eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شامے پوک یا شامے رشتے این شامے رو گیلانے هاے عزیز همیشه در ماه رمضان درست مے ڪنند و سر سفره افطارشون با چاے و سبزے خوردن و پنیر و نان بربرے داغ میل مے ڪنند . این شامے خوشمزه رو شما هم امتحان ڪنید امیدوارم درست ڪنید و ازش لذت ببرید .😋 گوشت گوساله300 گرم لپه 200 گرم سیب زمینے خام 2 عدد متوسط پیاز متوسط 1 عدد تخم مرغ 2 عدد زرد چوبه ونمک و فلفل به میزان لازم اول از همه گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل را با ڪمے آب روے حرارت میپزیم تا نیم پز شه بعد لپه و سیب زمینے پوست ڪنده را به گوشت و پیاز اضافه مے ڪنیم و اجازه میدیم تا ڪاملا بپزند در آخر نمک غذا رو اضافه مے ڪنیم.بعد از اینڪه مواد پخت میریزیم داخل صافے تا آب اضافیش گرفته تڪه هاے گوشت را از بقیه مواد جدا ڪنید و در یک ڪاسه جداگانه با گوشتڪوب خوب بڪوبید . بقیه مواد پخته شده را توے چرخ گوشت یا غذا ساز بریزید تا خوب له بشن.حالا مواد چرخ شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه مے ڪنیم و بعد تخم مرغ میزنیم و در ظرف در دار به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از مواد شامے به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد میڪنیم و وسطش رو طبق تصویر با انگشت سوراخ ڪنید و در روغن داغ سرخ ڪنید بهتره ڪه روغن در تابه زیاد نباشه ڪه شامے ها شناور بشن اول یک عدد از شامے را در روغن سرخ ڪنید اگر وا رفت یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز بشه بعد با دست اطراف شامے را سفیده بمالید و در روغن سرخش ڪنید.نوش جان... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورات متنوع تروآموزش هاے بیشتر در ڪانال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر به جاے پودرنارگیل اسیاب شده ازپودربادام یا پودرپسته استفاده بشه لوز بادام یا لوز پسته تهیه شده، برای تهیه این شیرینے بدون فر،ابتدا شربت یاشهد این شیرینے باید اماده بشه، غلظت شربت تهیه شده بعد ازسردشدن درحدعسل رقیق (مطابق فیلم)هست ومهمه، برای تهیه شربت: ۱/۲لیوان شڪر را با ۱/۴لیوان اب و۳ق غ گلاب یا عرق بهارنارنج یا بیدمشک مخلوط ڪنید(حتی مے تونین ڪلا به جاے اب هم از عرقیجات یا گلاب استفاده ڪنید) وبدووون هم زدن برروے حرارت ملایم گاز قراردهید،به محض جوش زدن از ڪناره ها حدود ۱/۴ق چ جوهرلیمو یا حدود ۱/۲ق چ اب لیمو ترش تازه اضافه ڪنید(جوهر لیمو یا اب لیمو براے جلوگیرے ازشڪرک زدن شهد هست) اجازه دهید با حرارت ملایم رو به ڪم و خودجوش حدود ده دقیقه اے شربت ڪمے قوام اید(می تونین داخل شربت به دلخواه ازپودرهل اسیاب شده یا زعفران نیز استفاده ڪنید) زمانی ڪه شربت شروع به قل زدنهاے سنگین ڪرد شعله راخاموش ڪنید وبگذارید تا شربت خنک شود،پس از سرد شدن غلظت آن درحد عسل رقیقه نه خیلے شل هست نه خیلے سفت، شربت سرد را باهمزن خوب بزنید تا سفید رنگ شود سپس حدود ۲۰۰گرم تقریبا دو لیوان پودرنارگیل اسیاب شده راڪم ڪم اضافه ڪنید وخوب مخلوط ڪنید،تا جایے پودرنارگیل بیفزایید وخوب هم بزنید تا خمیر نرم و نسبتا سفتے شڪل گیرد نه خیلے سفت (می تونین مخلوط ڪردن وورز دادن پودرنارگیل رابا دست دستڪش دار نیز انجام بدین) 👈ازپودرنارگےل پر چرب استفاده بشه وحتما پودرنارگیل راخوب خوب اسیاب ڪنید ڪمے به روغن بیفته و درشت نباشه، کف ظرف مناسب نایلون ڪشیده ولوز را پهن ڪنید روے آن به دلخواه پودرنارگیل یا خلال پسته یا بادام ریخته وخوب خوب فشرده ڪنید،روی آن را ڪشیده وچندین ساعت درون یخچال بگذارید تاخوب منسجم شود پس از آن با چاقوے تیز برش بزنید(من یک شب تا صب داخل یخچال گذاشتم) پس از برش زدن اگر لوزها چسبندگے داشتن انها را درپودرنارگیل بغلطانید،در ظرف دربسته وباپوشش جاے خنک نگهدارے بشه، قطر لوز هم تقریبا یک تا دوسانت هست، 🤗🤗اےن میزان موادے ڪه در ڪلیپ مشاهده مے ڪنید دوبرابر دستورے هست ڪه نوشتم من به مقدارے از خمیر زعفران زدم، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورات متنوع تروآموزش هاے بیشتر در ڪانال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عدسے 💚🍃🍀 عدسے بدون روغن و چربے، مخصوص ورزشڪارا، و گیاه‌خواران عزیز. . برای ۴ الے ۵ نفر: عدس: ۴۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد آب: مقدارے ڪه روے مواد رو بگیره پیازچه: ۲ دسته ڪوچڪ جعفرے: ۲ دسته زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱/۵ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری گلپر: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریڪا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری سماق(اختیاری): نصف قاشق چای‌خوری سیب‌زمینے: ۴ عدد فلفل تند خشک (اختیارے) . ⏰: ۳ ساعت پخت اولیه (عدس و پیاز): ۴۰ دقیقه (۲ تا پیاز رو با ۲ ملاقه عدس و ۲ ملاقه آب پوره ڪنید) پخت دوم(ریختن سبزے و ادویه): ۹۰ دقیقه پخت سوم(ریختن سیب‌زمینی): ۵۰ دقیقه . به جاے سیب‌زمینے می‌تونید رشته آشے بریزید، و از آش عدس لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا حتما دستور رابخونید تا نتیجه مطلوب را بدست بیارید مواد لازم .... اب ولرم یک ونیم لیوان شیر یک لیوان شڪر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فورے یک قاشق غذاخوری اردشیرینے پزے یک ونیم لیوان سمید یا سمولینانصف لیوان قابل حذف نیست باید حتما استفاده بشه بیڪینگ پودریک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چایخوری مواد میانے .....گردو ریز خرد شده حدودنصف لیوان وسه قاشق پودرنارگیل وسه قاشق پودرقند ودرصورت تمایل ڪمے پودردارچین وپودر هل را مخلوط وڪم ڪم گلاب اضافه تا مثل خمیر بشه یا میتونید از هرنوع پنیرے هم استفاده ڪنید ولاے خمیر بذارید یا از ڪرم وانیلے استفاده ڪنید یا قطایف را سرخ نڪنید وتا نصف لبه خمیر را بهم بچسبونید مثل قیف تقریبا با خامه پرڪنید وعسل سرو ڪنید طرز تهیه..... هم مے تونید توے مخلوط ڪن موادرا بریزید هم توے ظرف وبا هم زن دستے مخلوط ڪنید هر ڪدوم راحترهستید اب وشیروخمیر مایع وشڪرونمک و اردوسمید و بیڪینگ پودرونمک همه را توے مخلوط ڪن بریزید ومخلوط ڪنید تا موادتون یڪدست بشه یا با هم زن دستے خوب مخلوط ڪنید بعد مایع را نیم ساعت استراحت بدین حجم مواد دوبرابر مے شه تابه اے ڪه باید حتما نچسب باشه را بذارید بادحرارت ملایم ڪمے گرم بشه مایع قطایف را توے جاسسے بریزید یابا ملاقه ڪوچڪے عین پنڪیک ڪه میخواید درست بریزید اندازه دست خودتان است ڪه دوست قطایف بزرگ یا ڪوچک باشه وصبر ڪنید حبابهایے روے خمیر ظاهر مے شه وهمینڪه خودش را گرفت وزیرش ڪمے طلایے شد بردارید اگر زیاد بمونه وبرشته بشه خشک مے شه ونمے شه بهاش ڪار ڪردسریع لاے پارچه نخے بذارید وبعد از مواد گردویے توے خمیر بذارید طرف طلایے خمیر روبه بیرون باشه ولبه خمیر را محڪم فشار بدین تا بچسبه میتونید لبه خمیر را ڪمے مرطوب ڪنید وبهتر چسبندگے ایجادبشه وتوے روغن داغ سرخ ڪنید وسریع تا داغه توے شهد ولرم بذارید وخوب به شهد ڪه اغشته شد دربیارید وتوے صافے بذارین نڪته...... میتونید توے شهد نریزید وباعسل میل ڪنید یا شیره خرما وانگور مشڪلے ڪه ممڪنه واستون پیش بیاد........ ماےع قطایف نه بایدسفت باشه ونه زیادے رقیق اگر سفت بود اب اضافه ڪنید واگر شل بود ارد طوریڪه راحت از جا سسے خارج بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من به خصوص از آب معدنے گازدار استفاده ڪردم ، طعم فوق العاده اے به آن اضافه ڪرد علاوه بر عطر و طعمے ڪه به مواد غذایے اضافه مے ڪند ، فواید بسیارے براے سلامتے نیز دارد ، جوانسازے پوست ، از گرفتگے عضلات در دوران باردارے هم جلوگیرے مے ڪند. به خصوص ، ڪلسیم بالاے آب معدنے در تقویت استخوان و بازسازے سلولهاے ماهیچه اے بسیار مؤثر است. امیدوارم لذت ببرید و به اشتراک بزارید با عزیزانتون مواد لازم :👇 500-600 گرم سینه مرغ 1 قاشق چایخورے پونه ڪوهی 1 قاشق چایخورے فلفل قرمز 1 قاشق چایخورے فلفل سیاه 1.5 قاشق چایخورے نمڪ 1 حبه سیر مواد سس:👇 1 تخم مرغ 1 بطرے آب معدنے گاز دار 1.5 قاشق چایخورے نمڪ 5 قاشق غذاخورے آرد 1 قاشق چایخورے ڪربنات ڪلسیم روغن براے سرخ ڪردن مرغ ها را خرد ڪنید ادویه جات ، سیر خرد شده و نمک را اضافه ڪنید و خوب مخلوط ڪنید. حداقل 1-2 ساعت استراحت بدید. تخم مرغ و آب معدنے و ڪربنات در (صورت موجود بودن) را به طور ڪامل براے سس ضرب ڪنید. وقتے روغن داغ شد مے توانید مرغ ها را سرخ ڪنید. نوش جان 💞 👇🏻😍😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم جهت ۳ نفر : سیب زمینی ۲ عدد متوسط برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده نمک و فلفل ادویه کاری جعفری تازه پیاز سیب زمینی و برنج رو کامل می‌پزیم و توی غذا ساز میریزم تا با هم مخلوط و کمی له بشه ، مواد داخلش هم می‌تونه کمی سلیقه ای هم باشه ولی عموما از گوشت استفاده میشه ما به اون ادویه کاری جعفری خورد شده نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و با رب گوجه رنگش رو تغییر می‌دیم ، از مخلوط سیب زمیی و برنج بر میداریم و گوله گوله درست میکنیم مواد رو به شکلی که در ویدو دیدین وسطش قرار می‌دیم و می‌بندیم و این کبه ها رو توی روغن داغ میزاریم تا طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل پیراشڪے گوشت 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء سوم قرآن(تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.17M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل بامیه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بریم سراغ دستور 👇🏻 مواد لازم براے نون پیتزا : پودر خمیر مایه فورے یک ق غ شڪر یک ق غ آب حتما ولرم یک سوم لیوان آرد سفید گندم ۲ لیوان آب نصف لیوان روغن مایع ۵ ق غ طرز تهیه نون پیتزا : اول از همه آب ولرم و شڪر رو ترڪیب میڪنیم،شکر ڪه حل شد توش،پودر خمیر مایه رو اضافه و با قاشق چوبی(حتما چوبے) یه ڪوچولو هم زده،درشو میزاریم یک ربع تایم میدیم تا اسفنجے شه،اگه اسفنجے نشد و بالا نیومد پودرتون خرابه. بعد ڪه اسفنجے شد داخل یه ڪاسه ریخته و بهش روغن و آب رو اضافه و آرد رو توش الک ڪرده و حسابے هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیف دست بیاد ، بعد درشو گذاشته نیم ساعت توے فضاے خونه تا خمیر پف ڪنه. مواد لازم براے مواد پیتزا : (مواد پیتزا ڪاملاااا دلخواهے هست،هرچی میتونه باشه طبق سلیقتون) مرغ یا گوشت پخته شده فلفل دلمه ، ذرت سس قرمز یا سفید یک ق غ رب گوجه یا پوره گوجه پیاز نگینے شده نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارے ڪه خودتون دوس دارین طرز تهیه : اول پیاز رو داخل تابه با زردچوبه تفت میدیم بعد فلفل دلمه و ذرت رو اضافه میڪنیم،نمڪ و فلفل هم بزنین بعد رب و حسابے تفت بدین و بعدش مرغ رو ، مواد ڪه حاضر شد خمیر پیتزا رو توے سینے پهن ڪرده و با چنگال میزنیم رو سطحشو و بعد سس و پنیر و مواد پیتزا و در آخر پنیر به ترتیب اضافه و روے گاز با شعله ڪم گذاشته و درشو با یه ظرف نسوز و نشڪن میزاریم تا بپزه🤗💪 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت زعفرانی مواد لازم شربت زعفران آب سه لیوان شڪر سه لیوان گلاب ویا عرق بیدمشک نصف استڪان من هر دو رو زدم جمعا نصف استڪان زعفران به مقدار لازم آب رو بزارید جوش بزنه جوش ڪه زد شڪر رو بریزید هم نزنید تا شڪر ڪم ڪم آب میشه دوباره به جوش بیاد گاه گاهے با برس اطراف قابلمه رو با مخلوط آب واب لیمو تمیز ڪنید تا شربت شڪرک نزنه گلاب ویا عرق بیدمشک وزعفران اضافه ڪنید وبزارید قوام بیاد مثل شهد مربا وقتے ڪه قوام اومد گاز رو خاموش ڪرده واز صافے رد ڪنید جاے خنک ویا یخچال بزارید تا سرد بشه . عزیزان میخواید شربت دورنگ باشه وقتے ڪه گلاب رو اضافه ڪردید نصفے از شربت رو جدا ڪنید به این نصف تو قابلمه زعفران نزنید بزارید قوام یابه خالے ڪنید نصفے ڪه ڪنار گذاشته بودیم دوباره میریزیم تو قابلمه زعفران اضافه میڪنیم شربت ڪه آماده شد بزارید یخچال تا سرد وغلیظ بشم شربت زعفرانے رو با آب سرد رقیق ڪرده میریزیم شربت سفید رنگ میریزیم چون غلیظه ته نشین میشه به این شربت میتونید تخم شربتے ویا خاڪشیر اضافه ڪنید تخم شربتی شربت بسیار گوارا وپرطرفدار و ضد عطش براے روزهاے گرم و ماه مبارک رمضان تخم شربتے ، ڪمے آبسرد روش بریزید و سنگ شور ڪنید .سپس با آب ولرم حدود نیم ساعتی خیس ڪنید تا آب به خودش جذب ڪنه وژله اے بشه میخواید تخم شربتے ته لیوان ته نشین نشه ابتدا خیس ڪنید. شربت خاڪشیر خوشمزه وپرفایده وقت زیادے نمیخواد. مهم ترین قسمت پاک ڪردن خاڪشیر است البته الانه اڪثر خاڪشیر ها پاک شده است اڪر خاڪشیر شما پاک شده نیست. خاڪشیر رو تو ڪاسه بریزید یڪے دولیوان اب روش بریزید تا برگ وخاشاک بالا بیاد و آبشو دور بریزید سپس دوباره آب بریزید.اےن ڪار رو چند دفعه تڪرار ڪنید تا خوب تمیز بشه. مقدارے از تخم شربتے ویا خاڪشیر تو لیوان بریزید وڪمے از شربت زعفرانے ،آب خنک و چند ورق لیمو ونعنا نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ رو دو ساعتے با نمک و زردچوبه وفلفل وزعفران وڪمے آب لیمو مزه دار ڪنید سپس تو ماهے تابه نچسب دو طرف مرغ رو خوب سرخ ڪنید وقتے سرخ شدن از ماهے تابه خارج ڪرده تو همون ماهے تابه یک عدد پیاز نسبتا بزرگ رنده ڪرده وتفت بدید پیاز ڪه طلاے شد یڪے دو حبه سیر رنده شده بهش اضافه ڪنید وباهاش تفت بدید سیر رو زیاد سرخ نڪنید تلخ میشه(سےر اختیاریه)دوست ندارید نریزد سپس رب رو اضافه وباهاش تفت بدید حدود سے ثانیه بیش از حد تفت بدید رب تیره میشه آب به اندازه ڪافے ریخته ومیزاریم سس جوش بیاد جوش ڪه اومد تڪه هاے مرغ رو اضافه ڪرده یک عدد هویج پوست ڪنده وتڪه اے برش میزینم اونو هم اضافه ڪرده نمک زده درشو میزاریم با شعله ڪم تا مرغ و هویج خوب پخته بشه حدود یک الے یڪساعت ونیم اواخر پخت ڪمے آب لیمو یا آبغوره اضافه میڪنیم بجاے آب لیمو میتونید ڪمے رب آلوچه اضافه ڪنید اونم خیلے خوشمزس ولے رنگ خورشت ڪمے تیره میشه حتے به جاے اب لیمو ورب آلوچه بیست دقیقه آخر چند عدد آلوے خیس شده اضافه ڪنید عزیزان همه اینا سلیقه ایه به ذایقه خانواده خود ڪم وزیادش ڪنید آب زیاد نریزد ڪه تڪه هاے مرغ غرق بشن تا نصف مرغا بیاد ڪافیه با شعله ڪم بپزید تا زود ابش بخار نشه سس زیاد آبڪے نباشه البته این سلیقه‌ایه مرغ سس داشته باشه یا نه، خانواده ما بدون سس نمیخورن تفت دادن زرشڪ: زرشک رو چند دقیقه اے با آب سرد خیس ڪنید وسپس تو آبڪش بریزید وابے سرد روش بڪشید وبزارید تو همون آبڪش بمونه آب زرشک باید ڪاملا ڪشیده بشه بخواید سرخ ڪنید ڪمے ڪره رو آب ڪنید زرشک بریزید و بلافاصله ڪمے شڪر روش بپاشید وفورے هم بزنید شعله ڪم باشه چون زرشک خیلے زود میسوزه مدام هم بزنید تا شڪر آب بشه(نزارےد شڪر ڪاراملے بشه) وگرنه بعدا دونه هاش زیر دندون میاد اگه خلال پسته میریزید همون موقع هم اونو اضافه ڪنید بعد از چند ثانیه تفت دادن گاز رو خاموش ڪنید وڪنار بزارید زعفران دم ڪرده به ڪمے برنج زده وخوب مخلوط میڪنیم زرشک هم اضافه ڪرده وبه سلیقه خود رو برنج سفید تزیین ڪنید عزیزان چون مرغ رو با زردچوبه وفلفل وزعفران مزه دار ڪردین دیگه ادویه نمے زنیم همون مقدار ادویه ڪافیه اگر تو زدن زعفران دست ودلباز هستید زردچوبه رو میتونید حذف ڪنید ویا میتونید فقط زردچوبه بزنید هویج دوست ندارید نریزید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرصع پلو غذایے هستش ڪه به خاطر تزیینات معروفه 😜 . شبیه شیرین پلو هستش با تفاوتے ڪه توے شیرین پلو هویج هم استفاده میشه و همچنین توے شیرین پلو بیشتر مواد و خلال با پلو مخلوط میشه اما توے مرصع پلو روے برنج ریخته میشه . من از سینه مرغ استفاده ڪردم . فیله یا سینه مرغ رو خرد و تڪه اے ڪردم . از ران مرع هم مے تونین استفاده ڪنین . ےه پیاز رو خرد ڪردم و توے روغن تفت دادم و بعد تڪه هاے مرغ رو اضافه ڪردم و ڪمے تفت دادم و بعد ڪمے نمک و زردچوبه اصافه ڪردم و بعد ڪمے تفت مقدارے اب ریختم . نیم ساعت گذاشتم بپزه . بعد از پخت هم ڪمے با روغن و زعفران یه مقدار تفت دادم براے خلال پرتقال یا نارنج ۵ تا ۶ بار جوشوندم و آبش رو خالے ڪردم تا تلخے اش گرفته بشه، هر دفعه آب سرد مے ریختم و میزاشتم بجوشه و بعد توے آبڪش ریختم و دوباره باز هم همین منوال . آخر هم گذاشتم ڪه ڪاملا بجوشه و بپزه وقتے ڪه آبش ڪشیده شد ڪمے روغن و شڪر ریختم و ڪمے تفت دادم . خلال بادام و پسته رو هم هر ڪدوم رو نیم ساعت با آب (ےا گلاب) خیس ڪردم و بعد توے آبڪش ریختم تا آبش بره و در روغن (ےا ڪره ) یه ڪوچولو تفت دادم . زرشڪ (و ڪشمش من توے خونه موجود نداشتم اونه این بار نریختم ) رو هم شستم و با روغن یه ڪوچولو تفت دادم . براے زرشک یه عده شڪر مے ریزن ڪه من دوست ندارم و نمے ریزم. برنج هم من ڪته درست ڪردم و مقدارے رو زعفرانے ڪردم بعد پخت . و روے برنج هر طور ڪه دوست دارین بریزین و تزیین ڪنین 🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حليم خونگي بوقلمون در ٣ ساعت 😍 مواد لازم براي ١٠ نفر بلغور گندم ٨٥٠ گرم گوشت بوقلمون ١/٨٠٠ گرم نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين چوب دارچين شير ١ ليوان شكر و كنجد و پودر نارگيل براي تزيين ١ ساعت خيس خوردن بلغور گندم ١ ساعت و نيم براي پخت گندم و گوشت يك ربع براي كوبيدن گوشت و بلغور يك ربع براي هم زدن نهايي د من اين حليم رو تو زمان كم خواستم درست كنم ، چون خيليا ميگن كار سختيه 😃 ولي با كمي دستكاري تو دستورهاي قديمي ميشه خيلي راحت تو خونه يه حليم عالي درست كرد 😋 . ترفندها : به جاي گندم كه هم خيلي بايد خيس بخوره و هم خيلي زمان پخت لازم داره و همچنين بعد از پخت حتما بايد پوستش رو جدا كنيد ، ميشه از بلغور گندم استفاده كرد 😁 . به جاي كوبيدن بلغور از گوشتكوب برقي استفاده كردم 👍🏻 اب گوشت رو با حليم مخلوط كردم كه طعم و چسبندگي خوبي ميده بهش 👍🏻 . يك ليوان شير تو اخرين مرحله اضافه كردم به حليم كه عالي ميشه 😌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛