🍉پاستیل هندوانه ای
مواد لازم :👇
برای لایه سبز : یک بسته ژله ی سبز+یک قاشق غذاخوری شکر+یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین+ یک سوم پیمانه و یک قاشق غذاخوری اب سرد + یک قاشق
غذاخوری گلوکز.
برای لایه سفید : یک بسته ژله ی الوورا+یک قاشق غذاخوری شکر+یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین+ یک سوم پیمانه و یک قاشق غذاخوری اب سرد + یک قاشق غذاخوری گلوکز
برای لایه ی قرمز : دو بسته ژله ی هندوانه _ دو قاشق غذاخوری شکر+ دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین+ دو سوم پیمانه و دو قاشق غذاخوری اب سرد + دو قاشق غذاخوری گلوکز
.
دستور تهیه :
اول ژله ی سبز، شکر، پودر ژلاتین را مخلوط کنید سپس اب رو بهش اضافه اضافه کنید و روی حرارت بنماری بذارید و هم بزنید تا یکدست بشه و همه ی ذراتش اب بشه(حدود ۲۰ دقیقه) سپس گلوکز رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید ،بعد پنج دقیقه صبر کنید از داغی بیافته، سپس چند ثانیه با هم زن بزنید در حدی که کمی مات بشه مطابق فیلم سپس در قالب چرب شده بریزد و بذارید یخچال ...
_حالا لایه ی سفید رو به همین شکل آماده و روی لایه سبز بریزید و بذارید یخچال، برای لایه قرمز هم به همین صورت عمل کنید و روی لایه سفید بریزید و
پاستیل رو دو ساعت بذارید یخچال
_سپس مطابق فیلم از قالب خارج و برش بزنید ،من با ماژیک خوراکی روش طرح شبیه تخمه هندوانه زدم با
شکلات اب شده هم میشه
_بعد مطابق فیلم قلمو رو به آرد آغشته کنید و روی پاستیل ها بزنید تا بهم نچسبن.
سایز ظرف ۱۲×۱۷
(دوتا ظرف به این سایز).
دقت کنید با همزن فقط چند ثانیه بزنید در حدی که کمی مات شد کافیه اگه زیاد بزنید چسبناک میشه و به قالب میچسبه.
من چون میخواستم تو عکس خوب بیافته به قسمت سبز و قرمز یه قطره رنگ ژله ای اضافه کردم
برای پاستیل حتماً باید از پودر ژلاتین دانه ریز ک حالت پودری داره استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو
مواد لازم:
هویج: ۹۰۰ گرم
برنج: ۱.۲ کیلوگرم
پیاز: ۳ عدد
مرغ: ۱ کیلوگرم
کشمش پلویی: ۳/۴ پیمانه
خلال پرتقال: ۱/۳ پیمانه
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
ادویه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها را خلالی خرد می کنیم.
هویج ها را قیمه ای ریز می کنیم.
برای گرفتن تلخی خلال پرتقال، دوبار خلال ها را با یک لیوان آب سرد می جوشانیم و صاف می کنیم.
هویج ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
بعد سبک شدن پیازها داخل روغن، مرغ و اضافه می کنیم و تفت می دهیم، به ترتیب ادویه ها، هویج سرخ شده، نمک، رب انار، خلال پوست پرتقال و کشمش پلویی را می ریزیم و تفت می دهیم، شعله را خاموش کرده و گلاب را به مواد اضافه می کنیم.
برنج و داخل آب جوش همراه با مقداری نمک می ریزیم و دانه شمارتر آبکش می کنیم.
کف قابلمه مقداری روغن ریخته و با توجه به ذائقه نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم، به ترتیب نصف برنج، همه مواد مخلوط و مابقی برنج ریخته و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته🥣👩🏻🍳
چهارصد گرم گوشت چرخ کرده،
یک پیمانه لپه پخته شده
نصف پیمانه برنج نیم پز
سبزی کوفته دو پیمانه( دوستان سبزی کوفته تبریزی مرزه و ترخون وبه مقدار کم هست اما من مقدار سبزی و بیشتر میریزم و پیازچه و نعناع و ترت هم اضافه میکنم که کاملا سلیقه ای هست و شما می تونید اضافه نکنید)، تخم مرغ یک عدد،
نمک و فلفل سیاه ،پودر زیره و زردچوبه به مقدار لازم رو داخل کاسه نسبتا بزرگی ریخته و خوب ورز میدیم.
طبق فیلم
از مواد مخلوط شده به اندازه یک پرتقال بر میداریم و وسط مواد و گود کرده و مغز گردو، زرشک و آلبالو خشک یا تازه قرار داده و کوفته رو جمع کرده و داخل ظرف در بسته چیده و چند ساعت داخل یخچال یا فریزر استراحت میدیم.
برای تهیه سس کوفته:داخل قابلمه یک عدد پیاز و سرخ کرده و پوره گوجه و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدیم. .
چند لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدیم تا به نقطه جوش برسه.
کوفته ها رو داخل سس قرار داده و اجازه میدیم بپزد و سس کوفته غلیظ شود.
و با پیاز داغ فراوان سرو میکنیم.
و اما 📌نکات مهم:
1_مواد کوفته رو خوب ورز بدید.
2_کوفتهها رو بعد از آماده شدن چند ساعت داخل یخچال استراحت بدید. و یا داخل فریزر قرار بدین.
3_ برای اینکه سس کوفته خوشمزهتر بشه علاوه بر رب گوجه از گوجه فرنگی ساطوری شده هم استفاده کنید.
4_ وقتی کوفته هارو داخل سس میندازید، سس در حال جوش باشه و در قابلمه رو نذارید چرا که باعث وا رفتن کوفته میشود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا 4 قاشق پودر قند، 2 قاشق ودر کاکائو و 1 لیوان آب رو باهم ترکیب کنید و روی حرارت بزارید*
حدودا 10 دقیقه ای روی حرارت کم مرتب هم بزنید تا بش خشک بشه و سس شکلاتی ما آماده بشه*
خب کیک که آماده باید سس شکلاتی رو روش بریزیم و روکش کنیم*
کیک رو میتونید با انواع بیسکوئیت شکلات، و خامه تزئین کنید*
این کیک فووق العاده لطیف و خوشمزست و خیلی هم راحت و سریع آماده میشه*
حتما برای تولد و مراسم هاتون درست کنید *
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه کیک تولد شکلاتی راحت و فوری فقط با 3 مواد مورد نیاز و بدون نیاز به فر*
اول باید ته یه قابلمه رو چرب کنید و بعد یه کاغذ روغنی رو کفش بزارید*
خب ما به 300 گرم بیسکویت نیاز داریم که باید اونارو پودر کنید*
بیسکویت ها میتونه از هر نوعی باشه* کاکائویی،ساده و کرمدار
خب حالا 1 قاشق بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید*
320 گرم شیر رو کم کم بهش اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تا یه دست بشه*
ترکیب آماده شده رو تو قابلمه بریزید و درش رو بزارید*
حالا باید یه فر دستاز درست کنید:
یه شعله پخش کن رو 10 دقیقه ای روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید تا به مدت 40 تا 45 دقیقه با حرارت کم بپزه و آماده بشه*
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی_بدون_فر
#کیک_سوپرایز😋😋
من خودم غششش😅😅😂😂 درخواست برا کیک بدون فر زیاد بود ، دیگه یه چیز خفن آوردم براتون کیف کنید 😍😍
🌸
✅مواد لازم:
_تخم مرغ سه عدد
_وانیل نوکِ قاشق مرباخوری
_شکر یک لیوان
_روغن نصف لیوان
_ماست دو سوم لیوان
_آرد سفید یکُ نیم لیوان
_نصف لیوان پودر کاکائو
_بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
🌸
✅طرز تهیه:
کف ظرف رو باکمی روغن چرب کرده و روش پودر کاکائو بپاشید.
یک قابلمه رو که قالب توش جا بشه، رو حرارت با دَرِ بسته بذارید تا گرم شه.
یک حلقه هم وسط قابلمه بذارید تا وقتی قالب رو گذاشتین داخلش، با کفِ قابلمه فاصله داشته باشه.
تخم مرغارو با وانیل و شکر ۷ دقیقه بزنین تا وقتی که کِرِم رنگ و کشدار بشه سپس روغن و ماست رو به مواد اضافه کنین اما زیاد هم نزنین چون باعث میشه پف کیک بخوابه، یک دقیقه بزنید کافیه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد، پودر کاکائو رو که از قبل ۳بار الک کردید با بیکینگ پودر، طی سه مرحله به مواد اضافه و دورانی هم بزنید.
مواد رو بریزید تو قالب، دو بار بکوبید رو سطحی بعد بذارید تو قابلمه ، دم کنی هم بذارید و بمدت حدودا ۸۰ دقیقه، با شعله کم بپزه.
زمانی ک کیکتون خنک شد، دورش رو با چاق آزاد کنید و از قالب در بیارینش.
برای گاناش شکلاتی:
۲۰۰ گرم خامه صبحانه
۲۰۰ گرم شکلات تخته ای
ابتدا خامه رو حرارت غیر مستقیم بذارید تا داغ شه، بعد شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه و اجازه بدید با حرارت خامه، شکلاتا آب بشن.
بعد بریزید رو کیکتون😍😍😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی سرخ کرده بدون روغن با طعم پیازو جعفری😋
حالا بگین دلتون میخواد یه عالم سیب زمینی سرخ کرده بخورید😋 اونم رژیییمی بدوون عذاب وجدااان🥰
اگه با طعم خوب پیازو جعفری باشه چیییی😋
این مدل سیب زمینی برای همه غذا ها هم قابل استفاده ست مثل قیمه،مرغ، واویشکا و.... طعمش با سیب زمینی که تو روغن فراوان سرخ شده هیچ فرقی نداره😊
من از ورق نسور کوکینگ لاینر استفاده کردم که هیچی بهش نمیچسبه البته جنسش با مدلهای دیگه متفاوته چون بارها قابل شستشوو استفاده ست ،دوسه سال براتون کار میکنه
ادرس پیجی که این ورق هارو ازش خریدم اینه
🔴این سیب زمینی سوخاری خوشمزه ی رژیمی چندتا نکته هم داره :
🔴میتونید جعفری خشک و پودر پیازشو بیشتر بریزید
🔴هر چی بیشتر تو فر بمونه برشته تر و تردتر میشه
🔴میتونید در اخر گریل رو روشن کنید تا روش بیشتر برشته بشه
🔴دمای توستر هم ۲۲۰ درجه المنت بالا و پایین همزمان
🔴 با انواع سس ها میتونید سرو کنید ما با سس رژیمی سرو کردیم عالی بود😋
🔴 بجای جعفری خشک از جعفری تازه هم میتونید استفاده کنید ولی باید حسابی ریز ساطوری بشه
🔴روغن رو میتونید کمتر بریزید ولی بیشتر از یک قاشق نباید بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سرخ کرده بدون روغن با طعم پیازو جعفری😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه دکور خیلی خیلی خاصه برای کیکاتون🥰هم خییلی ساده و هم خیلی شیکه یعنی از اوناستااا که همه چشاشون اینجوری میشه🤩🤩🤩
.
♦️اکلیل خوراکی
مواد لازم:🚩
.
آب ۳ قاشق سوپخوری(۴۰گرم)
ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری(۱۰گرم)
رنگ ژله ای خوراکی به میزان لازم
رنگ پودری نقره ای به میزان لازم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:🚩
.
ژلاتین رو روی اب بریزید و صبر کنید اب کامل جذب ژلاتین بشه و بعد بن ماریش کنید تا دونه های ژلاتین کامل تو اب حل بشه
بعد بهش به هر میزانی که دوست دارید رنگ پودری و ژله ای اضافه کنید و بعد روی طلق یا صفحه سیلیکونی پهنش کنید و صبر کنید کامل خشک بشه.
بسته به اینکه محیط خونه چقد رطوبت داره بین ۴ ساعت تا حتی یک روز طول میکشه خشک بشه و بعد اینکه خشک شد تو دستگاه اسیابش کنید.
.
🔸رو کاغذ روغنی میچسبه اصلا امتحانش نکنید
.
🔸ریز و درشت بودن اکلیل سلیقه ایه
.
🔸برای اینکه اکلیل ها درخشان بودنش معلوم بشه باید خامه کشی کیکتون با رنگ اکلیل یکی باشه و همخونی داشته باشن(مثلا کیکتونو قرمز کنید و روش اکلیل قرمز بپاشید)
🔸رنگ مایع ترجیحا استفاده نشه چون اگه زیاد بریزید ابکی میشه(میتونید هم اگه رنگ مایع استفاده میکنید از آب اولی که ژلاتین قراره توش حل بشه کم کنید).
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ۱۰ دقیقه ای
مواد لازم :
کیک تیتاب
شیر یک و نیم لیوان
کرم کارامل ۲ بسته
خامه قنادی ۱۷۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۲۰ عدد
پودر نسکافه ۱ ق غ
پودر کاکائو تزیین
توضیحات به صورت ویس هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبد_طالبی👆🎥
این هم ویدئو روش برش:
طالبی يا هندوانه ای انتخاب کنید که صاف بایستد. ابتدا از پائین به بالا به ارتفاع ۸ الی ۱۰ سانت ( دلخواه) دایره ای رسم کنید.
این دایره را به فاصله های ۳cm اندازه بزنید و دوتا از این اندازه ها را از چپ و راست برای دسته انتخاب کنید و مانند ویدئو برش دهید. بعد این برش را عمیق تر کنید تا قسمت بالا و پائین از هم جدا شوند. داخل آن خالی و تمیز و خشک کنید و اسکوپهای مورد نظر خود را درون آن بگذارید و نوش جان كنيد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام کدبانوهای با سلیقه 😍😍
این یه صبحونه جنوبیه
در کل یه دسر خیلی خوشمزس
ولی ما جنوبیا به عنوان صبحونه یا یه وعده کامل میخوریم با تخم مرغ .
.
حتماامتحان کنیدپشیمون نمیشین🤗
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد ماکارونی
من معمولاً از ژامبون یا کالباس استفاده نمیکنم و اکثرا یا تن ماهی یا مرغ میریزم کمی سیر رنده میکنم که بوی کالباس بگیره .
مواد سالاد رو به سلیقه ی خودم مینویسم
دو سه قاشق پودر پنیر پارمسان ( طعم سالاد را فوق العاده میکنه ) خیار شور ، فلفل دلمه ، مرغ یا تن ماهی ، گاهی ذرت ، کمی نمک ، پنیر پارمسان خودش نمک داره ، مقداری سس مایونز ، و مقداری ماست سفت ، یک حبه سیر رنده شده . تمام مواد را با ماکارونی فرمی ترکیب میکنم و چند ساعت تو یخچال میذارم بعد هم سرو میشه .
این موادی هست که طعم سالاد را خیلی خوب میکنه و ما دوست داریم . بازم میگم هر کی با سلیقه ی خودش مواد میریزه . مثلا ما گوجه داخل سالاد اصلا نمیپسندیم .
تو کلیپ مشخصه که چکار کردم .
به این قالبها قالب ساوارین گفته میشه
وسطش کمی گوده و برای پخت کیکها و دسرها زیباست .
داخل قالب سلفون کشیدم مواد را داخلش کمی فشرده کردم ماست سفت را با مایونز و نمک ترکیب کردم و داخل فرو رفتگی قالب ریختم و تزیین کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرپ سبزیجات و گوشت
غذای راحت و جذابی هست، اما من چون کلا از هرگونه حالت خمیر و بوی خمیر بیزارم، بهش پیاز رنده درشت و سبزی خرد شده ( مال من یخزده بود) اضافه کردم و خیلی بیشتر دوستش داشتم.
هر کدوم از لقمههای کرپ برای یکنفر کافیه. این میزان مواد برای چهار تا پنج نفر کافیه.
مواد لازم برای کرپ:
نصف لیوان ارد، یک لیوان شیر، دو تخم مرغ، نصف ق م نمک، کمی فلفل و یک قم ادویه ( شامل آویشن، پودر سیر، پاپریکا، زنجبیل)، یک پیاز متوسط( با رنده تیز، رنده کنید تا آب نندازه، اگر آب انداخت، آب اضافه رو بگیرید) دو قاشق جعفری و گشنیز خرد شده.
میتونید بجای پیاز از پیازچه استفاده کنید. اما من از نظر ظاهری خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم 😆 و در نهایت با اون مایه گوشتی خیلی همخوانی داشت، انگار لای ساندویچت پیازجعفری گذاشتی دیگه 😁
برای درست کردن مایه گوشتی:
دویستگرم گوشت، یک پیاز درشت، دو عدد هویج متوسط، یک لیوان قارچ، نمک و فلفل و زردچوبه و مخلوط ادویه و کمی پنیر موزارلا
یکتکه کره و چند قاشق روغن هم برای تفت دادن کرپها لازمه. 😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فالوده خونگی
مواد لازم برای شربت فالوده 👇🏻
آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق
طرز تهیه :
آب و شکر رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر،بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه.
❌در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه❌
📌ظرف حتما باید فلزی باشه.
یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،۵دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم(شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تاااا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون.
با لیموی تازه و شربت سرو کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛