید کمی شوید تازه هم خیلی خوشمزس کلم خیلی خوشمزش میکنه یکدفعه هم که شده امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اينم يك دسر فوق العاده ي ديگه براي شما عزيزان💖چقدرم خوشرنگه براي مرحله ي اول : ٨ فنجان شير رو با يك فنجان شكر و دو تا چوب دارچين و نصف قاشق چايخوري وانيل روي حرارت ملايم مخلوط كنيد و بعد دو ساشه پودر ژلاتين داخلش بريزيد و هم بزنيد تا حل بشه. براي مرحله بعد مواد رو به سه قسمت تقسيم كنيد و به يكي پودر ژله ي توت فرنگي و به يكي پودر ژله ي موز و به آخري ٤ قاشق غذاخوري پودر كاكائو اضافه كنيد( در فيلم از پودر معطر وانيل و توت فرنگي همراه با رنگ خوراكي استفاده ميشه) قالب رو برميداريم قسمت شكلاتي رو داخلش ميريزيم و ميذاريم ببنده بعد روي اون كيك هاي روكش دار شكلاتي بگذاريد و قسمت صورتي رو روي اون بريزيدو دوباره بگذاريد ببنده و در مرحله ي آخر نوبت قسمت زرد رنگ ميرسه و ميگذاريم تا ببنده آماده شد😍نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با یه اموزش خیلی خوشمزه اومدم. یه جورایی میتونه ترکیه باشه با یه پخت جذاب . هم شیک و هم خوشمزه هستش. و هم راحته . چندتا بادمجان رو حلقه ای خرد کنید و دو ساعتی داخل نمک بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه بعد شسته و کمی بادمجان ها رو سرخ کنید یا همون خام استفاده کنید مواد لازم برای درست کردن سس: یک پیاز رو نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت بدین. بعد به ترتیب دو تا فلفل دلمه ای زرد و قرمز خرد شده، دو تا هویج رنده شده، دو تا گوجه خرد شده اضافه کنید. هرکدوم رو کمی تفت بدین که نرم بشه، نمک و ادویه جات دلخواه و فلفل و کمی آب لیموترش هم اضافه کنید و این مواد رو داخل غذاساز کاملا پوره کنید تا سس یکدستی درست بشه. داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه ی دلخواه مخلوط،کنید ( میتونید یه پیاز رنده شده اب گرفته ام بریزید. ) و داخل قابلمه یکی در میون یه حلقه بادمجان و یه کتلت کوچولو بذارید تا لایه ها تموم بشه و ظرف پر بشه بعد سس رو روی مواد بریزید. و روی گاز بذارید با حرارت کم تا وقتی جا بیفته و سس غلیظ بشه. ( داخل پیرکس توی فر هم میتونید بذارید. فقط فویل روش بکشید حتما و چندتا سوراخ هم رو فویل ایجاد کنید) بعد روی غذا رو با سبزی معطر تزیین کرده و نوش جان کنید. 👈نکات: زیر غذا کم باشه و مدت پخت طولانی تر که وا نره. داخل سس میتونید یه ق غ رب گوجه ام بریزید. سس رو با طعم ترش و کمی تند درست کنید. داخل گوشت میتونید از سبزی معطر استفاده کنید. هویج رو میتونید از سس حذف کنید. سس میتونه فقط پیاز و گوجه و رب گوجه با ادویه جات و چاشنی باشه. داخل سس میتونید از غوره استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان خودتون اندازه قالبتونو میدونید اندازه ها رو یا دوبرابر کنید یا نصف کنید وقتی میخواید دوبرابر یا نصف کنید باید کل مواد داشته شده باشه یک بسته پودر ژله قرمز رنگ(انار یا توت فرنگی ) رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل کنید وخوب بزنید تا روان ویکدست بشه تو ظرف پیرکس یا قالب نایلون فریزیر بندازید وژله رو توش بریزید وبزارید یخچال تا ببنده 🔷مواد لازم 🔹شیر دو لیوان ونیم 🔹نصف لیوان شکر 🔹یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 🔹نصف لیوان آب 🔹نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی) 🔹یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ♨️طرز تهیه پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید وانیل اضافه کنید گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه وبزارید خنک خنک شه عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه عزیزان آگه باناکوتا تا زمان آماده شدن داره کمی سفت میشه رو بخار کتری بزارید یکی دو دقیقه روان میشه داغ نشه قالب رو با چند قطره روغن مایع چرب کنید ژله رو با قالب قلب بزرگ قالب بزنید وکف قالب بچینید با قاشق مقداری پاناکوتا روش میریزیم تا نصف ژله بیاد ومیزاریم یخچال تا نیم بند بشه سپس دوباره پاناکوتا میریزیم تا روی ژله رو بگیره ودوباره میزاریم یخچال تا نیم بند بشه بقیه ژله رو قالب قلب کوچک میزنیم ودورتادور قالب میچینیم وباز تا نصف ژله پاناکوتا میریزیم ومیزاریم یخچال تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد بقیه پاناکوتا میریزیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه یا به مدت ۸الی ده ساعت سپس برمیگردونیم تو ظرف مورد نظر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه دسر خوشگل يك پيمانه شير رو بجوشونيد و يك ق مرباخوري پودر آگار آگار و يك قاشق عسل رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا پودر حل بشه. بعد داخل ملون رو مثل فيلم خالي كنيد ميوه هاي دلخواهتون رو خرد كنيد و داخل ملون بريزيد آخر سر هم شير رو بريزيد روي ميوه ها و بذاريد داخل يخچال و موقع سرو برش بزنید پ.ن:دوستان درموردپودراگاراگار منم باراول هست که شنیدم. اما فکرکنم پودرژلاتین میتونه جایگزینش بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸سلام 💜صبح تون بخیر 🌸چون همیشه 💜دعایم برایتان 🌸عاقبت به خیری 💜سلامت جسم و جان 🌸و دلی خالی ازغم وغصه است 💜روزتان پراز رحمت الهی 🌸زندگیتان پراز برکت وموفقیت 💜لبتون خندون ان شاءالله ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان گلم خوبین . یه ایده جالب دیدم و تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم 😊. خیلی مزه اش شبیه اسنک هستش . پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم نون همبرگر ۴ عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم و ریختم و نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه هم اضافه کردم . (هر چیزی که دوست داشتین به دلخواه می تونید بریزید زیاد و یا کم کنید ) نون همبر گر ها رو برش دادم . لایه زیرین رو داخل ظرفی چیدم از مواد گوشتی روش ریختم . مقداری پنیر پیتزا ریختم . لایه بالایی نون ها رو قرار دادم . کمی کره آب شده رو با قلمو رومال زدم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دادم . بسیار عالی و خوشمزه بود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑 کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞) روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم) پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم) نمک ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ سر پر ✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید، ✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود، در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه، پس دقت کنید خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید، سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁) مطابق کلیپ شکل دهید، بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ، فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن، زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید، در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛