eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 2_3 بسته بیسکویت پتی بور ساده مواد کرمی سفید🔻 1 لیتر شیر نصف لیوان آرد نصف لیوان نشاسته ذرت یا گندم تقریبا یک لیوان شکر 1 بسته پودر کرم شانتی و یا پودر خامه (جایگزین خامه قنادی فرم گرفته) 2/5 لیوان پوره کدو حلوایی مواد رویه🔻 گردو و یا پسته سبز طرز تهیه🔻 شیر و شکر و نشاسته و آرد را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد و قوام بگیرد وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید و وقتی ولرم شد پودر کرم شانتی را داخلش اضافه کنید و با همزن برقی پنج دقیقه بزنید (میتوانید به جای پودر کرم شانتی از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید به اینصورت که خامه قنادی را با همزن برقی چند دقیقه بزنید تا فرم بگیرد و خامه فرم گرفته را به مواد کرمی کامل خنک شده اضافه کنید و کمی با همزن مخلوط‌ کنید. تهیه پوره کدو🔻 نصف یک عدد کدو حلوایی را خرد کنید (به اندازه یک تابه میشود) و داخل تابه بریزید و رویشان یک لیوان شکر بریزد و حداقل 4-5 ساعت به همین شکل استراحت دهید تا آب بیاندازد و بعد روی حرارت خیلی کم بگذارید و بدون اینکه آب اضافه کنید تا وقعی که نرم شود بپزید و بعد با غذاساز یا میکسر پوره کنید. بیسکویت ها را داخل شیر فرو کنید تا خیس شود و داخل قالب مورد نظر (کمربندی یا پیرکس ) بچینید و رویش بخشی از مواد کرمی را بریزید و صاف کنید و دومرتبه رویش یک لایه بیسکویتی که با شیر خیس کردید بچینید و این لایه پوره کدو حلوایی بریزید و صاف کنید و به همین شکل کلا چهار لایه بیسکویت بچینید و مواد میانی بمالید تا کیکتان آماده شود و رویش را به دلخواه با گردو پسته تزیین کنید و یک شب داخل یخچال استراحت دهید و اگر وقتتان کم بود میتوانید 3 ساعت داخل فریزر بگذارید اما دقت کنید بیشتر از این داخل فریزر نماند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوردن بعضی از غذاها و دسرها بدون سس مایونز ، لذتبخش نیست ! اگر میخواهید یک سس مایونز خانگی درست کنید پس با کانال شپزی ما همراه شوید تا طرز تهیه سس مایونز در خانه را یاد بگیرید. مواد لازم : سرکه یک چهارم استکان روغن مایع سه چهارم استکان زرده تخم مرغ پخته 1 عدد نمک 1 قاشق چایخوری خردل 1 قاشق مربا خوری زرده تخم مرغ خام 1 عدد طرز تهیه : تخم مرغ ها را در مخلوط کن بریزید . سرکه و روغن مایع را قطره قطره به آن بیفزایید . مراقب باشید که در ریختن روغن و سرکه عجله نکنید تا هر بار کاملاٌ مخلوط شود و سس غلیظ و یکنواختی به دست آید . در آخر نمک و خردل را اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ▫️ سیب زمینی 1 کیلوگرم ▫️ تخم مرغ 1 عدد ▫️ آرد 100 گرم گوشت چرخ شده 300-400 گرم ▫️ پیاز ، هویج ▫️ نمک ، فلفل ما آماده می شویم: سیب زمینی ها را بجوشانید ، کمی خنک شوید ، له کنید ، تخم مرغ ، نمک ، آرد را اضافه کنید. پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و 10 ~ تفت دهید تا تمام مایعات تبخیر شود ،(حتما دستان خود را با آرد بگیرید) و به مدت 5 دقیقه از هر طرف با حرارت متوسط ​​سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دسر کدو حلوایی با بیسکوئیت پتی بور🍨🍨🍨 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه ژله عمودی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
42.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🌯 😋👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ فنجان شیر ۱ فنجان روغن نصف فنجان بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان موز ۱ عدد شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم ‌ طرز تهیه🔻 (میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید) شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید. قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید. با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه. ‌کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید. ۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن. بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر تا حالا قورمه سبزی رو بدون رب امتحان کردید حتما سری بعدی از رب گوجه فرنگی استفاده کنید، به احتمال زیاد میپسندید 👌🏼 مواد لازم🔻 سبزی خورشتی: ۲۰۰ گرم گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم لوبیا قرمز: ۱۵۰ گرم لیموعمانی: ۳ عدد پیاز: ۲ عدد متوسط رب گوجه فرنگی‌: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین: ۱ قاشق مرباخوری ⚠️نکته: لوبیا ها رو از شب قبل باید بخیسونید لیمو عمانی ها رو هم چند سوراخ روش ایجاد کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپکهای سیب‌زمینی با مغز پنیر 2-3 تا سیب زمینی مقداری جعفری ریز خرد نمک، فلفل سیاه و قرمز پنیر پیتزا یا کاشار نگینی و درشت خرد شده - برای سرخ کردن: 2 تا تخم مرغ 1 پیمانه آرد 1 پیمانه آرد سوخاری روغن مایع - توپکهای آماده شده رو اول داخل آرد و بعد داخل آرد سوخاری کنین و 25-30 دقیقه بزارین یخچال و در روغن داغ سرخ کنین و بعد روی کاغذ روغنی یا دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره. @ashpazbashe_96
بورک بادمجان و مرغ مواد لازم: 2 عدد ران مرغ پخته شده و خرد شده 2 عدد بادمجان مربع خرد شده و سرخ شده 1 عدد فلفل قرمز مربع خرد شده و سرخ شده 1 قوطی پنیر لبنه (200 گرم ، سوپر مارکت ها دارند، می تونید پنیر پیتزا هم استفاده کنید) ادویه های دلخواه (فلفل ، آویشن و یا هر چیزی که دوست دارید) نمک 1.5 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است مقدار بیشتری لازم دارید) برای روی بورک: ماست کمی روغن طرز تهیه: برای مواد داخل ابتدا پنیر لبنه را هم بزنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. یوفکاها را مثلثی برش بزنید. هر یوفکا را 4 قسمت کنید. سپس یوفکا را داخل کاسه بذارید و از موادی که برای داخل بورک آماده کردید داخل یوفکا بذارید و از کناره ها ببندید. سپس داخل سینی برگردانید. روی یوفکاها مخلوط ماست و روغن مایع بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.یه غذا از آسیا که با ذایقه ما هم جور هستش . برنج سرخ شده چینی با ژاپنی فرق می کنه . برای بچه ها هم خیلی عالیه خوشمزه و مقوی . . برای ۲ تا ۳ نفر برنج ۲ پیمانه پیازچه خرد شده ۴ ق غ جعفری خرد شده ۴ ق غ قارچ ۶ عدد سینه مرغ (یا ژامبون ) نصف عدد سویا سس ۲ تا ۳ ق غ سیر ۲ حبه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم برنج رو شستم و خیس کردم و بعد گذاشتم بپزه (آبکش کنید). فقط خیلی نرم نشه بهتره کمی دون باشه و بعد کنار گذاشتم از دما بیفته . من از سینه مرغ استفاده کردم و تکه تکه کردم . پیازچه ها رو هم خرد کردم . داخل تابه ای گود کمی کره یا روغن ریختم و پیازچه ها رو داخلش ریختم و کمی تفت دادم و بعد سینه مرغ و سیر ریز خرد شده رو اضافه کردم . قارچ ها رو هم نگینی خرد کردم و اصافه کردم و سرخ کردم . سویا سس و پودر سیر و نمک و فلفل رو هم اضافه کردم . برنج رو بهش اضافه کردم و با هم مخلوط کردم و کمی سرخ کردم . آخر کار جعفری های خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲۵۰ گرم (یک لیوان) (می تونین شیر هم به همین اندازه بریزین) روغن مایع ۱۱۰ میلی (حدودا نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (تقریبا یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه میزنیم و وانیل رو هم داخلش میریزیم روغن رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم و بعد ماست رو میریزیم و هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کرده و داخل مواد میریزیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم . مایه این کیک غلیظ هست اصلا نگران نباشید. داخل قالب با روغن جدا کننده چرب کرده و مواد رو داخلش میریزیم. در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آورده و بعد از سرد شدن روشو با خامه فرم گرفته قنادی میپوشونیم و میزاریم یخچال تا یک ساعت و بعد یک بسته پودر ژله رو اماده میکنیم و میوه دلخواه رو روی خامه میچینیم و بعد ژله خنک و سرد رو روش میریزیم و یک روز داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده. نوش جان🌼🌸🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موز گلاسه موز گلاسه روزهای گرم و بلند تابستونی و احساس تشنگی و از دست دادن مایعات به واسطه گرما، فقط یک نوشیدنی خوب و مفیده که میتونه ما رو سرحال تر کنه و انرژی ما رو بالا نگه داره. فقط کافیه یک دستور خوب برای تهیه یک نوشیدنی سالم و خوشمزه خونگی داشته باشیم و یک مخلوط کن خوب! بعد می تونیم توی عصرهای طولانی تابستون و کنار باد خنک کولر توی خونه بنشینیم و از نوشیدنی دست ساز خودمون لذت ببریم. در ادامه با طرز تهیه موز گلاسه با ما همراه باشین. ‌مواد لازم برای تهیه موز گلاسه موز دو عدد شیر 1 پیمانه بستنی وانیلی 5 اسکوپ یخ 4-5 تکه چیپس شکلات به میزان لازم سس شکلاتی برای تزئین خامه فرم گرفته برای تزئین ترافل، اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئین مراحل تهیه موز گلاسه برای شروع موز ها رو پوست کنده و دو نیم تقسیمشون می کنیم و داخل دستکاه مخلوط کن می ریزم. ‌‎شیر سرد رو به موز ها اضافه می کنیم. دستگاه رو روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا موز و شیر با هم مخلوط بشن. ‌‎و بعد بستنی رو اضافه می کنیم. طعم بستنی هم به ذائقمون بستگی داره. پس میتونیم اگر دلمون گلاسه شکلاتی خواسته باشه از بستنی شکلاتی هم استفاده کنیم. و بالاخره تکه های یخ رو اضافه می کنیم. حالا دستکاه رو روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا همه مواد حسابی یکدست بشن و طعم ها در هم میکس بشن. سپس لیوان های سرو رو آماده می کنیم. مقداری سس شکلاتی رو از داخل دیواره های لیوان های سرو رو به داخل می ریزیم. حالا لیوان رو تا نیمه از موز گلاسه پر میکنیم. ‌‎مقداری چیپس شکلاتی روی لایه اول می ریزیم. می تونیم از اسمارتیز و یا حتی برش هایی از خود موز و یا مغز پسته یا هر آجیل مورد علاقمون هم استفاده کنیم. سپس لیوان رو با مابقی موز گلاسمون پر می کنیم و نهایتاًروی اون رو با خامه ای که فرم دادیم و داخل قیف با ماسوره ریختیم پایپ می کنیم. ‌‎برای سرو هم میتونیم مجدداً با سس شکلاتی و ترافل های متنوعی که در بازار موجود هست تزئین و سرو کنیم و از نوشیدن یک گلاسه جذاب و هیجان انگیز لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد مقداری کوکوی تو فیلمه لوبیا سبز تازه وجوان ۴۰۰ گرم ریز خرد شده هویج متوسط یک عدد رنده شده تخم مرغ چهار عدد بیشتر بزنید کوکو سنگین میشه کمتر بزنید دون دون میشه سیب زمینی یک عدد ریز خرد شده وسرخ شده فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد کوچک نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم روغن برای سرخ کردن سروته لوبیا سبز رو جدا کنید وریز خرد کنید وبا نصف لیوان آب بزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم تا نرم بشه وبپزه ابش کاملا کشیده بشه سیب زمینی ریز خرد شده رو سرخ کنید وبزارید خنک بشه هویج خام رو پوست کنده و رنده کنید تخم مرغ وادویه ها رو با همزن بزنید لوبیا سبز وسیب زمینی سرخ شده و هویج خام رنده شده رو تو کاسه بزرگی بریزید وخوب قاطی کنید سپس تخم مرغ زده شده رو بهش اضافه کنید.وبا دوقاشق خوب مخلوط کنید ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه روغن بریزید من از همون روغنی که سیب زمینی رو باهاش سرخ کردن استفاده کردم روغن که داغ شد مواد کوکو رو بریزید وبا پشت قاشق صاف ویکدست بشه درشو بزارید با حرارت کم طرف زیرش برشته بشه سپس برگردونید تا طرف دیگه ش سرخ بشه می تونید تو همون ماهی تابه برش بزنید وبرگردونید ویا میتونید یک سینی بزارید رو ماهی تابه برگردونید دوباره کوکو رو برگردونید داخل ماهی تابه تا طرف دیگش سرخ بشه این کوکو با گوجه وخیار شور عالی میشه. عزیزان هویج اختیاریه دوست ندارید نریزید کوکو شیرین نمیشه نگران نباشید اکثر کدبانوما‌تو این کوکو گوشت چرخ کرده میریزین اونم عااالی میتونید قارچ ریز خرد شده هم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛