کیک یک تخم مرغی
یه کیک با تخم مرغ کم و اتفاقا بافتی بسیار عالی و خوشمزه و پف خوبی هم داره 🤗. .
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲۵۰ گرم (یک لیوان) (می تونین شیر هم به همین اندازه بریزین)
روغن مایع ۱۱۰ میلی (حدودا نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (تقریبا یک لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
وانیل نوک قاشق
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه زدم و وانیل رو هم داخلش ریختم . روغن رو اضافه کردم و کمی هم زدم و بعد ماست رو ریختم و هم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم . مایه این کیک غلیظ هست اصلا نگران نباشید.
من به دلخواه داخلش کشمش هم ریختم قبلش کشمش رو داخلش کمی ارد ریختم و داخل مواد کیک ریختم و خیلی کم مخلوط کردم . (دلیل ریختن آرد به خاطر ته نشین نشدن کشمش هست)
داخل قالب دلخواه برای من قالب میان تهی به قطر ۲۲ سانت با روغن جدا کننده چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم .
در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آوردم و روش کمی پودرقند پاشیدم.
قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب کنین .
روغن جدا کننده : ۵۰ گرم کره یا روعن جامد+۵۰ گرم روغن مایع+ ۵۰ گرم آرد با همزن ۵ الی ۶ دقیقه بزنید این مخلوط رو داخل ظرب درر دار در یخچال نگه داری کنید هر وقت خواستید مقداری ازش بردارین و قالب رو باهاش چرب کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_وینی
دوستان گلم من براتون گرم ها رو همیشه به لیوان و قاشق گفتم اما تقاضا دارم که با گرم پیش برین این اندازه ها خیلی تقریبیه به لیوان و قاشق 🙈
نکته بعدی که خیلی از دوستان در پخت شیرینی ها براشون پیش میاد رو هم بار دیگه اینجا ذکر می کنم حالا که فرصت هست در اولین فرصت برید یه سینی غیر مشکی از لوازم قنادی بخرین هر سایزی و هر جنسی که دوست دارید . چرا که برای پخت شیرینی توی سینی مشکی شیرینی هاتون زیرش می سوزه در حالی که توش نپخته .
برای حدودا ۲۰ عدد
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم (۲/۳ لیوان)
آرد برنج ۱۵ گرم (حدودا ۱ ق غ تا ۱/۵ ق غ)
پودر قند ۲۵ گرم (حدودا ۲ ق غ)
وانیل نوک قاشق
شکلات ۷۰ گرم
مواد از قبل به دمای محیط برسه .
پودر قند رو الک کردم . کره نرم و پودر قند رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه زدم . وانیل رو اضافه کردم .
آرد برنج و آرد سفید رو الک و داخلش ریختم و با قاشق مخلوط کردم .
داخل قیف ماسوره ستاره و هر ماسوره ای که دارید میشه اتفاقا ماسوره با دهانه بزرگتر خیلی برای این کار خوبه که من در دسترس نداشتم .
داخل سینی فر رو کاغذ روعنی انداختم و یا خیلی کم با روغن جامد می تونین چرب کنین .
داخل سینی فر به درازا کشیدم و در فر از ۱۵ دقیقه گرم شده ۱۶۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . حتما دما رو خودتون چک کنین که شیرینی ها به دما خیلی حساس هستند .
بعد از پخت و خنک شدن از سینی برداشتم و داخل کمی شکلات آب شده زدم و یه سری رو هم کمی در پودر نارگیل غلتوندم .
نکات : بدون فر هم میشه توی فر دست ساز یا تابه .
ماندگاری این شیرینی تا دو الی سه هفته می باشد .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سیب_زمینی ❤️🥔🌶️🍗🧀🍖😋
مواد لازم:
سیب زمینی مرغوب
فلفل قرمز:
نمک، پودر فلفل
کره نرم یا آب شده
پنیر ورقه
مقداری گوشت یا مرغ پخته برای داخل کیک
طرز تهیه:
سیب زمینی های پوست کنده را به دو یا چهار تکه بریده و آب پز کنید، فلفل قرمز ها را در فر یا اجاق کباب کرده و پوست شان را بگیرید و خرد کنید.
سیب زمینی ها را پوره کنید و به آن کره، نمک و فلفل افزوده و هم بزنید.
مطابق با ویدیو به ترتیب در قالب پوره سیب زمینی، پنیر، گوشت یا مرغ آماده شده و دوباره پنیر بریزید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانیکه پنیر آب شود بپزید .👈این غذا را گرم سرو کنید.
طبق ترجمه اس،ولی باسلیقه وروش خودبپزید
.
برای آماده کردن گوشت، کمی کره را داخل قابلمه ریخته و وقتی شروع به آب شدن کرد گوشت را هم اضافه کنید نصف لیوان آب بریزید و درب قابلمه را بزارید تا با آب خودش، تا زمانی که گوشت نرم شود، بپزید.
اگر مقدار گوشت کم باشد آبش برای پخت کافی نیست و با افزودن کمی آب اجازه بدهید گوشت بپزد و در انتهای پخت گوشت نمک اضافه کنید.
برای آماده کردن مرغ، با کمی روغن پیاز و فلفل سبز خرد شده را در تابه کمی تفت دهید، مرغ بدون استخوان خرد شده به همراه نمک، فلفل سیاه و یک عدد گوجه هم اضافه کنید تا کامل بپزند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لذیذترین_ماکارونی_دنیا
تو فیلم کامل توضیح دادم،فقط چیزی که ممکنه مورد سوال باشه نوع ادویه هست،من از زردچوبه ، اویشن، پودرکچاب، فلفل تند، ادویه جنوبی، پودر سیر و پودر مخصوص ماکارونی استفاده کردم. درمورد تایم پخت این غذا هم یک ربع کافیه،خوبیش اینه که ابکشی نیاز ندارین و براحتی پخته میشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_تزئین_کیک
🎂ایده های زیبا برای تزئین کیک های تولد
درست کن و هنرتو به رخ بکش😊❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #دسر شیک مجلسی درست کن . کاسه شم بخور😍😍
استفاده از بادکنک برای درست کردن یه دسر خوشمزه😋😋
میتونین تو کاسه شکلاتی را از میوه های تازه پرکنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر ☕ 🌹 😊
عیدتون مبارک 🌹
عمــــرتون بـلنـد
ایـمانـتون راســخ
لبتون خندون😊
الله نگهدار تون ❤
علی یارتون 💚🌹
همراهتون دعای خیـروالدین👵👴
روزگارتون پـرمـهر، ❤
دلتـون خوش و نـورانی به نور خدا❤
#عید_سعید_غدیر_مبارکــــــــَ🎉 🎊 🎉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه گوشت👌
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله استیکی: ۴۵۰ گرم
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل: ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
پودر چیلی: ۱ قاشق چایخوری
سیر: ۴ حبه
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۳ عدد
پنیر رنده شده مخلوط پنیرپیتزا و پنیرچدار: ۳ فنجان
پنیرمونتری جک: ۲۲۰ گرم ورقه ای
چیپس ترتیلا: ۱۸ عدد
گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری
نان لواش یا نان آرد ذرت: به مقدار لازم
طرز تهیه:
استیک ها را آغشته به نمک، فلفل، پودرچیلی، زیره سبز و روغن زیتون کنید.روی ماهیتابه با شعله بالا هر طرف را سه دقیقه سرخ کنید.استیک ها را برداشته، ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.توی ماهیتابه روغن ریخته، پیاز و سیر ریز شده را همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن فلفل دلمه ای ها، نمک و فلفل را بریزید بعد از پنج دقیقه پختن و نرم شدن بردارید.استیک ها را به قطعات ۱ سانتیمتری ریز کرده، روی مخلوط فلفل دلمه، پیاز و سیر ریخته و هم بزنید.حال با نان لواش، مخلوط پنیرموزارلا و چدار، چیپس ترتیلا، یک ورقه پنیرمونتری جک و مخلوط گوشت سمبوسه های خود را درست کرده و داخل ظرف فر قرار دهید، روی آن ها مخلوط پنیر رنده شده ریخته و داخل فر برای ۲۵ دقیقه بپزید.
سمبوسه ها را همراه با گشنیز تازه و سس های مختلف مثل کچاپ، مایونز، پستو و خردل سرو کنید.
بجای پنیرمونتری جک از پنیرسوئیسی و به جای چیپس ترتیلا با توجه به ذائقه از چیپس های مختلف استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛