مواد لازم🔻
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ فنجان
شیر ۱ فنجان
روغن نصف فنجان
بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان
موز ۱ عدد
شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم
طرز تهیه🔻
(میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید)
شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید.
قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه.
کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید.
۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن.
بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر تا حالا قورمه سبزی رو بدون رب امتحان کردید حتما سری بعدی از رب گوجه فرنگی استفاده کنید، به احتمال زیاد میپسندید 👌🏼
مواد لازم🔻
سبزی خورشتی: ۲۰۰ گرم
گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم
لوبیا قرمز: ۱۵۰ گرم
لیموعمانی: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
⚠️نکته: لوبیا ها رو از شب قبل باید بخیسونید
لیمو عمانی ها رو هم چند سوراخ روش ایجاد کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپکهای سیبزمینی با مغز پنیر
2-3 تا سیب زمینی
مقداری جعفری ریز خرد
نمک، فلفل سیاه و قرمز
پنیر پیتزا یا کاشار نگینی و درشت خرد شده
-
برای سرخ کردن:
2 تا تخم مرغ
1 پیمانه آرد
1 پیمانه آرد سوخاری
روغن مایع
-
توپکهای آماده شده رو اول داخل آرد و بعد داخل آرد سوخاری کنین و 25-30 دقیقه بزارین یخچال و در روغن داغ سرخ کنین و بعد روی کاغذ روغنی یا دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره.
@ashpazbashe_96
بورک بادمجان و مرغ
مواد لازم:
2 عدد ران مرغ پخته شده و خرد شده
2 عدد بادمجان مربع خرد شده و سرخ شده
1 عدد فلفل قرمز مربع خرد شده و سرخ شده
1 قوطی پنیر لبنه (200 گرم ، سوپر مارکت ها دارند، می تونید پنیر پیتزا هم استفاده کنید)
ادویه های دلخواه (فلفل ، آویشن و یا هر چیزی که دوست دارید)
نمک
1.5 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است مقدار بیشتری لازم دارید)
برای روی بورک:
ماست
کمی روغن
طرز تهیه:
برای مواد داخل ابتدا پنیر لبنه را هم بزنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. یوفکاها را مثلثی برش بزنید. هر یوفکا را 4 قسمت کنید. سپس یوفکا را داخل کاسه بذارید و از موادی که برای داخل بورک آماده کردید داخل یوفکا بذارید و از کناره ها ببندید. سپس داخل سینی برگردانید. روی یوفکاها مخلوط ماست و روغن مایع بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برنج_سرخ_شده_ژاپنی
.یه غذا از آسیا که با ذایقه ما هم جور هستش . برنج سرخ شده چینی با ژاپنی فرق می کنه . برای بچه ها هم خیلی عالیه خوشمزه و مقوی . .
برای ۲ تا ۳ نفر
برنج ۲ پیمانه
پیازچه خرد شده ۴ ق غ
جعفری خرد شده ۴ ق غ
قارچ ۶ عدد
سینه مرغ (یا ژامبون ) نصف عدد
سویا سس ۲ تا ۳ ق غ
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
برنج رو شستم و خیس کردم و بعد گذاشتم بپزه (آبکش کنید). فقط خیلی نرم نشه بهتره کمی دون باشه و بعد کنار گذاشتم از دما بیفته .
من از سینه مرغ استفاده کردم و تکه تکه کردم .
پیازچه ها رو هم خرد کردم .
داخل تابه ای گود کمی کره یا روغن ریختم و پیازچه ها رو داخلش ریختم و کمی تفت دادم و بعد سینه مرغ و سیر ریز خرد شده رو اضافه کردم .
قارچ ها رو هم نگینی خرد کردم و اصافه کردم و سرخ کردم .
سویا سس و پودر سیر و نمک و فلفل رو هم اضافه کردم .
برنج رو بهش اضافه کردم و با هم مخلوط کردم و کمی سرخ کردم .
آخر کار جعفری های خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ژله_ای
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲۵۰ گرم (یک لیوان) (می تونین شیر هم به همین اندازه بریزین)
روغن مایع ۱۱۰ میلی (حدودا نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (تقریبا یک لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
وانیل نوک قاشق
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه میزنیم و وانیل رو هم داخلش میریزیم روغن رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم و بعد ماست رو میریزیم و هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کرده و داخل مواد میریزیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم . مایه این کیک غلیظ هست اصلا نگران نباشید.
داخل قالب با روغن جدا کننده چرب کرده و مواد رو داخلش میریزیم.
در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آورده و بعد از سرد شدن روشو با خامه فرم گرفته قنادی میپوشونیم و میزاریم یخچال تا یک ساعت و بعد یک بسته پودر ژله رو اماده میکنیم و میوه دلخواه رو روی خامه میچینیم و بعد ژله خنک و سرد رو روش میریزیم و یک روز داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده.
نوش جان🌼🌸🌼
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موز گلاسه
موز گلاسه روزهای گرم و بلند تابستونی و احساس تشنگی و از دست دادن مایعات به واسطه گرما، فقط یک نوشیدنی خوب و مفیده که میتونه ما رو سرحال تر کنه و انرژی ما رو بالا نگه داره. فقط کافیه یک دستور خوب برای تهیه یک نوشیدنی سالم و خوشمزه خونگی داشته باشیم و یک مخلوط کن خوب! بعد می تونیم توی عصرهای طولانی تابستون و کنار باد خنک کولر توی خونه بنشینیم و از نوشیدنی دست ساز خودمون لذت ببریم. در ادامه با طرز تهیه موز گلاسه با ما همراه باشین.
مواد لازم برای تهیه موز گلاسه
موز دو عدد
شیر 1 پیمانه
بستنی وانیلی 5 اسکوپ
یخ 4-5 تکه چیپس شکلات به میزان لازم
سس شکلاتی برای تزئین خامه فرم گرفته برای تزئین
ترافل، اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئین
مراحل تهیه موز گلاسه
برای شروع موز ها رو پوست کنده و دو نیم تقسیمشون می کنیم و داخل دستکاه مخلوط کن می ریزم.
شیر سرد رو به موز ها اضافه می کنیم.
دستگاه رو روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا موز و شیر با هم مخلوط بشن.
و بعد بستنی رو اضافه می کنیم. طعم بستنی هم به ذائقمون بستگی داره. پس میتونیم اگر دلمون گلاسه شکلاتی خواسته باشه از بستنی شکلاتی هم استفاده کنیم.
و بالاخره تکه های یخ رو اضافه می کنیم.
حالا دستکاه رو روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا همه مواد حسابی یکدست بشن و طعم ها در هم میکس بشن. سپس لیوان های سرو رو آماده می کنیم. مقداری سس شکلاتی رو از داخل دیواره های لیوان های سرو رو به داخل می ریزیم.
حالا لیوان رو تا نیمه از موز گلاسه پر میکنیم.
مقداری چیپس شکلاتی روی لایه اول می ریزیم. می تونیم از اسمارتیز و یا حتی برش هایی از خود موز و یا مغز پسته یا هر آجیل مورد علاقمون هم استفاده کنیم.
سپس لیوان رو با مابقی موز گلاسمون پر می کنیم و نهایتاًروی اون رو با خامه ای که فرم دادیم و داخل قیف با ماسوره ریختیم پایپ می کنیم.
برای سرو هم میتونیم مجدداً با سس شکلاتی و ترافل های متنوعی که در بازار موجود هست تزئین و سرو کنیم و از نوشیدن یک گلاسه جذاب و هیجان انگیز لذت ببرید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_لوبیا_سبز
این مقدار مواد مقداری کوکوی تو فیلمه
لوبیا سبز تازه وجوان ۴۰۰ گرم ریز خرد شده
هویج متوسط یک عدد رنده شده
تخم مرغ چهار عدد بیشتر بزنید کوکو سنگین میشه کمتر بزنید دون دون میشه
سیب زمینی یک عدد ریز خرد شده وسرخ شده
فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد کوچک
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
سروته لوبیا سبز رو جدا کنید وریز خرد کنید وبا نصف لیوان آب بزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم تا نرم بشه وبپزه ابش کاملا کشیده بشه
سیب زمینی ریز خرد شده رو سرخ کنید وبزارید خنک بشه
هویج خام رو پوست کنده و رنده کنید
تخم مرغ وادویه ها رو با همزن بزنید
لوبیا سبز وسیب زمینی سرخ شده و هویج خام رنده شده رو تو کاسه بزرگی بریزید وخوب قاطی کنید سپس تخم مرغ زده شده رو بهش اضافه کنید.وبا دوقاشق خوب مخلوط کنید
ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه روغن بریزید من از همون روغنی که سیب زمینی رو باهاش سرخ کردن استفاده کردم روغن که داغ شد مواد کوکو رو بریزید وبا پشت قاشق صاف ویکدست بشه درشو بزارید با حرارت کم طرف زیرش برشته بشه سپس برگردونید تا طرف دیگه ش سرخ بشه می تونید تو همون ماهی تابه برش بزنید وبرگردونید ویا میتونید یک سینی بزارید رو ماهی تابه برگردونید دوباره کوکو رو برگردونید داخل ماهی تابه تا طرف دیگش سرخ بشه این کوکو با گوجه وخیار شور عالی میشه.
عزیزان هویج اختیاریه دوست ندارید نریزید کوکو شیرین نمیشه نگران نباشید
اکثر کدبانوماتو این کوکو گوشت چرخ کرده میریزین اونم عااالی
میتونید قارچ ریز خرد شده هم بزنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرابیه_ انجیر_بادام 🌸🍃
واما دستور خمیر👇👇👇
۲۰۰گرم کره یا مارگارین نرم شده
نصف لیوان روغن مایع
یک عدد تخم مرغ
یک ق غ خوری ماست
یک ق م خوری وانیل
یک ق غ خوری سرکه سفید یا سیب
یک چهارم لیوان پودر شکر
۴الی ۴ونیم لیوان آرد 👈برای شروع تمام موادبه جز آرد روباهم مخلوط کنید وبا اصافه کردن ارد یه خمیر نچسب ونرمی بدست می یاد ارد اضافه خمیر روخشک می کنه همینکه به دست نچسبه وبشه به راحتی پهن کرد کافیه ...
برای مواد داخلی هم کافیه تصویر روباصدا گوش کنید 🤗
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات پاستیلی
نکات مهم :👇
اول شکلات تخته ای هر طعمی فرقی نمیکنه بن ماری کنید روی بخار کتری بعد داخل قالب سلیکونی بریزید قالب رو برگردونید تا شکلات اضافه خارج بشه و دورتادور قالب شکلاتی بشه داخل یخچال بگدارید شکلات که سفت شد پاستیل که کمی از حرارت افتاده رو داخلش بریزید سر قالب خالی باشه بعد پاستیل کمی که خودشو بست روش دوباره شکلات بریزید داخل یخچال بگدارید و بعد که شکلات بست برش گردونید.
نوش جان
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویج_تخم_مرغ_پنیر_پیتزا☝️☝️
🥚🧀🥦
داخل ظرفی سه تا تخم مرغ بشکنید نمک و فلفل و زرد چوبه بریزید و باهمزن دستی حسابی بزنید
بعد ماهیتابه رو چرب کنید یک لواش باز کنید تخم مرغ رو بهمون حالت روی لواش بذارید بعد دوورق پنیر پیتزا و چند برگ اسفناج بذاریدو بعد رول کنید😋
چون تخم مرغ گرمه پنیر خودش آب میشه👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چهارشنبه روز
قدردانی ازخواهرمبارک
خواهرکه داشته باشے
یعنےدوتا مامان دارے
خواهرکه داشته
باشےیعنےیه فرشته دارے
خواهرکه داشته
باشےیعنےدنیا رودارے
سلام صبح بخیر ❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم🔻
فیله مرغ
- ماست یونانی
- ادویه ها
- قارچ
- پنیر
⠀
برای سیب زمینی🔻
- سیب زمینیها
- کره
- سیر
- ادویه ها
⠀
طرز تهیه🔻
سینه مرغ را به دو نیم کرده و در ماست یونانی (با خامه ترش یا سس مایونز جایگزین می شود) با ادویه جات ترشی جات کنید. در حالی که فیله در حال طعمگرفتن است ، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به صورت مکعب های بزرگ برش دهید. ما می فرستیم تا در آب نمک بپزد تا نیم پخته شود.
سپس سینه مرغ را به یک ورق پخت منتقل می کنیم ، یک لایه قارچ و پنیر رنده شده بیرون می دهیم. ما برای پخت 20 دقیقه در دمای 200 درجه ارسال می کنیم. سیب زمینی های نیمه آماده را به ظرف پخت منتقل کرده ، روغن ، سیر ، ادویه جات را اضافه کرده و تا زمانی که قهوه ای طلایی شود ، حدود 7 دقیقه در دمای 200 درجه بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بی_بی
کیک بدون همزن هست و جز کیکهای کوئیک میکس هست (یعنی کیکهایی که بدون همزن تهیه میشن ،خیلی سریع وراحت)
#کیک_کافی_شاپی_آرمیا
🛑 من داخل قالب سایز ۲۰ پختم
آرد ۲ پیمانه (۳۰۰گرم)
پودر کاکائو ۱/۲پیمانه (۴۰گرم)
شکر ۱و۱/۴ پیمانه (۲۵۰گرم)
بیکینگ پودر ۲ق چ
جوش شیرین ۱/۲ ق چ 🛑(من نزدم همین مقدار بیکینگ پودر ریختم)
نمک ۱/۸ ق چ
وانیل ۱/۴ق چ
روغن مایع ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
اب داغ ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
شیر ولرم ۱پیمانه (۲۲۰گرم)
تخم مرغ ۲عدد
👈آرد وپودر کاکائو را الک کنید سپس بیکینگ پودر،جوش شیرین،نمک وانیل وشکر را اضافه کرده وخوب مخلوط کنید
وسط آن را کمی گود کنید
روغن مایع ،شیر ،اب جوش ودرنهایت تخم مرغ ها را اضافه کنید
(می تونید تخم مرغها را داخل ظرفی دیگر، کمی بزنید تا ازلختی در بیان بعد اضافه کنید)
وبا همزن دستی خوب مخلوط کنید تا مایه کیک کاملا یکدست شود
مایه کیک را درون قالب سایز ۲۰ تا ۲۳ کاغذ روغنی انداخته بریزید و در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید
(با سیخ چوبی چک کنید اگر چیزی از کیک به سیخ چوبی نچسبید وتمیز بود کیک آماده است)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک را پس از ولرم شدن از قالب خارج کنید وپس از خنک شدن به دلخواه به چند قسمت برش بزنید
هر برش کیک را با قهوه ،نسکافه، شیر ویا..مرطوب کنید وگاناش فرم گرفته بکشید (خامه شکلاتی هم می تونید)
درنهایت کل کیک را استرکشی کنید
وبا پودر بیسکوییت یا پودر کیک یا قهوه و... تزیین کنید
من از مخلوط پودر بیسکوییت پتی بور +یکی دو قاشق پودر کاکائو وکمی نسکافه استفاده کردم با خرده های کیک وپودر کیک هم تزیین میکنند
گاناش فرم گرفته:
۲۰۰ گرم خامه صبحانه
۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم شکلات تلخ
خامه را درون تابه روی حرارت کم گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا خامه باز شود وقتی از اطراف شروع به جوش زدن کرد
شکلات خرد شده را اضافه کنید وسریع هم بزنید تا کاملا یکدست شود
سپس از روی حرارت برداشته پس از خنک شدن داخل ظرف مناسب ریخته و دو سه ساعتی داخل یخچال قرار دهید یا به مدت کمتر فریزر
تا گاناش سفت بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاپسکیک شکلاتی🥯
.
موادلازم:
کیک شکلاتی ۳بسته
خامه صبحانه ۱ عدد
شکلات ۳بسته
برای پوشاندن بیرونی
شکلات ۳یا ۴ بسته
بادام به دلخواه برای تزیین
.
طرز تهیه:
ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن ۳ بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین.کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.۳ بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین .سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود.سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛