eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 بروکلی متوسط یک عدد قارچ ۱۵ عدد برنج ۴ پیمانه پیاز ۱ عدد زعفران،نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه🔻 یک عدد پیاز رو سرخ میکنیم و قارچ و بروکلی رو بهش اضافه میکنیم و برای چند دقیقه تفت میدیم و بعد نمک،زردچوبه و فلفل رو اضافه میکنیم. برای برنج من همیشه به صورت کته درست میکنم،به این صورت که یک و نیم پیمانه آب بیشتر از پیمانه برنج توی قابلمه میزارم تا جوش بیاد و بعد آب برنج خیس خورده با نمک رو میگیرم و به قابلمه اضافه میکنم و کمی هم روغن اضافه کردم و در قابلمه رو گذاشتم و بعد شعله رو ملایم کردم تا آب برنج آروم جمع بشه و زمانی که آب برنج جمع شد به ظرف دیگه ای انتقال دادم و بعد یک لایه برنج و یک لایه از مواد رو گذاشتم و همین مرحله رو تا آخر ادامه دادم و روی هر لایه از مواد مقداری زعفران برای خوشطعم شدنش ریختم و بعد هم برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت میزاریم که دم بکشه و بعد هم سرو کنید و نوش جااان😍 اگر برنج رو آبکش میکنید هم فرقی نداره و همین مراحل رو زمانی که برنج رو آبکش کردید انجام بدید. اگر هم دوست میتونید سینه مرغ ریز خرد شده رو همون مرحله اول بعد از سرخ شدن پیازها به موادتون بزنید و بعد قارچ و بروکلی رو اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خانگی مواد لازم: گوشت چرخ کرده با چربی کم ۱ کیلو پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه ماست ۳تا ۴ ق غ ایرمیک ۳ ق غ (آردسمولیناکه لوازم قنادی فروشی ها دارن) نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و آویشن (هر کدام 1 ق م) روغن دنبه۱۵۰ گرم (اگه گوشت چرخ کردتون پر چرب است اضافه نکنید) چربی دنبه یخ زده رودر غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید🤤🤤🤤 طرز تهیه:😁😁😁 تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز شما کوچک است میتوانید در 3_2 مرتبه انجام دهید. و یا میتوانید بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز بدید (پیاز رو رنده کنید)😉😉😉😉 سپس مخلوط آماده شده را روی سلفون بریزید و با دست شکل بدید و با سلفون بپوشانید و از دو طرف فشار بدید و ببندید تا داخل مواد هوا نماند. میتوانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید. سپس داخل فریزر بذارید و تا وقتیکه کاملا یخ بزند نگه دارید(میتوانید یک روز قبل در فریزر بذارید). سپس بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد سلفون را جدا کنید و با چاقوی تیز خیلی نازک برش بزنید. هر چقدر نازک تر باشد خوشمزه تر میشود خورشت ترشی قورمه خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه . برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه پیاز ۱ عدد آلوچه به میزان دلخوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم رب گوجه به میزان لازم پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه) لوبیا رو از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین . بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون مغزدار(خرما و گردو) شیر یا آب ولرم نصف پیمانه روغن مایع یک سوم پیمانه تخم مرغ یک عدد شکر پنج قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق غذاخوری آرد سفید حدود دو و نیم پیمانه (ممکنه کمتر یا بیشتر مصرف بشه) نمک یک چهارم قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری مواد میانی: خرما ۱۵ عدد گردو خورد شده یا پودر شده ۴ قاشق غذاخوری ابتدا نصف لیوان شیر یا اب ولرم،یک قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کرده و ده دقیقه میزاریم عمل بیاد و پف کنه.حالا تو یه ظرف تخم مرغ،وانیل و بقیه شکر را با هم زن دستی خوب زده بعد روغن و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنید مخمر عمل آمده را اضافه کرده و آرد الک شده را کم کم اضافه کنید خوب ورز داده تا جایی که خمیر چسبنده نباشد لطیف باشد در محیط آشپزخانه یکساعت استراحت بدین تا خمیر حجیم شود.سپس پف خمیر را گرفته و خمیر رو به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت رو با وردنه بصورت دایره ای باز کنید و یه طرف خمیر و با پیتزا بری یا چاقو چند خط بندازید لایه ی ساده رو روی لایه خطی بزارید وسط خمیر و خرما بدون هسته و گردو بزارید دو گوشه خمیر و کنار هم قرار میدیم و با چنگال بهم بچسبونید(طبق عکس مراحل که گذاشتم) کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی گذاشته و خیلی کم چرب کنید خمیر رو داخل قالب گذاشته با مخلوط یک زرده،یک قاشق شیر و مقداری زعفران رومال کنید و وسطشو کمی کنجد بپاشید یه ربع روشو پوشونده سپس در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گردا گرم شده بمدت ۴۰ دقیقه قرار بدین تا نان پخته و طلایی بشه.در نهایت دو ملاقه کوچیک شربت بار سرد شده یا عسل روی نون بریزید تا روی نان خوشرنگ بشه. نکته: میتونید داخل نون و با هر چی دوست دارین پر کنید. روش پخت روی گاز: شعله پخش کن رو با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزاریم تا داغ بشه اگه تابه بود تابه رو روی شعله پخش کن قرار بدید اگه کف قالب کمربندی بود باید کف قالب رو توی تابه یا قابلمه قرار بدین درش رو همراه دم کنی ببندین و بمدت ۴۰ دقیقه بزارین بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۲۲۵ گرم( یک و نیم لیوان) روغن مایع ۱۸۰ گرم (۳/۴ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) هویج ۲۰۰ گرم ( دو لیوان) (حدودا ۳ عدد هویج) گردو خرد شده حدود نصف لیوان بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م سر پر) وانیل ۱/۲ ق چ پودر دارچین ۱ تا ۲ ق غ مواد به دمای محیط برسه. تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود ۵ دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه . روعن رو اضافه کردم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو ۳ بار الک کردم مواد آردی رو به آهستگی به موادم اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم . هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش .هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم . گردو رو هم با کمی آرد مخلوط کردم و آردش رو کمی بگیرین تا زیادی آردی نشه و داخلش ریختم. این کار به خاطر این هستش که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن . میزان گردو هم سلیقه ای هستش . داخل قالب رو من کفش رو کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . قالب گرد اگر باشه قطر ۲۳ سانت خوبه . فر هم که از قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم. دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین . بعد از خنک شدن کیک رو از قالب بیرون آوردم. به دلخواه روش شابلون قرار دادم و پودر قند الک کردم. برای تهیه کیک هایی که توش میوه و پوره میوه داره اگر قالب میان تهیه هم داشتید استفاده کنید بهتره پخت بهتر میشه . بدون فر هم توی فر دست ساز یا توی تابه روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه روش دیگری از 👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
42.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه ادویه داخل فیلم مواد زیره: جعفری خشک: یک ق غ، شوید خشک: دو ق چ، پودر سیر: یک ق چ، پودر پیاز: یک ق چ، فلفل سیاه: نصف ق غ، پودر باترمیلک: نصف پیمانه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹یک فنجان آرد ذرت زرد 🔹یک فنجان آرد 🔹نمک 1/4 قاشق چای خوری 🔹چهار قاشق چای خوری بکینگ پودر 🔹یک فنجان شیر یا آب 🔹2 عدد تخم مرغ 🔹هات داگ به میزان لازم 🔹پنیر بستگی به سلیقه خودتان مثل پنیر چدار، گودا 🔹روغن کانولا یا روغن گیاهی برای سرخ کردن 🔹سس قرمز و خردل برای چاشنی 🔹سیخ چوبی ♨️طرز تهیه: تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را به مواد خشک اضافه و مخلوط نمایید. آب یا شیر را به مواد افزوده و آنقدر مخلوط میکنیم تا خمیرمان رقیق و یکدست شود. سوسیس ها را که سیخ زده ایم در مایه آماده فرو برده و در روغن داغ سرخ میکنیم. پنیرتان را نیز به همین شیوه سرخ کنید. کورن داگ خانگی شما آماده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 كیلوگرم) پیاز بزرگ: یك عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز بزرگ: یك عدد دانه خردل: یك قاشق چابخوری فلفل شیرین: یك قاشق چایخوری دارچین: یك چوب شكر قهوه‌ای: یك پیمانه نمك: یك قاشق سوپخوری سركه سیب: یك و نیم پ پاپریكا (نوعی فلفل قرمز): یك قاشق سوپخوری طرز تهیه: گوجه فرنگی‌ها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد كنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوط‌كن ریخته و به صورت پوره در بیاورید. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یك ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه كاهش پیدا كند. حالا در پارچه‌ای تمیز دانه‌های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید. در این مرحله، شكر و نمك را نیز به مواد اولیه اضافه كنید و بگذارید مواد روی حرارت كم در حالی كه مرتب آن را به هم می‌زنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سركه سیب و پاپریكا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔 🔷مواد لازم 👇 🔹یک کیلو گوشت مغز ران گوساله 🔹نیم کیلو گوشت قلوه گاه گوسفندی 🔹250 گرم پیاز 🔹نمک و فلفل به مقدار دلخواه 🔹سس باربیکیو 250 گرم 🔹50 گرم آرد سوخاری 🔆طرز تهیه👇 🔅ابتدا گوشت را با پیاز دو بار خوب چرخ میکنیم تا گوشت یکدست شودسپس نمک و فلفل و سس باربیکیو را به گوشت اضافه می کنیم و آرد سوخاری را روی آن ریخته و به مدت ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا یکدست شود در انتها گوشت را به اندازه دلخواه گرد کرده و روی یک پلاستیک پهن میکنیم و روی آن را یک پلاستیک دیگر میگذاریم و به مدت یک ساعت توی فریز نگهداری می کنیم تا خوب خود را بگیرد این همبرگر خانگی را می توانیم با گریل کباب کرد یا اینکه توی روغن سرخ کرد ما به شما توصیه می کنیم برای بهتر شدن طعم همبرگر حتما از گریل استفاده کنید و آن را کباب کنید سپس با نان مک دونالد و گوجه و خیار شور و کاهو میل کنید نان مک دونالد مقداری شیرین است و همین یک طعم خوب به همبرگر شما می دهد برای خوش طعم شدن همبرگر می توانید از مخلوط سس مایونز و خردل و سس کچاپ استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد لازم: از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. . 1 بسته خمیر مایه خیس ( یا 1 قاشق غذاخوری پر خمیر مایه خشک ) . 1 استکان شکر (حدود 80گرم) . 2 لیوان شیر ولرم . 1 قاشق چایخوری نمک . 2 عدد تخم مرغ . 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای محیط . 5تا7 لیوان آرد مواد داخل خمیر:شکلات صبحانه برای رومال زرده تخم مرغ . طرز تهیه: در یک کاسه بزرگ خمیر مایه خیس را ریخته وبا دست پودر کنید ،شکر و شیر ولرم را اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید تا خمیر مایه حل شود. حدود 5 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند ،نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا خمیر نرم وچسبناکی بدست بیاد سپس روی میز کار کمی آرد بریزید وخمیر را روی میز کار ورز دهید تا چسبندگی خمیر کمتر شود ودر آخر کره را اضافه کنید وورز دهید،خمیر را در یک کاسه بذارید و روی آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدیدتا حجم خمیر زیاد بشه و بعد استراحت هوای خمیر را با ورز دادن بگیرید. از خمیر مقداری جدا کنید (چونه های خمیر همه به یک اندازه باشد حدود 16عدد) طبق ویدئو خمیر را به شکل بیضی باز کنیدو مقداری شکلات صبحانه روی خمیر بذارید و خمیر را رول کنید.خمیرها رو با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته وبا زرده تخم مرغ رمال کنید وبزارید در فراز قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا نان ها پخته و طلایی شوند(حدود20تا25دقیقه)ودر آخر هم میتونید روی نانها را کمی گریل کنید. نکته:اگه از خمیر مایه خشک استفاده میکنید 1قاشق غذاخوری خمیر مایه دو قاشق شکر و1 لیوان شیر ولرم مخلوط کنید وبزارید 10دقیقه بماند بعد که کف کرد مابقی شیر را اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 نان تست سفید: چند عدد روغن: ۳-۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده: ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده: ۱ عدد سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: ۲ تکه ادویه ها (پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری، ادویه مخصوص مرغ: ۱/۲ قاشق چایخوری) خامه: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری) سس باربیکیو یا سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری سس (خامه: ۲ قاشق غذاخوری با پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری) پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده: به میزان لازم نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه: طبق ذائقه طرز تهیه🔻 ابتدا مانند فیلم در یک ماهیتابه مواد میانی را تفت دهید و کنار بگذارید، سپس در یک کاسه مواد سس (خامه و پنیر خامه ای) با هم مخلوط کنید، نان تست ها را به وسیله کاتر گرد، قالب بزنید، سپس یک کمی از سس خامه را روی نان بزنید بعد یک قاشق از مواد میانی و پنیر رنده شده و لایه بعدی نان رو بگذارید و لبه ها را به هم فشار دهید تا لبه ها کامل بسته شوند می توانید مقداری شیر روی لبه ها بزنید تا بهم بچسبند، بعد روی آن مقداری سس و پنیر بزنید‌ و تست مرغ ها در سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندید بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد برای حدود ۲۰-۱۵ دقیقه قراردهید تا روی تست ها برشته و طلایی شوند سپس گرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۱۵ عدد کوکی اگر بیشتر خواستین درست کنین مقدار همه مواد رو دو برابر کنید مواد لازم🔻 پودرقند : ۷۵ گرم(۱/۲ پیمانه) تخم مرغ: یک عدد کره: ۵۰ گرم شیر: ۳۵ گرم ( ۱/۶ پیمانه) آرد سفید : ۱۵۰ گرم (یک پیمانه) روغن مایع: ۱/۵ ق غ بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ وانیل: ۱/۸ پیمانه پودر کاکائو : ۱/۲ ق غ گردو خرد شده : ۱/۲ پیمانه کشمش: ۱/۲ پیمانه فر رو با برنامه المنت پایین همراه با فن با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید . و بعد با همین برنامه و دما کوکی هارو بزارین طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه و بعدش تو ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹ارد گندم. دو ليوان دسته دار 🔹سبوس گندم. دو ق غ 🔹روغن زيتون. دو ق غ 🔹نمك. يك ق چ 🔹شكر. يك ق غ 🔹شير ولرم. نصف ليوان 🔹اب ولرم. حدود نصف ليوان 🔹خمير مايه فوري. يك ق س 🔹بكينگ پودر. يك ق چ 🔹وانيل. نوك قاشق ♨️طرز تهیه مواد خشك رو مخلوط كنيد ، وسط مواد رو كمي گود كرده ،روغن و سپس شير ولرم رو اضافه كنيد ،اب ولرم رو كم كم و با احتياط اضافه كنيد تا خمير شكل گيرد ، خمير را صد بار در ظرف بكوبيد يكساعت در جاي ولرم استراحت دهيد ، سپس مانند شكل عمل كنيد، نانها رو بعد از قرار دادن در سيني فر به مدت يك ربع استراحت دوم داده و سپس روي انها زرده تخم مرغ بزنيد در فر ١٨٠ كه از قبل گرم كردي. بپزيد ، نكته: از سالم بودن خمير مايه مطمئن شويد !!! مواد مياني دلخواه است،من مايه ماكاروني استفاده كردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹آرد سفید قنادی الک شده 350 گرم 🔹کره ی نرم 120 گرم 🔹پودر شکر 140 گرم (3/4 پیمانه) 🔹وانیل 1/2 ق چ 🔹تخم مرغ 1 عدد 🔹زرده ی تخم مرغ 2 عدد ♨️طرز تهیه کره و پودر شکر (یا قند) رو خوووووب مخلوط کنید تا کرمی بشه زرده های تخم مرغ و تخم مرغ و وانیل رو اضافه و کاملا مخلوط کنید نکته: از هر نوع اسانس یا رنده پوست پرتقال یا لیمو یا زعفران در این مرحله میتونید اضافه و استفاده کنید... آرد رو هم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست بشه. حواستون باشه ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی خراب میشه خمیر رو که آماده کردید داخل کیسه فریزر 24 ساعت در یخچال استراحت بدین بعد از این زمان از یخچال خارج کنید استوانه های کوچک درست کنید و با دست اونو یکم قوس بدین روی هر کدوم از کوکی ها با چنگال یک شیار درست کنید ویا بین دوکیسه فریزر باز کرده وبا کاترهای مختلف و دلخواه قالب بزنید فر رو روی 180 درجه روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ بندازید میتونید به شکل گرد ساده فرم داده و با چنگال روش فشار بدین یا داخل کنجد یا خرده شکلات یا شکلات چیپسی یا گردو ... بغلطونید ودر فر بذارید. بعد همه رو با کمی فاصله داخل سینی بچینید ودر فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه قرار بدین بیشتر بمونه خشک وبیسکویتی میشه البته زمان پخت به فر شما بستگی خواهد داشت بعد از پخت از سینی خارج و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید بسیار خوشمزه و لطیف هستند. راستی داخل خمیر میتونید شکلات چیپسی بریزید. یا از آرد کم کرده و به جاش پودر کاکائو بریزید خلاصه دستتون بازه وبستگی به سلیقه وذائقه تون داره پیشنهاد میکنم برای پذیرایی از مهمونهای عیدتون درست کنید حتی می تونید خیلی کوچیک درست کنید به اصطلاح انگشتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛