eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
رولت کوکو سبزی مواد لازم براي داخل حفره هاي قالب : آرد ٢ ق غ روغن مايع ٣ ق غ تخم مرغ ٣ عدد آب جوش ٣ ق غ طرز تهيه : زرده و سفيده هارو جدا ميكنيم زرده هارو با آب جوش هم ميزنيم سفيده ها رو هم توي ظرف جدا با همزن بزقي اينقدي بزنين تا پفكي و سفيد بشه و وقتي ظرفو برميگردونيم نريزه بيرون. حالا روغن و آرد رو تركيب كنيم و توي يه ظرف زرده ها و سفيده هارو هم اضافه و با ليسك دوراني هم ميزنيم. بعد با پالت مواد رو كم كم روي رليف مت ،ميريزيم و قشنگ حفره هارو پر ميكنيم ، جوري كه فقط حفره ها پر بشن خيلي دقت كنين. توي اين مرحله قبل از ريختن مواد داخل قالب ميتونين هر رنگ خوراكي اي كه دوس دارين بهش اضافه كنين من توي مرحله ي پخت دومم يكم رنگ خوراكي سبز اضافه كردم. حالا مواد كوكو : بچه ها اين حالت از كوكوسبزي با كوكوسبزي اي كه توي تابه ميپزيم فرق داره يعني اين به تخم مرغ بيشتري نياز داره. مواد لازم براي كوكو : سبزيِ كوكو : ٥٠٠ گرم(خيلي ريز شده) تخم مرغ ٨ عدد آرد سه چهارم ليوان زردچوبه و نمك و فلفل و ادويه به مقدار لازم روغن مايع نصف ليوان همه ي مواد بالارو با هم تركيب و با همزن دور كند خوب هم ميزنيم تا تركيب بشه. حالا سيني پنجره فرتون رو وردارين و بيارين بيرون ، قالب رليف مت رو بزارين روش بعد اين مواد كوكو رو روي مواد قبليتون بريزين و با پالت پهنش كنين،قطرش نبايد زياد باشه چون بعد خوب رول نميشه. بعد كه مواد رو قشنگ ريختين،بزارين داخل فر با دماي ١٨٠ درجه ١٠ دقيقه(داخل سولاردم هم همين تايم و دما) بچه ها پخت رو خيلي خيلي خيلي دقت كنين،تاكيد دارم ميكنم كه درجه حرارتون اگه دقيق نباشه و كم و زياد كنين رولتتون خوب نميشه،اگه زياد بپزه خشك ميشه و اصلا قابل رول شدن نيست،بس دقت كنين. بعد كه پخت از فر درمياريم،قالب رو روي پارچه برگردونيم،روش رو با پنير خامه و يا هر تركيبي كه دوس دارين مثل،مرغ ريش ريش شده يا ماست خامه اي يا.... آغشته كنين،فقط زياد نريزين كه راحت رول بشه،بعد آهسته با كاغذ روغني رولش كنين. نكته آخر اينكه با اين مقدار مواد توي بزرگترين سايز قالب رليف مت ميتونين رولت بپزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(قالب تارت) مواد لازم برای؛ 4 عدد تخم مرغ ، 1 لیوان پوره اسفناج خام نصف لیوان ‌ روغن ، 1 لیوان شکر ، 2.5 لیوان آرد ، 1 بسته بیکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری ، 1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری وانیل شکری برای ؛ 2.5 لیوان شیر ، 3 قاشق غذاخوری شکر ، 1.5 قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت ، 1 قاشق غذاخوری آرد ، 1 بسته وانیل یا نصف ق ج وانیل شکری ، 1 قاشق چای خوری کره ، برای 10 عدد توت فرنگی ، 8 تا 10 عدد تمشک ، 1 قاشق غذاخوری شکر ، نصف لیوان آب ، 1 قاشق چای خوری پودر نشاسته ذرت برای سس؛ اگر توت فرنگی یا تمشک ندارید ، می توانید با اب انار درست کنید . طرز تهیه؛ برای کیک ،اول تخم مرغ و وانیل وشکر را با همزن بزنید تا کرمرنگ شود، بعد 2 بسته کوچک اسفناج را بشویید ، و فقط برگها را جدا کنید و داخل مخلوط کن با نصف لیوان روغن میکس کنید ، اسفناج پوره شده را کم کم به مواد کیک اضافه کنید ،و در اخر ارد و بکینگ و وانیل را الک و اضافه کرده تا یک مخلوط کیک نسبتا غلیظ به دست آورید ، آن را در قالب چرب و اردپاشی شده بریزید،و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبا 30 دقیقه چون دمای فرها فرق دارد حتما چک کنید👍🏼 برای کاستارد ؛ همه مواد را در قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت و مدام مخلوط کنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد ، از روی حرارت بردارید و در وسط کیک خنک شده بریزید . برای سس: توت فرنگی و تمشک با میکسر پوره کنید و از صافی رد کنید تا دانه هاش جدا بشه و میتونید رد نکنید ، پوره توتفرنگی را داخل قابلمه بریزید و سایر مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید و روی حرارت بزارید و هم بزنید تا جوش بیاید ، سس پخته شده را با یک قاشق روی پودینگ پخش کنید ، بعد کیک را داخل یخچال بزارید تا سس خوب سرد شود و ببندد به مدت 4-5 ساعت . بعد با شکلات اشکی تزیین کنید و برش زده و نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این لوبیا هم به لوبیا کشاورزی هم به لوبیا امریکای مشهوره بسیار خوش طعم وخوش پخته ،این لوبیا با مرغ همزمان پخته میشه دوست داشتید با مرغ بزارید بپزه ولی من جداگانه پختم فکر میکنم اینجوری خوشمزه تره البته برای پخت لوبیا از آب مرغ استفاده کردم لوبیا رو شب خیس کنید چند دفعه ابشو عوض کنید مرغ رو با آب گذاشتم رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد(جوش نزنه)کف مرغ که بالا اومد ابشو دور بریزید . تکه های مرغ رو با دوعدد پیاز متوسط،یک تکه زنجبیل تازه،کمی نمک گذاشتم بپزه وقتی مرغ پخته شد ابشو خالی کنید برای پخت لوبیا یادم رفت تو این فاصله لوبیا رو میزارم ده دقیقه ای بجوشه. پیاز رو خرد کرده همراه کمی روغن سرخ میکنیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز رو باهاش تفت میدیم یک قاشق رب هم اضافه کرده اونم تفت میدیم باز لوبیا رو اضافه کرده آب مرغ میریزیم تا لوبیا کاملا بپزه اگه آب مرغ کم بود آب ساده بریزد این لوبیا خوش پخته یک ساعت کاملا میپزه عزیزان این لوبیا رو بهتره تو قابلمه بپزید تو زود پز لعاب میندازه ورنگ خورش خوش رنگ نیست لوبیا که پخت،دو طرف تکه های مرغ رو سرخ میکنیم وبه خورش اضافه میکنیم اجازه میدیم حدود ده دقیقه با لوبیا بپزه وگاز رو خاموش میکنیم عزیزان اگه کم نمک بود نمک بزنید .این خورش همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو میشه عزیزان این خورش با گوشت قرمز هم عالی میشه سوپر مارکتا این نوع لوبیا دارن اگه گیرتون نیومد از همون لوبیای سفید کپسولی که دونه هاش درسته استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته دالیان مواد لازم: نیم کیلو گوشت چرخ کرده گوساله 1 عدد پیاز 1 عدد تخم مرغ 1 استکان آرد سوخاری (استکان کمرباریک ترک) نمک، فلفل سیاه، فلفل پرک شده، زیره برای داخل کوفته به مقدار کافی نخود فرنگی و هویج آب پز کنید. (میتوانید داخل کوفته اسفناج و قارچ بذارید داخل روغن کمی تفت بدید و ادویه بزنید و بعد از سرد شدن داخل کوفته بذارید. حتی میتوانید داخل کوفته تخم مرغ آب پز شده بذارید. تخم مرغ را هم بعد از اینکه آب پز کردید و سرد شد داخل کوفته بذارید ، مواد داخل کوفته به خودتان بستگی دارد) برای سس گوجه فرنگی: من یک شیشه کنسرو گوجه فرنگی که تابستان درست کرده بودم را استفاده کردم اگر شما نداشتید 4_5 عدد گوجه فرنگی خرد کنید. 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 حبه سیر نمک طرز تهیه: برای کوفته پیاز را با قسمت ریز رنده کنید. گوشت چرخ کرده، ادویه، تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل ظرف به پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید. روی مواد کوفته سلفون بکشید یک ، دو ساعت در یخچال نگه دارید. سپس کوفته را روی یک عدد کاغذ روغنی بذارید. دوباره روی آن هم کاغذ روغنی بذارید. با وردنه کوفته را به شکل مربع باز کنید. هر سبزیجاتی که دوست دارید داخل کوفته بذارید مواد داخل را از قبل آماده کنید که سرد شود میتوانید نخود فرنگی و هویج ، تخم مرغ آب پز شده و سرد شده بذارید حدود 4 عدد تخم مرغ جا میشود . با کمک کاغذ روغنی کوفته را رول کنید. و کاغذ روغنی را محکم دور آن بپیچید. 1 ساعت داخل یخچال بذارید . دمای فر را روی 230 درجه گرم کنید. کوفته را داخل فر از قبل گرم شده 35 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کنید. کاغذ روغنی را بکنید دوباره داخل فر بذارید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا روی کوفته سرخ شود. برای سس روغن را در ماهیتابه بریزید رب را اضافه کنید و تفت بدید. سیر را نیز له کرده اضافه کنید و کنسرو گوجه فرنگی(یا گوجه فرنگی خرد شده ) را ریخته 10 دقیقه بپزید. بعد از اینکه کوفته پخت باریک برش بزنید و سس آماده شده را داخل ظرف سرو بریزید و کوفته ها را داخل ظرف روی سس بچینید. حتما گرم سرو کنید. میتوانید با برنج یا پوره سیب زمینی سرو کنید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر یلدا در مورد میوه هایی مثل کیوی ، انبه ، نارنگی و آناناس خام باید میوه را قبلا یا بخار پز کرد یا در آب وشكرکمی جوشانده تا آنزیم آن از بین برود. چون اسيد اين ميوه ها باعث ميشه ژله مون نبنده . به ژله اى كه مى خواهيد شير يا بستنى بزنيد حتماً ژله شما خوب سرد شده باشد در غير اينصورت شير در ژله داغ دون دون شده و صاف ويكدست نمى شود . همیشه آب داخل هر بسته ژله ، 1 لیوان آبجوش بعد روى بخار كترى بن مارى كنيد تا شفاف شود سپس نصف لیوان آب سرد بریزین. طرز تهيه: ١.دو يا سه عدد كيوي را به دلخواه برش داده و با دو قاشق غ آب و ٢ ق غ شكر به مدت ١٠ دقيقه با حرارت ملايم مي پزيم تا آب و شكر بخورد كيوي برود و سپس كنار گذاشته تا خنك وسرد شود. ٢.كيوي خنك شده را به قطر يك سانتي متر در ظرف مورد نظر ريخته و روي ان ژله سبز مثل ژله خربزه يا ليمو بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد. ٣.ژله آلو ورا رابايك ليوان آب جوش حل كرده و روي بخار كتري بن ماري كنيد تا ذرات خوب حل شود و شفاف و وقتي سرد شد(ژله حتما بايد سرد شود) نصف ليوان شير را به آن اضافه كرده و خوب هم بزنيد. ٤- ژله آلو ورا با شير كه سرد شد روي ژله سبز بريزيد در يخچال بذاريد تا ببندد. ٥- اكنون مقداري شكولات آب شده را در سرنگ ريخته وبه ديواره ليوان بصورت اشك بزنيد ودر يخچال بذاريد . ٦- مقداري هندوانه را در مخلوط كن پوره كنيد و از صافي ردكنيد و در يخچال بذاريد تاسرد شود. ٧- ژله هندوانه را بايك ليوان آب جوش حل كنيد و روي بخار كتري بن ماري كنيد تا ذرات حل و شفاف شود وقتي خوب سرد شد با نصف ليوان آب هندوانه مخلوط كنيد. ٨- ژله هندوانه سرد شده را به آرامي روي ژله سفيد آلو ورا بريزيد و در يخچال بذاريد تا خوب ببندد وسپس روي آنرا با هندوانه تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۸ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان) ماست ۷۵ گرم (حدودا ۳ ق غ سر پر) آب ولرم ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا دو لیوان تا دو و یک سوم لیوان) شکر ۱ ق چ پودر خمیر مایه ۴ گرم ( ۱ ق م ) نمک نصف ق چ برای مواد میانی ( پودر گردو ۴ ق غ و پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم و سبزیجات معطر تازه یا خشک به میزان دلخواه) (میزان این مواد دل به خواهی) شکر رو با آب ولرم کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اصافه کردم و گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . توی یه ظرف دیگه سفیده تخم مرع رو کمی با چنگال زدم و بعد روغن و ماست و نمک رو اضافه کردم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم و شروع کردم ورز دادن آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خمیر نرم و لطیفی هست ارد زیاد خیلی نریزین . خمیر رو سنگین نکنید . حدودا ده دقیقه ورز دادم و داخل طرف تمیز خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم یه ساعت توی محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت با مشت پف خمیر رو گرفتم و خیلی کم ورز دادم به ۸ قسمت تقسیم کردم . هر چونه رو تقریبا ۶۵ تا ۷۰ گرم شد . البته هر اندازه که دوست داشته باشید می تونید درست کنید و در سایز بزرگتر و تعداد کمتر . هر چونه رو به شکل بیضی کف سطح باز و پهن کردم . مواد میانی رو با هم ترکیب کردم سبزیجات خشک من ریختم (ترکیب نعنا و ریحان و مرزه و شوید و تره شاید چند تا سبزی دیگه هم باشه هر نوع سبزی ای که دوست دارید یا حتی یک نوع هم می تونید و حتی تازه هم می تونید) از مواد میانی وسط خمیر قرار دادم و پیچیدم . داخل سینی فر قرار دادم و بعد روش رو با کارد کمی طرح زدم . دوباره روش یه پارچه تمیز کشیدم ۲۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . فر رو از یه ربع قبل گرم کردم . رومال هم به زرده تخم مرغ و و زعفران و ۱ ق چ شکر رو مخلوط و رومال زدم . کمی کنجد هم پاشیدم در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . یکی دو دقیقه هم آخر کار گریل بالا رو روشن کردم که نون ها روش طلایی تر بشه . ظرف حاوی اب هم از ابتدا داخل فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و نون ها نرم و لطیف باشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کرم: 2 لیوان شیر 2 قاشق سوپ خوری آرد 2 قاشق سوپ خوری نشاسته (ذرت) نزدیک 1 استکان شکر (70 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق غذاخوری پر کره مواد لازم برای سس شکلاتی: نصف قوطی خامه صبحانه (100 میلی) 100 گرم شکلات تلخ برای سس قهوه: نصف استکان آب داغ 1 قاشق مرباخوری نسکافه طرز تهیه: برای کرم شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد سپس اجاق را خاموش کنید. وانیل و کره را اضافه کنید و با همزن برقی حداقل 5 دقیقه هم بزنید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) وقتی به درجه ای رسید که شکلات را آب کند اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. اگر کیک خانگی دارید میتوانید در اندازه کوچک خرد کنید و استفاده کنید. و یا از کیک آماده استفاده کنید. برای سس قهوه نسکافه را در آب داغ حل کنید. میتوانید داخل کاسه و یا داخل لیوان به ترتیب کرم ، کیک ، سس شکلاتی و سس قهوه را داخل لیوان بریزید در آخر با تکه های شکلات ، فندق... به دلخواه خودتان تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه شیرینی راحت و خوش طعم و خوشمزه و با بافتی نرم . برای حدودا ۳۰ عدد شیرینی کره ۱۰۰ گرم ( روغن جامد یا نیمه جامد هم میشه) پودر قند ۴۰ گرم ( حدودا ۱/۴ لیوان) زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر هل ۱/۲ ق چ زعفران غلیظ ۱ ق م آرد سفید ۱۶۰ گرم ( یه لیوان یه کم بیشتر) گردو و شکلات و پودر پسته به میزان لازم همه مواد به دمای محیط برسه . کره نرم و پودر قند الک شده رو با همزن ۵ دقیقه زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم . پودر هل و زعفران رو اضافه کردم . آرد رو الک کردم و داخل مواد ریختم . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد با نوک انگشت مواد رو جمع کردم . خمیر استراحت نمی خواد . ازش گوله هایی برداشتم و بعد روش سفیده تخم مرغ زدم و گردو قرار دادم . در سینی فر چیدم . فر از یه ربع قبل گرم کردم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت روش کمی شکلات آب شده و پودر پسته ریختم . بدون فر توی فر دست ساز می تونین درست کنین . ماندگاری شیرینی حدودا ۳ تا ۴ هفته در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد. در صورت استفاده از روعن جامد ماندگاری کمی بالاتر می رود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده مواد لازم: گوشت چرخ کرده: نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه سیب زمینی: سه عدد متوسط کدو خورشتی: سه عدد متوسط گوجه: 3 عدد متوسط روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی رب گوجه: دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید. سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید. رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. می تونید از این ژله با تم هندوانه برای شب یلدا استفاده کنید. روش تهیه ژله عروسکی : برای تهیه این دسر کافیه دامن ها ژله باشه و بالاتنه کاغذ کادو. برای دامن سعی کنید قالب هایی رو انتخاب کنید که شبیه دامن باشن. اول دور تا دور طرح کاغذ کادو را در بیارید و یه خلال دندون را با کمی چسب ماتیکی به پشتش بچسبونید. بذارید کنار تا خشک بشه. یا می تونید از بالاتنه یه عروسک کوچیک استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تزئین هندوانه ی شب یلدا یه ایده ی خیلی خوب هندوانه به شکل سبد هست که برای درست کردنش یه چاقوی بزرگ تیز و یه چاقوی تزئینات نیاز دارین و البته اسکوپ زن بستنی که برای بستنی توی خونه ها استفاده میکنین اول با چاقوی بزرگ قسمت های بالایی هندوانه رو جدا کنین سپس با اسکوپ کمی روی هندونه هارو قالب بزنین و اگر چاقوی تزئینات نداشتین میتونین برای دالبور لبه ها از یه چاقوی کوچیک خیلی تیز استفاده کنین و به راحتی با برش های هفت و هشت دالبور های دسته سبد رو دربیارین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁سلام صبحتون زیبا 🌺در این صبح زیبا☀️ 🕊آسایش روح، آرامش دل، 🍁تقدیر بلند و لبخند قشنگ، 🕊برایتان آرزومندم 🍁لحظه ها میگذرند 🕊گرم باشیم پر از فکر و امید 🍁عشق باشیم و سراسر خورشید 🕊صبحتون شاد و 🍁پر از انرژی‌های مثبت🍂 🕊روزتون سرشار از عشق❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک ترکیه ای مواد لازم ۵ عدد سفیده تخم مرغ 1 استکان شکر ( یک بند انگشت سرخالی باشد) ۷۵ گرم نصف استکان شیر ۳۸ میلی نصف استکان روغن مایع ۴۳ میلی ۱ پاکت وانیل ۱ لیوان آرد( یک سر انگشت کمتر از لیوان) ۱۰۰ گرم ۱ استکان آرد بادام ۵۰ گرم(میتونید بجاش آرد معمولی بریزید) ۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر مواد لازم برای کیک زرد: 5 عدد زرده تخم مرغ یک استکان شکر ( یک بند انگشت سرخالی باشد) نصف استکان شیر نصف استکان روغن مایع ۱ پاکت وانیل ۵ گرم یک قاشق چای خوری ۱ لیوان آرد( یک سر انگشت کمتر از لیوان) ۱ استکان آرد بادام ۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر کاکائو طرز تهیه: سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنین. سفیده تخم مرغ رو در یک ظرف خشک به آرامی هم بزنید، شکر را یواش یواش اضافه کنید و با میکسر هم بزنید، تا زمانی که مثل ِ کف اصلاح پف کند. روغن مایع، شیر و آرد بادام را بیافزایید و ارام ارام هم بزنید به طوریکه پف مواد از بین نرود . در انتها وانیل و بکینگ پودر را هم ریخته و هم بزنید و کنار بگذارید. زرده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با شکر هم بزنید، تا زمانیکه کاملا سفید شود، شیر و روغن را اضافه کرده و دوباره هم بزنید ، آرد، وانیل و پکینگ پودر را هم ریخته و کامل مخلوط کنید. قالب را کاملا چرب کنید و نصف مواد کیکی را که با زرده تخم مرغ حاضر کردیم را داخل قالب بریزید. یک لایه کامل کاکائو رویش ریخته و نصف موادی ک با سفیده تخم مرغ درست کردیم را اضافه کنید. دو لایه ی بعدی را هم به همین ترتیب پر کرده و رویش کاکائو بریزید. فر را از قبل در دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید و به مدت ۳۵- ۴۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن سرو کنید.‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈این میزان مواد حدود ده لیوان سرو کوچک خواهد شد، شیر ۲لیوان نشاسته ذرت ۵ ق غ سرصاف شکر ۶ق غ (اگر خواستین دسر کم شیرین باشه ۵_۴ق بزنید،من ۵ ق غ ریختم) وانیل کمی گلاب ۳_۲ق غ بستنی وانیلی ۱۵۰_۱۰۰گرم حدود سه تا بستنی لیوانی کوچک پودرژلاتین ۲ق غ اب سرد ۱/۴لیوان درابتدا برروی دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین ۱/۴لیوان اب سرد رابریزید وکمی هم بزنید و پس از اسفنجی شدن روی بخار آب کتری قرار دهید تا پودررلاتین کاملا حل و شفاف شود، درون ظرفی شیر،شکر ونشاسته را ریخته وخوب مخلوط کنید تا نشاسته وشکر در شیر حل شود سپس روی حرارت ملایم روبه کم گاز بگذارید ومداام هم بزنید تا مایه غلیظ وکمی سفت تر از فرنی گردد، (حرارت حتما ملایم روبه کم باشد تا نشاسته خوب پخته وطعم خامی ان گرفته شود از پودر نشاسته گل یا گندم یا همون نشاسته معمولی هم میشه استفاده کرد) فرنی را پس از غلیظ شدن ازروی حرارت برداشته،اجازه دهید تا خنک شود،هر ازگاهی هم بزنید تا نبندد پس ازخنک شدن بستنی اب شده را به آن اضافه کنید کممی مخلوط کنید ودرنهایت وانیل،گلاب وپودر ژلاتین بنماری شده ی ازدما افتاده را، درحد کم ویکدست شدن مخلوط کنید، می تونید دسر را دو قسمت کنید وبه یک قسمت کمی رنگ خوراکی دلخواه بزنید،من کمی آب لبو ریختم یک لایه دسر داخل ظرف دلخواه بریزید داخل یخچال بگذارید تا ببندد سپس لایه بعدی(رنگی) ودرنهایت یک لایه ژله به دلخواه،من ازنصف بسته پودر ژله توت فرنگی استفاده کردم که با یک لیوان ابجوش حل وبنماری شده بود وکااملا خنک، ریختن ژله به دلخواه هست،داخل فرنی به جای رنگ می تونین زعفران یا پود کاکائو بریزید، درنهایت به دلخواه تزیین کنید،این دسر را بصورت قالبی هم می تونین تهیه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛