eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خمیرش همون خمیر جادویی هستش . . آرد سفید قنادی 3 لیوان تخم مرغ 1 عدد شیر یا آب ولرم 1 لیوان شکر 1 ق چ نمک 1 ق چ روغن مایع 6 ق غ پودر خمیر مایه 1 ق غ (لوازم قنادی ها ،برخی سوپری ها ونانوایی ها دارند) من از شیر استفاده کردم ، نصف شیر رو با شکر مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو ریختم توش ، در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد. توی ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد . بقیه شیر و روغن و نمک رو بهش اضافه کردم و هم زدم . خمیر مایه به عمل اومده دو هم اضافه کردم، حالا آرد رو که الک کرده بودم رو به تدریج اضافه کردم . آرد رو هم تا زمانی اضافه می کنیم که خمیربه دست نچسبه ، اگه میچسبه آرد بهش اضافه کنین ، زیادی هم نریزین که خمیرتون رو سفت میکنه . پنج تاده دقیقه ورز میدم ، بعدهم خمیر رو صد بار روی صفحه کارم میکوبم . خمیر رو توی ظرف تمیز گذاشتم و روش پارچه تمیز کشیدم جای گرم بمونه یک ساعت تا استراحت کنه . بعد از یک ساعت حجم خمیر دو برابر شده ، پف خمیررو با ورزدادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم و با وردنه روی سطح کارم رو آردپاشی کردم و خمیرم رو با وردنه باز کردم، نازک باز کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه . برای مواد داخلش . من سینه مرغ رو خلالی خرد کردم و توی تابه با روغن تفت دادم یه پیاز که خرد کرده بودم و تفت داده بودم و ۵ تا قارچ تفت داده شده و یه فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم .(مواد کاملا سلیقه ای هستش ) (جای مرغ گوشت چرخ کرده هم می تونین بریزین )از پنیز پیتزا هم استفاده کردم . پیراشکی ها رو توی سینی فر که کمی چرب کردم ، چیدم . روش رو هم رومال زدم . رومال هم شامل یه زرده تخم مرغ و زعفران غلیظ بود که مخلوط کردم و با قلمو روش رومال کردم . سینی رو در در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 20دقیقه قرار دادم . این پیراشکی ها توی فر خوشمزه تر و نرم تر و لطیف تر هستن ، من سرخ کردن توی روغن رو نمی پسندم ولی میتونین توی روغن سرخ کنین . باین مقدار مواد حدود ده عدد پیراشکی به دست میاد ، البته این بستگی به بزرگی و کوچکی که خودتون بخواین درست کنین ربط داره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته سیخی مواد لازم: ۴۰۰ گرم گوشت قرمز چرخ کرده ۱ دسته جعفری ۱ عدد پیاز رنده شده ۴-۳ ق.غ آرد (آرد نان فطیر یا معمولی) ۱ عدد تخم مرغ به مقدار لازم نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه و هر ادویه ای که دوست دارید😍 طرز تهیه: همه مواد بالا را در ظرف مورد نظر ریخته و خوب مخلوط کنید و از مواد حاصله کوفته های کوچکی (کوفته قلقلی)درست کنید و به سیخ بزنید. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قراردهید یا در ماهی تابه قرار دهید و دربش را بگذارید تا سرخ و پخته شود. البته من اول کوفته هارو تو روغن شناور سرخ میکنم بعد به سیخ میزنم ولی تو دستور اصلی اول به سیخ میزنن😊😊😊 مواد لازم برای تهیه سس: ۳ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد پیاز تازه ۳ حبه سیر نصف یک عدد فلفل دلمه ای رنگی روغن فلفل سیاه. نمک. ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی(به دلخواه) طرز تهیه سس: فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت بدید.بعد گوجه فرنگی های رنده شده و رب(اگه گوجتون بی رنگ هست به دلخواه رب اضافه کنید ) را اضافه کنید و هم بزنید تا حسابی سرخ بشن و روغن بندازن و یک لیوان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید و کامل جا بیوفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد شیر 1 پیمانه کره مذاب به دمای محیط رسیده 2 قاشق غذاخوری میتوانید روغن مایع را جایگزین کنید ولی کره هم طعم بهتر و هم لطافت بیشتری به پنکیک میده همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و 3بار الک کنید. تخم مرغ+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. در این مرحله به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواه میتونید استفاده کنید. سپس کره مذاب به دمای محیط رسیده را هم افزوده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. شیر را هم اضافه ومخلوط کنید. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به تدریج به مواد خشک اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید. به دلیل رقیق بودن نسبی مایع پنکیک بهتره مواد تخم مرغی به مخلوط آرد اضافه بشه تا آرد کمتر گلوله بشه ولی میتونید به روش معمولا آرد رو به تدریج با الک به مواد تخم مرغی اضافه کنید. زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میه و پنکیک خوب پف نمیکنه. برای اطمینان از یکدست شدم مایه پنکیک میتوانید در حد 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد را به ارامی در یک جهت هم بزنید. کف تابه نچسب را با دستمال روغنی کمی چرب کنید. فقط برای اولین پنکیک نیاز به چرب کردن هست و برای دفعات بعد تابه را چرب نکنید. هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید....حرارت متوسط باشد و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنید و بعد برگردانید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی شود. پنکیک کاملا کم شیرین است و با خامه،نوتلا،عسل،مربا و ... سرو میشود. با این میزان بین 8 تا 10 عدد بسته به سایز مورد نظر پنکیک خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قالب تارت بهتره کف متحرک باشه برای این دستور سایز قالب من 24 هست دو بسته 130 گرمی بیسکوییت پتی بور شکلاتی رو پودر کنید. میتونید از بیسکوییت کرمدار شکلاتی هم استفاده کنید. 130گرم کره رو روی بخار کتری یا 30 ثانیه در ماکروفر قرار بدید تا ذوب بشه بعد کره مذاب رو به بیسکوییت پودر شده اضافه و خوب مخلوط کنید. من برای اینکه کراست تیره و شکلاتی تری داشته باشم 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو هم اضافه کردم حالا مخلوط بیسکوییت و کره رو داخل قالب تارت بریزید و کف و دیواره رو خوب پرس کنید و قالب را در یخچال قرار بدید تا کاملا کراست سفت و سرد بشه. در این فاصله 200 گرم شکلات رو تکه تکه کنید من از دو بسته 100 گرمی شکلات 85 درصد آیدین استفاده کردم که طعم عالی داره ولی باز به سلیقه شما بستگی داره که شکلات تلخ دوست دارید یا شیرین فقط حتما از شکلات مرغوب استفاده کنید. 1 بسته خامه صبحانه(200گرم) را در کاسه ریخته و 30 ثانیه در ماکروفر قرار بدید و بعد شکلات تکه تکه شده رو در خامه داغ بریزید و هم بزنید تا کاملا ذوب و یکدست بشه. میتونید خامه رو روی بخار کتری بذارید میتونید به مواد خامه و شکلات مقداری فندق یا مغز دلخواه اضافه کنید. حالا قالب تارت رو از یخچال دربیارید و با شکلات داخل تارت رو پر کنید و برای 15 دقیقه دوباره در یخچال قرار بدید . اگه بیشتر از 15 دقیقه تارت توی یخچال بمونه شکلات خیلی سفت میشه و دانه های انار روی شکلات نمیچسبن. بعد از 15 دقیقه تارت رو از یخچال خارج کنید و دانه های انار رو به دلخواه روی تارت بریزید و دوباره برای حداقل 4 ساعت در یخچال بذارید تا آماده سرو بشه. یک ربع قبل از سرو تارت رو از یخچال خارج کنید تا راحت اسلایس بشه و برش بخوره. اگه قالب تارت کف متحرک دارید برای درآوردن تارت از قالب به راحتی دستتون رو زیر کفی متحرک قرار بدید و به بالا فشار بدید خیلی راحت و آسون تارت از قالب خارج میشه. اگه این قالب رو ندارید میتونید کف قالب دلخواهتون با سایز مناسب رو دو لایه کیسه فریز بکشید و تارت که آماده شد حتما دو نفره تارت رو از قالب دربیارید وگرنه تارت میشکنه. قبل از سرو تارت را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط رسیده و تمیز برش بخورد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 300_250 گرم شکلات شیری_تلخ بنماری شده مواد لازم برای کرم🔻 2 لیوان شیر (لیوان 200 میلی، اگر لیوان دسته دار فرانسه دارید سرخالی پر کنید) 2 ق غ نشاسته ذرت 2 عدد زرده تخم مرغ نصف لیوان شکر 1 پنس نمک(بین دو انگشت شصت و اشاره) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 ق غ پر کره 1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی) بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر ولرم خیس کنید و داخل شکلات بذارید (شير ولرم نباید گرم باشه به نظر من شیر در دمای محیط خوبه بدون بیسکوییت هم میشه) طرز تهیه🔻 شیر ، شکر ، نشاسته ، نمک و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس اجاق را خاموش کره و وانیل را اضافه و هم بزنید تا کره آب شود. وقتی ولرم شد خامه را اضافه و هم بزنید. کرم آماده شده را در یخچال بذارید کاملا سرد شود. قالب های سیلیکونی را کاملا با شکلات بپوشانید و حدود نیم ساعت در یخچال بذارید سپس یک لایه دیگر شکلات بمالید که راحت از قالب بیرون بیاد. مجدد در یخچال بذارید. سپس کرم را داخل شکلات ها بریزید و به دلخواه یک تکه کیک یا بیسکوییت نازک بذارید و مجدد با شکلات پر کنیددر یخچال بذاریدسفت شود سپس از قالب سیلیکونی بیرون آورید. قبل از اینکه کاملا سفت شود از قالب بیرون نیاورید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: برنج: ۵ پیمانه سماق: ۵ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده: به مقدار لازم مواد گوشت قلقلی داخل سماق پلو: گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه کاری، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
100 گرم کره را به همراه 125 گرم خامه و نصف پیمانه شکر قهوه ای در قابلمه کوچکی روی حرارت کم قراردهید تا شکر حل شود سپس شعله را متوسط کنید تا 5 دقیقه به آرامی بجوشد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☕️ شیر ۱ لیوان,شکلات تخته ای,نسکافه ۱ ق.چ,پودر کاکائو ۲ ق چ,خامه صبحانه ۱ ق غ,شکر,وانیل همه ی مواد و باهم مخلوط کنید روی حرارت بذارید.به غلظت دلخواه رسید سِرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام صبح جمعہ تون🍂🍃 سرشار مهربانی خــــدا امیدوارم امروز پر از خیر و برکت باشہ براتون دلتون به پاکی صبح افکار بلندتون سبز زندگیتون سرشار از زیبایے🍂🍃 آدینہ تون سرشار از رحمت الهـے ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شکلاتی تخم مرغ : سه عدد شکر : یک و نیم پیمانه وانیل : یک چهارم ق چ روغن مایع: نصف پیمانه ارد :دو لیوان پودر کاکائو: نصف پیمانه یا چهار ق غ شیر :یک یا اب پیمانه بکینگ پودر : دو ق م تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو‌سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید داخل قالب گرد که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزد و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بعد چهل و پنج مین چک کنید با خلال میتونید روی گاز هم درست کنید اگر فر ندارید کافیه یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون رو انتخاب کنید و یه پایه کوچیک یا حتی یه قالب کیک یک نفره کلا چیزی که بتونید قالب کیک رو روش قرار بدید بعد دم کنی بزارید و بزارید بپزه یا کلا یه قابلمه یا ماهی تابه که نچسب هستن رو کفش کاغذ روغنی بزارید و مواد رو داخل همون بریزید و بزارید رو‌شعله هر کدوم از این دو روش رو میتونید به کار ببریدتوی تابه هم‌میتونید درست کنید همیشه گذاشتم براتون به همون‌روش انجام بدید قالب کیک بیست و دوسانتی بود راحت و آسون 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گاناش یا گاناژ نسبت های متفاوت بنا بر استفاده اتون داره و کم یا زیاد میشه بیشترین استفاده همین نسبت برابر هست یعنی هرچقدر خامه میریزید همون مقدار شکلات ریخته میشه گاناش غلیظ تر بیشتر برای گاناش کشی های زیر کار فوندانت و... هست به همین روش میتونید گاناش های رنگی درست کنید برای تزئینات کیک هاتون مثلا بجای شکلات کاکائویی از سفید یا شکلات های رنگی استفاده کنید که خیلی خوشگل هم میشه من دویست گرم خانه صبحانه رو در ظرفی ریختن و گذاشتم روی حرارت تا کاملا یکدست بشه همین که داغ شد و از کناره ها شروع به جوش اومدن کرد شعله رو خاموش کردم و شکلات رو بهش اضافه کردم و و خوب هم زدم تا یکدست بشه بعد که از رغی افتاد روی کیکم ریختم شما اگرآخر کار دیدید شکلات کمی گلوله ای شده میتونیداز صافی رد کنید . آخر کار تا گاناش داغ هست میتونیدکمی کره بهش اضافه کنید اینکار گاناش رو براق میکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 آرد: 250 گرم معادل 2 پیمانه پودر کاکائو: 50 گرم شکر :150 گرم معادل 1 پیمانه شیر :1پیمانه تخم مرغ :درشت 3عدد بکین پودر: 1 ق غ وانیل :1 ق چ خامه قنادی برای وسط کیک به مقدار لازم نوتلا: 300گرم گاناش برای روی کیک از ترکیب مساوی خامه وشکلات شیر: برای مرطوب کردن کیک به مقدار لازم طرز تهیه🔻 شکر وتخم مرغ ووانیل با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ وسبک شود شکر هم اضاف کنید وتا دو دقیقه هم بزنید آرد وبکین پودر با هم مخلوط کنید ودو بار الک کنید وبه مواد اضاف کنید همزمان پودر کاکائو هم اضاف کنید وبا همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید مواد کیک در قالب میان تهی چرب شده وآرد پاشی شده بریزید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید بعد از پخت اجازه دهید کیک کاملا سرد بشه واز وسط کیک نصف کنیدوروی کیک برش خورده شیر بریزیدتا کیک کاملا مرطوب ونرم بشه،،، نصف کیک بزارید تو قالب وخامه روی کیک بزنید و15 دقیقه در فریزر بزارید وبعد از این مدت نوتلا روی خامه بریزید وروی آن باز خامه بریزید وتکه دوم کیک روی خامه بزارید و 20 دقیقه توی یخچال بزارید وبعد از این مدت روی کیک گاناش بریزید ویک ساعت در یخچال قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: هویج: ۹۰۰ گرم برنج: ۱.۲ کیلوگرم پیاز: ۳ عدد مرغ: ۱ کیلوگرم کشمش پلویی: ۳/۴ پیمانه خلال پرتقال: ۱/۳ پیمانه رب انار: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری ادویه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری دارچین: ۱ قاشق چایخوری گلاب: ۲ قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: پیازها را خلالی خرد می کنیم. هویج ها را قیمه ای ریز می کنیم. برای گرفتن تلخی خلال پرتقال، دوبار خلال ها را با یک لیوان آب سرد می جوشانیم و صاف می کنیم. هویج ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. بعد سبک شدن پیازها داخل روغن، مرغ و اضافه می کنیم و تفت می دهیم، به ترتیب ادویه ها، هویج سرخ شده، نمک، رب انار، خلال پوست پرتقال و کشمش پلویی را می ریزیم و تفت می دهیم، شعله را خاموش کرده و گلاب را به مواد اضافه می کنیم. برنج و داخل آب جوش همراه با مقداری نمک می ریزیم و دانه شمارتر آبکش می کنیم. کف قابلمه مقداری روغن ریخته و با توجه به ذائقه نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم، به ترتیب نصف برنج، همه مواد مخلوط و مابقی برنج ریخته و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار ترشی که برای کباب استفاده میشه و همینطور گردو لازم نیست خیلی دقیق اندازه گیری بشه و معمولاً چشمی هست و بستگی به ذائقه تون داره مواد لازم گوشت راسته گوساله ۲ کیلو گوشت راسته نسبتاً چربِ و برای کباب عالیه ولی اگه گوشت چرب دوست ندارید از گوشت فیله گوساله استفاده کنید پیاز بزرگ ۲ عدد رب انار ترش ۲ ق غ آب انار ترش ۱/۳ لیوان من انار ترش رو دون کردم روی حرارت گذاشتم و وقتی نرم شد از صافی رد کردم گردو ۸۰ گرم نمک و فلفل سیاه چوچاق که یه سبزی معطر محلی هست اگه در دسترس داشتید مقداری بریزید عطر و طعم فوق العاده ای به کباب میده من چون نداشتم نریختم طرز تهیه بهتره از روز قبل گوشت رو مزه دار کنید تا مزه ها خوب به خوردش بره و در نهایت کباب لذیذی داشته باشید ابتدا فلفل سیاه بعد پیاز که نسبتاً ریز رنده شده و روغن مایع رو اضافه کنید این مواد برای کباب ساده هستن فقط نمک باقی میمونه که معمولاً قبل از به سیخ کشیدن گوشت اضافه میشه چون در دراز مدت نمک باعث سفت شدن گوشت میشه من یه مقدار از گوشت رو برای کباب ساده کنار گذاشتم برای کباب ترش به باقیمونده گوشت، رب انار ترش، آب انار ترش، گردو که نسبتاً درشت آسیاب شده و چوچاق ساطوری شده رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا مزه ها کاملاً به خورد گوشت برن. برای اینکه جذابتر بشه مقداری دونه انار ترش هم بهش اضافه کردم. گوشت رو تو ظرف در دار بریزید و یک شب بزارید تو یخچال استراحت کنه بعد از استراحت بهش نمک اضافه کنید، گوشت رو بین دو تا انگشتتون فشار بدید اگه احساس کردید سفته نصف یه کیوی رو رنده کرده و به گوشت اضافه کنید ولی تا جای ممکن از گوشت با کیفیت استفا ه کنید تا مجبور نشید بهش کیوی بزنید و بعد گوشت رو به سیخ بکشید برای اینکه در نهایت کباب نرمتری داشته باشید وقتی گوشت رو به سیخ کشیدید یه دور با پشت چاقو اون رو بکوبید اینکار باعث میشه گوشت بافت بهتری پیدا کنه و همینطور یکدست بشه و موقع کباب کردن کارمون راحتتر بشه. زغال که خوب قرمز شد سیخها رو روی منقل بزارید سعی کنید خیلی باد نزنید چون گوشت میسوزه فقط وقتی که دیدید زغال داره خاموش میشه آروم کمی باد بزنید وقتی یک طرف کمی رنگ گرفت سیخ رو برگردونید تا سمت دیگه هم کمی رنگ بگیره و بعد دوباره برش گردونید تا گوشت کاملاً کباب بشه. اینکار باعث میشه در نهایت کباب آبدار تری داشته باشیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای خیلی خوشمزه😋 و عالی که هم می تونین با نون بخورین و هم با برنج ، دیروز هم توی پست عکسش در مورد این غذا و اینکه کجاها درست میشه توضیح دادم . اصل این غذا به ترک ها می رسه ولی خیلی جاها درست می کنن و حالا با کمی تغییرات اینکه مواد داخلش چه طور باشه و چی کاملا سلیقه ای و هر طور دوست دارید می تونید تنظیم کنید 😊. . برای ۴ نفر بادمجان به تعداد افراد ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد سیر ۲ حبه نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم جعفری یا گشنیز خرد شده به میزان دل خواه رب گوجه ۲ ق غ بادمجون ها رو من راه راه برش دادم . بعد از وسطش شکاف ایجاد کردم طوری که از اون طرف پاره نشه . بعد کمی نمک پاشیدم و گذاشتم بمونه .( می تونین داخل آب نمک نیم ساعت بزارین ) بعد آبش رو با دستمال خشک کردم و داخل تابه سرخش کردم . در تابه رو هم مثل همیشه گذاشتم این طوری کمتر هم روعن جذب می کنه . من با همین روعن کم سرخ کردم 🙂 . برای مواد میانی شما هر طور دوست دارید وذایقه خودتونه می تونید تنظیم کنید . یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم سیر رو هم اضافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده (فلفل دلمه ای هم دوست داشته باشید می تونید بریزین من این دفعه نداشتم ) نمک و زردچوبه و پاپریکا و رب هم ریختم . داخل شکم بادمجون ها رو با این مواد پر کردم . توی تابه ای یه پیاز خرد شده رو تفت دادم ، زردچوبه و رب گوجه رو هم اضافه کردم و تفت دادم .دو تا گوجه فرنگی رو رنده کردم و ریختم و کمی آب و نمکو فلفل رو هم اضافه کردم وقتی جوشیدبه آهستگی بادمجون ها رو قرار دادم و گذاشتم بپزه . هر از چند گاهی از این سس روی بادمجون ها هم می ریختم . حواستون باشه زیاد نزارین بپزه و له بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛